Widgets Magazine

Τάσεις Ημέρας : Θλίψη, Μελαγχολία, Πάγωμα, Κλείσιμο Υποθέσεων, Μεγαλοποίηση Σκέψεων και Υπερβολή στον τρόπο έκφρασης, Ανατροπές, Αλλαγές!

Το Tip της ημέρας: Αξιοποίησε τις αναλαμπές της στιγμής και φρόντισε να μείνεις μακριά από συζητήσεις και επαφές που ξέρεις ότι θα σε οδηγήσουν σε “έκρηξη”!

Αρκετά τα βαρύ είναι το τοπίο αυτής της Δευτέρας ενώ αρκετοί θα νιώσουμε ότι οι καταστάσεις γύρω μας είναι ένα καζάνι που σιγοβράζει και είναι έτοιμο να κάνει το “μπαμ”.

Η Σελήνη περνά στις 15:30μμ στο ζώδιο του Αιγόκερω, όμως μέχρι εκείνη την ώρα θα είναι κενής πορείας, προκαλώντας “πάγωμα” στις εξελίξεις, ενώ η ενασχόλησή μας επικεντρώνεται πολυ παραπάνω στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων ή υποθέσεων που αφορούν το χτες. Μέχρι το μεσημέρι λοιπόν καλό είναι να αποφύγετε την ενασχόλησή σας με νέες δραστηριότητες…. Στην πορεία της ημέρας επικεντρωνόμαστε πολύ παραπάνω σε ζητήματα πρακτικά, επαγγελματικά, προσπαθούμε να εκλογικεύσουμε τις καταστάσεις γύρω μας, χαρακτηριστικό ωστόσο είναι το αίσθημα του συναισθηματικού κενού, ή και τις μελαγχολίας.

Αυτή την Δευτέρα ωστόσο κορυφώνεται και η σύνοδος του Ερμή με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (05η μοίρα), ωστόσο ο Ερμής βρίσκεται και σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου με τον Ουρανό όπου η επιρροή αυτής της δυσαρμονικής όψης είναι ήδη σε ισχύ! Παρατηρούμε τονισμένο το στοιχείο της υπερβολής σε λόγια, συζητήσεις, ειδήσεις (ιδιαίτερα για ζητήματα συλλογικά) ενώ οι ανατροπές σχεδίων, οι αλλαγές και τα σοκαρίσματα έχουν την τιμητική τους! Μετρήστε καλά τα δεδομένα γύρω σας πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι θα αναθεωρηθούν ή δεν θα σας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αξιοποιούμε ωστόσο αυτή την Δευτέρα την ευρηματική σκέψη, τις νέες πρωτοποριακές ιδέες , με λίγα λόγια τις “αναλαμπές” που θα έχουμε ….. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, διανύετε ένα πιεστικό και μεταβατικό στάδιο, πολλά αλλάζουν στην ζωή σας ετούτο το διάστημα, ωστόσο αυτή την ημέρα είναι σημαντικό να δείξετε προσοχή σε κάθε μορφή έκφρασης και επικοινωνίας , χαλιναγωγόντας το αίσθημα της υπερβολής!

Οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου αναμένεται αυτή την Δευτέρα να βρεθείτε ευνοημένοι από την θετική έκβαση μίας προσωπικής σας υπόθεσης ενώ οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα έχετε κάποια θετικά νέα για μία οικονομική σας υπόθεση!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη 13 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω: Λήξεις & Ενάρξεις
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 12 Ιανουαρίου: Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here