Widgets Magazine

Η αφετηρία του 2021 είναι γεμάτη προκλήσεις και δοκιμασίες για τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας, αφού κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα, ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της μαχητικότητας κάνει την είσοδό του στην αδύναμη για αυτόν θέση, τον Ταύρο, που είναι κατεξοχήν το ζώδιο της ύλης. Οι σκληρές του όψεις που θα σχηματίσει  με τους Δία- Κρόνο από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο αναμένεται να κλονίσουν γερά τα σταθερά θεμέλια στον εργασιακό αλλά και οικονομικό τομέα. Συνάμα, τα φεγγάρια του μήνα, μιλούν ξεκάθαρα για μάχες συμφερόντων αλλά και για σημαντικά ελλείμματα. Οι τυχεροί του μήνα στα επαγγελματικά θα είναι οι Ταύροι – Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, καθώς και οι Παρθένοι – Ιχθύες (όλων των ημερών). Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης δέχονται και οι Δίδυμοι – Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου.  Τυχεροί στα οικονομικά βρίσκονται ως τις 8/1 οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, ενώ στην συνέχεια ο μήνας προσφέρει ευκαιρίες οικονομικής εξέλιξης σε όλους τους Τοξότες και Διδύμους.

Δες αναλυτικά τις μηνιαίαιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου!

ΚΡΙΟΣ

Μαχητικός αλλά και προκλητικός είναι ο πρώτος μήνας του 2021 για τα επαγγελματικά σας. Από το ξεκίνημα του έτους καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σας, τις οποίες και θα εφαρμόσετε από τις 13/1 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Καλείστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα/ έναρξη στην καριέρα σας, δεν λείπουν ωστόσο οι πιέσεις, οι ανταγωνισμοί ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 13/4. Ο Άρης από τον Ταύρο ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σας, όπου και αναγκάζεσαι να προσαμοστείτε σε νέα δεδομένα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 21-31 Μαρτίου. Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμικοί και έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναλάβετε δράση είστε αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σας. Στόχοι σας μπλοκάρουν ενώ οι επαγγελματικές σας συνεργασίες δοκιμάζονται, πιο ευάλωτοι στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων είστε οι γεννημένοι 21-30 Απριλίου. Ευκαιρίες καταξίωσης και σημαντικών συμφωνιών έχετε οι Ταύροι γεννημένοι κοντά στις 13/5. Στα οικονομικά σας είστε πιο κερδισμένοι ως τις 8/1 όπου η Αφροδίτη από τον Τοξότη προσφέρει την ευκαιρία έξτρα εσόδου που θα σας προσφέρει ανακούφιση!Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κλείνετε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα και εργάζεστε πιο μοναχικά, προετοιμάζοντας νέα βήματα που θα εφαρμόσετε λίγο αργότερα, χωρίς ακόμα να τα ανακοινώνετε. Τα σχεδιά σας βρίσκουν συχνά αντιστάσεις όμως καταφέρνετε και ελίσσεστε, αξιοποιώντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 21-30 Μαϊου. Στα οικονομικά, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στηρίζει το εισόδημά σας από τις 8/1. Πιο πιεσμένοι στον οικονομικό τομέα βρίσκεστε οι γεννημένοι κοντά στις 13/6, όπου από τις 13/1 βρίσκεστε εξαιρετικά πιεσμένοι αναφορικά με τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (λογαριασμοί, τράπεζες, φορολογικά κλπ)Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο ξεκίνημα του έτους δίνετε έμφαση στον τομέα των επαγγελματικών σας συνεργασιών όπου και μπορείτε να τις αναπτύξετε και να τις εξελίξετε. Πιο πιεσμένοι στα επαγγελματικά σας όπου και δέχεστε σκληρό ανταγωνισμό ή και άδικες συμπεριφορές είστε οι γεννημένοι κοντά στις 13/7, εσείς αναμέντε να έχετε και την σκληρή δοκιμασία ή το τέλος μίας συνεργασίας. Τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους (γραφειοκρατικά, φορολογικά, κληρονομικά, διατροφές) σας ασκούν έντονη πίεση ιδιαίτερα από τις 13/1 και έπειτα, θα μπορέσετε ωστόσο να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας. Πιο ευάλωτοι και πιεσμένοι στα οικονομικά είστε οι γεννημένοι 21-29 Ιουνίου.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΛΕΩΝ

Η ενέργειά σας είναι όλη δοσμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας, όμως η πορεία του μήνα φέρνει προβληματισμούς, ρήξεις συνεργασιών αλλά και αλλαγές πορείας πλεύσης στα επαγγελματικά ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 23-31 Ιουλίου. Ένας νέος πιεστικός κύκλος επαγγελματικών αναπροσαρμογών ξεκινά αυτό το μήνα για εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 15 Αυγούστου, όπου αυτό το μήνα πιέζεστε από τα εργασιακά καθήκοντα, είτε από τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο ρυθμό της εργασίας σας. Στα οικονομικά σας δεν έχετε σπουδαίες μεταβολές, δείξτε προσοχή στην διαχείριση , αλλά και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας οι γεννημένοι κοντά στις 12 Αυγούστου.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες ευθύνες αναλαμβάνετε στον εργασιακό σας τομέα ή καλείστε τώρα μέσα από δύσκολες συνθήκες να προσμόσετε τα επαγγελματικά σας πάνω σε νέα δεδομένα, γεγονός που σας κουράζει αλλά εντέλει θα σας ανταμοίψει. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε συμβάσεις, έγγραφα αλλά και παρασκήνια που τώρα προκύπτουν στην εργασία, οι γεννημένοι κοντά στις 24 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου. Η δημιουργικότητά αλλά και η ικανότητα των διαπραγματεύσεων είναι το κλειδί της επιτυχίας σας. Στα οικονομικά σας παίρνετε μία ανάσα από τις πιέσεις της τελευταίας περιόδου!Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΖΥΓΟΣ

