Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος ξεκινά πιεστικά, γεμάτος ευθύνες, υποχρεώσεις, αρκετή εργασία και με εσάς να είστε ταλαιπωρημένοι αλλά και κουρασμένοι, τόσο από το πιεστικό σας πρόγραμμα, όσο και από την ασυνεννοησία που υπάρχει γύρω σας.  Στο ξεκίνημα του  μήνα πολλοί θα νιώσετε και σωματικά εξαντλημένοι, είτε θα έχετε κάποιες προσωρινές ενοχλήσεις με την φυσική σας κατάσταση κάτι το οποίο θα ξεπεραστεί στην πορεία.  Με τον Ερμή από τον Κριό  δεν θα λείψουν από τις 5-15 του μήνα οι επαφές με άτομα που είχατε καιρό να ακούσετε ή να δείτε. Θα αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας και θα φιλοσοφήσετε τα γεγονότα γύρω σας με έναν τρόπο διαφορετικό. Προγραμματίστε ωστόσο καλύτερα τις μετακινήσεις σας  και δείξτε περισσότερη προσοχή  τόσο στην έκφραση του λόγου, όσο και στην βιασύνη που θα σας διακατέχει στις μετακινήσεις σας.  Αποφύγετε σε αυτό το χρονικό διάστημα και τις υπογραφές σημαντικών νομικών εγγράφων. Από τις 15-25 του μήνα ο Ερμής πλέον σε ορθή φορά από το ζώδιο του Κριού σας βοηθά να προχωρήσετε σε συμφωνίες, επαφές , ταξιδάκια και γνωριμίες με έναν τρόπο πιο άνετο και ευέλικτο.  Ο τομέας των επαγγελματικών σας κινείται σε μία καλή πορεία αυτό το μήνα και έχετε την ευκαιρία να προβάλλεται πολύ καλύτερα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας  πολύ παραπάνω από τις 8-15 Απριλίου που η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο.   Από τις 24 Απριλίου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους είστε πιο ανοιχτοί στο φλερτ και στην παρέα και η κοινωνική σας ζωή αποκτά πιο ενεργό ρόλο.  Στο τέλος του  μήνα με την Πανσέληνο στο Σκορπιό να αναμένετε κάποιες μικρές εντάσεις στο σπίτι και στην οικογένεια.

2ο Δεκαήμερο:   Ο  Απρίλιος είναι ένας απαιτητικός αλλά και κουραστικός μήνας για εσάς που ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του Λέοντα, όπου πράγματι το ημερήσιο πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο, η εργασία σας θα έχει αρκετά πιο απαιτητική μορφή, ενώ ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι αρκετά πιο περιορισμένος. Αυτό το μήνα θα δώσετε περισσότερη έμφαση στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας και  ενώ θα κουραστείτε θα μπορέσετε να βρεθείτε κερδισμένοι και οικονομικά, αλλά και ηθικά απ΄όλες τις προσπάθειες που θα κάνετε.  Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα από τις 11-14  Απριλίου, ενώ στην συνέχεια του μήνα με την Αφροδίτη από τον Ταύρο να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, θα μπορέστε να δεχθείτε την εύνοια και την στήριξη στην εργασία σας.  Η κοινωνική και η αισθηματική σας ζωή μπορεί να μην είναι το «ατού» σας αυτό το μήνα, ωστόσο δεν θα λείψουν οι επαφές, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος ιδιαίτερα από 1-5 Απριλίου. Από τις 25-30 Απριλίου πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε μία μετακίνηση, θα μπορέσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί  στην καθημερινότητά σας, ενώ και οι συμφωνίες επαφές σας θα εξελίσσονται σε καλύτερους ρυθμούς.

3ο Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος είναι θετικός για  το δικό σας δεκαήμερο από όλες τις απόψεις. Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα συντηρεί αλλά και επεκτείνει την εύνοια στο σπίτι, στην οικογένεια και στην εργασία και αυτοί ακριβώς είναι και οι τομείς που θα μπορέσετε να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και δύναμη αυτό το μήνα.  Λύνονται ζητήματα που αφορούσαν την εργασία, την καθημερινότητα ή και την φυσική σας κατάσταση και νιώθετε πιο αναζωογονημένοι ψυχολογικά. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 16/4 στο ζώδιο του Κριού,  θα είναι άκρως θετική για εσάς αφού θα φέρει μία ιδέα, μία πρόταση, ένα ξεκίνημα , μία γνωριμία που θα συμβάλει σημαντικά στην έναρξη ενός νέου κύκλου σημαντικών αλλαγών για εσάς. Πιο κερδισμένοι θα σταθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 18 Αυγούστου.  Στα δύσκολα σημεία αυτού του μήνα είναι το «φινάλε» του Απριλίου όπου με την σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα, θα εξουθενωθείτε και σωματικά, τόσο από τους απαιτητικούς ρυθμούς της εργασίας όσο και από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here