Widgets Magazine

Ο έρωτας δεν έχει γιορτή, γιατί για αυτόν κάθε μέρα είναι γιορτή … γιατί δίνει δύναμη, ζωντάνια, γεμίζει την ψυχή μας με πληθώρα συναισθημάτων και αποτελεί αυτή την μοναδική σπίθα που μας κρατά δραστήριους και δημιουργικούς! Ο έρωτας έχει πολλές μορφές και κάθε άνθρωπος τον βιώνει με τρόπο διαφορετικό … Ακόμα και οι έρωτες που ζούμε στην πορεία της ζωής μας έχουν ο κάθε ένας,  άλλη γεύση, άρωμα, χροιά, αίσθηση … γιατί ο έρωτας δεν είναι ποτέ μόνο ένας , ενώ έρωτα βιώνουμε ακόμα και για μία ιδέα, για ένα χόμπι, αλλά και … για την ίδια τη ζωή! Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες για τον έρωτα, αλλά και για την ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων… Με αφορμή του Αγίου Βαλεντίνου σας ετοίμασα ένα μικρό αφιέρωμα για το πώς αντιλαμβάνεται τον έρωτα κάθε ζώδιο, για μία μεγαλύτερη γεύση μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο της Αφροδίτης σας.

Ο έρωτας για κάθε ζώδιο

Ο Κριός ερωτεύεται εύκολα, γρήγορα με πάθος και ενθουσιασμό! Στο παιχνίδι του έρωτα είναι τολμηρός, βιαστικός, εγωιστής  αλλά και ενθουσιώδης. Του αρέσει να είναι ο κατακτητής, ο κυνηγός, δεν δέχεται την απόρριψη, ενώ εύκολα μπορεί να βαρεθεί και να χάσει το ενδιαφέρον του, πολύ περισσότερο όταν ο έρωτας του στερεί το αίσθημα της ελευθερίας δράσης.

Ο Ταύρος, ως παιδί του έρωτα (της Αφροδίτης), αν και καχύποπτος ή επιφυλακτικός δεν μπορεί ούτε στιγμή να ζήσει χωρίς έρωτα …Τα αισθήματά του κρατούν για χρόνια και αποτελεί ένα πολύ ζεστό, σταθερό σύντροφο όπου δημιουργεί πολύ ισχυρό το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς στη σχέση.  Νιώθει ότι ο ερωτικός του σύντροφος του ανήκει, είναι «κτήμα» του έτσι πολλές φορές εκδηλώνει ζήλειες και λειτουργεί πεισματικά και ανυποχώρητα. Για τον Ταύρο τις περισσότερες φορές όσο πιο δύσκολη είναι μία ερωτική ιστορία τόσο πιο επίμονα δένεται μαζί της.

Για τον Δίδυμο, ο έρωτας είναι ένα όμορφο, διασκεδαστικό παιχνίδι που τον κάνει να αισθάνεται και πάλι παιδί και του εξιτάρει το μυαλό … Ερωτεύεται συντρόφους έξυπνους με τους οποίους μπορεί να μοιράζεται μία ενδιαφέρουσα, πικάντικη παιχνιδιάρικη επικοινωνία που θα τον κρατά σε εγρήγορση…. Για τον Δίδυμο ο έρωτας πολλές φορές μπορεί να είναι μια ιδέα, ένα βιβλίο, τα ταξίδια, η επαφή με τους ανθρώπους … Απεχθάνεται τις πολύ στενού τύπου , περιοριστικές σχέσεις γιατί νιώθει ότι τον πνίγουν κι του στερούν το αίσθημα της ελευθερίας. Ο ίδιος είναι ένας αυθόρμητος, παιχνιδιάρης, αλλά και κυκλοθυμικός ερωτικός σύντροφος!

