Widgets Magazine

Το καλοκαιράκι ως τώρα μας έχει δείξει τα “δόντια” του , με την διάθεση αρκετά πεσμένη εξαιτίας πολλών παραγόντων, κυρίως όμως του αποσυντονισμού, της αποδιοργάνωσης, της σύγχυσης που έχει επέλθει, το τελευταίο διάστημα μέσω ειδήσεων, επικοινωνιών, αλλά και ξαφνικών ανατροπών που μας έχουν ζορίσει ποικιλοτρόπως, κυρίως όμως έχουν στερήσει το αίσθημα της ελευθερίας και της ανεμελιάς του καλοκαιριού, αναγνωρίζοντας πλέον οτι διανύουμε μία σκληρή εποχή που μας στερεί το αίσθημα της ασφάλειας, της ικανοποίησης, της χαράς προπάντων όμως μας ωθεί και σε μεγάλα διλήμματα αλλά και σοβαρές επανατοποθετήσεις…. Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα μεγάλο βάρος από το οποίο δεν μπορούμε εύκολα να απαλλαγούμε, ωστόσο από αυτό το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι η στιγμή που σταδιακά παρατηρούμε μέσα μας την ενέργεια να αλλάζει και επιλέγουμε να επικεντρωθούμε πολύ περισσότερο στα σταθερά, γνώριμα, μονοπάτια στα όποια αισθανόμαστε ασφάλεια, αγάπη, φροντίδα, κατανόηση, οικειότητα και ζεστασιά.

Νέος κύκλος λοιπόν ανοίγεται μπροστά μας με τη Νέα Σελήνη που γίνεται αυτό το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 στην 18ο01′ του Καρκίνου. Ο νέος κύκλος των 28 ημερών που μόλις ξεκινά,στρέφει πολύ περισσότερο την προσοχή μας το επόμενο διάστημα σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες, την πατρίδα, συνάμα όμως είναι ένα νέο φεγγάρι που διεγείρει έντονα και τον συναισθηματικό μας κόσμο, ξυπνώντας μέσα μας νοσταλγικές μνήμες, αλλά και περισσότερο την ανάγκη να προστατεύσουμε, να περιφρουρήσουμε, να φροντίσουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας, οικογενειακών επενδύσεων, χωροταξικών αλλαγών, οικογενειακών ανακατατάξεων μπαίνουν τώρα για πολλούς στο μονοπάτι των εξελίξεων. Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνης που σχηματίζεται για την Ελλάδα, σαφώς δηλώνει ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής για την οικονομία και οι επόμενες 28 ημέρες αναμένεται να εξαιρετικά δύσκολες με τις μεγαλύτερες πιέσεις να δέχονται ο τομέας του τουρισμού, της εστίασης και των μικρών επιχειρήσεων.

Η θετική συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, η οποία και σχηματίζει εξάγωνο με τα Φώτα, προδιαθέτει για αυτό τον αέρα αλλαγής, ανανέωσης, όπου θα αποτελέσει μία ευχάριστη τόνωση ετούτη την περίοδο. Μπορεί οι πιέσεις που βιώνουμε (οικονομικές, συναισθηματικές) να μην έχουν τελειωμό, όμως το νέο αυτό το φεγγάρι μας ωθεί να κοιτάξουμε προς μία νέα κατεύθυνση, μία νέα πορεία. Δεν λείπουν λοιπόν και οι ευχάριστες εκπλήξεις οι οποίες μπορεί να μην μας λύνουν τα προβλήματα, σίγουρα όμως μας βοηθούν σημαντικά να αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι εσωτερικά ή και να απελευθερωθούμε απο καταστάσεις που μας βαραίνουν.

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) ενισχύοντας πολύ περισσότερο το συναίσθημα, προσφέροντας όμως και τον ιδεαλισμό, τα όνειρα, την φαντασία που μας βοηθούν αυτό τον καιρό να μην το βάζουμε κάτω αλλά να συνεχίζουμε να δίνουμε τον δικό μας αγώνα με βαθιά πίστη για την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας. Η τέχνη , η επαφή με το υδάτινο στοιχείο μπορούν να αποτελέσουν έναν ευχάριστο τρόπο διαφυγής από την δύσκολη πραγματικότητα και να βοηθήσουν στην τόνωση των ψυχικών αποθεμάτων. Συνάμα η διαίσθηση είναι απόλυτα δυνατή και δίνει τις δικές της σωστές κατευθύνσεις που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σχηματίζει συγκλίνουσα όψη αντίθεσης με τα Φώτα (Ήλιο, Σελήνη) η οποία και μας καταδεικνύει ότι την περίοδο αυτή αναβλύζουν πολύ έντονα οι τάσεις χειριστικών, απολυταρχικών, εξουσιαστικών αλλά και υπόγειων συμπεριφορών ενώ ο φανατισμός η ανάγκη για έλεγχο, αλλά και τα αρνητικά ένστικτα καθιστούν την περίοδο αυτή δύσκολη.

