Widgets Magazine

Ο Κλήρος της Τύχης από το ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ότι η εύνοια και η χαρά της ζωής σε εσένα προέρχονται από τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα ταλέντα, το μεράκι, τον χώρο της τέχνης, της ψυχαγωγίας και της ομορφιάς, ή ακόμα και από τα παιδιά! Αυτοί ακριβώς είναι οι τομείς που θα σε βοηθήσουν να έχεις προσωπική ανέλιξη και να νιώσεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου! Φήμη, καταξίωση, αγάπη, προβολή είναι στοιχεία που μπορείς πολύ εύκολα να έλξεις στην πορεία της ζωής σου! Μία εύνοια σε τυχερά παιχνίδια είναι αναμενόμενη!  Ο ενθουσιασμός, η γενναιοδωρία, η δημιουργικότητα αλλά και η ικανότητά σου να προσφέρεις στους ανθρώπους γύρω σου το γέλιο, την χαρά και την αισιοδοξία είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που στην πορεία της ζωής σου σε βοηθούν να σταθείς ευνοημένος! Είναι αρκετά σημαντικό για σένα να νιώσεις επιτυχημένος και καταξιωμένος αλλά και να κερδίσεις την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό για τα επιτεύγματά σου, αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις στην πορεία της ζωής σου, όμως δεν πρέπει να γίνε ο αυτοσκοπός σου!  Η τύχη θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη μαζί σου, αν εσύ ο ίδιος επικεντρωθείς πολύ περισσότερο σε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις δημιουργικά τα χαρίσματά σου προκειμένου να προσφέρεις στους ανθρώπους γύρω σου χαρά, δύναμη, αισιοδοξία ή και έμπνευση!

  • Η δημιουργικότητα και η αυτοέκφραση είναι δύο βασικά στοιχεία που θα συμβάλουν στην επιτυχημένη πορεία σου!
  • Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να δημιουργήσεις, να διασκεδάσεις, να αφεθείς, να ερωτευτείς, να γελάσεις … και η τύχη θα είναι πάντα μέρος σου!
  • Ασχολήσου με κάθε τι που σε κάνει να νιώθεις ερωτευμένος με τη ζωή!
  • Μοίρασε χαρά, γέλιο, αισιοδοξία σε όποιον το έχει ανάγκη, χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση!
Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροO Κλήρος της Τύχης στον Καρκίνο
Επόμενο άρθροO Κλήρος της Τύχης στην Παρθένο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here