Widgets Magazine

Τα φώτα σβήνουν και έρχεσαι σε αναμέτρηση με τις εμπειρίες σου, με τις γνώσεις που έχεις αποκομίσει ως σήμερα και καλείσαι να φιλοσοφήσεις εκ νέου ζητήματα που σε αφορούν, μα πάνω απ΄όλα να φιλοσοφήσεις εκ νέου τη ζωή. Το  τοπίο γύρω σου είναι ομιχλώδες, παραπλανητικό, μπερδεμένο χαοτικό ή και στάσιμο, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα λαβύρινθο όπου ψάχνεις την έξοδο, ξεγελιέσαι και ενθουσιάζεσαι ότι σύντομα θα βρεις την διαφυγή το αποτέλεσμα όμως είναι να  και μόνιμα μπερδεμένος στα ίδια γνώριμα μονοπάτια τα οποία και σε παγιδεύουν στον ίδιο σημείο …

Αυτή τη Τετάρτη 26 Μαΐου ,  σχηματίζεται η  Πανσέληνος και πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2021, στο ζώδιο του Τοξότη και πιο συγκεκριμένα στην 5η μοίρα του ζωδίου! Οι εκλείψεις ανέκαθεν προκαλούσαν τον φόβο, την ανησυχία, ή και το «προμήνυμα» δοκιμασιών,  στην πραγματικότητα όμως αποτελούν τις πύλες για σημαντικές αλλαγές  στην πορεία της ζωής μας, αλλαγές που αποτελούν τον προορισμό ή αλλιώς την κατεύθυνση, που μοιραία καλούμαστε να ακολουθήσουμε…  Οι Εκλείψεις έχουν «αφαιρετικό» χαρακτήρα,  μας ωθούν με λίγα λόγια κάτι να αφήσουμε πίσω, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά στο ταξίδι της εξέλιξης και του ουσιαστικού μας προορισμού !  Οι Σεληνιακές Εκλείψεις, μας επηρεάζουν βαθύτατα εσωτερικά, ψυχολογικά μέσα από γεγονότα, εξελίξεις ή ακόμα και διεργασίες που μας κατευθύνουν στην ουσιαστική συναισθηματική μας ωρίμανση.

Οι τομείς που επηρεάζονται πιο έντονα από την πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη της Χρονιάς, είναι η εκπαίδευση (ανώτερη), τα ΜΜΕ, ο τουρισμός, οι σχέσεις κρατών, ζητήματα που αφορούν την νομοθεσία.  Σε προσωπικό επίπεδο,  η Σεληνιακή Έκλειψη έρχεται για να «τεστάρει» , να «δοκιμάσει», να κλείσει κύκλους και να δώσει σημαντικά μαθήματα, μηνύματα τα οποία και δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Ο Ερμής στάσιμος λίγο πριν την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων, ήδη βρίσκεται σε δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα,  εντείνει το στοιχείο της πλάνης, της εξαπάτησης, της θολούρας, του λάθους …. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε μετριασμένοι στις αποφάσεις μας, να αποφύγουμε λανθασμένες κρίσεις, αλλά να είμαστε και πιο εγκρατείς σε ότι ακούμε αλλά προπάντων και σε ότι εμείς οι ίδιοι σκεφτόμαστε και αποφασίζουμε … Ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές εμείς οι ίδιοι θέλουμε να ξεγελάσουμε ή και να ξεγελαστούμε και με την αυτή την Έκλειψη, η επιπολαιότητα, το ρίσκο, η τόλμη δεν θα μας οδηγήσουν σε μία σταθερή πορεία.  Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει και αυτή με την σειρά της τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι με αυτή την Έκλειψη κυρίαρχα είναι και τα συναισθηματικά (ερωτικά) μπερδέματα, που φέρνουν διλήμματα, διχασμούς, ανικανοποίητες επιθυμίες αλλά και μεγάλες διαψεύσεις που εντείνουν την ανασφάλεια, την καταρράκωση της αυτοπεποίθησης,  αλλά και της έλλειψη ικανοποίησης. Εκτός από τα ζητήματα σχέσεων που φαίνεται ότι θα υποστούν την δοκιμασία τους, θα γίνουν λάθη προκειμένου να δοθούν μαθήματα,  η οικονομική αστάθεια και στασιμότητα γίνεται ένας βασικός παράγοντας προβληματισμού και ανησυχίας.

Τα Ζώδια που Επηρεάζονται πιο έντονα: Οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου.  Επιρροή δέχονται όμως και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή σημεία (πχ ωροσκόπο, μεσουράνημα)  κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δεν παύει όμως όλοι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) να καλείστε το επόμενο διάστημα των Εκλείψεων στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη , αλλά και με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον μεταβλητό Δίδυμο, να καλείστε να διαχειριστείτε καταστάσεις ή και να κλείσετε κύκλους του παρελθόντος.

