Widgets Magazine

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε δεν είναι για όλους τόσο ήρεμο, φρόνιμο και ξεκούραστο … Αν είναι κάτι το οποίο πρέπει να διαχειριστούμε, είναι την παρορμητικότητα που θα μας οδηγήσει σε καβγάδες, εντάσεις, σε λάθη διαχείρισης του λόγου, της έκφρασης αλλά και των μετακινήσεων … Τι θέλω να πω; Οι μέρες αυτές έχουν την σχετική ένταση, την τσαντίλα θα μπορούσα να πω και φέρνουν ξαφνικά επικοινωνιακά ευτράπελα τα οποία και πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία, σύνεση αλλά και … αυτοσυγκράτηση ….

Ο Ερμής ο πλανήτης των επικοινωνιών , της σκέψης, της έκφρασης λόγου, κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και τις ημέρες αυτές βρίσκεται στο 3ο δεκαήμερο (στην 24ο μοίρα). Από αυτή την θέση οι παραπάνω τομείς χαρακτηρίζονται από ανάλυση, ρεαλισμό και σοβαρότητα,  κάνοντας την σκέψη μας να επικεντρώνεται πολύ παραπάνω στις πρακτικές μας υποθέσεις,  δημιουργώντας έντονα την ανάγκη να μπουν κάποιες γερές βάσεις και δομές.  Τα κοινωνικά πρέπει και ο συντηρητικός αλλά και ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης είναι στοιχεία ορατά στις επαφές κι στις επικοινωνίες ενώ … ισχύει πολύ περισσότερο ο κανόνας αυτές τις μέρες πως αν δεν έχεις κάτι καλό και σωστό να πεις, καλύτερα να σιωπήσεις.

Την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου 2018, ο Ερμής από τον Αιγόκερω πραγματοποιείται στην δυσμενή όψη τετραγώνου με τον απρόβλεπτο, εκρηκτικό, πρωτοποριακό Ουρανό από τον Κριό. Τα στοιχεία λοιπόν που περιέγραψα παραπάνω,  που είναι ο συντηρητικός, ρεαλιστικός τρόπος σκέψης, η σκέψη  ορισμού βάσεων και δομών φαίνεται ότι είναι ένα σχέδιο που ανατρέπεται ξαφνικά και προκαλεί καβγάδες, αναθεωρήσεις, αλλαγές ….

Με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού θα χρειαστεί συνοπτικά  να προσέξουμε τα εξής:

  • Διαφωνίες, καβγάδες, παρεξηγήσεις
  • Ξαφνικές αλλαγές / ανατροπές σχεδίων
  • Επιπόλαιες επιλογές
  • Νευρικότητα, άγχος
  • Ζημιές σε μετακινήσεις, όχημα, συσκευές τεχνολογικές (ατυχηματάκια_

Τα ζώδια που επηρεάζονται;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς κι όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24ο μοίρα. Δες εδώ τον αστρολογικό σου χάρτη.

Δες παρακάτω μία χιουμοριστική επικοινωνία στο messenger του Ερμή και του Ουρανού….

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο αστρολογικό ημερολόγιο Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2018
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.