Widgets Magazine

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στις 11 Ιουλίου  στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει ως τις 28 Ιουλίου 2021. Ο πλανήτης της επικοινωνίας από τον υδάτινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού τον Καρκίνο, λειτουργεί πιο εσωτερικά, διεισδύοντας το συναίσθημα σε κάθε μορφή σκέψης και έκφρασης.  Μετά από μία μακρά περίοδο παραμονής του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, λόγω και της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του στο ίδιο ζώδιο, είναι βέβαιο σκέψεις, επικοινωνίες, επαφές, βρέθηκαν σε περίοδο αποσυντονισμού και αλλαγών, όπου πολλές φορές κυρίαρχησε η σύγχυση, το δίλημμα, τα ψευδή στοιχεία (ας μην ξεχνάμε τις δύσκολες γωνίες που σχημάτισε ο Ερμής με τον Ποσειδώνα).  Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου αλλάζει για τα καλά την επικοινωνιακή ροή το επόμενο διάστημα και ενισχύει με περισσότερο συναίσθημα το λόγο μας … Ας δούμε πιο συγκεκριμένα….

Ο Ερμής είναι ο «βασικός ρυθμιστής» των επικοινωνιών μας, των σκέψεών μας,  επηρεάζει  τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συμφωνίες, τις επαφές μας, τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιο ανεπτυγμένη η ενσυναίσθηση στις ανθρώπινες επικοινωνίες, με λίγα λόγια μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να μπούμε στην θέση του άλλου και να κατανοήσουμε τα συναισθήματά του. Έχουμε όμως και μεγαλύτερη άνεση να μπορούμε να είμαστε αρκετά εκφραστικοί, προκαλώντας συναισθήματα μέσα από τα λόγια μας.  Στον επικοινωνιακό τομέα όμως, δεν λείπει η ευθιξία, η γκρίνια,  οι  παρεξηγήσεις, ίσως γιατί το συναίσθημα παρασύρει σε εκφράσεις και σε δηλώσεις, οι οποίες αγγίζουν ευαίσθητες χορδές.  Σκέψεις, επικοινωνίες αλλά και … προσκολλήσεις που συνδέονται με το παρελθόν, συχνά τρυπώνουν στο μυαλό  καθώς ο Ερμής διελαύνει σε αυτό το ζώδιο.

Μέχρι τις 28 Ιουλίου λοιπόν ο Ερμής από τον Καρκίνο, το διάστημα είναι εξαιρετικό για να  :

 

 • Κατανοήσουμε το πώς πραγματικά αισθανόμαστε, εντοπίζοντας και αναγνωρίζοντας σκέψεις και συναισθήματα
 • Μπούμε στην θέση των ανθρώπων που ερχόμαστε σε επαφή και να κατανοήσουμε πίσω από τις λέξεις το πώς ακριβώς σκέφτονται και νιώθουν
 • Εκφράσουμε τα συναισθήματά μας
 • Να βελτιώσουμε τις οικογενειακές μας σχέσεις μέσα από συζητήσεις που θα επιλύσουν καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί
 • Να σκεφτούμε , να συζητήσουμε και να βρούμε λύσεις για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την πολύ προσωπική ζωή.
 • Επικοινωνήσουμε με άτομα του παρελθόντος μας (πχ ένα reunion είναι πολύ πιθανό)
 • Για απομνημόνευση στοιχείων / δεδομένων / πληροφοριών

Τι πρέπει να αποφύγεις

 

 • Την τάση να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά
 • Την προσκόλληση σε καταστάσεις του παρελθόντος
 • Την ευθιξία του λόγου, που προκύπτει από τις οξυμένες ευαισθησίες
 • Την γκρίνια και τα παράπονα για ζητήματα που αφορούν το χτες
 • Την τάση προς κουτσομπολιό.

 

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Καρκίνο και η επιρροή τους

12 Ιουλίου 2021: Το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Δία από τους Ιχθύες, προσφέρει ευκαιρίες προτάσεων,συμφωνιών, νέων συνεργασιών, ενώ δίνει και έναν αέρα αισιοδοξίας στον τρόπο σκέψης / επικοινωνίες και έκφρασης. Πολλοί αυτή την ημέρα θα λάβουν χαρούμενα νέα, θα κάνουν μία ευχάριστη μετακινήση ή θα έχουν και μία σημαντική νέα γνωριμία. Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα των πρώτων ημερών.  Επιπλέον οι Δίδυμοι γεννημένοι 21-23 Μαϊοιυ και οι Τοξότες γεννημένοι 23-25 Νοεμβρίου,  θα έχουν την ευκαιρία μίας πολύ καλής επαγγελματικής – οικονομικής πρότασης.

20 Ιουλίου 2021: Ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14°24′) και η μέρα μας προδιαθέτει να εκφραστούμε ελεύθερα, πρωτότυπα, καινοτόμα , αξιοποιώντας τις ιδέες, τις εμπνεύσεις μας και κάνοντας επαφές, μετακινήσεις που θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε παραστάσεις. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και καθώς όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

24 Ιουλίου 2021: Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα (22°58′) ημέρα γίνεται γεμάτη συναισθηματική έκφραση, η σκέψη είναι ρομαντική και εκφράζεται με τρυφερό και εγκάρδιο τρόπο, η ενσυναίσθηση μας βοηθά να μπούμε σε βάθος και να νιώσουμε τους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επικοινωνία, ενώ η δημιουργικότητα αλλά και η διαίσθηση βρίσκονται στο “πικ” τους! Μέρα κατάλληλη για τρυφερά ραντεβού, ρομαντικές συζητήσεις/ μετακινήσεις. Ευνοούνται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

19 Ιουλίου 2021:  ο Ερμής σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα και η μέρα είναι γεμάτη ίντριγκα, παρασκήνιο, αποκαλύψεις και κουτσομπολιά στις επικοινωνίες μας.  Η μνήμη ωστόσο αποτελεί το ισχυρό «όπλο» που μπορεί να βοηθήσει στην συλλογή στοιχείων αλλά και στην διαλεύκανση υποθέσεων του παρελθόντος.  Επηρεάζονται άμεσα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ας σημειώσουμε εδώ ότι αυτή την περίοδο τα παραπάνω ζώδια είναι σημαντικό να είναι προσεχτικά σε κάθε μορφή έκφρασης, επικοινωνίας αλλά και δράσης, δεδομένου ότι και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Τα αρνητικά ένστικτα αναβλύζουν και μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές!

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Καρκίνο το ζώδιο σου;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here