Widgets Magazine

Μία νέα σελίδα έχει ανοίξει μπροστά μας και εμείς κάνουμε τα πρώτα βήματά μας στο 2022, αρκετά κουρασμένοι, αποθαρρημένοι αλλά και φοβισμένοι από τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω μας.  Δεν παύει όμως το ξεκίνημα του έτους να είναι η ιδανική εποχή για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να θέσουμε στόχους, να ακολουθήσουμε ένα πλάνο δράσης για τα επόμενα βήματά μας στην χρονιά που μόλις ανοίχτηκε μπροστά μας. Σε αυτό ακριβώς θα μας βοηθήσει και η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 2 Ιανουαρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 20:33 από το ζώδιο του Αιγόκερω (12ο20’).

Η μηνιαία συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης, είναι η χρονική στιγμή όπου μας προδιαθέτει να αφιερώσουμε όλη την ενέργειά μας σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας και να κάνουμε ανανέωση, να προβούμε σε νέα ξεκινήματα, να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο … Η συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης (αδύναμης) από το ζώδιο του Αιγόκερω, μας προτρέπει για λίγο να κοιτάξουμε πιο μπροστά , πιο μακριά, πιο φιλόδοξα, να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους συναισθηματισμούς, τις ευαισθησίες και να συγκροτήσουμε με πειθαρχία, οργάνωση, υπομονή, μεθοδικότητα και ρεαλισμό τα επόμενα βήματά μας. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται πολύ περισσότερο στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, θέτουμε στόχους,  ενώ  ακόμα ακόμα και στα ζητήματα τα πιο προσωπικά ή και συναισθηματικά τα αντιμετωπίζουμε αυτό το διάστημα με περισσότερη λογική, αυτοσυγκράτηση και με την βασικότερη επιθυμία να βάλουμε μία τάξη και μία σειρά στην ζωή μας. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, κατανοούμε ότι πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά, θέτοντας όρια και ακολουθώντας ένα σταθερό πλάνο δράσης, γιατί η καταξίωση και η επίτευξη δεν έρχονται τυχαία και απροσδιόριστα…

Στη Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου, παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, με τον σχηματισμό τριγώνου, μία όψη αρκετά επιβοηθητική, που  καταδεικνύει ότι αυτό το διάστημα προκύπτουν ενάρξεις και αλλαγές που σκορπίζουν τον ενθουσιασμό αλλά και που αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη στο ήδη υπάρχουν ζοφερό κλίμα.  Είναι με λίγα λόγια η στιγμή, που μετά από σκληρές δοκιμασίες και πιέσεις, ξαφνικά το σύμπαν σου προσφέρει αυτή την μοναδική στιγμή να βρεις την λύση, την διέξοδο, την ευκαιρία που θα σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις! Δεν λείπουν αυτό το διάστημα λοιπόν και οι «ουρανοκατέβατες» ευκαιρίες που εμφανίζονται απρόβλεπτα, εκεί που είχες χάσει κάθε ελπίδα και σου δείχνουν τον δρόμο της θετικής αλλαγής.

Ο Κυβερνήτης πλανήτης της Νέας Σελήνης ο Κρόνος (κυβερνήτης Αιγόκερω) , παρόλο που βρίσκεται σε σκληρή γωνία τετραγώνου με τον Ουρανό (όψη που καταδεικνύει το υπάρχον κλίμα της εποχής που βιώνουμε), σχηματίζει και θετική γωνία εξαγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, μία αστρολογική όψη, που μας βοηθά να κινηθούμε εποικοδομητικά, με αντοχή, ακολουθώντας κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις και να συγκροτήσουμε και πάλι την ζωή μας.  Οι πρωτοβουλίες της περιόδου, και τα βήματα που θα ακολουθήσουμε θα μας βοηθήσουν να θέσουμε σε εφαρμογή τα σχέδιά μας αλλά και να σταθεροποιήσουμε τα βήματά μας, βρίσκοντας λύσεις στα προβλήματα της περιόδου!

