Widgets Magazine

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου, αλλά μίλησε με τον αστρολόγο σου και για μία εντελώς προσωπική ανάλυση βασισμένη στον αστρολογικό σου χάρτη! 

Κάλεσε τώρα στο 14724


Α Δεκαήμερο:  Ο παράγοντας της τύχης είναι με το πλευρό σας, αφού ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο και δεκαήμερό σας. Στις 28/7 γυρνά φαινομενικά ανάδρομος, προκειμένου να αξιολογήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας έχον δοθεί! Ο Ιούλιος είναι μήνας που στρέφει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας υποθέσεις, στο σπίτι, στην οικογένεια, αλλά και στα βαθύτερα , δικά σας, εσωτερικά ζητήματα που καλείστε να τα διαχειριστείτε, κατευνάζοντας πολλές φορές την υπερβολή.  Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης από τις 5 Ιουλίου θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, επομένως όλη σας η ενέργεια είναι δοσμένη στα προς το ζην και στην εξασφάλιση του εισοδήματός σας. Τα έξοδα τρέχουν σε γρήγορους ρυθμούς, γεγονός που σας γεμίζει με ανασφάλεια, δεν παύει όμως να κινείστε σε ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου να καλύψετε τις αναποδιές, ή ακόμα και για να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα και τα συμφέροντά σας. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο αναζωπυρώνει σχέσεις οικογενειακές, όμως αρκετοί βελτιώνετε και το χώρο του σπιτιού σας ιδιαίτερα την περίοδο 18-26 Ιουλίου. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στο Λέοντα (28/7) σας προτρέπει να αφεθείτε στις χαρές και τις απολαύσεις του καλοκαιριού, πολλοί γυρνάτε μία νέα σελίδα στα αισθηματικά σας ή και ερωτεύεστε …

Β Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, να εντείνει την εξωστρέφειά σας, την διάθεσή σας για φλερτ και γνωριμίες, αλλά και να επιδιώκετε μικρές ψυχαγωγικές αποδράσεις που σας ανανεώνουν! Η τάση αυτή σας αφορά ως και τις 9 Ιουλίου.  Ο Ερμής από τον Καρκίνο το διάστημα 10-14 Ιουλίου σας βοηθά να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια, δίνονται λύσεις για ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και αποκαθίστανται σχέσεις. Ο Άρης από τον Ταύρο ξεκινά να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 20 Ιουλίου, όπου τα οικονομικά και η διαχείρισή τους  βρίσκονται σε  εμπόλεμη κατάσταση που σας γεμίζει με στρες. Προσοχή ωστόσο και στις βιαστικές αποφάσεις αγορών ή και συμφωνιών ιδιαίτερα το διάστημα 26-28/7 όπου ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Άρη και τον Ουρανό! Ο Ιούλιος λοιπόν μπορεί να αναθερμαίνει τις σχέσεις σας, αλλά δοκιμάζει έντονα τα οικονομικά σας.

Γ Δεκαήμερο: Ο Ιούλιος ξεκινά ηχηρά για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, αφού την πρώτη του ημέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Χαρακτηρίζεστε από συσσωρευμένο θυμό, βιώνετε δύσκολες διεργασίες ή και ανταγωνιστικές στα επαγγελματικά ή και στο γάμο.  Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε καβγάδες, μεριμνήστε περισσότερο για την ψυχική και σωματική σας ευεξία και μείνετε μακριά από μάχες εξουσίας ή συμφερόντων. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους το διάστημα 10-18 Ιουλίου αναμένεται να προσφέρει τις ευκαιρίες για να περάσετε καλά, να έχετε όμορφες επικοινωνίες, να κάνετε μία καλοκαιρινή μετακίνηση, ενώ και οι ειδήσεις αλλά και οι συζητήσεις της περιόδου σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά σε όνειρα και σε σχέδια. Στα επαγγελματικά σας είναι αναμενόμενες κάποιες πιέσεις και δυσκολίες ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω.  Το διάστημα 15-19 Ιουλίου προσφέρεται για επικοινωνία με άτομα αγαπημένα, για την επίλυση διαφωνιών με την οικογένεια, αλλά και για να μπορέσετε να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 20-26 Ιουνίου 2022
Επόμενο άρθροΤαύρος Ιούλιος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