Widgets Magazine

Ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά μας από αυτή την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, αυτή την φορά από την 17η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου.  Μικροί και μεγάλοι μπαίνουμε σε τάξη, τα σχολεία ξεκινούν, οι εργασίες αρχίζουν να  ανοίγονται και η περίοδος αυτή μας καλεί όλους να ανασυνταχτούμε στην καθημερινότητα, βάζοντας μπροστά τα σχέδια του φθινοπώρου! Ας δούμε όμως με περισσότερη λεπτομέρεια την επιρροή της Νέας Σελήνης του μήνα.

Το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στην Παρθένο, στην ίδια θέση αυτή την στιγμή κινείται και ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου, ο οποίος μάλιστα σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Ανασύνταξη Εδώ και Τώρα

Τα νέα ξεκινήματα που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, αφορούν τον τομέα της εργασίας, της υγείας, της εκπαίδευσης,  της επικοινωνίας. Πιο συγκεκριμένα η Νέα Σελήνη θα φέρει την έναρξη νέων επαγγελματικών θέσεων,  θα υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα μπορούν να στεφθούν με επιτυχία και σταθερότητα στο χρόνο,  θα δοθεί μία σημαντική ανακούφιση – ελάφρυνση στον εργασιακό κλάδο, είτε θα υπάρξουν καλύτεροι εργασιακοί όροι αλλά και σημαντικές ευκαιρίες αποκατάστασης.  Η έναρξη της σχολικής χρονιάς γίνεται με τους καλύτερους οιωνούς ώστε οι μικροί μας φίλοι αφενός να προσαρμοστούν άμεσα στο σχολικό τους πρόγραμμα, αφετέρου θα έχουν και τα κατάλληλα ερεθίσματα για την ανάπτυξη των γνώσεών τους.  Αυτή η περίοδος ωστόσο κρίνεται ιδανική για την έναρξη επιμέλειας της διατροφής , για την αλλαγή σε συνήθειες, αλλά και για την ένταξη της εκγύμνασης στο πρόγραμμά μας.

Συνεχίζοντας την ανάλυση της Νέας Σελήνης, παρατηρούμε ότι τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) δέχονται την αρμονική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα,  συνάμα όμως βρίσκονται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Εκτός από τις πρακτικές λύσεις που θα δώσει αυτή η Νέα Σελήνη και όταν αναφέρω πρακτικές εννοώ την ώθηση για οργάνωση, εξέλιξη  και πρόοδο επαγγελματικών, οικονομικών, εργασιών, καθηκόντων, γνώσεων,   αντιληπτή θα είναι η επιρροή αυτού του Φεγγαριού και σε ψυχολογική επίπεδο.  Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να διεισδύουμε ενδότερα, αναγνωρίζοντας αδυναμίες  εντοπίζοντας δυσλειτουργικές σκέψεις / πεποιθήσεις , απομακρύνοντας το «σύννεφο»  που δεν μας άφηνε να διακρίνουμε καθαρά κάποιες καταστάσεις.  Αναμένεται λοιπόν ότι με αυτή τη Νέα Σελήνη θα εργαστούμε περισσότερο και με τον εαυτό μας, επιτυγχάνοντας σταδιακά την πλήρη και ουσιαστική ενδυνάμωσή μας.

Ποιοι επηρεάζονται άμεσα ;

Τα Ζώδια που θα έχουν αυτό το διάστημα τις πιο σημαντικές ενάρξεις είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες 15-19 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.   Σπουδαίες διακρίσεις, κατακτήσεις αλλά και θετικές επιρροές δέχονται  και οι Ταύροι – Σκορπιοί, Καρκίνοι – Αιγόκεροι  του 2ου δεκαημέρου (ίδιες μοίρες).

Σε ποιο τομέα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα;

Νέα Σελήνη = νέο ξεκίνημα, δες λοιπόν σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου σε ποιον τομέα ευνοείσαι ώστε να γυρίσεις αυτή την περίοδο μία νέα σελίδα.

Για προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, απόκτησε τα Astro Coins σου 

Κριός: Ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, να αναλάβεις νέα επαγγελματικά καθήκοντα που θα συμβάλουν στην περεταίρω πρόοδό σου. Εξετάσεις φυσικής κατάστασης, αλλαγές στην διατροφή (ή και δίαιτα), εγγραφή στο γυμναστήριο, απόφαση για υιοθέτηση ενός κατοικίδιου ή αναμόρφωση του καθημερινού προγράμματος είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου.

Ταύρος: Νέα Δημιουργικά σχέδια, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ευφάνταστες ιδέες και σχέδια που σε κάνουν να βρίσεις το κέφι, το μεράκι και τον ενθουσιασμό σου, ένας νέος έρωτας, ο ερχομός ενός παιδιού ή ευχάριστες εξελίξεις στην υπόθεση «παιδί» … Ακριβώς αυτές είναι οι τάσεις της περιόδου για το δικό σου ζώδιο! Η περίοδος κρίνεται άριστη για να μπορέσεις να βρεις και πάλι στην χαρά που κρύβεις μέσα σου!

Δίδυμος: Αλλαγές στο σπίτι, μία μετακόμιση, χωροταξικές ανακατατάξεις στο γραφείο, ή αλλαγή επαγγελματικής έδρας ,  σημαντικά νέα που αφορούν την οικογένεια  ή ζητήματα που συνδέονται την ακίνητη περιουσία, βρίσκονται αυτό τον καιρό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης.  Ακόμα και Συναισθηματικά, γίνονται αυτό το διάστημα μέσα σου πολλές αλλαγές και βασικό ζητούμενό σου είναι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της ζωής σου ξεφεύγοντας από τις συγχύσεις, τα μπερδέματα αλλά και την στασιμότητα.

