Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο:  Μήνας δράσης και ενεργητικότητας, δεν λείπουν όμως και τα νεύρα αγαπητέ μου Καρκίνε, ιδιαίτερα ως τις 15 του μήνα, αφού όλο κάτι προκύπτει στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην προσωπική ζωή, που σε κάνει να βρίσκεσαι σε ένταση. Τρώγεσαι πολύ με το παρελθόν σου στο πρώτο μισό του μήνα και εκδηλώνεις αρκετά παράπονα, τα παράπονα αυτά αφορούν είτε την στασιμότητα στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών, είτε στην άδικη συμπεριφορά κάποιων φίλων!  Στις 5 Απριλίου, έχεις μία είδηση, μία συνάντηση, ή κάποια επαφή που σε στηρίζει και σου δίνει μία σιγουριά για την έκβαση μίας υπόθεσής σου!  Στις 11/4 λαμβάνεις μία δικαίωση από μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος, το πάθος ξετυλίγεται… στα οικονομικά είσαι πιο ικανοποιημένος.  Στο δεύτερο μισό του μήνα έχεις την ευκαιρία να αποφορτιστεί από δυσκολίες που έχεις περάσει και να βρεις τις ισορροπίες σου! Η μυστικότητα στα αισθηματικά θα είναι αισθητή …

Β Δεκαήμερο: Με ένταση ξεκινά ο Απρίλης, αφού το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 6 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού! Η ψυχολογία σου είναι ευμετάβλητη, σε πιάνουν τα νεύρα σου, νιώθεις πως οι ισορροπίες έχουν χαθεί και η αστάθεια που αισθάνεσαι σε οδηγεί σε γκρίνιες και καβγαδάκια στο σπίτι και στην οικογένεια. Ρίξε τους τόνους, για να μην αδικήσεις με τον συμπεριφορά σου κάποιον που αργότερα θα το μετανιώσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο ενεργό σε εξελίξεις και γεγονότα, αφού ο Άρης θα κινείται στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο, δίνοντάς σου την ώθηση για πρωτοβουλίες, δραστηριότητες, δεν θα λείπει όμως η οξυθυμία και η ένταση από την πλευρά σου! Ίσως κάποιες στιγμές να χάνεις το δίκιο σου απλά και μόνο από την απότομη συμπεριφορά σου αλλά και από τις συνεχής αναφορές σε καταστάσεις του παρελθόντος !Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 20/4 και βγάζεις από το ντουλάπι των αναμνήσεων προσδοκίες που έμειναν στην μέση, σε πιάνει η νοσταλγία σου, ενώ έρχονται και συναντήσεις- επαφές με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος!

Γ Δεκαήμερο: Μήνας μοιραίων γεγονότων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Απρίλιος, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 20-22 Ιουλίου όπου επηρεάζεσαι στενά από την 1η Ηλιακή Έκλειψη του 2023, που σχηματίζεται στις 20 του μήνα στο ζώδιο του Κριού! Προκλήσεις αναμένονται σε θέματα καριέρας, συνεργασιών, γάμου και θα χρειαστεί να αποχαιρετίσεις οριστικά μία εποχή προκειμένου στην πορεία να πας παρακάτω.  Σε όλη την πορεία του μήνα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, αλλά και στα σχέδια και τους στόχους που έχεις για το μέλλον σου! Ο Δίας από το ζώδιο του Κριού, στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, σου προσφέρει την απαραίτητη εύνοια που ειδικά αυτό το μήνα έχεις ανάγκη και αυτή φανερώνεται μέσα από ευκαιρίες επέκτασης που σου δίνονται, για να πας ένα βήμα παρακάτω την δουλειά σου αλλά και για να καταξιωθείς κοινωνικά! Οι πρώτες 11 ημέρες του μήνα είναι ιδιαίτερα κοινωνικές, δέχεσαι αγάπη, υποστήριξη και ζεστασιά από τους φίλους και τα δικά σου πρόσωπα, ενώ σχέδια που κάνεις κοντά στις 7 Απριλίου θα μπορέσουν να ευοδωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Κάλεσε στο 14724 για την προσωπική σου πρόβλεψη Απριλίου

Οι καλύτεροι αστρολόγοι της Ελλάδας προβλέπουν με 100% εγκυρότητα βάση του προσωπικού σου ωροσκοπίου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμος Απρίλιος 2023
Επόμενο άρθροΛέων Απρίλιος 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