Widgets Magazine

Η Αφροδίτη βάζει τα γιορτινά της, αποκτώντας χαμόγελο, αυθορμητισμό, κέφι και διάθεση για γνωριμίες, διασκέδαση, παιχνίδι … Εισέρχεται την 15  Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη φροντίζοντας να μεταδώσει περισσότερη χαρά και αισιοδοξία σε αυτό το μουντό κλίμα του lock down , παράλληλα όμως φροντίζει για εμάς να μπορούμε να αφεθούμε πιο ανέμελα , επιπόλαια, τολμηρά και φιλελεύθερα  στα αισθηματικά, βάζοντας για λίγο στην άκρη τα «πρέπει» τα «μη» και τα «δεν». Ναι, η αλήθεια είναι ότι πολλοί εκπρόσωποι του ζωδιακού θα νιώσουν ως και ανήμερα των Χριστουγέννων  ότι ζουν και πάλι την εφηβεία τους, τι το καλύτερο λοιπόν από το να ξεφύγουμε από αυτή την «σκοτεινή», «παθιασμένη» και αδιέξοδη ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε τον τελευταίο καιρό  με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και να απολαύσουμε πιο γιορτινές και γελαστές μέρες.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και η γενική της επιρροή

Η Αφροδίτη από την θέση που κυβερνήτης είναι ο Δίας, δηλαδή από τον Τοξότη, γίνεται απλόχερη, γενναιόδωρη και επεκτατική. Επιζητά τις νέες εμπειρίες, έλκεται από το άγνωστο, αλλά και από το νέο, ενώ δεν διστάζει να τολμήσει για να κατακτήσει αυτό που πραγματικά έχει βάλει στο μάτι! Κάνει εύκολα και γρήγορα σχέσεις, αφενός γιατί διαθέτει αρκετές κατακτήσεις και γίνεται περιζήτητη, αφετέρου όμως έχει την ανάγκη να εξελίσσεται και να μαθαίνει! Δεν διστάζει να διαλέξεις συντρόφους με διαφορά ηλικίας ή που έχουν άλλη κουλτούρα, αφού  είναι αρκετά προοδευτική, φιλελεύθερη και επιζητά πάντα την πρόκληση… Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δυσκολεύεται να δεσμευτεί, αφού επιζητά την ανεξαρτησία, αλλά και την εμπειρία… Τα στοιχεία που περιγράφω είναι ιδιαίτερα γνώριμα για το άτομο που έχει την Αφροδίτη του σε αυτή την θέση στο ωροσκόπιο του!

Από 15 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου 2021  λοιπόν, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη, είναι διάχυτη η ανάγκη, να υπάρξει εδώ και τώρα δράση, εξέλιξη, προοπτική στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα χρήματα, τα αισθήματα και τις απολαύσεις.  Στόχος γίνεται ο έρωτας, η απόλαυση,  και η ανεμελιά! Σαφέστατα οι κερδισμένοι αυτής της περιόδου θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).  Στα οικονομικά οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα πάρουν τα πάνω τους  Ας δούμε όμως μερικά ακόμα μυστικά ….

Προσοχή στα μπερδέματα…

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 30 Δεκεμβρίου, χαρίζοντας ένα ονειρικό, παραμυθένιο, Χριστουγεννιάτικο, ρομαντικό σκηνικό στις σχέσεις, το οποίο ωστόσο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα θολό ή και υπερεκτιμημένο! Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου θα βρεθούν σε διλήμματα , κοντά σε αυτές τις μέρες. Εκεί κοντά πρέπει να προσέξουμε  και στα οικονομικά, τα οποία και θα έχουν τις καθυστερήσεις τους!

 

Astro Tips για τα ζώδια

 

Κριός:  Κέφι, αισιοδοξία, αυθορμητισμός και… γνωριμίες

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, έχεις τις κατακτήσεις σου, γίνεσαι δημοφιλείς στον κύκλο που δραστηριοποιείσαι, κάνεις νέες γνωριμίες ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί κάποιο ειδύλλιο με άτομο που έχεις γνωρίσει σε ένα σεμινάριο, στο διαδίκτυο ή έχετε κάποια διαφορά.  Απολαμβάνεις νέες εμπειρίες και διακρίνεσαι από κέφι, αυθορμητισμό και αισιοδοξία. Οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σου θα σε βοηθήσουν για τα μετέπειτα σχέδιά σου, ενώ μία μετακίνηση θα σε ψυχαγωγήσει και θα σου γεμίσει τις μπαταρίες Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Ταύρος : Ψυχική Ανακούφιση & Ερωτισμός

