Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το Σαββατοκύριακο που μας οδηγεί στον μήνα των γιορτών τον Δεκέμβριο και σταδιακά όλοι μας αρχίζουμε να μπαίνουμε σε μία διάθεση πιο αισιόδοξη, χαρούμενη κάνοντας τα σχέδια για τον τελευταίο μήνα του 2019. Η διάθεση για απολογισμό συνεχίζεται, κάποιες καταστάσεις μας φαίνονται ακόμα στάσιμες, οι επιθυμίες μας φιλτράρονται αυτο το διάστημα απο τη λογική και τον ρεαλισμό, δεν παύει όμως το διήμερο που ανοίγεται μπροστά μας να έχει και χαρακτήρα κοινωνικό ιδιαίτερα από το βράδυ του Σαββάτου που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Για να δούμε όμως τις εξελίξεις του διημέρου που ανοίγεται μπροστά μας: 

  • Πιο αισιόδοξοι γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, θετική διάθεση και επιθυμία για νέα σχέδια θα είναι αυτο το διήμερο οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η έως 10η μοίρα.
  • Ευχάριστες επικοινωνίες, ιδέες, εμπνεύσεις, συναντήσεις και εκφραστικότητα θα έχουν αυτό το διήμερο οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Εσείς μπορείτε να αναμένετε ότι αυτο το διήμερο θα μπορέσετε να έχετε εποικοδομητικές επαφές, ενώ αξιοποιώντας τα εκφραστικά σας μέσα θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά.Σας δίνετε η δυνατότητα να επιλύσετε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν αλλά και να κατασταλάξετε σε σταθερές αποφάσεις για την πορεία σας.
  • Πιο τυχεροί στα αισθηματικά βρίσκονται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η έως 8η μοίρα. Να αναμένετε ότι το διήμερο αυτό έχει τους ευχάριστους αιφνιδιασμούς τους που θα σας προσφέρουν ικανοποίηση. 
  • Πιο ευνοημένοι στα οικονομικά τους αυτές τις μέρες θα βρεθούν οι Δίδυμοι – Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, ενώ και οι Κριοί – Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν την ευκαιρία της οικονομικής εύνοιας.
  • Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να ξεκινήσουν το διήμερο τους με “βαριά” διάθεση, τάση μελαγχολίας ή και συναισθηματικής πίεσης εξαιτίας συσσωρευμένων καταστάσεων. Η τάση αυτή είναι έκδηλη και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, ωστόσο  η πορεία της ημέρας φέρνει την αποκατάσταση.
  • Τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου, αναμένεται από το πρωί έως και το μεσημέρι της Κυριακής να βρίσκονται σε ένταση και νεύρα. Αποφύγετε τα ξαφνικά καβγαδάκια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, διαχειριστείτε πιο δημιουργικά την εσωτερική ένταση που βιώνετε. 

 

1Κριός

Το διήμερο που ανοίγεται μπροστά σας είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, ή και να διασκεδάσετε επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σας στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Επίλυση ζητημάτων του χτες σας προσφέρουν ικανοποίηση. Εμβαθύνετε περισσότερο σε στόχους και σχέδια για το μέλλον σας.

 

2Ταύρος

Το Σαββατοκύριακο σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με άτομα που διατηρείται μία σχέση και να κάνετε σταθερά σχέδια για την πορεία σας. Κάποιοι στόχοι που έχετε για το μέλλον μίας σχέσης, μπαίνουν τώρα στο στάδιο υλοποίησης. Τα φλερτ, οι ερωτικές επικοινωνίες ή και οι μετακινήσεις λειτουργούν ανανεωτικά. Εκνευρισμοί για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών σας χαλούν προσωρινά την ατμόσφαιρα. 

 

3Δίδυμοι

Έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από τα συνηθισμένα, να επικοινωνήσετε, να μετακινηθείτε, να έρθετε σε επαφή με νέο κόσμο και η διάθεση σας είναι αισιόδοξη. Συζητάτε θέματα εργασίας και οικονομικών και βρίσκετε λύσεις. Η ερωτική σας ζωή είναι ικανοποιητική.

 

4Καρκίνος

Τα συναισθήματα που βιώνετε είναι έντονα ενώ αρκετοί από εσάς βυθίζεστε και σε σκέψεις αναπόλησης και νοσταλγίας στιγμών του παρελθόντος. Φόβοι και ανασφάλειες διεγείρονται κατά κάποιο τρόπο. Ωστόσο το διήμερο αυτό κρίνεται ευνοϊκό , ερωτικό, δημιουργικό για τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου. Το 2ο δεκαήμερο θα έχετε συζητήσεις και αποφάσεις που κρίνονται θετικές για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών, σας φεύγει ένα βάρος. Το 3ο δεκαήμερο υποδέχεστε κάπως αδιάφορα ή και μελαγχολικά τον Δεκέμβριο.

