Widgets Magazine

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου , σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου, όπου έχει πολύ έντονα τα στοιχεία της αλλαγής , της αντίδρασης, της εκκεντρικότητας αλλά και της επαναστατικότητας! Η  πίστη , τα όνειρα, τα ιδανικά αλλά και ο ρεαλιστικός τρόπος προσέγγισης των καταστάσεων,  θα μας βοηθήσουν να αποδεχτούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα, δίνοντάς μας την δύναμη να βάλουμε νέες βάσεις στη ζωή μας…

Καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, έχει η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία και πραγματοποιείται στις 15 Μαΐου 2018, από την 24η μοίρα του ζωδίου του Ταύρου .  Γιατί όμως χαρακτήρα συμβολικό; Γίνεται μία λίγο πριν ξεκινήσει ο Ουρανός την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, ενώ συνάμα βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου. Το προμήνυμα στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους)  ότι μπαίνουν σε μία νέα, προκλητική  εποχή  αναδόμησης.

Υποθέσεις που συνδέονται άμεσα με τόσο με τα υλικά όσο και τα συναισθηματικά «αποκτήματα» αλλά και τις προσωπικές μας αξίες, είναι ακριβώς οι τομείς που ενεργοποιούνται με το Νέο Φεγγάρι του Μαΐου.  Η 24η μοίρα του Ταύρου (3ο Δεκανό), συνδέεται με την κακοτυχία, την δυσκολία ή και την βιαιότητα,  δεδομένου αυτού, ο νέος κύκλος που ανοίγεται μπροστά μας, φέρνει  σημαντικές προκλήσεις ,  που θα δημιουργήσουν  πίεση, δοκιμασία, περιορισμό, που θα επιβάλλουν την προσαρμογή σε νέα δεδομένα. Οι μέρες που ακολουθούν, μας ωθούν να υπερασπιστούμε αυτό που μας ανήκει, βάζοντας τις βάσεις  ή αλλιώς τα όρια εκείνα που θα μας επιτρέψουν να έρθουμε πιο κοντά στα επιζητούμενη αρμονία.

Την ημέρα της Νέας Σελήνης, ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα  πριν αποχωρήσει από τον Αιγόκερω (29.43) και η θετική του προσέγγιση με Ήλιο και Σελήνη, εκφράζει πως οι ρεαλιστικές πρωτοβουλίες  και η πρακτική στάση αντιμετώπισης των καταστάσεων  μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της τεταμένης ενέργειας που υπάρχει γύρω μας.   Ωστόσο ο Άρης βρίσκεται και σε τετράγωνο με τον Ουρανό,  έτσι λοιπόν αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να αποτραπεί με αυτό το φεγγάρι είναι οι ριψοκίνδυνες, παρακινδυνευμένες, παρορμητικές   ενέργειες. Οι μέρες  είναι γεμάτες  επαναστατικότητα, εκρηκτικότητα, με ροπή προς  τα  ατυχήματα, τις  συγκρούσεις και τις  ρήξεις.

Ο Πλούτωνας συμμετέχει θετικά στη Νέα Σελήνη του Μαΐου,  δεδομένου αυτού  θα  υπάρξει η διέξοδος και η λύση στα προβλήματα που τώρα εκδηλώνονται, αρκεί  να γίνει η αποδοχή ότι έχει έρθει η στιγμή να επιβληθούμε των καταστάσεων και να κάνουμε ριζικές μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή μας.

Με την Νέα Σελήνη του Μαΐου ,  ο ιδεαλισμός, η δημιουργικότητα, η φαντασία, η τέχνη, η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η πίστη, η ελπίδα  είναι μερικές από τις αξίες, που μπορούν θα συμβάλουν στην εξισορρόπηση της τεταμένης ενέργειας που υπάρχει γύρω μας. Ίσως όμως αν το καλοσκεφτείς, η αναθεώρηση / ανασυγκρότηση αξιών, προκύπτει μέσα από την δοκιμασία και τον προβληματισμό , τότε είναι που κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση… Αυτό ακριβώς είναι το νόημα αυτής της Νέας Σελήνης…!

Ποιοι επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη του Μαΐου :

  • Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα .
  • Επιτυχία, διάκριση και πρόοδο θα έχουν αυτό το διάστημα οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς που γεννήθηκαν στο ξεκίνημα του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα
  • Προσοχή σε καβγάδες, αντιδράσεις, ατυχήματα, παρορμητικότητα και ριψοκίνδυνες δράσεις οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜήπως το πρόβλημα του άλλου γίνεται και δικό σου;
Επόμενο άρθροΤα ζώδια του Σαββατοκύριακου 12 και 13 Μαΐου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here