Θα θελα να σημειώσω εδώ, ότι ακόμα και αν δεν δεχόμαστε άμεση επιρροή στον αστρολογικό μας χάρτη από μία Έκλειψη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σχηματίζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αστρολογικού μας χάρτη,   δίνοντας μας ένα σημαντικό μήνυμα.

Ας δούμε λοιπόν με την έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, ποιους τομείς καλείτε κάθε ζώδιο (αλλά και ωροσκόπος) να επεξεργαστεί, να αναθεωρήσει, να φιλοσοφήσει εκ νέου, να βιώσει εμπειρίες και μαθήματα…

ΚΡΙΟΣ:  Η Σεληνιακή έκλειψη από το ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει άμεσα ζητήματα που αφορούν τις σπουδές σου (αν είσαι φοιτητής), τις νομικές σου υποθέσεις (έγγραφα συμφωνητικά) τα σχέδια και τις προοπτικές που αφορούν την πορεία σου, τα μακρινά ταξίδια που μπορεί να σχεδιάζεις, αλλά και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο τις εμπειρίες που έχεις αποκομίσει ως σήμερα. Η έκβαση της Έκλειψης μπορεί να είναι θετική για σένα, αρκεί να διαχειριστείς με ωριμότητα τις καταστάσεις γύρω σου, φιλοσοφώντας κάτω από μία διαφορετική σκοπιά γεγονότα, ανθρώπους αλλά και την ζωή γενικότερα. Θα πρέπει να συγκρατήσεις την έμφυτη παρορομητικότητά σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις επιπόλαιες. Προσοχή σε μετακινήσεις, σχεδιασμό ταξιδιών, υπογραφές συμφωνητικών.  Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ:  Η Έκλειψη Σελήνη στον Τοξότη διεγείρει έντονα τους φόβους, τις ψυχολογικές ανησυχίες, τα απωθημένα, τα πάθη και τα λάθη του χτες… Σου θυμίζει τα τέλη του 2020 και τις υποθέσεις που τότε έτρεξαν στην ζωή σου  και ίσως ανακαλύπτεις βαθιές πληγές που ακόμα δεν έχουν κλείσει.  Το ζητούμενο στην παρούσα φάση είναι να μην «ξύνεις» παραπάνω τις πληγές που δεν έχουνε επουλωθεί και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να παρασυρθείς και να το κάνεις, είτε από πείσμα, είτε από επιμονή, είτε από πολύ πεσμένη αυτοπεποίθηση! Η Σεληνιακή Έκλειψη λοιπόν σε βάζει σε ψυχολογικές διεργασίες, προκειμένου να οδηγηθείς στην κάθαρση από ιστορίες που σε στιγμάτισαν.Από την άλλη πλευρά ζητήματα οικονομικά, γραφειοκρατικό, οικονομικά έγγραφα και λογαριασμοί γίνονται η εστία προβληματισμού και έντασης.  Καλό είναι στον οικονομικό τομέα να μην βλέπεις επιπόλαια τις καταστάσεις.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη  στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όπου αυτοί είναι και οι τομείς που συμβαίνουν αυτό το διάστημα και οι πιο σημαντικές εξελίξεις.  Η πρόκληση αυτή την περίοδο είναι να καταφέρεις να δεις καθαρά το μέλλον, την προοπτική, την εξέλιξη και την πορεία των σχέσεων σου. Σημαντικό είναι να διακρίνεις τις αληθινές προθέσεις,  και να μην παρασυρθείς από το κύμα ενθουσιασμού σου σε επιλογές που θα είναι αδιέξοδες ή και θα μπλοκάρουν τους στόχους και την πορεία σου! Σημαντικοί είναι λοιπόν οι ανασχηματισμοί που επρόκειτο να γίνουν στην επαφή σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά και το ζητούμενο αυτής της Έκλειψης είναι να κατανοήσεις ουσιαστικά με ποιους ανθρώπους μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία και ποιους πρέπει να αφήσεις πίσω.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το άγχος είναι σε υψηλή κλίμακα για σένα τώρα με την Σεληνιακή Έκλειψη και αισθάνεσαι ότι η ποιότητα της ζωής σου, της καθημερινότητάς σου, της εργασίας σου απλά δεν σε καλύπτουν.  Νιώθεις έντονη πίεση από τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη ζωή σου, είτε υπάρχουν  και συσσωρευμένες εμπειρίες οι οποίες έχουν αφήσει το αντίκτυπο τους , που κυρίως είναι ψυχοσωματικές αδιαθεσίες.  Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, την πορεία τους, την φυσική κατάσταση την δική σου και των οικείων σου γίνονται αυτή την περίοδο μία έντονη πηγή στρες,  όπου εσύ καλείσαι αυτό το διάστημα να αναλάβεις δράση και να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις πολύ καλύτερα την ζωή σου! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για σένα, για να ξεκούραση, χαλάρωση, ή για δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο κατοικίδιο αλλά δείξε και επιμέρους προσοχή για αδιαθεσίες του! Κόψε κακές συνήθειες (πχ άτσαλο φαγητό).Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΛΕΩΝ:  Η Έκλειψη Σελήνης, σχηματίζεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο στον Τοξότη, η οποία έρχεται για να σε ωθήσει να φιλοσοφήσεις εκ νέου το τι είναι αυτό που σου δίνει χαρά στη ζωή, τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, σε γεμίζει, σε κάνει να χαίρεσαι και να το απολαμβάνεις.  Ο έρωτας και η αισθηματική ζωή, είναι αυτό το διάστημα ένας τομέας προβληματισμού, αμφιβολίας, μπερδέματος και σύγχυσης. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα έχεις και τις εξελίξεις εκείνες που σε ωθούν να κάνεις ξεκαθαρίσματα.   Η παγίδα που πρέπει να αποφύγεις είναι την ακραία εναλλαγή των συναισθημάτων, γιατί από τη μία μπορεί να σε διακατέχει μεγάλος ενθουσιασμός, την άλλη μπορεί να οδηγείσαι σε ακραία δραματοποίηση κάποιων καταστάσεων. Το ζητούμενό σου αυτό το διάστημα είναι να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, αλλά και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνεις, προκειμένου να ανοίξεις μπροστά σου το μονοπάτι εκείνο που θα σε οδηγήσει στην χαρά και στην ικανοποίηση.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σημαντική είναι η Έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία αναμένεται να φέρει έντονο ψυχολογικό αναβρασμό, αλλά και εξελίξεις που αφορούν τις βάσεις σου, τις ρίζες σου, το σπίτι, την οικογένεια.  Πιο έντονη επιρροή βιώνεις εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 29/8 όπου αισθάνεσαι αυτό το διάστημα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτή η παραδοχή σου προξενεί ανασφάλεια. Σημαντικό είναι ότι ο κυβερνήτης σου ο Ερμής είναι στάσιμος και σε λίγο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, αυτό για σένα σημαίνει ότι αυτό το διάστημα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να επικοινωνήσεις ορθά, ενώ  στο προσκήνιο της ζωής σου επανέρχονται θέματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα και καλείσαι να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Οι σχέσεις σου βρίσκονται και αυτές με την σειρά τους σε ένα ομιχλώδες τοπίο, το γεγονός αυτό σε μπερδεύει συναισθήματα ή και σε βάζει σε διλήμματα.  Το ζητούμενό σου αυτό το διάστημα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασκήσεις την υπομονή σου, αποδεχόμενος το ρεύμα αλλαγών και μένοντας επικεντρωμένος και αφοσιωμένος σε νέους στόχους και νέες προοπτικές.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάζω τρόπο σκέψης είναι ο τίτλος σου αγαπημένε μου Ζυγέ με την Σεληνιακή έκλειψη από το ζώδιο του Τοξότη! Το διάστημα αυτό είναι γεμάτο από ειδήσεις, πληροφορίες, σκέψεις, σχέδια … μέσα σε όλο αυτό το επικοινωνιακό κομφούζιο εσύ συχνά μπορεί να νιώσεις μπερδεμένος, συγχυσμένος για το τι απόφαση να πάρεις…  Χρειάζεται να δείξεις προσοχή παραπάνω σε συμφωνίες, έγγραφα, επαφές , μετακινήσεις, καθώς και στο μεταφορικό μέσο ή στις ηλεκτρολογικές / τεχνολογικές σου συσκευές. Επιπλέον θυμήσου ότι τα λόγια δεν μπορείς εύκολα να τα πάρεις πίσω, επομένως αυτό το διάστημα συγκράτησε την παρορμητικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγάλες κουβέντες, ή ακόμα και σε εκρηκτικές συζητήσεις …Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη έρχεται για να εντείνει την ανασφάλεια, την αστάθεια και την αβεβαιότητα για όλα αυτά που σου ανήκουν, ή που θέλεις να αποκτήσεις τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Νιώθεις ανεπαρκής από τις οικονομικές συνθήκες, οι πηγές εσόδων μπορεί να περιορίζονται (ή να κόβετε κάποια) γεγονός που σου προξενεί φόβο και αβεβαιότητα. Σημαντικό όμως είναι να προσέξεις και στις αγορές ή και στις επενδύσεις σου το διάστημα που ακολουθεί! Συναισθηματικά  δεν παύει να βυθίζεσαι και σε προσωπικές ανασφάλειες που οφείλονται στην χαμηλή αυτοπεποίθηση, ενώ είναι ένα διάστημα που καλείσαι να φιλοσοφήσεις λίγο μέσα σου τι αξίζεις, τι είναι σημαντικό και τι είναι απαραίτητο για σένα.