Widgets Magazine

Καλό Μήνα Με Μηνιαίες Προβλέψεις γραπτές αλλά και σε βίντεο 🙂


Α Δεκαήμερο: Μήνας αλλαγών είναι ο Ιούνιος για εσάς όπου από το ξεκίνημά του αρκετοί κάνετε αλλαγές στο χώρο σας, στο σπίτι σας, μετακομίζετέ ή ανανεώνετε το σπιτικό σας, συνάμα όμως δέχεστε και ευκαιρίες για οικονομικές επενδύσεις, αγορές, βελτίωση των οικονομικών σας.  Ο μήνας λοιπόν ξεκινά με ενθουσιασμό και με ευκαιρίες ανανέωσης που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!  Στις 29 του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται για να αναγεννήσει την αισθηματική σας ζωή, φέρνοντας έναν νέο έρωτα για τους ελεύθερους, αλλά και ευκαιρίες ψυχαγωγίας αλλά και αναθέρμανσης για τους ήδη δεσμευμένους! Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα αρκετοί θα ξοδέψετε χρήματα για ζητήματα που αφορούν την τεκνοποίηση, τα παιδιά, ή απλά για να περάσετε καλά… είναι έξοδα που θα έχουν καλό σκοπό.Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Β Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που φουντώνει τις  ανασφάλειές σας τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις οικονομικές. Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Κριού αναμένεται να φέρει αρκετά έξοδα στην επιφάνεια τα οποία θα σας φορτίσουν, ενώ και εσείς από την πλευρά σας μπορεί να λειτουργείται αρκετά άτσαλα και παρορμητικά στις αγορές σας με αποτέλεσμα το πορτοφόλι σας συχνά να μένει άδειο! Όμορφα μηνύματα, τρυφερές συναντήσεις, φλερτ, ερωτικές γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένατε έρχονται για να αποτελέσουν την έκπληξη του μήνα την περίοδο 6-15 Ιουνίου! Το ίδιο διάστημα είναι εξαιρετικό για οικονομικές διαπραγματεύσεις / συμφωνίες ή ακόμα και για μία ξαφνική μετακίνηση που θα σας συναρπάσει! Την τελευταία εβδομάδα του μήνα βελτιώνεται η επικοινωνία σας με την οικογένεια, τα οικεία σας πρόσωπα και λαμβάνετε και αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την διαβίωση!Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Γ Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή φορά στον Ταύρο και από τις 3-13 Ιουνίου αποκαθίστανται οι επικοινωνίες σας, ενώ προχωράτε με άνεση σε συμφωνητικά, αποφάσεις , μετακινήσεις που κρίνονται υπέρ σας. Ότι ήταν σε καθυστέρηση το περασμένο διάστημα θα ξεμπλοκάρει ετούτη την περίοδο!  Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στον Τοξότη φέρνει προβληματισμούς αναφορικά με το μέλλον της καριέρας σας, των στόχων και των προοπτικών σας. Αρκετοί βρίσκεστε μπερδεμένοι για το ποια κίνηση ή επιλογή είναι σωστή προκειμένου να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Άλλοι βιώνετε καθυστερήσεις και μπερδέματα στην υλοποίηση επαγγελματικών στόχων . Αυτό που πρέπει να αποφύγετε ωστόσο είναι την πλάνη και τα λάθη που θα σας ανακατέψουν ετούτη την περίοδο!  Ένα ευχάριστο διάστημα για τα αισθηματικά σας, για επικοινωνίες, συναντήσεις, γνωριμίες είναι η περίοδος 15-23/6. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αρκετοί θα κάνετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, ή θα έχετε ανέμελο χρόνο που θα ξεκουραστείτε και θα αλλάξετε παραστάσεις! Από τις 20 του μήνα ο Άρης από τον Κριό εντείνει τα έξοδά σας!Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

 

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Ιούνιος 2022
Επόμενο άρθροΙούνιος 2022 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