Ποιοι επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω;

Στο ξεκίνημα της χρονιάς δυναμικά νέα ξεκινήματα θα έχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες: 01/04, 3/7, 3/10, 2/1. Τα ζώδια που θα έχουν μία ευχάριστη τροπή, ανανέωση αλλά και εκπλήξεις που θα τους δώσουν λύσεις είναι και οι Ταύροι (γεννημένοι κοντά στις 2/5), οι Παρθένοι (γεννημένοι κοντά στις 3/9) οι Σκορπιοί (γεννημένοι κοντά στις 3/11) και οι Ιχθείς (γεννημένοι κοντά στις 3/3).

 

Σε ποιο τομέα της ζωής σου ευνοείσαι για ένα νέο ξεκίνημα και πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ;;;

 

Κριός

Στο ξεκίνημα της χρονιάς προκύπτουν ανακατατάξεις αλλά και σημαντικές ενάρξεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, να δεχθείς στήριξη στην ανέλιξη της καριέρας σου, να θέσεις στόχους και να εργαστείς φιλόδοξα και με σχέδιο κάνοντας δομικές επαγγελματικές αλλαγές οι οποίες θα στηρίξουν σημαντικά και τον οικονομικό σου τομέα, όπου είναι γνωστό ότι έχει πληγεί από το περασμένο έτος.

Ταύρος

Είναι η ιδανική στιγμή για να γυρίσεις σελίδα, να κάνεις μία νέα αρχή, να δεις πιο ρεαλιστικά αλλά και αισιόδοξα την ζωή και να κάνεις νέα ανοίγματα, νέα σχέδια, νέες γνωριμίες ή και νέες συμφωνίες. Ανοίγονται νέες προοπτικές στο ξεκίνημα της χρονιάς, προοπτικές που αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη για σένα. Ζητήματα σπουδών, μετοίκησης σε ένα άλλο μέρος, επέκτασης, νομικών εγγράφων φαίνεται ότι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου! Το πιο σημαντικό; Μετά από συνεχόμενες ταλαιπωρίες, αντιλαμβάνεσαι ότι αν κάποια πράγματα που προσπαθούσες να τα αλλάξεις, δεν γίνεται να αλλάξουν, αναγκαστικά πρέπει να αλλάξεις εσύ ο ίδιος και τώρα στο ξεκίνημα του νέου έτους φαίνεται ότι εφαρμόζεις αλλαγές και στον ίδιο σου τον εαυτό!

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου σε βοηθά να ανασυντάξεις τα οικονομικά σου και τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Στο ξεκίνημα του έτους είναι φανερό ότι διαχειρίζεσαι φορολογικές, τραπεζικές, γραφειοκρατικές υποθέσεις και μπορείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά οφειλές, ενώ μπορείς να κάνεις και κινήσεις που θα σε στηρίξουν σε μία καλύτερη οικονομική πορεία! Επιπλέον η ψυχολογία σου βελτιώνεται, βρίσκεις λύσεις για ζητήματα που σε ταλάνισαν (επαγγελματικά ή και προσωπικά) και μπορείς να κάνεις τα πρώτα βήματα του 2022 πιο ανάλαφρος!

Καρκίνος

Ώρα να ανοίξεις μία νέα σελίδα στις σχέσεις σου, να δεχθείς ανανέωση στον τομέα των προσωπικών σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ή και να γίνεις ο αποδέκτης μίας ευχάριστης έκπληξης που θα ανανανεώσει την αισθηματική αλλά και την κοινωνική σου ζωή! Με τη Νέα Σελήνη του μήνα μπορείς πραγματικά να εκπληρώσεις τα σχέδια που κάνεις για την αισθηματική σου ζωή,  ενώ και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου δίνοντάς σου αυτή την ευχάριστη νότα ανανέωσης. Δεν ξεχνάμε ότι έχουμε και την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη στον Αιγόκερω, έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανή και η αναθέρμανση μίας παλιάς ερωτικής ιστορίας. Σε κάθε περίπτωση σε αυτή την περίοδο του έτους δίνεις περισσότερο «χώρο» στους ανθρώπους γύρω σου να σε προσεγγίσουν και να απολαύσεις μαζί τους στιγμές!

