Widgets Magazine

Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, και λίγο πριν το επίπονο και ιστορικό 2020 ρίξει την αυλαία του, το “Άστρο της Βηθλεέμ” αναμένεται να λάμψει στον Ουρανό, σκορπίζοντας το μήνυμα της πίστης και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, εγκαινιάζοντας όμως και έναν νέο 20ετή κύκλο κατά τον οποίο βλέπουμε να γίνεται η αρχή  μίας νέας εποχής!

Ανήμερα του Χειμερινού Ηλιοστασίου 21 Δεκεμβρίου 2020, καθώς εγκαινιάζεται επίσημα η τρίμηνη χειμωνιάτικη περίοδος αλλά και η σταδιακή αύξηση του φωτός και της ημέρας,  οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση, σχηματίζουν δηλαδή σύνοδο στο ζώδιο του Υδροχόου (συγκεκριμένα στην 00ο29’ ).

Η “Μεγάλη Σύνοδος Δία – Κρόνου”,  η οποία και θα Φωτίσει στον Ουρανό και θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε τις ημέρες κοντά στο φαινόμενο, είναι ακριβώς το Μεγάλο Άστρο της Βηθλεέμ που ακολούθησαν οι 3 Μάγοι (αστρολόγοι της εποχής) για να οδηγηθούν στο Θείο Βρέφος.

Ας μάθουμε όμως λίγα παραπάνω στοιχεία για την Σύνοδο Δία – Κρόνου ….

Οι συνοδικοί κύκλοι Δία – Κρόνου, ή αλλιώς η ευθυγράμμισή τους, η “συνάντησή” τους στο ίδιο ζώδιο πραγματοποιούνται  κάθε 20 χρόνια, βάζοντας σε μία νέα ρότα την εξελικτική πορεία της κοινωνίας αλλά και όλης της ανθρωπότητας. Σημαντικό είναι να τονίσουμε εδώ,  ότι η Σύνοδος Δία – Κρόνου σχηματίζεται  κάθε 20 χρόνια,  για 200 έτη σε ζώδια του ίδιου στοιχείου (φωτιά, γη , αέρας, νερό) ενώ λίγο πριν την οριστική μετάβαση του συνοδικού κύκλου από το ένα στοιχείο στο άλλο, υπάρχει ένας μεταβατικός συνοδικός κύκλος στο στοιχείο που για τα επόμενα 200 έτη θα επαναλαμβάνεται ο συνοδικός κύκλος.  Συγκεκριμένα από το 1802 οι  Μεγάλοι Σύνοδοι Δία – Κρόνου γινόντουσαν σε ζώδια της γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω).  Την περίοδο 1980-1981, η Μεγάλη Σύνοδος έγινε στο ζώδιο του Ζυγού (Αέρας) , στην συνέχεια το 2000 η σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου (όπου και ολοκληρώθηκε ο κύκλος στο στοιχείο της γης ) ενώ τώρα το 2020, ο σχηματισμός της Μεγάλης Συνόδου στο ζώδιο του Υδροχόου (αέρας) εγκαινιάζει όχι μόνο έναν νέο 20ετή κύκλο (μέχρι την επόμενη σύνοδο) αλλά και έναν νέο σημαντικό κύκλο 200 ετών (όσο θα πραγματοποιούνται οι συνοδικοί κύκλοι Δία – Κρόνου στο ίδιο στοιχείο)! Ποια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της σημαντικής μετάβασης; Η αλλαγή του συνοδικού κύκλου από τα ζώδια της Γης (που συμβολίζουν την ύλη, την πραγμάτωση, την πρακτικότητα) στα ζώδια του Αέρα (που συμβολίζουν το πνεύμα, την πληροφορία, την επικοινωνία) είναι αναμενόμενο ότι θα μας μεταφέρει σταδιακά σε μία νέα εποχή ραγδαίας ανάπτυξης της Τεχνολογίας, των Πληροφοριών, των Επιστημών…   Από την περίοδο της Βιομηχανικής Επανάστασης, περάσαμε το 1980 (με την σύνοδο Δία – Κρόνου στον  Ζυγό) στην Ψηφιακή Επανάσταση (με την είσοδο των πρώτων υπολογιστών στη ζωή μας) ενώ με την σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο αναμένεται η πλήρης κορύφωση της ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας με κάθε τρόπο και μέσο.

