Widgets Magazine

Το 2019 θα μπορούσα να το περιγράψω ως μία «μεταβατική» αλλά και «εκκαθαριστική» χρονιά για τα αισθηματικά σας! Στην πορεία αυτού του έτους, θα δοκιμαστεί η σταθερότητα και η ποιότητα μίας σχέσης (ή ακόμα και των γνωριμιών που θα προκύψουν), ενώ θα κληθείτε να πάρετε και τις αποφάσεις σας, για το τι είναι αυτό που σας αξίζει και επιθυμείτε να έχετε στο πλευρό σας.  Αποφύγετε το «κουκούλωμα» προβλημάτων, δίνοντας απεριόριστες ευκαιρίες, γιατί είναι βέβαιο ότι και θα ταλαιπωρηθείτε, αλλά και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο.  Οι τέσσερις από τις πέντε Εκλείψεις του 2019, πραγματοποιούνται στον δικό σας άξονα, δίνοντας το μήνυμα, ότι η χρονιά φέρνει σημαντικούς επαναπροσδιορισμούς και εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας.  Πιο έντονα αυτή την επιρροή θα την δεχθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Οι μεν Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου, το 2019 δέχεστε την επιρροή του Κρόνου που κινείται στο δικό σας δεκαήμερο, προκαλώντας τις λεγόμενες δοκιμασίες που θα σας βοηθήσουν εντέλει να κατασταλάξετε πιο ώριμα στο τι αξίζετε να έχετε στο πλευρό σας και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Οι Εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Ιουλίου, θα σας προβληματίσουν σε προσωπικό επίπεδο, θα δοκιμάσουν όμως και την σταθερότητα μίας σχέσης σας.  Ωστόσο, οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Νοέμβριο, θα αποτελέσουν το «στήριγμά» σας  που θα σας βοηθήσει να κάνετε στις σχέσεις σας τις επιλογές εκείνες, που θα μπορέσουν να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε επιθυμίες καρδιάς.  Τονίζω εδώ, ότι πολλοί από εσάς τους Καρκίνους του 2ου δεκαημέρου θα καταφέρετε εντέλει ως το τέλος του Φθινοπώρου, να σταθεροποιήσετε μία σχέση σας.  Οι Καρκίνοι , του 3ου δεκαημέρου θα δεχθείτε για πρώτη φορά, το 2019 την επιρροή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.  Η νέα χρονιά λοιπόν φέρνει «ριζικές» μεταμορφωτικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεών σας. Δεν θα λείψουν όμως τα δύσκολα και αδιέξοδα πάθη, οι αποκαλύψεις, το μυστήριο γύρω από τις σχέσεις σας, ή ακόμα και ο συναισθηματικός αναβρασμός (Ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί 12-15 Ιουλίου)! Το πιο δύσκολο διάστημα για εσάς τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου αναμένεται η περίοδος του Ιουλίου, όπου δέχεστε την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στις 17/7 στον Αιγόκερω.  Οι Καρκίνοι του 1ου Δεκαημέρου, έχετε να περάσετε μία πιο «ανώδυνη» και εύκολη χρονιά για τα αισθηματικά σας.  Γνωρίζετε πλέον τι αναζητάτε, τι έχει αξία, τι θέλετε να παραμείνει στο πλευρό σας,  έτσι λοιπόν μπορείτε να διατηρήσετε μία σχέση, που είτε είναι δοκιμασμένη, είτε η επιλογή της έγινε με πιο ώριμα κριτήρια.  Δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, γνωριμιών και εκπλήρωσης των επιθυμιών σας  ιδιαίτερα από τον Μάρτιο του 2019 όπου ο Ουρανός επανέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου! Στο τέλος του 2019, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, και οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου μπαίνετε σε μία περίοδο ουσιαστικής δέσμευσης!

Τυχερά Ερωτικά Διαστήματα για το 2019

4 Φεβρουαρίου –  28 Φεβρουαρίου Μετά το πρώτο «κύμα εκλείψεων» του Ιανουαρίου, έρχεται ο Φεβρουάριος που θα σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες στις σχέσεις σας.  Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω  ενισχύοντας  λοιπόν το αίσθημα της συντροφικότητας!  Ηρεμείτε και απολαμβάνετε στιγμές, ή ακόμα και σταθεροποιείται σχέσεις οι Καρκίνοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Όσο για τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου … αφήνεστε στα πάθη σας, τα οποία και σας εξιτάρουν!

3 Ιουλίου – 27 Ιουλίου  Ο Ιούλιος κρύβει τις «παγίδες» του γιατί πραγματοποιούνται οι Εκλείψεις στον δικό σας άξονα. Αν εξαιρέσεις λοιπόν τους γεννημένους τα διαστήματα από 30 Ιουνίου -2 Ιουλίου και 14-18 Ιουλίου, ο μήνας έχει να δώσει αισθηματικές στιγμές και εξελίξεις, αφού η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο. Γενικότερα, η περίοδος αυτή, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και εξελίξεις που θα κριθούν θετικά για την πορεία όλων των Καρκίνων – έστω και αν κάποιοι από εσάς, για την ώρα πικραθείτε-!

8 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου  Ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς, θα είναι η έναρξη του φθινοπώρου που η Αφροδίτη  θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού! Μία ξαφνική γνωριμία «έκπληξη» αφορά τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί στο 1ο Δεκαήμερο,  ευκαιρίες ουσιαστικής δέσμευσης και εκπλήρωσης έχουν οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου,  ενώ οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, έχετε ερωτικές εξελίξεις που θα φουντώσουν για τα καλά την ερωτική σας λίμπιντο!

26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου  Για δεύτερη φορά μέσα στο 2019 επανέρχεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας (τον Αιγόκερω), κάνοντας το ζητούμενο «δέσμευση» να είναι απόλυτα απαραίτητο για εσάς. Αρκετοί από εσάς τους Καρκίνους, θα μου ερωτευτείτε από εκεί που δεν το περιμένετε (Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με Άρη & εξάγωνο με Ουρανό), η σχέση που θα κάνετε όμως θα δοκιμαστεί λίγο αργότερα με την τελευταία Ηλιακή  Έκλειψη της Χρονιάς (26/12). Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να αναμένετε ότι καθώς οδεύει η χρονιά προς το τέλος της, σας δίνει την ανταμοιβή της αισθηματικής σταθεροποίησης

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμοι 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΛέων 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here