Widgets Magazine

Η εβδομάδα 12-18 Μαρτίου φέρνει νέες σημαντικές ενάρξεις, οι οποίες μας ταράζουν και μας βγάζουν από τις λιμνάζοντες καταστάσεις του παρελθόντος και ίσως για την ώρα μας προκαλούν την σχετική νευρικότητα και ένταση.  Το σημαντικότερο γεγονός των ημερών που ακολουθούν είναι η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 17 Μαρτίου 2018 στην 26.53ο μοίρα του Ιχθύ (στο 3ο δεκαήμερο).  Παράλληλα, είναι μία εβδομάδα που μας παρακινεί να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες (έγγραφα, συμφωνίες, επαφές) προκειμένου να βάλουμε σε μία σειρά κάποιες υποθέσεις μας και να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη εβδομάδα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Ας δούμε όμως τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας:

Τα Τυχερά Ζώδια των Ημερών: Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23ο μοίρα είναι οι ευνοημένοι της εβδομάδας. Το τρίγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον ανάδρομο Δία από τον Σκορπιό δίνει σημαντικές ευκαιρίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων τους και είναι σίγουρα και μία κατάλληλη στιγμή για ανασυγκρότηση ψυχολογική που θα βοηθήσει στην περεταίρω ανάπτυξη της προσωπικότητας και της εξέλιξής τους. Από την άλλη πλευρά δεν θα λείψει και η ανάπτυξη δυνατοτήτων και σχεδίων με συγκυρίες που θα αποβούν θετικές και θα σκορπίσουν την χαρά, την ευδαιμονία και την αισιοδοξία. Ωστόσο οι Παρθένοι και οι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου μπορεί για την ώρα να νιώσουν το αίσθημα της πίεσης ή και της νευρικότητας από τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω τους.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς & ο νέος κύκλος εξελίξεων: Όπως σας είχα γράψει και στο Ημερολόγιο του Μαρτίου 2018, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τις 17 Μαρτίου στην 26.53ο του Ιχθύ ολοκληρώνει με τρόπο νευρικό καταστάσεις του παρελθόντος και οδηγεί σε νέα ξεκινήματα τα οποία για την ώρα έχουν ένταση, νευρικότητα και ταραχή…. Οι νέες αυτές εξελίξεις μας οδηγούν ακόμα σε ένα πιο «νευρικό» φεγγάρι που πραγματοποιείται στις 31 Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού.  Καταστάσεις του χτες που αποτελούν πληγή και βάζουν φρένο στην προσωπική εξέλιξη, μπαίνουν τώρα στον κύκλο των ανακατατάξεων.  Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου είναι οι άμεσα επηρεαζόμενοι από τη Νέα Σελήνη του μήνα, όπου τώρα θα κληθούν να υπερβάλουν των δυνάμεων τους και να αποχαιρετίσουν μία σκληρή εποχή του χτες προκειμένου να πάνε παρακάτω.  Στη Νέα Σελήνη συμμετέχουν ο Χείρωνας αλλά και ο Άρης, έτσι λοιπόν αυτό που μπορώ να σας πω ότι σε αυτή την χρονική περίοδο του έτους μπορούμε να εντοπίσουμε, να αναγνωρίσουμε και να θεραπεύσουμε καταστάσεις που έχουν επιβαρύνει την ψυχή μας. Η διαδικασία αυτή ωστόσο, δεν θα είναι και τόσο εύκολη! Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, να λύσουν και να κάνουν νέες ενάρξεις που αφορούν τον τομέα των επαγγελματικών και της προσωπικής τους ζωής (σπίτι, οικογένεια), οι αντιδράσεις τους αυτές τις μέρες ωστόσο θα είναι έντονες.  Οι Παρθένοι και Ιχθύς βρίσκονται σε ένα μεταμορφωτικό στάδιο στον τομέα των σχέσεων τους. Αλλάζουν οι ίδιοι εσωτερικά, με αποτέλεσμα να αλλάζουν  μορφή και οι σχέσεις με τους ανθρώπους που συνδέονται, όλα αυτά τα στοιχεία ωστόσο έχουν μαζί και την κόντρα και την αντίδραση.

Αυθορμητισμός, Ειλικρίνεια και Πνευματική Εγρήγορση: Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Κριού και πορεύεται στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου . Σαφώς διανύουμε μία περίοδο εξωστρέφειας, δράσης, αποφασιστικότητας αλλά και ενθουσιασμού. Η σκέψη γίνεται σπιρτόζικη, η έκφραση αυθόρμητη αλλά και με θράσος κάποιες στιγμές, ενώ οι εντάσσεις και τα καβγαδάκια που προκύπτουν ξεπερνιούνται πολύ γρήγορα. Η εβδομάδα ωστόσο μας παρακινεί να κινητοποιηθούμε για να πάρουμε αποφάσεις και να κλείσουμε υποθέσεις που λίγο μετά θα είναι δύσκολο να διεκπεραιώσουμε. Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου είναι οι ευνοημένοι της εβδομάδας σε υποθέσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα.

 Έρωτας  & Χρήμα: Η αδύναμη Αφροδίτη από τον Κριό παρακινεί για ερωτική δράση και περιπέτεια προκειμένου να απολαύσουμε με αυθορμητισμό αλλά και ενθουσιασμό, όλα όσα πραγματικά ποθούμε. Δεν λείπουν ωστόσο οι άστατες εξελίξεις αλλά και οι βεβιασμένες αντιδράσεις στα ζητήματα του έρωτα αλλά και των οικονομικών. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Κρόνος έρχεται για να «συμμαζέψει» και να περιορίσει όλο αυτό τον πηγαίο αυθορμητισμό της Αφροδίτης. Το τετράγωνο που σχηματίζουν δηλώνει ότι η εβδομάδα μας θα έχει πιεστική μορφή στα ζητήματα του έρωτα και των οικονομικών. Οι άμεσα επηρεαζόμενοι είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου  όπου αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστούν να περιορίσουν τα «θέλω» τους και θα νιώσουν πιεσμένοι από τις καταστάσεις γύρω τους.  Οι ευνοημένοι στον έρωτα και στην δημιουργικότητα θα είναι οι Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες

Νέος Κύκλος Εξελίξεων: Στο τέλος της εβδομάδας ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο του Τοξότη και εισέρχεται στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Αιγόκερω, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δυναμικών εξελίξεων. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι μπαίνουν σε μία μαχητική αλλά πιεστική περίοδο αυξανόμενων ευθυνών και μεγάλης κινητοποίησης.

Δες το εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο προβλέψεων και άκουσε την πρόβλεψη για το ζώδιο σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο8+1 Μεγάλες Αλήθειες για τα Λάθη
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις της Άνοιξης 2018
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια χαρα ημουν οσο υποτίθεται οι παρθενοι ηταν χαλια … Απο Οκτώβρη που θα πηγαίναν τα πράγματα καλυτερα δεν εχω σηκώσει κεφαλι… 2/9/67 00:40 Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.