Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με Θετική Ενέργεια και Δύναμη σε όλους! 

Δείτε το Βίντεο Προβλέψεων Απριλίου αλλά μην χάσετε και τις γραπτές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο και Δεκάημερο

Α Δεκαήμερο: Σε εγρήγορση για επικοινωνίες, αποφάσεις, μετακινήσεις και με τονισμένη την εκφραστικότητά σας ξεκινάτε το μήνα ιδιαίτερα την περίοδο από τις 4-9/4 όπου Ερμή θα κινείται στο ζώδιο και δεκαήμερό σας. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας είστε σε συζητήσεις και επαφές ή και βρίσκεται λύσεις από τις 19-23/4. Αξιοποιήστε σωστά την οικονομική εύνοια που δέχεστε 14-22/4 γιατί στη συνέχεια  η Πανσέληνος στις 27/4 σας πιέζει όσον αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους!  Από τις 23/4 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης από τον Καρκίνο εντείνει την νευρικότητα και την ένταση για ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, το ακίνητο ή τις πολύ προσωπικές υποθέσεις. Αποφύγετε τους καβγάδες.

 

Β Δεκαήμερο:  Το ξεκίνημα του μήνα σας βρίσκει σε εγρήγορση και με την διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες και να επανεκκινήσετε τη ζωή σας, κάτι το οποίο και πετυχαίνετε. Ο οικονομικός τομέας αναμένεται να αποτελέσει το ζόρι του μήνα, είτε γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έκτακτα έξοδα, είτε προκύπτουν αλλαγές που σας απορυθμίζουν. Προσοχή στις οικονομικές αποφάσεις και δοσοληψίες κοντά στις 23-14’/4.  Σταθερές αποφάσεις για την πορεία σχεδίων, ή και μία ικανοποίηση μέσα από συλλογικές δραστηριότητες αναμένεται κοντά στις 10/4.  Στα αισθηματικά σας δέχεστε εύνοια και είστε αρκετά ανάλαφροι με διάθεση για ερωτικό παιχνίδι ή και φλερτ την πρώτη εβδομάδα του μήνα.

 

Γ Δεκαήμερο: Σημαντικός ο Απρίλιος για εσάς, όχι μόνο γιατί είναι ο μήνας των γενεθλίων σας, αλλά γιατί βρίσκεστε σε ένα διάστημα που κάνετε σπουδαίες εκκινήσεις στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 12/4 στο δικό σας ζώδιο δίνει το “μαρς” για να πάτε μπροστά και να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας. Μετά από καιρό αισθάνεστε ότι υπάρχουν γεγονότα και εξελίξεις γύρω σας.  Ο κυβερνήτης σας ο Άρης από τους Διδύμους σας παρακινεί από τις 6-23/4 για να αναλάβετε δράση και να κάνετε συμφωνίες, επαφές, γνωριμίες. Το τρίγωνό του με τον Δία στις 17/4  προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες νέων γνωριμιών ενώ τα γεγονότα γύρω σας θα σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες και σχέδια που κάνετε. Στα επαγγελματικά σας κυριαρχεί ο ανταγωνισμός, όμως αξιοποιώντας σωστά τα δεδομένα και τις συμπτώσεις γύρω σας, μπορείτε να κυριαρχήσετε και να δείτε πρόοδο. Στα αισθηματικά σας, κυρίαρχο είναι το πάθος ιδιαίτερα την περίοδο από τις 6-14/4 όπου γενικά είναι ένα φλογερό και ανανεωτικό διάστημα για εσάς.  Στα οικονομικά σας μπαίνετε σε διαδικασία συζητήσεων, συμφωνιών, επαφών από τις 28/4 για να καλωσορίσετε έναν ακόμα πιο γενναιόδωρο για τα οικονομικά σας Μάη.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Απριλίου 2021
Επόμενο άρθροΤαύρος Απρίλιος 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here