Widgets Magazine

Μελετώντας αστρολογικά το Νοέμβριο είναι βέβαιο ότι διακρίνουμε σημαντικές ευκαιρίες αλλά και γεγονότα που θα συντελέσουν σημαντικά στην «κάθαρση» καταστάσεων του παρελθόντος και στην δημιουργία πιο σταθερών συνθηκών στη ζωή μας. Η εύνοια της τύχης αλλά και οι προοπτικές εξέλιξης και προόδου θα δοθούν, σημαντικό είναι να διακρίνουμε αυτό το μήνα τι έχει αξία, πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε κατάλληλα τις ευκαιρίες που μας δίνονται και ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σημαντικά γεγονότα του μήνα; Το τρίγωνο που σχηματίζει για μία ακόμα φορά ο Κρόνος από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό … Η εμπειρία του χτες, τα προβλήματα, οι περιορισμοί, ο χρόνος, τα μαθήματα που έχει δώσει η χρονιά στο πέρασμά της, θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν κατάλληλα για να γίνει μία νέα δυναμική αλλαγή! Η ένωση του παλαιού, με το νέο, θα μπορέσει να αποδώσει επιτυχώς κατά την διάρκεια αυτού του  μήνα! Οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου θα είναι οι βασικοί αποδέκτες αυτής της θετικής όψης των δύο αργών πλανητών! Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ αυτή τη χρονιά, θα καταφέρουν να βρουν «διέξοδο» στα προβλήματα που έχουν περάσει ….

Ένα ακόμα θετικό γεγονός ότι είναι ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του  Σκορπιού σχηματίζοντας σύνοδο με την Αφροδίτη (που θα εισέλθει στο ίδιο ζώδιο στις 7/11).  Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι  Ταύροι,  Παρθένοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου είναι οι απόλυτα κερδισμένοι του μήνα.  Επιπλέον καθώς οδεύουμε προς το τέλος του Νοεμβρίου (μετά τις 25/11) ο Δίας περνά στο 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού και θα αρχίσουν να δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για την εκπλήρωση επιθυμιών, προσδοκιών για τα ζώδια που ανέφερα παραπάνω, που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο!

Η πρόκληση του μήνα; Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού σε μία θέση που προκαλεί δειλία, ανασφάλεια, ένταση στις σχέσεις… Το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στις 19/11 θα προβληματίσει αρκετό κόσμο, ιδιαίτερα τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου που θα έχουν κρίσιμες εξελίξεις, εντάσεις, ξεκαθαρίσματα και δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν!

Ας δούμε όμως τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο αλλά και κάθε δεκαήμερο :

Κριός Νοέμβριος 2017

Ταύρος Νοέμβριος 2017

Δίδυμος Νοέμβριος 2017

Καρκίνος Νοέμβριος 2017

Λέων Νοέμβριος 2017

Παρθένος Νοέμβριος 2017

Ζυγός Νοέμβριος 2017

Σκορπιός Νοέμβριος 2017

Τοξότης Νοέμβριος 2017

Αιγόκερως Νοέμβριος 2017

Υδροχόος Νοέμβριος 2017

Ιχθύς  Νοέμβριος 2017

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕμπιστέψου την έμπνευση της στιγμής: Ερμής σε τρίγωνο με Ποσειδώνα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017
Επόμενο άρθροΤο Σαββατοκύριακο του ερωτικού πάθους & οι αστρολογικές όψεις για 28-29 Οκτωβρίου
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.