Widgets Magazine

Η «βαλίτσα» του 2019 έχει για εσάς στόχους, όνειρα, προσδοκίες, διακρίσεις, κατακτήσεις αλλά και αλλαγή τρόπου σκέψης αλλά και σχεδίων ζωής. Τα «βαρίδια» που σας προξενούν ανησυχία, δίλημμα, διχασμό  αλλά και σύγχυση κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος, από τις οποίες δεν έχετε ακόμα απεμπλακεί.  Σημαντικό είναι λοιπόν να αξιοποιήσετε κατάλληλα το περιεχόμενο «της βαλίτσας» δηλαδή των δώρων που σας προσφέρει το 2019 στην πορεία του, διακρίνοντας όσο μπορείτε πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που κάποιες στιγμές σας κρατά πίσω και σας στερεί την χαρά της ζωής.

Σημαντικά βήματα προόδου θα δείτε στην καριέρα σας, όπου το νέο έτος θα είναι αρκετά γενναιόδωρο ώστε να μπορέσετε να εδραιωθείτε περισσότερο κοινωνικά και επαγγελματικά, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σας, αλλά δημιουργώντας και καλύτερο «όνομα» στο χώρο που δραστηριοποιείστε κοινωνικά. Κυνηγάτε πολύ παραπάνω το όνειρο, την επιθυμία ή το όραμα που έχετε για το μέλλον σας και είναι φανερό ότι κάποιες στιγμές συνειδητοποιείτε ότι βαθιά σας πίστη σας έφερε στο πολυπόθητο σημείο.

Ο οικονομικός τομέας, συνεχίζει να είναι ευάλωτος και δεν θα λείψουν οι ξαφνικές αναστατώσεις που θα προκαλούνται κυρίως από εκκρεμότητες του παρελθόντος . Τα τυχερά χρονικά διαστήματα για τα οικονομικά σας είναι η περίοδος  20 Απριλίου – 14 Μαΐου  και  14 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου.

Στα αισθηματικά σας, ικανοποιούνται κάποιοι στόχοι σας, δεν παύει όμως να υπάρχουν οι συγχύσεις και τα διλήμματα τα οποία και σας δίνουν το μήνυμα ότι πρέπει να είστε ρεαλιστές στις αποφάσεις σας. Οι πιο ευνοϊκές στιγμές για τα αισθηματικά σας κρίνονται οι περίοδοι              26 Μαρτίου – 19 Απριλίου  3 Ιουλίου – 27 Ιουλίου και 21 Αυγούστου –  13 Σεπτεμβρίου

Δες την Πρόβλεψη 2019 για το δεκαήμερο σου

ΙΧΘΥΣ 2019

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΖώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις για όλα τα δεκαήμερα
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here