 

5Λέων

Αποχαιρετάτε τον Νοέμβριο με διάθεση για συντροφικότητα, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στους ανθρώπους που συνδέεστε στενά. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία και τις υποχρεώσεις, μπαίνουν τώρα σε μία σειρά οργάνωσης, σημαντικό είναι να κατευνάσετε ωστόσο τα νεύρα και την οξυθυμία σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο. 

6Παρθένος

Στο μεγαλύτερος μέρος του Σαββατοκύριακου ασχολείστε με θέματα ρουτίνας, επικεντρώνεστε στην εργασία σας ή έχετε και αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπαιρεώσετε.  Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου αξιοποιήστε τώρα τις ευκαιρίες ερωτικής ανανέωσης που σας δίνονται, πείτε ναι σε νέα φλερτ και γνωριμίες. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία συναντήσεων, επαφών, επικοινωνιών που θα σας προσφέρουν σταθερότητα και ικανοποίηση. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχετε ένα ήρεμο και απολαυστικό διήμερο.

 

7Ζυγός

Το διήμερο που ακολουθεί θα είναι ευδιάθετο και διασκεδαστικό για το δικό σας ζώδιο. Με τον Ήλιο από τον Τοξότη και την Σελήνη από τον Υδροχόο μπορείτε να περιμένετε ευκαιρίες δικτύωσης, επαφών, φλερτ, μικρών μετακινήσεων. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις δεν θα λείπουν ενώ και η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει όμορφες στιγμές ανανέωσης. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο.

 

8Σκορπιός

 Αυτό το Σαββατοκύριακο το αφιερώνετε περισσότερο στην οικογένεια, έχετε την ανάγκη να περάσετε στιγμές με άτομα οικεία σας και μαζί τους θα μοιραστείτε τώρα όμορφες στιγμές. Είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό. Το 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού μπορείτε τώρα να πάρετε σταθερές αποφάσεις για το μέλλον σας.

 

9Τοξότης

Αρκετά επικοινωνιακοί και ευδιάθετοι θα είστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ιδέες, προτάσεις και επικοινωνίες σας θέτουν σε εγρήγορση ενώ δεν λείπει και ο ενθουσιασμός για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα για όσους ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Λύσεις για θέματα οικονομικά αναμένονται για τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Το 3ο δεκαήμερο αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται λίγο πριν αποχωρήσει ο Δίας από το ζώδιο σας.

 

10Αιγόκερως

Η Αφροδίτη έχει εισέλθει στο ζώδιο σας, είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε να βάλετε τις πινελιές εκείνες που θα ομορφύνουν τη ζωή σας. Η αισθηματική σας ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές αφορούν εσάς του 2ου δεκαημέρου, ενώ υλοποιούνται τώρα κάποια σχέδια σας.  Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχετε ένα πιο ουδέτερο διήμερο, ενώ κάποιες μικρές απογοητεύσεις προκύπτουν το πρωί του Σαββάτου! 

 

11Υδροχόος

Ένα διήμερο εξωστρέφειας, κοινωνικοποίησης, επαφών και δράσης αναμένεται για το δικό σας ζώδιο. Θα είστε αρκετά εκφραστικοί, εκδηλωτικοί αλλά και έτοιμοι να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Αυτές τις μέρες όμως μπορείτε να πάρετε και αποφάσεις για την προοπτική των επαγγελματικών σας αλλά και να βρείτε λύσεις σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. 

 

12Ιχθύς

Το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε ένα κοινωνικό διήμερο όπου θα έχετε την παρακίνηση φίλων για όμορφες στιγμές διασκέδασης. Το 2ο δεκαήμερο ικανοποιείται σχέδια και προσδοκίες, ενώ το 3ο δεκαήμερο κυνηγάτε περισσότερο στόχους και σχέδια για το μέλλον.  Αυτές τις μέρες δεν θα λείψουν για αρκετούς από εσάς και κάποια συναισθήματα νοσταλγίας, αναπόλησης ή και θλίψης.

Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη Νοεμβρίου 2019 (video)
Επόμενο άρθροΖώδια Εβδομάδας 2-8 Δεκεμβρίου 2019 στο Αστρολογικό Δελτίο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here