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, αφενός θα ενισχύσει την ψυχολογική σου διάθεση και θα καταφέρεις να ανακουφιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, αφετέρου θα τονώσει και την ερωτική σου λίμπιντο! Η επιθυμία σου για το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι να απολαύσεις στο έπακρο στιγμές που σου είχαν λείψει ή που σου είχαν μείνει και ως απωθημένο! Δίνονται και ευκαιρίες εσόδων!Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Δίδυμος : Διαμορφώνοντας ένα πιο όμορφο σκηνικό στις σχέσεις

Με την Αφροδίτη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, βρίσκεις και πάλι το κέφι, την επιθυμία και την ανάγκη να βελτιώσεις τις σταθερές σου σχέσεις! Η  επιθυμία σου για συντροφικότητα τονώνεται , έτσι λοιπόν έχεις τις ευκαιρίες να βελτιώσεις το υπάρχον κλίμα μίας μόνιμης σχέσης, ενώ σου δίνονται και οι προοπτικές για να μπορέσεις να λειτουργήσεις και πιο δημιουργικά και ευχάριστα και με τις συνεργασίες σου!  !Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Καρκίνος: Βελτιώνεις την καθημερινότητά σου!

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου έως και τις 8/1 αφήνεις περισσότερα περιθώρια για ανεμελιά, διασκέδαση, τόνωση και αρμονία στο ημερήσιο πρόγραμμά σου!  Καταφέρνεις να ισορροπείς τις καταστάσεις,  έχεις περισσότερη ευεξία, ενώ σταδιακά ξεπερνάς το άγχος, αλλά και την πίεση των ευθυνών που σου είχαν φορτωθεί τον τελευταίο καιρό! Λειτουργείς πιο δημιουργικά στην εργασία σου, ενώ βελτιώνεις την εξωτερική εμφάνιση αλλά και το στυλ σου!Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Λέων: Ώρα για Έρωτα

Και έτσι ξαφνικά ο Δεκέμβριος αποκτά χρώμα, κέφι, διασκέδαση, απόλαυση αλλά και … ερωτισμό! Είναι η εποχή που πραγματικά χαίρεσαι σαν μικρό παιδί, όλα όσα είχες στερηθεί ή σου είχαν λείψει το τελευταίο διάστημα! Η αισθηματική σου ζωή τονώνεται σημαντικά, έχεις την ευκαιρία νέων γνωριμιών ή και νέων ερωτικών εξελίξεων . Η χαρά αυτό τον καιρό ωστόσο μπορεί να προέρχεται και από ένα νέο δημιουργικό σχέδιο / ή δραστηριότητα, ενώ υπάρχουν και προοπτικές διασκέδασης και χαράς με τα παιδιά (αν είσαι γονέας)!  Πες ναι λοιπόν σε προσκλήσεις, προτάσεις, δώρα και ευχάριστες στιγμές ενώ θυμήσου ότι αυτή την περίοδο μπορεί να χτυπήσει και το τηλέφωνό σου από έναν έρωτα από τα παλιά!Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Παρθένος: Βάζοντας γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι!

Όπως όλοι έτσι και εσύ μπαίνεις στο γιορτινό κλίμα των ημερών και με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, στολίζεις το σπίτι σου περνάς με οικεία πρόσωπα όμορφες στιγμές, τονώνοντας σημαντικά τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που αισθάνεσαι οικειότητα και ζεστασιά! Αγορές για το σπίτι, όμορφη διακόσμηση στο χώρο,  δυνατότητες άνεσης, χαράς, διασκέδασης στο χώρο σου είναι μέσα το πρόγραμμα των ημερών και ναι … επιτέλους αρχίζουν να μυρίζουν στην καθημερινότητά σου τα … Χριστούγεννα!Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Ζυγός:  Εκφραστικότητα και Προσκλήσεις

Μπαίνεις σε ένα διάστημα εκφραστικό, επικοινωνιακό , γεμάτος ειδήσεις και επικοινωνίες ! Είσαι στους ευνοημένους αφού μέχρι τις 8 Ιανουαρίου  η Αφροδίτη από τον Τοξότη,  θα σε κάνει να βρίσκεσαι στο προσκήνιο συζητήσεων, επαφών, επικοινωνιών, προσκλήσεων και προτάσεων!Οι υπέρλαμπρες ιδέες σου αλλά και το επικοινωνιακό σου ταμπεραμάντο θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Τα φλερτ δίνουν ρεσιτάλ, ενώ και στα οικονομικά ευνοείσαι στην σύναψη συμφωνιών, Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Σκορπιός : Ανακτώντας την Αυτοπεποίθηση και την Σιγουριά!

