Widgets Magazine

Αγαπητέ ♓ ΙΧΘΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με προβλέψεις γραπτές αλλά και σε βίντεο, για το μήνα Μάρτιο!

Α΄Δεκαήμερο: Με διάθεση για αλλαγή υποδέχεστε την φετινή άνοιξη, όπου οι νέες ιδέες, οι νέες προτάσεις και οι νέες γνωριμίες μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την στασιμότητα… Συχνά όμως θα πιάνετε τον εαυτό σας να είστε πιο έτοιμοι να απελευθερωθείτε από δυσλειτουργικά πιστεύω και να τολμήσετε αυτό που μέχρι τώρα μπορεί να φοβόσασταν! Τα επαγγελματικά σας μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά και χωρίς σημαντικά εμπόδια σε αυτό το μήνα της χρονιάς.  Στα αισθηματικά να αναμένεται ότι οι καλύτερες στιγμές σας έρχονται από τις 26 Μαρτίου που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας. Σε αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά πιο αρεστοί, γοητευτικοί, ερωτικοί …ενώ εμφανής θα είναι και η ανανέωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Τα οικονομικά σας προβληματίζουν αυτό το μήνα, ιδιαίτερα κοντά στις 21 Μαρτίου με την Πανσέληνο στο Ζυγό! Διαχειριστείτε χωρίς αμέλεια τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Μάρτιος είναι ένας σημαντικός μήνας για το ζώδιο σας, αφενός διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας, με μία Νέα Σελήνη στις 6/3 να σας ωθεί να κυνηγήσετε παραπάνω το όνειρο, το όραμα, την ιδέα, την επιθυμία σας… Αφετέρου, ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 19 του μήνα και έπειτα.  Διανύετε μία περίοδο σημαντικών αναθεωρήσεων, πολλοί έρχεστε αντιμέτωποι με το παρελθόν σας, ή έχετε επαφές και επικοινωνίες με άτομα που είχατε να δείτε ή να ακούσετε καιρό… Σημαντικό όμως αυτό το μήνα είναι να αποφύγετε τις λανθασμένες κρίσεις, τις εξιδανικεύσεις και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που εντέλει μπορεί να σας εμπλέξει. Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση σχεδίων θα είναι χαρακτηριστικές, απαιτούν όμως την υπομονή σας και την αναθεώρηση ότι δεν ισχύει πάντα ο κανόνας ότι στη βράση κολλάει το σίδερο , αλλά υπάρχει και η εναλλακτική, το όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Τις βιασύνες μάλιστα είναι σημαντικό να τις αποφύγετε σε κάθε μορφή επικοινωνίας, αλλά και στις μετακινήσεις σας ιδιαίτερα την περίοδο 2-16/3.  Επικεντρωθείτε οργανωμένα στα σχέδιά σας, σταθεροποιήστε φιλίες,  δείξτε ξεκάθαρα την πορεία των αισθηματικών σας και … ο μήνας σας εγγυάται ότι θα μπει το λιθαράκι για νέα ξεκινήματα που ναι μεν μπορεί να έχουν αργή εξέλιξη, θα σας ανταμείψουν όμως στην πορεία.

Γ’ Δεκαήμερο: Σημαντικά βήματα στην καριέρα σας κάνετε αυτό το Μάρτιο, αφού ο Δίας κινείται πλέον στο 3ο δεκαήμερο του Τοξότη, δίνοντας σας την ώθηση, να ανελιχθείτε επαγγελματικά αλλά και να διευρύνετε περεταίρω τις γνώσεις σας στον τομέα που εξειδικεύεστε. Αξιοποιήστε λοιπόν τον παράγοντα της τύχης που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε στόχους.  Ο Ερμής ξεκινά στις 5 του μήνα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας και μέχρι τις 19 Μαρτίου  θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες, δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας και προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις σκέψεις σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. Κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας είναι αναμενόμενες, όμως θα σας βοηθήσουν εντέλει να κάνετε λίγο αργότερα ένα πιο οργανωμένο και σταθερό ξεκίνημα.  Αρκετές μετακινήσεις θα έχετε την περίοδο 16-31/3 προσοχή όμως στην ευθιξία σας την ίδια περίοδο.  Η κοινωνική αλλά και η αισθηματική ζωή είναι δραστήρια στο δεύτερο μισό του μήνα, ενώ επαφές και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Μάρτιος 2019: Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΜηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2019 για όλα τα ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.