Widgets Magazine

Ο Ερμής περνά λοιπόν στο ζώδιο του Καρκίνου στις 13 Ιουνίου 2018, την ημέρα που πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Τώρα θα μου πεις τι σημαίνει αυτό, τι αλλάζει, τι διαφορετικό θα δούμε. Σίγουρα, αυτό που έχω να σου πω είναι ότι το αμέσως επόμενο διάστημα όλοι μας θα μπορέσουμε να εκφράσουμε πολύ παραπάνω όσα αισθανόμαστε, θα  έχουμε όμως  και την δυνατότητα να βρούμε στην καθημερινότητά μας τις ισορροπίες μας ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα.

Ο Ερμής είναι ο «βασικός ρυθμιστής» των επικοινωνιών μας, των σκέψεών μας,  επηρεάζει  τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συμφωνίες, τις επαφές μας, τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας.  Από το ζώδιο του Καρκίνου, οι παραπάνω τομείς «χρωματίζονται» με συναίσθημα και εκφραστικότητα ενώ στις επικοινωνίες είναι αρκετά  πιο αναπτυγμένη η ενσυναίσθηση. Με τον Ερμή από αυτή την θέση έχουμε την άνεση να μπούμε περισσότερο στην θέση των ανθρώπων γύρω μας  και να νιώσουμε μέσα από τα λόγια τους  και τα δικά τους συναισθήματα. Στον επικοινωνιακό τομέα ωστόσο δεν παύουν  να υπάρχουν όμως και οι τάσεις συχνών παρεξηγήσεων, που προκύπτουν από την έκδηλη ευαισθησία αλλά και την προσκόλληση σε παρελθοντικές καταστάσεις.  Η μνήμη είναι ισχυρή, οι θύμησες συχνές, ενώ η τάση να τα παίρνουμε αρκετά προσωπικά γίνεται η βασική αιτία να εκδηλώνονται γκρίνιες, παράπονα και ευαισθησίες.

Μέχρι τις 29 Ιουνίου λοιπόν ο Ερμής από τον Καρκίνο, το διάστημα είναι εξαιρετικό για να  :

 • Κατανοήσουμε το πώς πραγματικά αισθανόμαστε, εντοπίζοντας και αναγνωρίζοντας σκέψεις και συναισθήματα
 • Μπούμε στην θέση των ανθρώπων που ερχόμαστε σε επαφή και να κατανοήσουμε πίσω από τις λέξεις το πώς ακριβώς σκέφτονται και νιώθουν
 • Εκφράσουμε τα συναισθήματά μας
 • Να βελτιώσουμε τις οικογενειακές μας σχέσεις μέσα από συζητήσεις που θα επιλύσουν καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί
 • Να σκεφτούμε , να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την πολύ προσωπική ζωή.
 • Επικοινωνήσουμε με άτομα του παρελθόντος μας (πχ ένα reunion είναι πολύ πιθανό)
 • Για απομνημόνευση στοιχείων / δεδομένων / πληροφοριών

Τι πρέπει να αποφύγεις

 • Την τάση να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά
 • Την προσκόλληση σε καταστάσεις του παρελθόντος
 • Την ευθιξία του λόγου, που προκύπτει από τις οξυμένες ευαισθησίες
 • Την γκρίνια και τα παράπονα για ζητήματα που αφορούν το χτες
 • Την τάση προς κουτσομπολιό.

 Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Καρκίνο και η επιρροή τους

Ο Ερμής από τον Καρκίνο , σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Χείρωνα στις 13 Ιουνίου,  καλώντας τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού  (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, να απελευθερωθούν από δυσλειτουργικές σκέψεις καταστάσεων του παρελθόντος που έχουν αποτελέσει «πληγές» ! Επιρροή αυτή την ημέρα δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά σε αρχικές μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Στις 16 Ιουνίου, ο Ερμής από τον Καρκίνο πραγματοποιεί την αντίθεσή του με τον Κρόνο, «επιβάλλοντας» όρια στις επικοινωνίες και στις επαφές μας. Αυτή την ημέρα το συναίσθημα συγκρατείται και μπαίνει σε διαχείριση.  Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου , θα νιώσουν αρκετά πιεσμένα , με πολλές ευθύνες , ενώ οι καταστάσεις γύρω τους θα τους αναγκάσουν να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις. Ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για να τεθούν «όρια» τα οποία θα βοηθήσουν στην ανασυγκρότηση.

Στις 19 Ιουνίου το ευεργετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, θα προσφέρει την τύχη, την ευκαιρία και την προοπτική για επικοινωνίες, γνωριμίες, συμφωνίες και ευχάριστες ειδήσεις. Οι ευνοημένοι; Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Η μέρα θα φέρει θετική έκβαση σε κάθε μορφή επικοινωνίας.

Στις 21 Ιουνίου (ημέρα Θερινού Ηλιοστασίου), ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα οι επικοινωνίες είναι γεμάτες  συναίσθημα και  ρομαντισμό, ενώ η έμπνευση μπορεί να φέρει πολύ δημιουργικά αποτελέσματα.  Κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 23 Ιουνίου ο Ερμής σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα και η μέρα είναι γεμάτη ίντριγκα, παρασκήνιο, αποκαλύψεις και κουτσομπολιά στις επικοινωνίες μας.  Η μνήμη ωστόσο αποτελεί το ισχυρό «όπλο» που μπορεί να βοηθήσει στην συλλογή στοιχείων αλλά και στην διαλεύκανση υποθέσεων του παρελθόντος.  Επηρεάζονται άμεσα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Μάθε πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Καρκίνο το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη Ιουνίου 2018 στους Διδύμους: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΗμερήσιες Προβλέψεις 15/6: Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here