Όλα τα σενάρια που έχουμε δει σε Ταινίες Επιστημονικής Φαντασίας, είναι γεγονός ότι δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά βγαλμένα από την Ζωή του Μέλλοντος που ακολουθεί ….

 

Δίας =  Ο πλανήτης της εξέλιξης,  της επέκτασης, της ανάπτυξης και προόδου, της διδασκαλίας και του πνεύματος, της ηθικής  και της δικαιοσύνης….

 

Κρόνος = Ο “παρεξηγημένος” για πολλούς πλανήτης,  ο οποίος είναι άμεσα συνυφασμένος με τον χρόνο, το κάρμα την ανταπόδοση, δηλώνει την οργάνωση, την δομή, τα θεμέλια, τις βάσεις, την εξουσία, την μάθηση (σε βαθμίδα πιο ανώτερη από τον Δία), την δικαιοσύνη, το καθήκον, την πειθαρχία

 

Ο Δίας και ο Κρόνος είναι οι πλανήτες που παίζουν σημαντικό ρόλο για την ηθική συγκρότηση  και διαπαιδαγώγηση του ανθρώπου, της κοινωνίας και κάθε γενιάς.

 

Υδροχόος =  Ζώδιο του Αέρα (όπως αναφέραμε παραπάνω συμβολίζει το πνεύμα, την επικοινωνία). Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του μέλλοντος, της πρωτοπορίας, της καινοτομίας , της έρευνας , της τεχνολογίας, της συλλογικότητας, της φιλίας, των κοινωνικών ομάδων, της ελευθερίας, αλλά και της επανάστασης. Είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει την ανάγκη της αναδόμησης και της ανάπτυξης της ανθρωπότητας.

 

Αναγνωρίζουμε λοιπόν ότι μπαίνουμε σε μία εποχή, που όλα αλλάζουν σε ταχύτητα Φωτός και τα πρώτα δείγματα θα φανούν ήδη από την έναρξη του 2021. Αλλαγές στην κοινωνική, πολιτική, συλλογική συνείδηση, μεγάλα επιστημονικά επιτεύγματα και ανακαλύψεις, σημαντικοί αγώνες για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι μία πρώτη γεύση της μεγάλης συνόδου Δία – Κρόνου στον Υδροχόο. Ο τρόπος νόησης, επικοινωνίας, μάθησης,  μετακίνησης , εργασίας αλλάζει άρδην …

Είναι γεγονός ότι η γενιά του 1980-1981 η οποία και γεννήθηκε με την σύνοδο Δία – Κρόνου στο Ζυγό, αναμένεται μέσα στην επόμενη 20ετία, να ηγηθεί ή και να καταξιωθεί, με γνώμονα ένα κοινό σκοπό, όπως και είναι βέβαιο ότι τα παιδιά που θα γεννηθούν με την Σύνοδο Δία – Κρόνου στον Υδροχόο αναμένεται να παίξουν ηγετικό ρόλο στη Νέα Ψηφιακή Εποχή που ανοίγεται μπροστά μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να δούμε σε ποιον οίκο σχηματίζεται η Μεγαλειώδης Σύνοδος Δία Κρόνου στον Υδροχόο (Δείτε τον Χάρτη σας και παρατηρείστε σε ποιον οίκο έχετε την μηδενική μοίρα Υδροχόου).  Ο οίκος του ωροσκοπίου μας στον οποίο και πραγματοποιείται η σύνοδος Δία – Κρόνου, μας καταδεικνύει σε ποιο τομέα της ζωής μας δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στον 20ετή κύκλο που ξεκινά και ποιος συγκεκριμένος είναι ο τομέας εκείνος που μπορούμε να λάβουμε ανταμοιβή, ανάπτυξη, εξέλιξη αρκεί να εργαστούμε σκληρά και με ηθική !

Δείτε αναλυτικά την επιρροή που δέχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σας  σας με την Σύνοδο – Δία Κρόνου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια 2021 Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα των Χριστουγέννων
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here