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου με τις Εκλείψεις που ακολουθούν να σχηματίζονται στο δικό σου άξονα (Διδύμου – Τοξότη)! Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη από το ζώδιο σου, έρχεται για να σε ταρακουνήσει να δεις το τι είναι αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι αλλά και επιθυμείς για την πορεία σου. Είναι ο καιρός να κάνεις τις επιλογές σου, να μετρήσεις τις κινήσεις σου, να αποφύγεις την επανάληψη σε λάθη, να μάθεις από τις εμπειρίες που έκανες ως τώρα και να εξελιχθείς …  Ο αναβρασμός, η αναταραχή,  οι εξελίξεις και οι ρήξεις σε σχέσεις είναι αναμενόμενες, το βασικό είναι αυτή την περίοδο να μην βιαστείς να κρίνεις, να πιστέψεις, να αποφασίσεις, να μιλήσεις ,  αλλά να αποδεχθείς και να ακολουθήσεις το ρεύμα αλλαγών που ανοίγεται μπροστά σου!Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Αποκαλυπτικό χαρακτήρα έχει για σένα η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη, η οποία και σε καλεί να κάνεις μία βουτιά στις πιο εσωτερικές σκέψεις σου, να ανακαλύψεις βαθιά κρυμμένα μυστικά σου αλλά και να οδηγηθείς σε ένα οριστικό κλείσιμο κύκλων. Η εσωστρέφεια, η απομόνωση, η απογοήτευση από την εκρηκτικότητα των εξελίξεων σε σχέσεις,  αλλά και η επαγγελματική πορεία, αποτελούν αυτό το διάστημα τον βασικό πυρήνα προβληματισμού! Οι συνθήκες σε αναγκάζουν να κλείσεις κάποιους κύκλους και έστω και αν αυτό είναι δύσκολο, ή ψυχοφθόρο, σε  βοηθά να διατηρήσεις κοντά σου μόνο ότι αληθινό που μπορεί να έχει πορεία.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρωτας ή φιλία , Φιλία ή Έρωτας; Αυτό είναι από τα βασικά ερωτήματα που καλείσαι να απαντήσεις μέσα σου με την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη! Είναι πολύ πιθανό να αμφιταλαντεύεσαι με το τι δρόμο θα ακολουθήσεις, τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, είναι η στιγμή που πρέπει να κάνεις εκ βαθέων ξεκαθαρίσματα στις επιθυμίες σου και να κατανοήσεις τα βαθύτερα ζητούμενά σου! Επιθυμίες μπορεί να μπλοκάρονται ή να  μην έχουν την εξέλιξη που θα θελες γεγονός που σε κάνει να αντιδράς, ή να αισθάνεσαι ότι τα περιθώρια ελευθερίας σου είναι στενεμένα.  Εξελίξεις αλλά και προβληματισμοί που αφορούν το κοινωνικό προφίλ, την κοινωνική εικόνα, τις φιλίες είναι και αυτές μέσα στις τάσεις της εποχής! Το βαθύτερο ζητούμενό σου αυτή την περίοδο είναι να καταφέρεις να διακρίνεις τι είναι αυτό που επιζητάς ποιες είναι οι προσδοκίες σου και να αποφύγεις την  ανασφαλή προσκόλληση  σου σε καταστάσεις ή και σε ανθρώπους που σε πηγαίνουν πίσω.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

ΙΧΘΥΣ: Οι εξελίξεις της περιόδου και προπάντων της Σεληνιακής Έκλειψης από το ζώδιο του Τοξότη, αφορούν τους στόχους, το μέλλον, τις προοπτικές σου, το γάμο, την κοινωνική σου ανέλιξη. Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό μεταίχμιο που αναμένονται να γίνουν αλλαγές, οι οποίες όσο δύσκολες και να φαντάζουν την στιγμή που γίνονται, σου προσφέρουν νέες προοπτικές για την πορεία σου! Το διάστημα αυτό καλείσαι να μείνεις αφοσιωμένος στους στόχους σου αλλά και να βγάλεις από το δρόμο σου οτιδήποτε σε πηγαίνει πίσω και σε κάνει να παραμένεις στάσιμος! Θυμήσου ότι δεν είναι εποχή για μεγάλα ρίσκα, για μεγάλα άλματα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα, αλλά και ανεπηρέαστος από το περιβάλλον σου.Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη τον προσωπικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 9011 90 02 55 και μάθε αναλυτικά τις προσωπικές σου προβλέψεις.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here