Widgets Magazine

Το 2018 είναι η χρονιά της μεγάλης ανάσας, της ανακούφισης, της εκπλήρωσης και της αποκατάστασης! Μετά τις δυσκολίες που πέρασες επιτέλους ξεκινά ένα έτος που θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τον εαυτό σου, θα ονειρευτείς, θα κάνεις σχέδια, θα δεις πολλές από τις προσδοκίες σου να γίνονται πραγματικότητα, ενώ τα δυνατά συναισθήματα που θα βιώσεις θα σε κάνουν να νιώσεις και πάλι ζωντάνια και δημιουργικότητα στη ζωή σου!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή: Είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου; Ήδη το 2018 το υποδέχεσαι με έναν νέο έρωτα στη ζωή σου ή τουλάχιστον με μία γνωριμία που θα έχει την ερωτική εξέλιξη που προσμένεις …  Με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω έχεις μάλιστα και την ευκαιρία να δεις κάποιες προσωπικές σου προσδοκίες να σταθεροποιούνται και εσύ να νιώθεις περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη … Αυτό το έτος βάζεις τις βάσεις που θα σε στηρίξουν για την σταθεροποίηση που ζητάς, η σταθεροποίηση αυτή θα φανεί από το Νοέμβριο του 2018 που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη! Το 2018 ωστόσο,  έκπληξη θα αποτελέσουν και  οι νέες γνωριμίες ιδιαίτερα από τον Μάιο που ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου!  Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή αρκετών από εσάς (ναι και σε σένα μιλάω) όπου θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα , τις σκέψεις, τις προθέσεις και τις αποφάσεις!

Συνεχίζω με εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Ιχθύ και ναι, είσαι ο πιο τυχερός εκπρόσωπος του ζωδιακού για το 2018!  Οι Εκλείψεις της χρονιάς, δεν σου ασκούν άμεση επιρροή (τουλάχιστον όχι στα αισθηματικά σου), ενώ η πορεία του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού  και οι θετικές του όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα δηλώνουν ότι αυτή τη χρονιά εκπληρώνονται σχέδια, επιθυμίες καρδιάς, γίνονται σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σου, κάνεις τα βήματα που πάντα ήλπιζες και περίμενες.  Μεγαλύτερη εύνοια δέχεσαι την περίοδο του Ιανουαρίου,    του Μαΐου  , του Αυγούστου  και του Σεπτεμβρίου, περιόδους που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο γιατί τα αδύνατα, μπορούν πραγματικά να γίνουν δυνατά!

Πάμε τώρα να δούμε εσένα που είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου όπου πράγματι είσαι από τους πιο ταλαιπωρημένους του ζωδίου σου και ίσως στο ξεκίνημα του 2018 να μην νιώσεις αυτή τη μεγάλη σπουδαία αλλαγή που σου παρουσιάζουμε! Μην βιαστείς να κρίνεις τις καταστάσεις γιατί πολύ γρήγορα το σκηνικό θα αλλάξει!  Με τον Δία να κινείται στο Σκορπιό στο δικό σου δεκαήμερο  τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο , τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο δεν έχεις από το να παραμένεις την αισιοδοξία, την γνωριμία, την ιδέα, την πρόταση, την πρόκληση που θα σε κάνει να βρεις και πάλι την δίψα σου για ζωή! Το 2018 μάλιστα ξεκινάς να δέχεσαι και την επιρροή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που περνά σταδιακά στο δικό σου δεκαήμερο, επηρεάζοντας αυτή την χρονιά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 13 Μαρτίου. Τι θα συμβεί;  Η ζωή σου αλλάζει μορφή και έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να ολοκληρώσει το πάζλ της καρδιάς σου!

Τα τυχερά Ερωτικά Διαστήματα του 2018

11 Φεβρουαρίου- 7 Μαρτίου:  Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ρομαντισμό, τρυφερότητα, ζεστασιά, δοτικότητα αλλά και για κατακτήσεις… Το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής φαντάζει ιδανικό!

19 Μαϊου-13 Ιουνίου:   Ένας νέος έρωτας θα φουντώσει ερωτικές επιθυμίες και θα προσφέρει περισσότερες στιγμές απόλαυσης, διασκέδασης και ολοκλήρωσης! Η Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και οι συνθήκες γίνονται πιο όμορφες στα αισθηματικά! Καρκίνος

10 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου:  Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε κάνει να σκέφτεσαι πιο θετικά το ενδεχόμενο σχέσης, σταθεροποίησης  ενώ δεν θα λείψουν και οι αισθηματικές ευκαιρίες που θα σε κάνουν να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για την πορεία μίας σχέσης ή της αισθηματικής σου ζωής γενικότερα!

Ερωτικές Επανασυνδέσεις 2018

19 Ιουνίου ως 25 Νοεμβρίου 2018: Με τον Ποσειδώνα να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο , δημιουργεί προοπτικές για την εκπλήρωση μίας αισθηματικής επανασύνδεσης, ιδιαίτερα όμως αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο!

Astro Coins Ετήσιας Προσωπικής πρόβλεψης

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος 2018: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΕρωτικές Προβλέψεις 2018 για όλα τα ζώδια
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here