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και μετά από μία δυναμική, παθιασμένη ερωτική περίοδο  (που η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιο σου), τώρα επιθυμείς να καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου αλλά και τα οικονομικά σου προκειμένου να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Είναι βέβαιο ότι ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, αναθεωρείς κάποιες από τις αξίες σου και βάζεις ως προτεραιότητά σου αυτά που πραγματικά θέλεις και σου ανήκουν.  Δίνονται οι δυνατότητες αύξησης οικονομικών, ενώ ένα δώρο που θα λάβεις θα έχει μεγάλη αξία για σένα. !Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Τοξότης :  Νιώθεις Χριστούγεννα!

Από τις 15 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου για να προσθέσει χρώμα, ρυθμό, αέρα και …. νοστιμιά Χριστουγέννων! Σταδιακά αρχίζεις να νιώθεις πιο ανάλαφρα, διασκεδαστικά, ενώ η αλλαγή γίνεται ορατή  και στην εικόνα σου,  η οποία θα είναι πιο θελκτική και γοητευτική μέσα στο επόμενο διάστημα!  Μέχρι 8/1 λοιπόν θα νιώσεις την ανανέωση, μέσα από όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά, από ευκαιρίες  απόλαυσης, ενώ χαρακτηριστική θα είναι αυτό το διάστημα και η δημιουργικότητά σου !Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Αιγόκερως: Ανανεώνεσαι μέσα σου!

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη είσαι σε μία φάση απολογισμού, αναθεώρησης, σκέψης για  όλα όσα είχαν μεσολαβήσει αυτή τη χρονιά στη ζωή σου! Καταφέρνεις ωστόσο να νιώσεις πιο ήρεμα και όμορφα μέσα σου,  παράλληλα όμως έχεις την ανάγκη (την οποία και ικανοποιείς) το να εκφράσεις πολύ περισσότερο την αγάπη σου, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη και την περιμένουν! Χρήματα μέσα από δουλειά αλλά και βελτίωση των επαγγελματικών συνθηκών είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτών των ημερών!Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Υδροχόος: Ο Δημοφιλής των Χριστουγέννων

Ο γιορτινός Δεκέμβριος εξελίσσεται με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, γεμίζοντας χαρά και κοινωνικότητα τις  πιο γιορτινές μέρες του χρόνου! Είναι δεδομένο ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα της περιόδου, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η ανάγκη σου να κάνεις όνειρα και σχέδια για το νέο έτος που ξεκινά ! Παράλληλα θα έχεις και τα φλερτάκια μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο και θα παίζεις αισθηματικά ανάμεσα στην φιλία και τον έρωτα, απολαμβάνοντας ιδιαίτερα όλη αυτή την δράση που θα σε ενεργοποιεί όμορφα αυτό το διάστημα! Υπάρχουν οι ευκαιρίες να ικανοποιήσεις επιθυμίες καρδιάς και να νιώσεις περισσότερο πλήρης μέσα από την ένωσή σου με άλλους ανθρώπους που σε περιβάλλουν . (Περιττό να σου πω ότι για μία ακόμα φορά οι φιλανθρωπικές σου ευαισθησίες θα είναι αρκετά τονισμένες)!Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Ιχθύες: Ενθουσιασμός για νέους στόχους και για μελλοντικές προοπτικές!

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ταιριάζει ιδιαίτερα στην ιδιοσυγκρασία σου και με την Αφροδίτη να περά στο ζώδιο του Τοξότη, είναι φανερό ότι ήδη έχεις αρχίσει και αναλογίζεσαι για τους στόχους, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες που έχεις για το μέλλον  σου! Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, η καριέρα σου μπαίνει σε ένα στάδιο πιο δημιουργικό, με περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, γιατί πολύ απλά εσύ ο ίδιος έχεις την επιθυμία να αναδείξεις και να χρησιμοποιήσεις κατάλληλα τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου! Εκτός από την βελτίωση και την ανταμοιβή σε θέματα καριέρας, υπάρχει αρμονία και χαρά στο γάμο ή αν είσαι χωρίς ταίρι ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι αναζητάς για το μέλλον σου!Προσωπική πρόβλεψη; Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΈκλειψη Ηλίου 14 Δεκεμβρίου στον Τοξότη: Πώς θα μας επηρεάσει ;
Επόμενο άρθροΙανουάριος 2021 Αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