Στο ξεκίνημα του 2021, βρίσκεστε προβληματισμένοι, πιεσμένοι αλλά και περιορισμένοι στα οικονομικά σας, όπου καλείστε τώρα να διευθετήσετε χρεωστικά υπόλοιπα δεν λείπουν όμως και οι ξαφνικές ανατροπές που σας αποσυντονίζουν ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 23 -30 Σεπτεμβρίου. Στα επαγγελματικά σας είστε ανήσυχοι αναφορικά με την σταθερότητα της εργασίας σας και εντείνονται οι φόβοι σας. Σημαντικές αλλαγές στο χώρο εργασίας αναμένονται για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 14/10.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έναρξη του 2021, σας βρίσκει με επιπρόσθετο βάρος ευθυνών αλλά και με αρκετές εξελίξεις που αφορούν τις επαγγελματικές συνεργασίες σας. Ανατροπές σχεδίων, ρήξεις και ανακατατάξεις στον εργασιακό τομέα δέχεστε οι γεννημένοι 23-31 Οκτωβρίου. Καθώς οδεύουμε στις 28/1 με την Πανσέληνο στο Λέοντα κορυφώνονται οι εργασιακές ανακατάξεις. Θετικές διακρίσεις, κατακτήσεις, αλλά και κερδοφόρες συμφωνίες έχετε αυτό το μήνα οι γεννημένοι κοντά στις 13/11. Στα οικονομικά σας είστε πιο ευεργετημένοι ως τις 8/1, η Αφροδίτη από τον Τοξότη ενισχύει το εισόδημά σας, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες που πρέπει να διεκπαιρεώσετε είναι πολλές και αυτό το μήνα είστε σε ένα συνεχές τρέξιμο να ρυθμίσετε όλα όσα πρέπει να γίνουν. Γίνονται αναπροσαρμογές στον τρόπο που εργαζόσασταν μέχρι σήμερα και αυτό σας αποσυντονίζει, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 23-30 Νοεμβρίου. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για σημαντικές σταθερές συμφωνίες. Στα οικονομικά σας βρίσκεστε ευνοημένοι ιδιαίτερα από τις 8/1 όπου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ενισχύει τις πηγές εσόδων σας. Ξεκαθαρίσματα χρεωστικών υπολοίπων αλλά και πιέσεις αναμένονται για τους γεννημένους κοντά στις 14/12.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, σας βρίσκει επικεντρωμένους σε σκέψεις και αποφάσεις που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σας. Το εισόδημά σας είναι περιορισμένο, τα έξοδα που αφορούν επιχειρηματικά σχέδια ή και παιδιά, σας ζορίζουν και βρίσκεστε σε περίοδο οριοθετήσεων ιδιαίτερα οι γεννημένοι 22-30 Δεκεμβρίου. Μία νέα σελίδα στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σας ανοίγει από 13/1 για εσάς που έχετε σε αυτή την περιόδο τα γενέθλιά σας. Παραμείνετε δημιουργικοί και ευέλικτοί στις αναπροσαρμογές της εποχής.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έναρξη του 2021, γίνεται με εσάς να μπαίνετε σε μία νέα πορεία ζωής, όπου είστε αναγκασμένοι να αποδεχθείτε τις αλλαγές που προκύπτουν τώρα στη ζωή σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Συνεργασίες δοκιμάζονται, ενώ είστε και αναγκασμένοι να πάρετε σκληρές αποφάσεις για την πορεία σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι 20-29/1. Ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα μπαίνει σε εφαρμογή αλλά σας δοκιμάζει αν είστε γεννημένοι κοντά στις 12/2. Στα οικονομικά σας η κατάσταση παραμένει σταθερή μεν, πιεστική δε οι πιο τυχερές σας ημέρες είναι οι 1 και 23 Ιανουαρίου.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

ΙΧΘΥΣ

Σε διαρκή πνευματική εγρήγορση αλλά και με πολλές επικοινωνίες για ζητήματα που αφορούν τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας, σας βρίσκει ο Ιανουάριος. Οι πιέσεις της εποχής μπορεί να μπλοκάρουν κάποια σχέδια ή συμφωνίες, δεν παύει όμως να βρίσκεστε οι “προστατευμένοι” της περιόδου όπου βρίσκετε λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Κοντά στις 28/1 αναμένεται να πιεστείτε για ζητήματα εργασίας οι γεννημένοι κοντά στις 28/2. Νέες προοπτικές ανάπτυξης του κοινωνικού κύκλου και στήριξης μέσω αυτού δέχεστε οι Ιχθείς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 15/3. Στα οικονομικά οι μεγάλες σας πιέσεις υποχωρούν.Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις βασισμένες στον αστρολογικό σου χάρτη, με ένα τηλεφώνημα στο 14724 & θα έχεις +1 ακόμα τηλεφωνική πρόβλεψη ΔΩΡΟ.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΤελευταία Πανσέληνος 2020: Πώς θα μας επηρεάσει;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here