Λέων

Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου σε βοηθά να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου, το πρόγραμμά σου, την εργασία σου και να μπεις στους ρυθμούς σου, θέτοντας τα πρακτικά σου σχέδια σε προτεραιότητα. Στα επαγγελματικά δίνονται λύσεις αλλά και ευκαιρίες αλλαγών που θα σου προσφέρουν περισσότερη αυτονομία ή θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς το πιεστικό κλίμα και να βρεις διέξοδο στα προβλήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω όμως ασχολείσαι και με θέματα ευεξίας, βρίσκονται λύσεις για ζητήματα που ταλαιπώρησαν την φυσική σου κατάσταση, ενώ είναι και η ιδανική εποχή για να κόψεις κακές συνήθειες και να απελευθερωθείς από ότι σε βάραινες, σε κούραζε, ή σου στράγγιζε την ενέργεια!

 

Παρθένος

Με περισσότερο κέφι, ενθουσιασμό, χαρά και δημιουργικότητα κάνεις τα πρώτα βήματά σου στο 2022 και η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω σε βοηθά αυτό το διάστημα να ανανεώσεις τα αισθηματικά σου, την σχέση με τα παιδιά σου, να ασχοληθείς με δημιουργικά σχέδια αλλά και να γίνεις ο αποδέκτης εκπλήξεων σε αυτούς τους τομείς, εκπλήξεις ικανές να ανοίξουν μία νέα προοπτική και να φέρουν την ανανέωση στην ζωή σου! Χαμογελάς, Διασκεδάζεις και απολαμβάνεις πολύ περισσότερο ενώ ο έρωτας χτυπά ξαφνικά την πόρτα με τον πιο αιφνίδιο τρόπο (ακόμα και με σχέση από το παρελθόν) αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου ή και ότι πίστευες ως σήμερα.

 

Ζυγός

Ώρα για ανανέωση στο σπίτι, για να θέσεις στόχους που αφορούν την προσωπική σου ζωή, για να αλλάξεις τον χώρο σου , να συγκροτήσεις θέματα που αφορούν την οικογένεια, αλλά για να δοθούν λύσεις και σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούν το σπιτικό σου! Οι Σχέσεις με την οικογένεια βελτιώνονται, λύνονται προβλήματα, ανακουφίζεσαι από καταστάσεις που σε ταλάνιζαν. Ευκαιρίες όμως υπάρχουν αυτό τον καιρό και για την πώληση / μίσθωση ακινήτου ή ακόμα και για την διευθέτηση οικογενειακών περιουσιακών στοιχείων! Η ψυχολογία σου βελτιώνεται σημαντικά και μπορείς να συγκροτήσεις πολύ καλύτερα ζητήματα προσωπικά!

Σκορπιός

Στο ξεκίνημα του έτους οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες, επαφές, συζητήσεις αλλά και προτάσεις. Το διάστημα μπορεί να είναι πολύβουο, σε βοηθά όμως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου, ενώ ανοιχτή είναι η προοπτική νέων συμφωνιών,νέων συνεργασιών, ή και νέων γνωριμιών! Μέσα σε όλη αυτή την επικοινωνιακή δραστηριότητα, εσύ είσαι πιο αποφασισμένος να πάρεις δομικές αποφάσεις για την ζωή σου και την πορεία σου, το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση, έχεις τις ιδέες που θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω και αρχίζεις να βλέπεις ότι το νόμισμα έχει δύο όψεις και παρόλες τις ευθύνες και τις πιέσεις που έχεις, ανοίγονται επιτέλους και νέες προοπτικές!