Για τον Καρκίνο ο έρωτας γεννιέται ενστικτωδώς με τον άνθρωπο που θα μιλήσει κατευθείαν την ψυχή του και θα τον κάνει να αισθανθεί οικειότητα, ζεστασιά και εμπιστοσύνη… Γίνεται ένας ιδιαίτερα προστατευτικός, θερμός και δοτικός σύντροφος, έχει όμως την τάση να παρεξηγιέται και να μουρμουράει εύκολα, εξαιτίας των συναισηματικών του ανασφαλειών.Αν και συναισθηματικός και ευαίσθητος, δεν ερωτεύεται τόσο εύκολα αλλά ούτε και τόσο συχνά… Όταν ερωτεύεται τα συναισθήματά του είναι ακλόνητα και ποτέ δεν ξεχνά πώς τον έκανες να νιώσει.

Ένας Λέοντας δεν μπορεί ούτε στιγμή να ζήσει χωρίς έρωτα … Ο έρωτας του δίνει κέφι για ζωή και τον κάνει να αισθάνεται ακόμα πιο ξεχωριστός αλλά και παντοδύναμος! Όταν εκλείπει ο έρωτας από τη ζωή του, το λιοντάρι νιώθει ότι χάνει από την λάμψη και την δύναμή του ! Γίνεται ένας γενναιόδωρος, πληθωρικός αλλά και παθιασμένος ερωτικός σύντροφος,  ο οποίος επιζητά να έχει πάντα την προσοχή από το ταίρι του. Όσους έρωτες και να ζήσει ο μεγαλύτερος από αυτούς είναι ο έρωτας που έχει για την ζωή αλλά και για τον εαυτό του!

Ο Παρθένος αν και πιστεύει στην ιδέα του έρωτα,  δεν αφήνει πολύ εύκολα τον εαυτό του ελεύθερο να βιώσει το μεγαλείο του… Αναζητά πράξεις αλλά και αποδείξεις για να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο να αφεθεί συναισθηματικά σε ένα άτομο που γνωρίζει. Μπορεί να μην εκδηλώνει με άνεση ή με λόγια τα συναισθήματά του, είναι βέβαιο όμως ότι αποτελεί τον ερωτικό σύντροφο που θα στηρίξει απόλυτα το ταίρι του, θα λειτουργήσει με συνέπεια τη σχέση του, χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφιβολίας για τον έρωτά του!

Ο Ζυγός, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την σχέση και την ενότητα αναμφίβολα συγκαταλέγει τον έρωτα ως μία από τις βασικές προτεραιότητες της ζωής του! Ερωτεύεται εύκολα, γρήγορα, συχνά… Κάνει αρκετές σχέσεις στη ζωή του και έχει το μοναδικό ταλέντο να γοητεύει τους πάντες και να έχει και αρκετές κατακτήσεις… Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να τον κρατήσει σε μία σχέση που δεν αποδίδει, μέχρι να βρεθεί το επόμενο άτομο που θα τον παρασύρει να ξεφύγει και να τολμήσει σε ένα νέο, συναρπαστικό παιχνίδι  που θα οδηγήσει σε μία νέα σχέση!

Ο Σκορπιός, είναι το ζώδιο που ο έρωτας τον παθιάζει, τον εξιτάρει, τον ολοκληρώνει ψυχικά και σωματικά αλλά πολλές φορές τον οδηγεί και στα άκρα … Ερωτικές σχέσεις μπορεί να κάνει πολλές, στην πραγματικότητα όμως ερωτεύεται δύσκολα και όχι και τόσο συχνά … Ο έρωτας για τον Σκορπιό έχει πολλές μορφές, σε κάθε περίπτωση όμως ο ίδιος θέλει  να έχει την απόλυτη κυριαρχία, τον έλεγχο αλλά και την εξουσία στο ταίρι που έχει δίπλα του. Οι συμπεριφορές που εκδηλώνει (οι ζήλιες, η καταπίεση, οι έλεγχοι) είναι αρκετές στιγμές υπερβολικές δεν παύει όμως ούτε στιγμή ο έρωτας με τον Σκορπιό να είναι μία συγκλονιστική και αξέχαστη εμπειρία.

