Widgets Magazine

Ξεκινά μία εβδομάδα που το κλίμα γύρω μας είναι θολό, το μυαλό μας είναι φορτωμένο με σκέψεις, φόβους, ανησυχίες,  αλλά και διλήμματα! Πολλοί θα νιώσουν τις επόμενες μέρες  ότι τα συναισθήματά τους γίνονται ένα «κουβάρι» το οποίο δεν μπορούν εύκολα να ξεμπλέξουν … Μέσα σε όλες αυτές τις συγχύσεις δεν παύει να υπάρχει η διέξοδος και η λύση που σίγουρα για τις ημέρες που ακολουθούν είναι η δημιουργικότητα και η τέχνη που μπορούν να μας βοηθήσουν να διοχετεύσουμε εποικοδομητικά την ενέργεια που υπάρχει γύρω μας ….

Ο Ήλιος έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και στις 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται την αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα. Μία μέρα αργότερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου από την 12ο μοίρα του Ιχθύ.  Είναι η στιγμή που  κλείνεται ο κύκλος που άνοιξε μπροστά μας με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του ΛέονταΜε ποιο τρόπο όμως  θα κλείσει αυτός ο κύκλος; Με συνειδητοποιήσεις που θα αναμοχλεύσουν συναισθήματα και σκέψεις που βρίσκονταν στο ασυνείδητό μας ….  Η εβδομάδα που ακολουθεί, έχει «θολό» και «απατηλό» χαρακτήρα κυρίως για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους κοντά στην 12ο μοίρα.  Ας προφυλαχτούμε από τις ψευδαισθήσεις, τις εξαπατήσεις και τις πλάνες που μας εμπλέκουν αυτές οι μέρες …. Το κλίμα χαλαρώνει και γίνεται αρκετά πιο ευνοϊκό από το Σάββατο όπου ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες ν ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Σημαντικές κατακτήσεις θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου!

Συνεχίζοντας τα νέα της εβδομάδας, ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, επιστρέφει σε ορθή φορά …. Πριν χαμογελάσεις, σε ενημερώνω ότι τα επικοινωνιακά ευτράπελα δεν θα πάψουν να υφίστανται, ιδιαίτερα ως τις 10 Σεπτεμβρίου που ο  Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου. Μας δίνεται η ευκαιρία σταδιακά να συγκροτήσουμε την σκέψη μας και να κάνουμε τα βήματα που θα μπορέσουν να βάλουν σταδιακά σε μία τάξη το μυαλό , τα προσωπικά μας σχέδια και πλάνα!  Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου ή όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28ο και 29ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων δυσκολεύεστε περισσότερο να βάλετε σε «τάξη» τις επικοινωνιακές σας δραστηριότητες, ίσως γιατί οι προκλήσεις που έχετε δεχθεί αυτό το διάστημα ήταν αρκετά δυναμικές … Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου έχετε μεγαλύτερη άνεση αυτή την εβδομάδα για να κινήσετε συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις διατηρώντας το νου σας σε εγρήγορση.

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και ναι, ο έρωτας γίνεται διέξοδος, προσφέρει απόλαυση, πληρότητα, γέλιο, χαρά  και ανάγκη για έκφραση αλλά και υπερβολή!  Οι μέρες που ακολουθούν λοιπόν, θα  προσφέρουν μία άνεση αισθηματική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Άνεση οικονομική θα έχουν αυτή την εβδομάδα οι Καρκίνοι και οι  Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Τα δεδομένα γύρω μας,  θα μας προτρέψουν από τις 5 του μήνα να βάλουμε  μπροστά τα εργασιακά μας πλάνα και να δραστηριοποιηθούμε σε θέματα που αφορούν την εργασία,  την φυσική μας κατάσταση αλλά και την καθημερινότητα! Ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και μας καλεί να επικεντρώσουμε την δράση μας με περισσότερη λεπτομέρεια και αναλυτικά σε θέματα ρουτίνας! Με τον Άρη από αυτή την θέση οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα πιεστούν αρκετά μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου  όπου οι προκλήσεις  και η νευρικότητα δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά τους.   Πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα των παραπάνω ζωδίων , όπου πρέπει να αποφύγετε και τα λεκτικά καβγαδάκια και τις κόντρες.

Σας εύχομαι μία γεμάτη, χαρούμενη εβδομάδα και σας προτρέπω να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας, αποφεύγοντας τις πλάνες, τις εξαπατήσεις, τα μπερδέματα αλλά και κάθε τι που  σας «ροκανίζει» το χρόνο και δεν σας αφήνει ελεύθερους για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΟ Άρης στην Παρθένο: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως τις 22 Οκτωβρίου 2017;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Αθηνουλλα Βαγενά γεια σου!

  Καλη σου βδομαδα …καλη σου μερα…καλη σου ωρα ???????????????? ????????????????

  Πιστευω οτι αδικεις τον εαυτο σου με την φωτο του βιογραφικου σου αφου η ΑΠΛΗ πραγματικότητα σου ειναι πιο γοητευτικα γλυκειά και πιο ανθρωπινα ελκυστικη αφου προβαλλει την πνευματικη σοφία σου… (εσυ ομως αποφασίζεις για το promotion σου!)

  Με βοηθας αρκετα με αυτην την αστρολογικην αναλυση της εβδομαδας που αρθρογραφεις και πιστευω οτι και πολλοι αλλοι θα την βρουνε πολυ ενδιαφερουσα και υποβοηθητικη για τις αποφασεις τους !

  Με προβληματιζει παρα πολυ οτι αυριο εχω τρια σημαντικα επαγγελματικα ραντεβου που θα ληφθουν αποφασεις για μακροχρονιες δεσμεύσεις και παρολον που με ανησυχουν οι θολοτσαχπινιες του Ποσειδώνα εχω εμπιστοσυνη στην σύνοδο Άρη Δία και σε τριγωνο με Ηλιο ετσι ωστε την θολούρα να την φαει ο “εταιρος” της συμφωνίας και οχι η πλευρά μου που παει με ανοιχτα χαρτια ….

  Οπως και να εχει επιμενω να σου ζητω και πολιτικες προβλεψεις αφου τοσον ο τρόπος που Γραφεις οσον και οι Γνωσεις που εχεις θα αποτελεσουν ενα Γνησιο αποτέλεσμα οφελημο για ολους !

  Απολογουμαι για το ζαλισμα ….δεν προκειται περι Ποσειδωνιου παιχνιδιού… αλλα περι μιας Παρθενιστικης δημιουργικης γκρίνιας …που προσβλεπει σε Αιγοκερισια πρακτικα αποτελεσματα…..

  Ευχομαι ωρες γεμάτες χαρα απολαυση ολοκληρωση στους αγαπητους συνσχολιαστες και αγαπημενες συνσχολιαστριες που τυχων διαβασανε το παρον.

  Μαγαπη σολους και σολες σας !.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here