Widgets Magazine

Μία ακραία, αιφνιδιαστική και … «μπουρινιασμένη» Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό έρχεται αυτή την Παρασκευή στις 5 Μαϊου 2023 και ώρα Ελλάδας 19:33 για να φορτίσει έντονα το κλίμα γύρω μας, φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα που στην ουσία προκαλούν αποσυντονισμό, αποδιοργάνωση, φόβο, αλλά και οριστικά κλεισίματα κύκλων!

Η Σεληνιακή Έκλειψη σχηματίζεται στην 14ο 58’ του Σκορπιού και η επιρροή της είναι αρκετά πιο έντονη, δυναμική αλλά και μεταμορφωτική για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10-19 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Η Σεληνιακή Έκλειψη αναμένεται να έχει «θετικό πρόσημο» δηλαδή  θα εκπληρώσει και θα ικανοποιήσει κυρίως τους Καρκίνους – Ιχθύες, δευτερευόντως του Αιγόκερους – Παρθένους που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο (ή έχουν προσωπικούς πλανήτες στο 2ο δεκαήμερο).

Ποια θα είναι η επιρροή όμως της Σεληνιακής Έκλειψης από το ζώδιο του Σκορπιού; Αρχικά να αναφέρουμε ότι η παρούσα Σεληνιακή Έκλειψη συνδέεται άμεσα με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη που είχε σχηματιστεί στον ίδιο άξονα, στις 8 Νοεμβρίου 2022 μπορείς να ξαναθυμηθείς εδώ >>  επομένως ακόμα και τα γεγονότα αλλά και η γενική επιρροή του φαινομένου είναι πολύ πιθανό για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, να είναι άμεσα συνυφασμένη με την περίοδο στα τέλη του 2022.

Ο Άξονας Ταύρου – Σκορπιού όπου σχηματίζεται για μία ακόμα φορά το φαινόμενο, συνδέεται άμεσα με τις ανθρώπινες αξίες, αλλά και τα αποκτήματα, τις κτήσεις (οικονομικές, συναισθηματικές).  Με την Σεληνιακή Έκλειψη στο Σκορπιό νιώθουμε ότι χάνεται ο έλεγχος που μας έκανε να νιώθουμε ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά και προσπαθούμε να επιβληθούμε και να κυριαρχήσουμε προκειμένου να διαφυλάξουμε ή αλλιώς να προστατεύσουμε και να σώσουμε ότι μας ανήκει, ή ακόμα ότι θεωρούμε σημαντικό ή έχει αξία για εμάς.

Η συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο, στο φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης μας προϊδεάζει ότι τα γεγονότα γύρω μας αναμένονται να σκάσουν σαν δυναμιτάκια, με λίγα λόγια αναμένουμε εξελίξεις (προσωπικά και συλλογικά) που θα έχουν αιφνίδιο, απρόσμενο, εκκεντρικό χαρακτήρα, με αυτούς τους χαρακτηρισμούς θα μπορούσαμε να περιγράψουμε και τις ανθρώπινες συμπεριφορές αυτό τον καιρό, που σε μία μάχη υπεράσπισης συμφερόντων και αξιών, θα εκδηλώσουν ακρότητα! Ο Ουρανός ωστόσο, είναι και ο πλανήτης που εκτός από τα αιφνίδια γεγονότα και αλλαγές, φέρνει πάντα στο φως την επιφάνεια την «αλήθεια» η οποία μπορεί να είναι παγερή, να σοκάρει, να αλλάζει τα δεδομένα, όμως … απελευθερώνει από κάθε τι δυσλειτουργικό!

Ο Ερμής, κινείται και αυτός φαινομενικά ανάδρομος, πολύ κοντά στον Ήλιο και τον Ουρανό και σε αντίθεση με την Σελήνη. Τα γεγονότα που καλούμαστε να διαχειριστούμε τώρα, συνδέονται άμεσα με το παρελθόν μας,  βρισκόμαστε σε μία περίοδο που επαναξιολογούμε καταστάσεις, ανθρώπους, συναισθήματα, γεγονότα που μας απασχόλησαν από το φθινόπωρο του 2022 και είναι φανερό ότι τώρα καλούμαστε σταδιακά να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος, με όποιο κόστος!

Η Αφροδίτη, ανήμερα της Σεληνιακής Έκλειψης κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Δία. Οι όψεις αυτές έρχονται συμπληρωματικά να μας δώσουν το μήνυμα ότι διανύουμε μία απατηλή περίοδο, όπου πολλές μεγάλες προσδοκίες θα διαψευσθούν και δεν θα εκπληρωθούν, ότι κυριαρχεί το μπέρδεμα, η σύγχυση, η αστάθεια, το ψέμα, το δίλημμα για καταστάσεις που αφορούν τα χρήματα και τα αισθήματα και είναι σκόπιμο να αποφύγουμε τις εξιδανικεύσεις ή τις πλάνες. Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες ευκαιρίες, ικανοποίησης για όσους είναι ανοιχτοί , αυτάρκης και ολιγαρκής!

Ο Άρης (παραδοσιακός κυβερνήτης του σκορπιού) κινείται σε μία δύσκολη θέση για αυτόν, στον Καρκίνο,  ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ανάγκη για άμυνα  και προστασία σε ότι αισθανόμαστε ότι «απειλεί» τα του οίκου μας (σπίτι, οικογένεια, σταθερές βάσεις, πατρίδα).  Παρατηρούμε να εξελίσσονται αυτό τον καιρό γεγονότα που έχουν άρωμα παρελθόντος, να ανασύρονται μνήμες, να υπάρχουν παράπονα, ξεσπάσματα και … αδυναμίες, ίσως γιατί υπάρχει αρκετή συσωρευμένη ενέργεια από την επιρροή γεγονότων του χτες και κυριαρχεί ο φόβος, η κούραση και η εξασθένηση . Η συγκλίνουσα όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη ωστόσο, μας ωθεί να εκφράσουμε όλα όσα κρύβουμε μέσα μας συναισθηματικά, να βρούμε το ψυχικό σθένος και να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που έπρεπε ήδη να έχουμε λύσει, αλλά τώρα ήρθε η ώρα.

Ο Πλούτωνας (κυβερνήτης του Σκορπιού) κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και ήδη από 1η Μαΐου έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του (για να περάσει στις 10/6 και πάλι στον Αιγόκερω). Σε αυτό το στάδιο καλούμαστε να «ξεριζώσουμε» και να κάνουμε οριστικές εκκαθαρίσεις σε οτιδήποτε μας φθείρει ή αλλιώς μας «σιγό – τρώει», προκειμένου να καθαρίσουμε οριστικά το τοπίο του παρελθόντος και να οδηγηθούμε σε μία νέα, αναγεννησιακή περίοδο!

Εν κατακλείδι, είμαστε μπροστά σε μία έντονη Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης, η οποία θα φέρει τον ξαφνικό κρότο, τα δυναμικά ρίχτερ, προκειμένου να βγούμε από την εσφαλμένη ζώνη βολής, να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια κατάματα και να προβούμε σε οριστικά κλεισίματα κύκλων!

 

ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΕΔΩ 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2023 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 8-14 Μαΐου : Ακρότητες και Αντιφάσεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.