Widgets Magazine

Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα σήμερα φίλοι μου , ε και; Τι κακό θα συμβεί; Τι είναι αυτό που θα εκλείψει από την καθημερινότητα και την ζωή μας;  Γιατί πρέπει να μας πιάνει πανικός και να παρασυρόμαστε σε συναισθήματα , σκέψεις και πράξεις που χαρακτηριστικό έχουν τον φόβο;;; Μήπως τελικά, τσιμπάμε σε αυτή την τρομολαγνεία που κυριαρχεί πριν ένα τόσο σημαντικό φαινόμενο και βρίσκουμε μία καλή ευκαιρία για να παρασυρθούμε και να τα κάνουμε «σαλάτα» στην ζωή μας;;;

Η πρώτη Έκλειψη Σελήνης  του 2018, πραγματοποιείται αυτή την Τετάρτη στις 31 Ιανουαρίου 2018, στην 11ο μοίρα του ζωδίου του Λέοντα (στο 2ο δεκαήμερο).  Δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος για να μας πιάνει ο πανικός ή να πιστεύουμε ότι κάτι κακό θα συμβεί ή θα προκύψει και αυτό γιατί…;;; Δεν υπάρχουν αρνητικές όψεις που να επιβαρύνουν  αρνητικά τις ημέρες μας… Σαφώς και το Φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης έχει μία ισχυρή επιρροή στον συναισθηματικό μας κόσμο και δηλώνει ότι βρισκόμαστε σε ένα στάδιο αλλαγής ….αλλαγής ωστόσο που δεν χρειάζεται να μας αναστατώνει δυσάρεστα, γιατί είναι σημαντικό να αναλογιστούμε ότι με την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό μεταίχμιο που πρέπει να ανακαλύψουμε τι λείπει από τη ζωή μας, τι είναι αυτό που θα μας δώσει περισσότερη χαρά,  μήπως είναι ο καιρός να καταρριφθούν οι άμυνες και να αφεθούμε πολύ παραπάνω στα προσωπικά μας θέλω ;;;; Σε προσωπικό επίπεδο η Σεληνιακή Έκλειψη θα γεννήσει νέους έρωτες, θα ανάψει την σπίθα της δημιουργικότητας,  θα προσθέσει στην καθημερινότητά μας το αλατοπίπερο της υπερβολής , της αδημονίας , της τόλμης, του ρίσκου, της περιπέτειας και της ανάγκης να απολαύσουμε οτιδήποτε είχαμε στερηθεί . Θα μας χαρίσει την έμπνευση, την δημιουργικότητα, τον ζήλο να προβάλουμε τον εαυτό  μας, τις ικανότητές μας και τα «θέλω» μας!

Με την Έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα, είναι η στιγμή που πρέπει να ανακαλύψουμε το πάθος μας, το μεράκι μας, να κυνηγήσουμε περισσότερα τα θέλω μας και να αφήσουμε περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό  μας να δράσει δημιουργικά, χωρίς να μένει δέσμιος σε αδυναμίες, ανασφάλειες ή και ενοχές …  Μπορούμε πραγματικά να διοχετεύσουμε την ενέργεια που υπάρχει μέσα μας αυτές τις μέρες με τρόπο δημιουργικό!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου είναι οι άμεσα επηρεαζόμενοι από το Φαινόμενο της  1ης Σεληνιακής Έκλειψης  του 2018. Το «ξεβόλεμα» όμως που γίνεται από παγιωμένες συνήθειες, πιστέψτε με ότι θα σας οδηγήσει σε  μία πορεία πολύ πιο όμορφη, δημιουργική και απολαυστική…..

 

Απόκτησε χρόνο ομιλίας για προβλέψεις από την ομάδα αστρολόγων του Oroskopos.gr!  Αγόρασε τα Astro Coins σου

Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού;

Ας δούμε τα highlights ανά ζώδιο

Κριός: Εκπληκτική περίοδος για να αφεθείτε δημιουργικά στα σχέδιά σας, για να έχετε εμπνεύσεις, απολαύσεις,περισσότερο χρόνο διασκέδασης και να βρείτε  και πάλι ξανά  την τόλμη που σας κάνει να ξεχωρίζετε και να διεκδικείτε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο αυτό που εσείς θέλετε.

 

Ταύρος: Οι αλλαγές που εκδηλώνονται αυτό τον καιρό αφορούν τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας αλλά και της εργασίας. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα μπορέσετε να βάλετε αυτό το διάστημα την προσωπική σας πινελιά  και να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας να προοδεύουν, να εξελίσσονται. Αλλαγή σπιτιού; Συμβίωσης ;;; Έναρξη μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας;;; Κάτι από όλα αυτά θα σας κάνει να νιώσετε τις ημέρες αυτές την δημιουργική ανησυχία που θα σας θέσει άμεσα σε κινητοποίηση.

Δίδυμοι: Εμπιστευτείτε τις ιδέες, τις γνώσεις, τις εμπειρίες αλλά και τις γνωριμίες που υπάρχουν αυτό το διάστημα και πάρτε αποφάσεις για ενάρξεις που θα σας οδηγήσουν σε μία νέα δημιουργική πορεία. Αρκετά μηνύματα, συναντήσεις και επικοινωνιακές εκπλήξεις έρχονται για να προσφέρουν αισιοδοξία αλλά και … πνευματική εγρήγορση.

Καρκίνος: Καταπολεμήστε τις συναισθηματικές ανασφάλειες που εκδηλώνονται αυτό το διάστημα και αξιοποιήστε τις δημιουργικές σας ιδέες, αλλά και τις δημιουργικές προτάσεις που υπάρχουν αυτό τον καιρό και οι οποίες θα σας στηρίξουν στην ανάπτυξη τόσο την οικονομική όσο και την συναισθηματική σας.

