Widgets Magazine

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Σημαντικός μήνας είναι ο Φεβρουάριος για το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, στην πορεία του θα κάνετε τον απολογισμό σας, θα αναθεωρήσετε για πολλές καταστάσεις του παρελθόντος, θα επανεκτιμήσετε τι είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς και εντέλει θα γυρίσετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας.  Ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο στις 3 του μήνα επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο ως τις 11 Φεβρουαρίου. Οι μέρες σας γεμίζουν συζητήσεις, κινήσεις, προτάσεις, επαφές … αξιοποιήστε στο έπακρο την επικοινωνιακή εύνοια που σας δίνεται. Από τις 17 του μήνα ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 21 Φεβρουαρίου. Στο τέλος του μήνα αρκετοί από εσάς θα κάνετε μία «βουτιά» σε καταστάσεις του παρελθόντος, όπου θα θελήσετε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας. Στις 23 του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνεται η δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα, κατόπιν ξαφνικών αποφάσεων που εσείς οι ίδιοι θα έχετε λάβει.  Σχέδια που είχατε αφήσει στη μέση, τώρα θα πάρετε την πρωτοβουλία να τα κινήσετε. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να ανεβαίνουν αυτό το μήνα, ενώ το καλό διάστημα για την αύξησή τους είναι η περίοδος από τις 7-17 Φεβρουαρίου.  Η κοινωνική σας ζωή θα είναι δραστήρια από τις 16/2 και έπειτα, όπου τότε είναι που θα δεχθείτε και ξαφνικές προτάσεις από το περιβάλλον σας, ή θα παρακινηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα για αυτούς που δεν χάνουν την ελπίδα τους και εσείς είστε σίγουρα ένας από αυτούς. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ανταποδοτικός μήνας για το δικό σας δεκαήμερο. Στην πορεία του δέχεστε την θετική επιρροή του Δία από τον Αιγόκερω, ο οποίος σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Οι ευκαιρίες για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας , σας δίνονται, εσείς θα πρέπει να εργαστείτε συνετά πάνω σε αυτές, χωρίς να χάνετε το ρεαλισμό σας, για να δείτε τη ζωή σας να φτάνει στο σημείο που εσείς οι ίδιοι επιθυμείτε ή και ονειρεύεστε. Αξιοποιήστε αυτό το μήνα τις ευκαιρίες που δέχεστε για νέες γνωριμίες, ή ακόμα και προτάσεις μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο!  Στα οικονομικά σας θα είστε αρκετά πιο κερδισμένοι την περίοδο από τις 17-26 Φεβρουαρίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται το 2ο δεκαήμερο του Κριού. Ο Ερμής ανάδρομος από τις 17/2 στο ζώδιο σας, θα προκαλέσει το γνωστό επικοινωνιακό κομφούζιο στη ζωή σας.  Δείξτε προσοχή στις επικοινωνίες, στις μετακινήσεις σας, αναβάλετε σημαντικές υπογραφές,  ενώ θυμηθείτε ότι πολλές φορές δεν θα γίνεστε κατανοητοί από το περιβάλλον σας, γεγονός που θα προκαλεί καθυστερήσεις, μπερδέματα και συγχύσεις. Η επαφή σας με το παρελθόν και η επικοινωνία σας με άτομα που είχατε να δείτε ή να ακούσετε καιρό είναι μέσα στα πλάνα αυτού του μήνα.

 

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας εκπλήρωσης και κατάκτησης σχεδίων. Διανύετε ένα εξαιρετικό στάδιο κατά το οποίο μπορείτε και θα καταφέρετε να δείτε πολλά από τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα, ενώ δικαιώνοντας οι κόποι και οι προσπάθειές σας και δέχεστε την ανάλογη αναγνώριση από το περιβάλλον σας. Η τάση αυτή σας είναι αισθητή ήδη από τις πρώτες ημέρες του μήνα. Η Αφροδίτη ως τις 7 Φεβρουαρίου κινείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, χαρίζοντας γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, ενώ προχωράτε μπροστά στην εκπλήρωση και σταθεροποίηση σχεδίων.  Ο Άρης ως τις 16/2 στον Τοξότη σας δίνει την ώθηση για να προχωρήσετε σε σημαντικά επαγγελματικά βήματα, δεν παύει όμως στην καριέρα σας τώρα να κυριαρχεί η νευρικότητα λόγω νέων μεγαλεπήβολων σχεδίων. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μία ανοδική πορεία από τις 26/2 όπου μπορείτε να δείτε μία αύξηση του εισοδήματός σας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος Φεβρουάριος 2020
Επόμενο άρθροΦεβρουάριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here