Widgets Magazine

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου αυτή την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, για να ολοκληρώσει την πορεία του στο υδάτινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού στις 5 Αυγούστου 2020.

Από τις 18 Ιουνίου 2020 η φαινομενική ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, προκάλεσε ένα κύμα παρεξηγήσεων, παρανοήσεων αλλά και σημαντικών συναισθηματικών παρελθοντικών αναμοχλεύσεων, το οποίο πολλές φορές μας οδήγησε σε παρορομητικές συμπεριφορές, αδυνατώντας πολλές φορές να δούμε ξεκάθαρα, ρεαλιστικά ή και δομημένα τα δεδομένα γύρω μας, παρασυρόμενοι από μνήμες ή και γεγονότα του χτες, τα οποία πολλές φορές μας έξυναν μία πληγή που θεωρούσαμε ότι είχε κλείσει….

Η τάση του να τα παίρνουμε όλα πολύ προσωπικά και να θιγόμαστε, να απογοητευτόμαστε, να γυρνά το μυαλό σε παρελθοντικές καταστάσεις και εμπειρίες, να παρασυρόμαστε από το συναίσθημα μας και να λειτουργούμε παρορομητικά κάνοντας λάθη, ήταν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ημερών που πέρασαν. Δεν έλειψαν ωστόσο οι παρεξηγήσεις, οι καβγάδες, τα κοφτερά λόγια όπου έπεφταν σαν καταπέλτης χτυπώντας ιστορίες του χτες…. Συνάμα οι αναποδιές και το μάγκωμα στις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες δυσχαίρεναν ακόμα περισσότερο το κλίμα γύρω μας….

Είναι βέβαιο ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν και αρκετές επαφές, ειδήσεις, επικοινωνίες με άτομα του χτες … Το μυαλό γύρισε στο παρελθόν, ξύπνησαν μνήμες νοσταλγίας ενώ υπήρξαν και επανασυνδέσεις σχέσεων, οι οποίες ωστόσο μέχρι και σήμερα κινούνται σε ένα τεντωμένο σκοινί όπου οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες …..

Από τις 12 Ιουλίου σταδιακά μπορούμε να αποκαταστήσουμε το κλίμα των τελευταίων ημερών. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Καρκίνου, θα βρίσκεται σε “σκιά” έως τις 26 Ιουλίου (δηλαδή θα κινείται στις μοίρες που ήταν και φαινομενικά ανάδρομος) δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε τα “στραβάδια” της περιόδου της αναδρομής του, προσφέροντας την ευκαιρία να λύσουμε εκκρεμότητες, δεν θα λείψει όμως και πάλι η διαδικασία ενασχόλησης με καταστάσεις που ήδη έχουν μεσολαβήσει!

Ο Ερμής σε ορθή φορά λοιπόν στο ζώδιο του Καρκίνου και μερικές ερωτήσεις που καλούμαστε να θέσουμε και να απαντήσουμε στον εαυτό μας έως και τις 5/8 είναι οι ακόλουθες:

  • Ποιες είναι οι εκκρεμότητες που έχουν συσωρευτεί στη ζωή σου και δεν με αφήνουν να προχωρήσω μπροστά;
  • Ποια επιρροή έχει το παρελθόν μου, στο παρόν και στο μέλλον μου ;;;
  • Τι θέλω να κρατήσω κοντά μου από το χτες;
  • Ποια είναι τα μαθήματα που έχω λάβει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου;
  • Πού οφείλω μία “συγνώμη” για τα λάθη της τελεταίας περιόδου;
  • Ποια είναι τα αποτελέσματα των επιλογών του τελευταίου διαστήματος και πόσο ικανοποιημένος-η είμαι από αυτά; Πήρα τις σωστές αποφάσεις;

Οι συναισθηματικές και ψυχολογικές αναμοχλεύσεις, δεν θα λείψουν ωστόσο ως και τις 5 Αυγούστου όπου ο Ερμής θα διελαύνει στο ζώδιο του Καρκίνου, αφού από αυτή την θέση οι σκέψεις δεν χαρακτηρίζονται από ορθολογισμό αλλά υποκινούνται από το συναίσθημα. Μας δίνεται ωστόσο η ευκαιρία μίας ουσιαστικής “κάθαρσης” που θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε και να κατανοήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας αλλά και τους ανθρώπους γύρω μας.

Στις 22 Ιουλίου το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού (10η μοίρα) μας βοηθά να αξιοποιήσουμε την ευρηματικότητα και την πρωτοποριακή σκέψη για να βρούμε λύσεις στα ζητήματά μας. Δεν λείπουν οι ευχάριστοι επικοινωνιακοί αιφνιδιασμοί, οι γνωριμίες, αλλά και οι διέξοδοι εκείνοι που θα φέρουν αέρα αλλαγής. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 27 Ιουλίου ο Ερμής θα σχηματίσει για μία ακόμα φορά τετράγωνο με τον Άρη (16η μοίρα), έτσι λοιπόν δεν θα λείψουν οι κόντρες, οι έριδες, οι εντάσεις και τα ξεσπάσματα στις επικοινωνίες. Προσοχή σε μικρά ατυχήματα ενώ καλό είναι να συγκρατηθούν οι παρορμητικές αποφάσεις / αντιδράσεις. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγοκεροι του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα .

Στις 30 Ιουλίου ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (20ο μοίρα). Από την μία πλευρά κυριαρχεί η διάθεση για ρίσκο και τολμηρές αποφάσεις, από την άλλη πλευρά η έμπνευση, η δημιουργικότητα, ο ρομαντισμός και η συναισθηματική έκφραση μπορούν να μας προσφέρουν την ευκαιρία για επικοινωνίες ή και μετακινήσεις που θα ικανοποιήσουν προσδοκίες. Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου επηρεάζεστε άμεσα από αυτές τις όψεις και όσοι έχουξ προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Την 1η ημέρα του Αυγούστου , ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (23η μοίρα), έτσι λοιπόν η σκέψη γίνεται επίμονη ίσως πολλές φορές και εμμονική, τα λόγια στάζουν φαρμάκι ενώ δεν λείπει και η τάση του να θέλουμε να επιβάλουμε τις σκέψεις μας. Προκύπτουν όμως και αποκαλύψεις μυστικών οι οποίες δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Το θετικό της ημέρας είναι ότι μπορούμε να επικεντρώσουμε το μυαλό μας σε αυτό που θέλουμε να διεκπαιρεώσουμε ενώ είναι μία μέρα που μπορούμε να εξιχνιάσουμε κατά κάποιο τρόπο τα μυστήρια που συμβαίνουν στη ζωή μας. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η τελευταία όψη που σχηματίζει ο Ερμής από τον Καρκίνο είναι η αντίθεσή του με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 3 Αυγούστου (στην 27η μοίρα). Οι αρνητικές σκέψεις κατακλύζουν αυτή την ημέρα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Οι ειδήσεις, οι αποφάσεις, τα λόγια της περιόδου φέρνουν σκληρές συνειδητοποιήσεις ή και κλείσιμο κύκλων.

Ας αξιοποιήσουμε το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, σε έναν εκ βαθέων απολογισμό που θα μας βοηθήσουν να έρθουμε σε επαφή τόσο με ασυνείδητες σκέψεις , οσο και με συναισθήματα, αναγνωρίζοντας λάθη και παίρνοντας τις αποφάσεις εκείνες που θα μας οδηγήσουν σε έναν πιο ανάλαφρο και ικανοποιητικό Αύγουστο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 6-12 Ιουλίου 2020
Επόμενο άρθροΑύγουστος 2020 Αστρολογικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here