Widgets Magazine

Φτάσαμε λοιπόν στον πιο κρίσιμο μήνα του 2019 τον Ιούλιο, έναν μήνα για τον οποίο έχουμε ήδη αναφέρει και γνωρίζετε όλοι, ότι αναμένετε πως θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας του έτους που διανύουμε. Οι δυσκολίες όμως και οι προκλήσεις είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς, ενώ αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς για τα πιο σημαντικά επιτεύγματα που στην συνέχεια θα ακολουθήσουν, ίσως γιατί μέσα από τις δυσκολίες αναγνωρίζουμε τις δυνάμεις μας, που πολλές από αυτές μπορεί να μην αναγνωρίζαμε πιο πριν.

Δύο σημαντικές Εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα και Άρης στον ίδιο ζώδιο, καθώς και η δυσαρμονία Άρη – Ουρανού αναμένεται να είναι τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του μήνα.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο να θυμάστε τα εξής:

Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχετε τις μεγαλύτερες δυσκολίες και πιέσεις του μήνα, όπου τα γεγονότα θα σας ωθήσουν για σημαντικές εκκαθαρίσεις.

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου διανύετε έναν μήνα αστάθειας, αλλά και δυναμικών αλλαγών που έχουν αιφνιδιαστικό χαρακτήρα. Σημαντικό είναι να κατευνάσετε την ένταση, την επαναστατικότητα αλλά και το πείσμα να επιμένετε να συντηρείτε αυτό που εσείς οι ίδιοι θεωρείτε σταθερό, ενώ τα δεδομένα γύρω σας, σας φανερώνουν ότι πρέπει να αποδεχθείτε την αλλαγή!

Στο “βαρύ” κλίμα του Ιουλίου θα υπάρξουν και κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα βρεθούν πιο κερδισμένοι.  Ποιοι είναι αυτοί; Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου και των Ιχθύων, αλλά και αρκετοί Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Όπως πάντα ετοίμασα τις μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων και για κάθε δεκαήμερο και θα ακολουθήσει και αντίστοιχο βίντεο.  Δεδομένου ότι αυτό το μήνα αρκετοί από εσάς θα διαβάσετε προβλέψεις αρνητικές, θα σας πρότεινα να τις αξιοποιήσετε για να διαχειριστείτε τις προκλήσεις , χωρίς να φορτίζεστε με φόβο …. Επιπλέον να θυμάστε ότι μόνο η μελέτη του αστρολογικου χάρτη εγγυάται μία ολοκληρωμένη πρόβλεψη, για το λόγο αυτό όσοι διαβάσετε δύσκολες προβλέψεις για το δεκαήμερό σας, θυμηθείτε ότι βάση του χάρτη σας είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και πολλές θετικές ευκαιρίες / διέξοδοι, ενώ όσοι διαβάσετε ευχάριστες προβλέψεις και … δεν συναντάτε ευχάριστα γεγονότα είναι βέβαιο ότι στον χάρτη σας υπάρχουν οι παράγοντες εκείνοι που μπλοκάρουν την ροή των θετικών εξελίξεων.

Όπως πάντα εύχομαι σε όλους να έχουμε έναν όμορφο Ιούλιο, ας επικεντρωθουμε σε ότι μας δίνει αγάπη, σιγουριά, ασφάλεια διατηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από κάθε τι τοξικό!

 

Κριός Ιούλιος 2019

Ταύρος Ιούλιος 2019

Δίδυμος Ιούλιος 2019

Καρκίνος Ιούλιος 2019

Λέων Ιούλιος 2019

Παρθένος Ιούλιος 2019

Ζυγός Ιούλιος 2019

Σκορπιός Ιούλιος 2019

Τοξότης Ιούλιος 2019

Αιγόκερως Ιούλιος 2019

Υδροχόος Ιούλιος 2019

Ιχθύς Ιούλιος 2019

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις Iουλίου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΤα Ζώδια Ιουλίου 2019 σε βίντεο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here