Τοξότης

Στο ξεκίνημα του νέου έτους συγκροτείς τα οικονομικά σου, σου δίνονται όμως και οι ευκαιρίες να τονώσεις τις πηγές εσόδων σου και μέσω αλλαγών στην εργασία σου να μπορείς να εξασφαλίσεις μία καλύτερη οικονομική πορεία! Σε αυτό το διάστημα όμως κατανοείς τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία, τι είναι απαραίτητο για το ταξίδι σου στο 2022. Αφοσιώνεσαι λοιπόν περισσότερο σε ότι είναι σπουδαίο και ανεκτίμητο, ενώ κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιηθείς και να ανακτήσεις και την χαμένη σου αυτοπεποίθηση! Αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα έχουν σταθερή ισχύ και θετική έκβαση!

Αιγόκερως

Το 2022 και ο πρώτος του μήνας, ξεκινούν με Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μία συνθήκη ιδανική για να γυρίσεις όχι απλά μία νέα σελίδα, αλλά και ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου! Το διάστημα αυτό ακολουθείς το ρεύμα αλλαγών γύρω σου, ανοίγεται μία νέα πορεία, είσαι πιο ελπιδοφόρος και τολμάς σε αλλαγές που θα φέρουν καλύτερες συνθήκες στην ζωή σου! Αλλάζεις εσωτερικά αλλά και εξωτερικά και τολμάς λίγο παραπάνω σε αλλαγές! Η αισθηματική σου ζωή αναζωπυρώνεται και δέχεσαι εκπλήξεις που σε χαροποιούν! Η δημιουργικότητά σου και οι ξαφνικές αναλαμπές σου σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά σε νέα βήματα!

Υδροχόος

Για να πας μπροστά πρέπει να αφήσεις κάτι πίσω, και τώρα στο ξεκίνημα του νέου έτους είναι φανερό ότι κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για κλεισίματα κύκλων. Η διαδικασία αυτή ωστόσο μπορεί να χαρακτηριστεί απελευθερωτική, γιατί το κλείσιμο κύκλου γίνεται σε τομείς που σε επιβάρυναν, ή δεν σου επέτρεπαν να είσαι ο εαυτός σου! Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου απαιτούν και αυτά με την σειρά τους μία οργάνωση και φαίνεται ότι τώρα σιγά – σιγά έχεις τα ψυχικά αποθέματα για να ασχοληθείς διεξοδικά και να εφαρμόσεις και όποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις εκκρεμότητες! Η εσωστρέφεια σε χαρακτηρίζει στην παρούσα φάση όμως είναι επιβοηθητική για να τα βρεις καλύτερα με το μέσα σου!

Ιχθύς

Νέα όνειρα, νέα σχέδια, νέες προσδοκίες αλλά και νέες φιλίες φέρνει το ξεκίνημα του νέου έτους για σένα αγαπητέ Ιχθύ, όπου είναι φανερό ότι θα είσαι απόλυτα δημοφιλής, αγαπητός και αρκετά ελπιδοφόρος βλέποντας πιο μακριά και σχεδιάζοντας τις μελλοντικές σου κινήσεις. Το διάστημα αυτό δέχεσαι σημαντικές προτάσεις, όπου και αποτελούν την έκπληξη της εποχής, γνωρίζεις ανθρώπους που υποστηρίζουν τα σχέδιά σου ή και που γίνονται συνοδοιπόροι σου!  Είσαι αρκετά πιο φιλόδοξος και εκπληρώνεις πολλά αυτά που είχες βάλει στα σκαριά! Ένα μεγάλο σχέδιο σου θα τεθεί σε εφαρμογή!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Τάσεις Εβδομάδας 3-9 Ιανουαρίου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 10-16 Ιανουαρίου 2022 (video)
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