Σημαντικά νέα ξεκινήματα αυτή την περίοδο θα έχουν οι : Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. Συγκεκριμένα οι γεννημένοι 6/4, 7/7, 7/10, 6/1 (μετρήστε 2 μέρες πάνω και κάτω) .

Πιο κερδισμένοι από τη Νέα Σελήνη θα σταθούν οι : Σκορπιοί που γεννήθηκαν 7-8/11 οι Ιχθύες 10/2 οι Ταύροι 7/5 οι Παρθένοι 10/9

Πάθος , Ερωτισμός , Φλογερές Ερωτικές εξελίξεις: Δεδομένου ότι η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, θα υπάρξουν και οι εκρηκτικές παθιασμένες ερωτικές στιγμές που θα ανανεώσουν τους Κριούς που είναι γεννημένοι 7-10/4, Λέοντες 11-13/8, Τοξότες 11-13/12 ενώ δημιουργικές διεξόδους, φλερτ και ευκαιρίες διασκέδασης θα έχουν και οι Δίδυμοι 8-10/6 Ζυγοί 10-12/10 και οι Υδροχόοι 8-10/2

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη κάθε ζώδιο;

Κριός : Ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με ζητήματα ακίνητης περιουσίας της οικογένειας ή και να κάνετε κάποιες χωροταξικές αλλαγές. Η διάθεσή σας τονώνεται σημαντικά, ξεπερνάτε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που σας προβλημάτιζαν, παρόλο που στον επαγγελματικό σας τομέα δέχεστε πιέσεις και ανταγωνισμός. Ο έρωτας γίνεται το καταφύγιο στα δύσκολα δίνοντας την ενέργεια που έχετε ανάγκη για να παραμένετε ενεργητικοί και παθιασμένοι.

Ταύρος: Είναι η εποχή που το μυαλό σας ξεκαθαρίζει, μπαίνουν όλα σε μία σειρά και μπορείτε να συγκροτήσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματά σας προκειμένου να οδηγηθείτε πλέον σε νέες συμπεριφορές, νέες αποφάσεις που θα είναι για το καλό σας. Ευνοούνται οι μετακινήσεις σε μέρη γνώριμα, οι συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος σας, αλλά και η αναδόμηση του χώρου αλλά και της ζωής σας γενικότερα.

Δίδυμοι: Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να βάλετε καλές βάσεις για τα οικονομικά σας αλλά και να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Μία αγορά που αφορά το σπίτι και την οικογένεια είναι πολύ πιθανή ετούτη την περίοδο. Λύνονται κάποιες επαγγελματικές ανησυχίες ενώ έχετε περισσότερες μετακινήσεις, προτάσεις και χαρά μέσα από τις επικοινωνίες σας.

Καρκίνος: Γυρίζετε μία νέα σελίδα και ανανεώνεστε, αρχίζετε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις πιο θετικά και επικεντρώνεστε πολύ περισσότερο στην ανανέωση την προσωπική , αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο ή και χρήμα για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, την εξωτερική σας εμφάνιση. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες μετακινήσεων ή και επαφών. Σπαταλάτε περισσότερο χρήμα για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα ή και για την προσωπική σας διασκέδαση.

Λέων: Είναι η στιγμή που καλείστε να αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας, να ξεπεράσετε τις φοβίες σας και να κλείσετε κύκλους οι οποίοι στην ουσία δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν. Στα επαγγελματικά κλείνετε εκκρεμότητες δέχεστε όμως και “πόλεμο” ή νιώθετε ότι στερείστε των ελευθεριών σας και πιέζεστε. Στα ερωτικά σας μπαίνετε σε περίοδο δράσης, ερωτισμού και πλήρους ικανοποίησης κάτι καλό ξεκινά που σας γεμίζει με ενθουσιασμό.

