Widgets Magazine

Μπαίνουμε σε ένα διάστημα γεμάτο επικοινωνίες, μηνύματα, ιδέες, προτάσεις, ευκαιρίες για ταξίδια αλλά και για επαφές και γνωριμίες… Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στις 31 Οκτωβρίου  στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή τη φορά έχει πονηρά σχέδια … Ολοκληρώνοντας την πορεία του στον πύρινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 17 Νοεμβρίου 2018  προκαλώντας τις αναμενόμενες καθυστερήσεις και τα επικοινωνιακά ευτράπελα, τα οποία πλέον τα έχουμε μάθει και τα γνωρίζουμε! Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος ως τις 6 Δεκεμβρίου (από 1-6 Δεκεμβρίου θα περάσει ανάδρομος και στον Σκορπιό) και θα επιστρέψει στο ζώδιο του Τοξότη για το διάστημα από 13 Δεκεμβρίου ως και 5 Ιανουαρίου 2019.

Τι σημαίνει όμως ο Ερμής στον Τοξότη: Ο Ερμής από αυτή την θέση, βρίσκεται σε αδυναμία γεγονός που εκφράζει ότι η περίοδος αυτή δεν κρίνεται ευνοϊκή για να μπορούν να εκδηλωθούν θετικά και εποικοδομητικά τα ζητήματα που αφορούν τις επικοινωνίες, τα ταξίδια, τις επαφές, τις σκέψεις, τις αποφάσεις… Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης του νου και όταν κινείται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Δίας υπάρχει  έντονη υπερβολή σε κάθε μορφή έκφρασης!  Βέβαια με τον Ερμή από τον Τοξότη υπάρχει μία δίψα για μάθηση, για να φιλοσοφήσουμε λίγο παραπάνω τις καταστάσεις, για να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε κόσμο, να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες και γνώσεις … Όλα αυτά κρίνονται θετικά, αρκεί να μην επιτρέψουν αυτό το διάστημα στον εγωισμό, την αυθάδεια και την επιπολαιότητα να μας μπλέξουν σε σκέψεις, αποφάσεις και συζητήσεις που θα έχουν δυσάρεστο αποτέλεσμα!

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Τοξότη;;; Κάνε κλικ και μάθε παρακάτω

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝοέμβριος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο εβδομαδιαίων προβλέψεων 29/10-4/11
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.