Λέων: Έφτασε η ώρα να εκφράσετε με τόλμη, πάθος αλλά και δημιουργικότητα, όλα όσα κρύβετε μέσα στην ψυχή σας και να  ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες που θα φέρου μία σημαντική αλλαγή τόσο σε εσάς στους ίδιους όσο και στις σχέσεις σας. Ένας νέος έρωτας, μία νέα επαγγελματική συνεργασία, θα σας κινητοποιήσουν για όμορφες αλλαγές.

Παρθένος:  Η συναισθηματική μοναχικότητα που αρκετοί από εσάς βιώνετε αυτές τις μέρες θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αλλά και να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα «ψεγάδια» ή τα «εμπόδια»  που σας στερούν το αίσθημα της χαράς και της απόλαυσης της ζωής. Δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια μπορούν να σας βοηθήσουν να απορροφήσετε πιο εύκολα το στρες και την συναισθηματική ένταση που σας διακρίνει.

Ζυγός: Άκρως ανανεωτική κρίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Λέοντα για εσάς! Τις ημέρες αυτές είστε  πιο εξωστρεφείς και έτοιμοι να δικτυωθείτε, να γνωρίσετε κόσμο, να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες…  Ένας νέος έρωτας θα  κάνει πολλούς από εσάς να χαμογελάσετε, μία νέα φιλία θα θέσει πολλούς από εσάς σε εγρήγορση … Σε κάθε περίπτωση ανακαλύπτεται και πάλι αυτή την φλόγα δημιουργικότητας που σας κάνει να αισθάνεστε δραστήριοι, εξωστρεφείς ,κοινωνικοί.

Σκορπιός:  Έφτασε η στιγμή να κάνετε σπουδαίες επαγγελματικές αλλαγές, να καλωσορίσετε μία νέα εποχή που θα σας βοηθήσετε να κατακτήσετε νέους αλλά και παλαιούς στόχους.  Είναι η ιδανική στιγμή για να προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα, τις δεξιοτεχνίες σας αλλά και για να βελτιώσετε σημαντικά το κοινωνικό σας προφίλ, απελευθερωμένοι πλέον από κάθε τι που σας εμπόδιζε.

Τοξότης: Ένας σημαντικός αέρας ανανέωσης σας ενεργοποιεί αυτές τις μέρες και σας ωθεί να κυνηγήσετε νέες εμπειρίες, νέα μονοπάτια, νέους τρόπους θεώρησης των καταστάσεων .. Αποδεσμεύεστε από καταστάσεις και σκέψεις που σας άφηναν πίσω και κάνετε δημιουργικές συμφωνίες, προγραμματίζετε ένα ταξίδι, γίνεστε πιο τολμηροί στην έκφραση και στην διεκδίκηση όσων θέλετε. Νέα πρόσωπα μπαίνουν τώρα στη ζωή σας και σας ενεργοποιούν να απολαύσετε στιγμές εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες σας.

Αιγόκερως: Ροπή προς τα πάθη, φέρνει για εσάς τους Αιγόκερους η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα. Τα ερωτικά παιχνίδια σας βοηθούν να ανακαλύψετε μία νέα πτυχή του εαυτού σας, ωστόσο η τάση για σπατάλη χρήματος  θα πρέπει να συμμαζευτεί για να μην προβείτε σε λάθη. Με αυτή την Έκλειψη αναγνωρίζετε επίσης βαθιά κρυμμένα μυστικά της ψυχής σας και μπορείτε να καταπολεμήσετε καταστάσεις που σας έφερναν σε ψυχολογικό αδιέξοδο.

Υδροχόος: Η Έκλειψη Σελήνης από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας , σας κάνει αρκετά τολμηρούς και κατακτητικούς σε θέματα σχέσεων. Απολαύσετε νέες ερωτικές γνωριμίες, πείτε ναι στην έναρξη μίας νέας σχέσης που φαίνεται ότι με τολμηρό τρόπο θα εισβάλει τώρα στη ζωή σας.  Δημιουργήστε καλύτερες συνθήκες στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και κάντε τις αλλαγές εκείνες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο καλά με εσάς αλλά και με τους ανθρώπους που έχετε απέναντί σας.

Ιχθύς:  Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα από την μία πλευρά  σας κάνει αρκετά δημιουργικούς αυτές τις μέρες στον τομέα της εργασίας σας, από την άλλη πλευρά όμως σας κάνει να αντιδράτε αρκετά υπερβολικά στην καθημερινότητά σας,  χωρίς να υπολογίζεται το κόστος των συνεπειών… Μεγαλύτερη προσοχή δείξτε στην διατροφή (γιατί θα κάνετε αρκετές ατασθαλίες) και μην αφήνετε το πάθος που σας διακρίνει να σας οδηγεί σε κατανάλωση χρόνου και ενέργειας που μπορεί να οδηγήσει στην φθορά.  Πείτε ναι σε νέες δημιουργικές δραστηριότητες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2018
Επόμενο άρθροΤα ζώδια του Σαββατοκύριακου 3-4 Φεβρουαρίου 2018
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγω με την Εκλειψη ξεκινησα πρωτη μερα δουλεια μετα απο ενα 7 μηνο που δεν εβλεπα φως απο πουθενα .Το ωραιο ειναι οτι τελικα εκατσε η εργασια που ειχα κανει κινηση τον Απριλη του 2017 .Ιχθυς 3 του Σεληνη Λεων 1 του και Ωροσκοπο Λεων 3 του .Αφροδιτη Υδροχοος 3 του ,τυχαιο ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here