Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γεμάτο Τυχερές εξελίξεις! Για την προσωπική σου πρόβλεψη κάλεσε στο 14724 & θα έχεις +1 πρόβλεψη ΔΩΡΟ

Α Δεκαήμερο: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με κέφι, ενθουσιασμό, κοινωνική διάθεση αλλά και νέες δραστηριότητες. Ως τις 10 του μήνα διακρίνεστε από θάρρος, τόλμη αλλά και διάθεση να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε όνειρα ζωής. Κάνετε ξεκαθαρίσματα σε φιλικούς κύκλους, αλλά δραστηριοποιήστε περισσότερο και συλλογικά! Από τις 10 του μήνα ο Ερμής ανάδρομος απ΄το Ζυγό, προκαλεί τα γνωστά επικοινωνιακά ευτράπελα καθυστερήσεων και αναβολών στις επικοινωνίες, στις συμφωνίες σας, στα ραντεβού σας … Δεν παύει αυτή τη περίοδο όμως να σας δίνετε και η ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος ή και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος σας. Το διάστημα 5-13 Σεπτεμβρίου κρίνεται εξαιρετικό για την άνοδο των οικονομικών σας. Από τις 25/9 με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, μπαίνετε σε μία νέα περίοδο αποφάσεων, γνωριμιών αλλά και ενθουσιασμού!

Β Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με το φεγγάρι να γεμίζει για να οδηγηθούμε στην Πανσέληνο της 10ης Σεπτεμβρίου, η οποία εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας, του φόβου και της ανησυχίας για τα οικονομικά σας. Δεν παύει όμως να υπάρχουν και οι ξαφνικές ευκαιρίες για την εύρεση λύσεων. Από τις 10 του μήνα ο Κρόνος επιστρέφει στο 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου και η επιρροή του θα είναι αισθητή στον τομέα των σχέσεων σας. Πλέον ξέρετε με ποιους ανθρώπους ταιριάζετε, με ποιους όχι, ποιους πρέπει να απομακρύνετε από κοντά σας αλλά και τι πραγματικά επιζητάτε για την πορεία σας. Τα μαθήματα που σας δόθηκαν οφείλετε τώρα να τα εφαρμόσετε και να διατηρήσετε αποστάσεις ασφαλείας από ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει ή η σχέση σας δεν έχει μέλλον και προοπτική. Στην πορεία του μήνα ωστόσο, είστε πιο κοινωνικοί , πιο δραστήριοι, κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και συνάπτετε σταθερές φιλίες ή και συμμαχίες! Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση και το διάστημα 13-21 Σεπτεμβρίου θεωρείτε ευεργετικό για την τόνωση των εσόδων σας.

Γ Δεκαήμερο: Έχετε περάσει πολλά, έχετε πληγωθεί, απογοητευτεί ή και βιώσει την απομόνωση, την μοναξιά και την πικρία… Ξεκινώντας μία νέα εποχή, βρίσκεστε πιο απελευθερωμένοι από ανθρώπους και σχέσεις που μαζί τους δεν θα μπορούσατε να έχετε ένα κοινό μέλλον. Έχετε πάρει τα μαθήματά σας και με την επιστροφή του Κρόνου στο 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου για την ώρα χαλαρώνετε και αξιοποιείται τα μαθήματα που σας έδωσε από τον Μάρτιο και έπειτα! Στο ξεκίνημα του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σας βοηθά να ανανεωθείτε, ασχολείστε περισσότερο με την εξωτερική σας εμφάνιση, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και την διάθεση για φλερτ. Παρόλο που οι ελεύθεροι δεν είστε ακόμα σε διάθεση για μία σχέση, φαίνεται ότι υπάρχουν οι λόγοι εκείνοι για να κολακευτείτε ή και για να φλερτάρετε ιδιαίτερα ως τις 5 του μήνα. Στα οικονομικά σας υπάρχουν έσοδα, υπάρχουν και αρκετά έξοδα, ενώ οι μέρες 17 και 24 του μήνα εντείνουν περισσότερο την ανασφάλειά σας λόγω καθυστερήσεων, συγχύσεων ή και αποδιοργάνωσης στα οικονομικά. Μην ξεχνάτε ότι από τις 23 του μήνα ο Ερμής ανάδρομος από την Παρθένο, θα προκαλέσει τις αναμενόμενες οικονομικές αναποδιές για εσάς.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Σεπτέμβριος 2022
Επόμενο άρθροΠαρθένος Σεπτέμβριος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