Ο Τοξότης είναι ο συλλέκτης εμπειριών του ζωδιακού! Είναι το ζώδιο που ζει πολλούς και μεγάλους έρωτες, αψηφά τις διαφορές – απεναντίας αυτές είναι που τον έλκουν ακόμα περισσότερο –  και του αρέσει πολλές φορές να παίζει, να ρισκάρει και να διεκδικεί αυτό που θέλει στα ερωτικά του, χωρίς να υπολογίζει το κόστος… Ο έρωτας για τον Τοξότη είναι σαν τον Τζόγο … θα τα παίξει όλα, δεν θα βάλει μέτρο … το παιχνίδι μπορεί να κρατήσει πολύ λίγο δεν παύει όμως για αυτόν να υπάρχει πάντα ένα νέο παιχνίδι που του προσφέρει μία νέα εμπειρία! Στο παιχνίδι του έρωτα βασική προϋπόθεση είναι η ελευθερία!

Ο Αιγόκερως θέλει να δείχνει αλώβητος από τα βέλη του έρωτα δεν παύει όμως να μετρά στο ενεργητικό του δυνατούς έρωτες, που άφησαν την δική τους εποχή ακόμα και αν αυτοί οι έρωτες δεν φανερώθηκαν ποτέ …  Η λογική του, αλλά και η γνώμη των άλλων … δεν του επιτρέπουν να αφήνει ελεύθερο τον εαυτό του, έτσι πολλές φορές μπορεί να ζει ανεκπλήρωτους έρωτες  ή και σχέσεις με άδοξο τέλος. Η μάχη που δίνει ένας Αιγόκερως είναι ανάμεσα τα πρέπει και στα θέλω … η ευτυχία του έρχεται όταν ο ίδιος καταφέρει να βρει την ισορροπία μέσα σε αυτά τα δύο!

Ο Ουράνιος Υδροχόος είναι ερωτευμένος με τη ζωή, τους ανθρώπους, την φιλία, τις ιδέες …. Ερωτεύεται απρόβλεπτα και κεραυνοβόλα, το ίδιο όμως γρήγορα και ξαφνικά τα συναισθήματά του κοπάζουν όμως ο ίδιος θέλει πάντα να παραμένει ένας πιστός και σταθερός φίλος! Είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί πραγματικά μετά το τέλος ενός έρωτα να διατηρήσει μία μακρόχρονη φιλία.  Είναι όμως και το ζώδιο που πολλές φορές μπερδεύει την έννοια της φιλίας, με την έννοια του έρωτα… Ο έρωτας με έναν Υδροχόο μπορεί να κρατήσει για μία ζωή, αρκεί να νιώθει ελεύθερος!  Τα ταμπού και οι προκαταλήψεις δεν έχουν καμία θέση στην ερωτική του ζωή!

Ο έρωτας με έναν Ιχθύ είναι σαν ένα ρομαντικό παραμύθι, μόνο που δεν είναι πάντα οι συνθήκες τόσο ιδανικές για να μπορεί αυτό το ρομάντζο που ζει, να έχει happy end. Ερωτεύεται εύκολα, πολλές φορές όμως δεν είναι ο άνθρωπος που του έχει ξυπνήσει τα ερωτικά συναισθήματα, αλλά η δική του ψυχική ανάγκη του να ερωτευτεί! Είναι ένας ερωτικός σύντροφος που θα κάνει θυσίες και θα δείξει τα συναισθήματά του χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Όσο καλός , ευαίσθητος, τρυφερός και δοτικός σύντροφος και ν είναι, είναι λάθος να τον θεωρήσει κανείς δεδομένο, γιατί τα συναισθήματά του εύκολα μεταβάλλονται!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροTo εβδομαδιαίο astro κους κους προβλέψεων για 12-18 Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΤο μεγάλο αφιέρωμα αισθηματικών προβλέψεων 2018 με τον Κώστα Λεφάκη
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.