Widgets Magazine

Έφτασε η στιγμή να εστιάσουμε τη σκέψη μας πολύ περισσότερο στο «εμείς» παρά στο «εγώ» και να αφεθούμε σε επικοινωνίες που θα έχουν ως βασικό κίνητρο την εξισορρόπηση, την αρμονία και την αποκατάσταση σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού στις 14 Σεπτεμβρίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου! Τι σημαίνει όμως αυτό;

Λέξεις Κλειδιά Ερμή: Σκέψη, έκφραση, πνευματικότητα, γνώση, επικοινωνία, επαφή,  γραπτός και προφορικός λόγος, συμφωνίες, εμπόριο, πληροφορίες,  μεταφορικό μέσο, ταξίδια, μετακινήσεις, σχέση με αδέρφια, γείτονες.

Λέξεις Κλειδιά Ζυγού: Ισορροπία, αρμονία, καλλιτεχνία, δικαιοσύνη, ευγένεια, γλυκύτητα, κοινωνικότητα, διπλωματία, διαλλακτικότητα,  αναποφασιστικότητα, συμφωνία, συνεργασία, συμπόρευση, σχέσεις.

Μερικές σκέψεις για τον Ερμή στο Ζυγό

 • Οι επικοινωνίες επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών
 • Θα δούμε να ξεκινούν συζητήσεις νέων συνεργασιών
 • Θα έχουμε περισσότερο την ανάγκη να μοιραστούμε τις σκέψεις μας με τους ανθρώπους απέναντί μας
 • Η ενασχόληση με την τέχνη θα βοηθήσει στην περεταίρω εκφραστικότητα
 • Προσκλήσεις για διασκέδαση, ταξιδάκια, ψυχαγωγία θα είναι μέσα στο πρόγραμμα! Το διάστημα αυτό θα έχουμε αρκετά φλερτ, κολακείες, γνωριμίες …
 • Η οργάνωση, ο προγραμματισμός και ο ορθολογισμός είναι στοιχεία που θα εκλείπουν.
 • Η βασική ανάγκη είναι η επίτευξη της αρμονίας σε κάθε μορφή επικοινωνιακής έκφρασης.
 • Οι καβγάδες αποφεύγονται αλλά και όταν προκύπτουν δημιουργούν αποδιοργάνωση. Κυριαρχεί η σκέψη για «μεσολάβηση» προκειμένου να αποκατασταθούν διαφωνίες / καβγάδες που είχαν προκύψει.
 • Χαρακτηριστικά θα είναι η αναποφασιστικότητα η αναβλητικότητα ή ακόμα και ο «ωχαδερφισμός»
 • Μπορούμε να «ζυγίσουμε» τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων γύρω μας βρίσκοντας τις ισορροπίες μας.
 • Επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην ουσιαστική επαφή με σχέσεις που μας συντροφεύουν. Με το πνεύμα της διαλλακτικότητας, το τακτ, την διπλωματία αλλά προπάντων με την ευγένεια μπορούμε να αποκαταστήσουμε το κλίμα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, έχουμε όμως και την ευκαιρία να ανοιχτούμε πολύ παραπάνω και σε νέες γνωριμίες.

Σημαντικές Ημέρες

22 Σεπτεμβρίου 2019:  Με το  τετράγωνο Ερμή – Κρόνου (13°) τίθενται «όρια» και «πρέπει» στις ανθρώπινες επικοινωνίες, υπάρχουν δυσάρεστες συζητήσεις ή και ειδήσεις που προκαλούν απογοήτευση ή και ρήξη.  Οι σκέψεις είναι απαισιόδοξες ενώ κάθε προσπάθεια για έκφραση, επικοινωνία θα είναι σαν να πέφτει σε «τοίχο»!  Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

24 Σεπτεμβρίου 2019: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον Τοξότη (17°) έτσι η μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί θετική για να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να κάνουμε νέα σχέδια για την πορεία μας, να ταξιδέψουμε, να ξεκινήσουμε ένα σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα, να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης μας, να συζητήσουμε νέες προτάσεις / συμφωνίες. Σημαντική προϋπόθεση ωστόσο για την επικοινωνιακή εύνοια της ημέρας; Να πάρουμε την πρωτοβουλία και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες της ημέρας. Επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

3 Οκτωβρίου 2019:  Ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επηρεάζοντας τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ουδεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν  χειριστικές και απόλυτες τάσεις στις επικοινωνίες,  θα δούμε αποκαλύψεις μυστικών, σκάνδαλα, κουτσομπολιά και ίντριγκες, ενώ οι σκέψεις θα είναι σκοτεινές και επίμονες.

 

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από το Ζυγό το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Ερμής από το Ζυγό

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της εβδομάδας 9-15 Σεπτεμβρίου 2019
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 16-22 Σεπτεμβρίου 2019
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here