Παρθένος: Εξαιρετική είναι η Νέα Σελήνη για το ζώδιο σας γιατί σας δίνει πολλές ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, νέων γνωριμιών, δικτύωσης αλλά και εκπλήρωσης προσδοκιών. Πείτε ναι σε νέους φίλους, σε στήριξη που θα λάβετε από το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και σε περισσότερες ρομαντζάδες που σας επιφυλάσσουν χαρά και πληρότητα. Ένα σχέδιο σας γίνεται πραγματικότητα

Ζυγός: Θέτετε στόχους και κοιτάζετε μπροστά, δίνοντας την βασική προτεραιότητά σας στην καριέρα σας και στους τρόπους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να ανελιχθείτε και να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου στην ζωή σας. Αρκετοί βιώνετε ανακατατάξεις στα επαγγελματικά όπου εκεί ανοίγεται ένας νέος κύκλος. Η δικτύωση, το φλερτ, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις δίνουν το αλατοπίπερό τους για να ξεφύγετε από τις πολλές υποχρεώσεις.

Σκορπιός: Ταξιδιάρικη κρίνεται η Νέα Σελήνη του μήνα για εσάς, η όποια και σας προδιαθέτει να δραπετεύσετε από την ρουτίνα, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ίσως και σε μέρος γνώριμο ή και να δείτε ανθρώπους που είχατε καιρό να συναντήσετε ή και σας χώριζε απόσταση.Χαρούμενα θα είναι τα νέα μέσα από έγγραφα, σπουδές, νομικές υποθέσεις. Πολλοί λαμβάνετε και χαρά από τα παιδιά σας. Οι ερωτευμένοι βρίσκετε τον τρόπο να εξομαλύνετε τη σχέση με το ταίρι σας.

Τοξότης: Επικεντρώνεσαι σε θέματα γραφειοκρατικά, φορολογικά, διευθέτηση χρεών, δέχεσαι στήριξη και μπορείς να προσμένεις οφειλόμενα χρήματα, ή και μία ανακούφιση. Από ψυχολογικής πλευράς το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ξεπεράσεις φόβους, ανασφάλειας, ενώ από αισθηματικής πλευράς έρωτας σου κλείνει το μάτι και σε παρασύρει σε στιγμές ανανέωσης. Ο έρωτας μπορεί να έρθει με διαφορά ηλικίας ή και με άτομο που είναι από μακριά.

Αιγόκερως: Συντροφικό το νέο φεγγάρι για το ζώδιο σου όπου μέσα στις επόμενες 28 ημέρες είναι ένα διάστημα που έρχεσαι πιο κοντά σε όσους αγαπάς, ενώ ξεκινάς μια νέα σχέση, ή μία νέα συνεργασία που αποτελεί για σένα αυτή την περίοδο ένα ευτυχές γεγονός! Κατανοείς ότι με τους κατάλληλους συνοδοιπόρους μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου! Στα οικονομικά δέχεσαι εύνοια ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου.

Υδροχόος: Τα νέα ξεκινήματα της περιόδου αφορούν κυρίως τον τομέα της εργασίας σου αλλά και της καθημερινότητά σας. Είναι ένα καλό διάστημα για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, να βάλεις σε έναν καλύτερο προγραμματισμό θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση, την διατροφή και τις συνήθειές σου, αλλά και να αποφορτιστείς από το στρες της περιόδου δίνοντας περισσότερο χώρο σε ότι αγαπάς και ακούγοντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο έρωτας αποτελεί διέξοδο αναζωογόνησης και εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου έχεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Ιχθύς: Ώρα για νέα ξεκινήματα που θα σε συναρπάσουν και που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις όνειρα, επιθυμίες και σχέδια. Η Νέα Σελήνη από τον Καρκίνο είναι εξαιρετική για το ζώδιο σου, γιατί φέρνει την ολοκλήρωση, την χαρά και την ικανοποίηση για θέματα που αφορούν τα παιδιά, τον έρωτα, τα δημιουργικά σχέδια. Μία νέα ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανό τώρα να ξεκινήσει. Ζητήματα που αφορούν την τεκνοποίηση βρίσκονται τώρα σε ένα καλό στάδιο. Δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια ευοδώνονται!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here