Καρκίνος: Αρκετά επικοινωνιακή περίοδος με τη Νέα Σελήνη να φέρνει στη ζωή σου νέες προτάσεις, νέες συμφωνίες, αρκετές ειδήσεις, επαφές, αλλά και ιδέες που συμβάλουν σε σπουδαίες αλλαγές σχεδίων, έχεις όμως την δυνατότητα να εδραιώσεις αυτό το διάστημα και σταθερές σχέσεις και συνεργασίες.  Αλλαγές μεταφορικού μέσου  ή κινητού ευνοούνται.

Λέων: Η Νέα Σελήνη του μήνα, ανοίγει τον κύκλο σημαντικών εξελίξεων και προοπτικών για τα οικονομικά σου! Ανακαλύπτεις νέες πηγές εσόδων, αυξάνεται μέσα από την εργασία σου το εισόδημά σου,  κάνεις μία νέα σημαντική αγορά ή επένδυση. Σε συναισθηματικό επίπεδο, βρίσκεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα.

Παρθένος: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου  θέσε στόχους και προχώρησε σταδιακά προς την επίτευξή τους.  Τα νέα ξεκινήματα που γίνονται τώρα, αφορούν εσένα τον ίδιο, την ζωή σου, την εικόνα σου, το προφίλ σου,  τα βαθύτερα θέλω σου! Βρίσκεσαι σε ένα διάστημα που μπορείς πραγματικά να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις, αρκεί να αξιοποιήσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες του χτες,  τολμώντας σε αλλαγές και επιλέγοντας το «καινούργιο» …

Ζυγός:  Με το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου ανασυντάσσεσαι και ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά,  κλείνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος προκειμένου να προετοιμαστείς σταδιακά για σημαντικές αλλαγές. Δεν παύει όμως αυτή την περίοδο να ανακαλύπτεις την «ρίζα»  ζητημάτων που σε άγγιξαν με έναν βαθύτερο τρόπο  (είτε ευχάριστο, είτε δυσάρεστο) και να «θεραπεύεις» καταστάσεις του παρελθόντος.  Επαγγελματικές ενάρξεις και νέες οικονομικές προοπτικές είναι με το μέρος σου!

Σκορπιός:  Εξαιρετικά θετική κρίνεται η Νέα Σελήνη για  το δικό σου ζώδιο όπου το διάστημα αυτό μπορείς να κάνεις τα βήματα που θα συμβάλουν στην εκπλήρωση μίας μεγάλης προσδοκίας, ενός σχεδίου ή μίας επιθυμίας σου. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, η ένταξή σου σε ομάδες / συλλόγους , η έναρξη νέων δραστηριοτήτων,  δεν θα λείψει όμως και ο έρωτας  που θα έχει ενεργό ρόλο στη ζωή σου!

Τοξότης:  Ώρα για να θέσεις στόχους, να κάνεις νέα επαγγελματικά βήματα, να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι στην καριέρα σου,  αλλά και να ανανεώσεις την εικόνα σου, το προφίλ σου, το κοινωνικό σου φαίνεσθε! Στην προσπάθειά σου αυτή το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι την αναβλητικότητα ή και την ανασφάλεια, ή τις λανθασμένες επιλογές ανθρώπων στους οποίους στηρίζεσαι.

Αιγόκερως: Σημαντικά νέα ξεκινήματα συμφωνιών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, νομικών διευθετήσεων, επαφών με άτομα του εξωτερικού (ή που λείπουν μακριά), νέα σχέδια και νέες γνωριμίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την περίοδο. Είσαι αρκετά πιο αισιόδοξος για το μέλλον σου και έχεις και τις συμμαχίες εκείνες που θα σε στηρίξουν στην πρόοδό σου! Λίγο παραπάνω προσοχή στις συνεργασίες σου αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου.

Υδροχόος:  Η Νέα Σελήνη του μήνα, σου δίνει την ώθηση για να διευθετήσεις εκκρεμότητες στον τομέα των οικονομικών σου, για να μπορέσεις να διαχειριστείς με περισσότερη ακρίβεια και λεπτομέρεια λογαριασμούς, φορολογικές υποθέσεις, ενώ ευνοούνται και υποθέσεις που σχετίζονται με την είσπραξη ενοικίων, την μίσθωση ενός χώρου,  ή ακόμα το άνοιγμα των οικονομικών μέσω των εσόδων του συντρόφου! Σε ψυχολογικό υπόβαθρο η Νέα Σελήνη «ρίχνει φως» στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, όπου τώρα ανακαλύπτεις την βαθύτερη αιτία των συναισθημάτων σου.

Ιχθύς: Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα στον τομέα των σχέσεων και είναι ο καιρός που καλωσορίζεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου, ενισχύσεις όμως και ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες που είναι φανερό ότι αυτή την εποχή ενδυναμώνονται και σου προσφέρουν σιγουριά και ικανοποίηση. Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά και αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων… Δεν λείπουν οι αποφάσεις για γάμο, συμβίωση, ή ακόμα και οι ενάρξεις νέων συνεργασιών που θα είναι σταθερές στο χρόνο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια Σήμερα: Πώς θα εξελιχθεί η Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα Σάββατο 8/9: Κόντρες σε σχέσεις και σε συνεργασίες
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here