Widgets Magazine

Ο Ερμής , ο «αγγελιοφόρος» των ειδήσεων , εισέρχεται στις 10 Μαρτίου 2022, στο ζώδιο του Ιχθύ, για να ολοκληρώσει το ταξίδι του στον ζωδιακό κύκλο ως τις 27 Μαρτίου όπου θα περάσει στο ζώδιο του Κριού.  Μαζί του κρατά όλες τις πληροφορίες, τις σκέψεις, τις μνήμες από όλη του την ετήσια πορεία (που ξεκίνησε στις 5/4/21) και βρίσκεται αρκετά κουρασμένος, εξαντλημένος, αδύναμος προσπαθώντας να φιλτράρει όλα όσα μεσολάβησαν, κάνοντας τον απολογισμό του ….

Ο Ερμής λοιπόν, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας του ανθρώπου, αλλά και ο βασικός ρυθμιστής των μετακινήσεων, των ειδήσεων, των επαφών μας,  κάνει την είσοδό του στον υδάτινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού τον Ιχθύ. Από αυτή την θέση είναι «αδύναμος» δηλαδή δεν μπορεί με άνεση να προσφέρει τις θετικές του ιδιότητες, που είναι η καθαρή, αναλυτική, ορθολογιστική γρήγορη σκέψη/ έκφραση, η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή ροή! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας οι επικοινωνίες μας παίρνουν έναν χαρακτήρα πιο εσωστρεφή, απολογητικό, αναλογιστικό και όχι μόνο … τα μπερδέματα, οι συγχύσεις, οι εξαπατήσεις, τα διλήμματα αλλά και η παραπληροφόρηση θα έχουν την τιμητική τους!

Πάμε όμως να δούμε τις θετικές αλλά και αρνητικές τάσεις που διαμορφώνονται το επόμενο διάστημα με τον Ερμή στους Ιχθείς

Οι θετικές τάσεις

 • Είναι πιο ανεπτυγμένη η ενσυναίσθηση στις επικοινωνίες. Μπορούμε να μπούμε πιο εύκολα στην θέση του άλλου και να νιώσουμε τα συναισθήματα που κρύβουν τα λόγια του.
 • Η φαντασία είναι αρκετά ζωηρή και μπορεί να εκφραστεί δημιουργικά και εποικοδομητικά ιδιαίτερα μέσα από την τέχνη.
 • Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μπορούν να γίνουν μία υπέροχη διέξοδος έκφρασης!
 • Η διαίσθηση είναι ισχυρή και δίνει σημαντικά μηνύματα, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά από τα αυστηρά πλαίσια της λογικής. Επιπλέον ο μαγικός κόσμος των ονείρων, δίνει σημαντικά μηνύματα το διάστημα που ο Ερμής κινείται στους Ιχθείς, καλό είναι να μην τα παραβλέψετε
 • Ο λόγος γίνεται πιο εκφραστικός, συναισθηματικός και είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείς όλα όσα αισθάνεσαι με όσους αγαπάς.
 • Οι εμπνευσμένες ιδέες κάνουν την διαφορά.

 

Οι αρνητικές τάσεις

 • Η σκέψη δεν είναι δομημένη και συγκροτημένη με αποτέλεσμα το μυαλό να παρασύρεται από το συναίσθημα και να ταξιδεύει σε σκέψεις που είναι δύσκολο να τις διαχειριστείς. Το αποτέλεσμα; Να κυριαρχούν τα επικοινωνιακά λάθη , οι υπερβολές και η έλλειψη ορθολογισμού στις αποφάσεις
 • Η λήψη αποφάσεων γίνεται πιο δύσκολη, γιατί αφενός θα μπορούν να συγκροτηθεί η σκέψη, αφετέρου κυριαρχεί η αναβλητικότητα και η καθυστέρηση .
 • Επηρεασμός της γνώμης από διαστρεβλωμένες ειδήσεις
 • Οι γνωστές «αφηρημάδες» θα είναι ένα συχνό φαινόμενο σε κάθε επικοινωνιακή δραστηριότητα ..  Σημαντικό όμως είναι να προσέξουμε το «φευγάτο» μυαλό στις μετακινήσεις μας αλλά και στην οδήγηση.
 • Η ασυνέπεια θα έχει την τιμητική της ….
 • Αυταπάτες, συγχύσεις, ψευδαισθήσεις, λόγια μπερδεμένα που εξιδανικεύονται αλλά στην συνέχεια διαψεύδουν προσδοκίες θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Σημαντικό είναι  να έχουμε κατά νου ότι το συναίσθημα μπορεί κάποιες στιγμές να παρασύρει το μυαλό σε λανθασμένες κρίσεις.
 • Μυστικά , ψέματα, δικαιολογίες αλλά και εξιδανικεύεις ναι θα έχουν την τιμητική τους!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 7-13 Μαρτίου για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 14-20 Μαρτίου 2022 (video)
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.