Καλή και Δημιουργική Εβδομάδα σε όλους, με προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκάημερο … Η νέα μας εβδομάδα ξεκινάμε σκληρά, βίαια, αντιδραστικά με σοβαρές προκλήσεις, οι οποίες όμως θα αρχίσουν να υποχωρούν καθώς οδεύουμε προς τα μέσα της εβδομάδας. Πιο προσεχτικοί αυτή την εβδομάδα πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου με αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-21 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Πιο τυχεροί αυτές τις μέρες θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15-17 μοίρα των παραπάνω ζωδίων….

 

Μην ξεχάσετε να δείτε….

1ΚΡΙΟΣ

Α΄Δεκαήμερο: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για νέα σχέδια, δικτύωση, επαφές, μετακινήσεις και γνωριμίες. Απολαύστε την ανανέωση στα αισθηματικά ή και τις δυνατότητες για ένα νέο φλερτ.

 

Β’ Δεκαήμερο: Οι κόποι σας πιάνουν τόπο και αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι στις πρακτικές υποθέσεις της ζωής σας. Μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες / υποχρεώσεις προς τρίτους αλλά και να βάλετε σταθερά θεμέλια για μία επαγγελματική σας υπόθεση.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα εκρηκτική για σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει γύρω σας, σας προκαλεί έντονο αναβρασμό και θυμό. Γεγονότα που αφορούν την εξέλιξη των στόχων σας, το γάμο ή τον πατέρα απαιτούν την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Αποφύγετε τα ξαφνικά ξεσπάσματα. Μεριμνήστε περισσότερο για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

 

2ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Οι μέρες σας βοηθούν να κάνετε επιμέρους αλλαγές που θα σας βοηθήσουν εντέλει να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Τα ξαφνικά ευτράπελα δεν λείπουν από τη ζωή σας και την καθημερινότητά σας, βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου νιώθετε για την ώρα αστάθεια. Η ερωτική σας ζωή έχει το πάθος και την προσμονή. Στα οικονομικά δέχεστε μία ικανοποίηση.

 

Β’ Δεκαήμερο: Οι επιθυμίες σας εκπληρώνονται, τα σχέδιά σας βρίσκονται τώρα στο στάδιο ολοκλήρωσης και επιτυχίας. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και αρκετοί από εσάς ρίχνετε τώρα άγκυρα για το σταθερό σας λιμάνι. Εύνοια ωστόσο δέχεστε και σε νέες συνεργασίες ή και στην ολοκλήρωση συμφωνιών που σας ταλάνισαν.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι και εξαντλημένοι από τις υποχρεώσεις που έχετε αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Προβλήματα και πιέσεις με την φυσική κατάσταση την δική σας ή οικείου προσώπου είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στα επαγγελματικά δέχεστε πιέσεις και αγχώνεστε.  Επαφές με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται.

 

3ΔΙΔΥΜΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Σημαντική βελτίωση αναμένεται σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους που σας συντροφεύουν και να δημιουργήσετε ένα πιο όμορφο πλαίσιο στη σχέση σας.

 

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα κρίνεται ευνοϊκή για να μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη και σειρά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μία σημαντική βελτίωση στην καριέρα σας , σας δίνει κουράγιο και επιβράβευση. Στα οικονομικά τακτοποιούνται κάποιες υποχρεώσεις σας.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχουν αρκετά έξοδα που σας πιέζουν … Μπορεί να φανείτε αρκετά σπάταλοι και ασυγκράτητοι με το χρήμα, ιδιαίτερα για έξοδα που αφορούν την προσωπική διασκέδαση, τον έρωτα, ή το παιδί. Το ημερήσιο πρόγραμμά σας θα μεταβάλλεται και θα είστε σε εκνευρισμό. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται σε περίοδο άνθισης.

 

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Σας δίνεται η δυνατότητα να επιμεληθείτε περισσότερο θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, την φυσική κατάσταση, το σώμα, την διατροφή σας. Μπορείτε να νιώσετε πιο ήρεμοι ψυχικά και σωματικά, ενώ η δημιουργικότητα στην εργασία σας αποτελεί την λέξη κλειδί για αυτή την εβδομάδα.

 

Β’ Δεκαήμερο: Απαλλάσσεστε από πιέσεις και προβληματισμούς που αφορούσαν τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, νιώθετε πιο ήρεμοι ψυχολογικά, ενώ ένα σχέδιο, μία επιθυμία που αφορά την προσωπική σας ζωή, την εξέλιξη  μίας σχέσης ή συνεργασίες, ικανοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Β’ Δεκαήμερο: Ισχυρές κόντρες αναμένονται με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Βρίσκεστε σε ψυχολογικό αναβρασμό, εξαιτίας των αντιδράσεων και των συμπεριφορών που δέχεστε από την σχέση σας, το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αρκετοί από εσάς θα έχετε μία επικοινωνία με πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος.

 

5ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο: Βρίσκεστε σε μία περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων ζωή, που σας έχουν κάνει να βγείτε από τους ρυθμούς σας. Η εβδομάδα ωστόσο προσφέρει ανανέωση και χαρά, είτε για θέματα έρωτα, είτε για υποθέσεις που αφορούν νέα φλερτ, το παιδί, τα δημιουργικά σας σχέδια.

 

Β’ Δεκαήμερο: Βρίσκετε το κουράγιο σας, την θέλησή σας, νιώθετε πιο δυνατοί ψυχολογικά, ενώ αυτή την εβδομάδα έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα οικογενειακής φύσεως, σε θέματα φυσικής κατάστασης, σε ανησυχίες που είχατε για τα επαγγελματικά σας. Βάζετε τη ζωή σας σε μία σειρά και αυτό σας ανακουφίζει.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι αρκετά πιεστική για τα επαγγελματικά σας, δέχεστε έντονο ανταγωνισμό είτε και την σκληρή συμπεριφορά ανθρώπων που βρίσκονται στον εργασιακό σας τομέα και αυτό σας φθείρει και σας κουράζει. Αποφύγετε τους καβγάδες, δείξτε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας. Ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση την δική σας ή οικείων σας θα σας απασχολήσουν αρκετούς από εσάς ως τα μέσα της εβδομάδας. Αναποδιές στο σπίτι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στα αισθηματικά σας δέχεστε εύνοια.

 

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Αξιοποιήστε την εβδομάδα για να περάσετε καλά με τους οικείους σας, να ομορφύνετε το χώρο σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας, αλλά και για να έρθετε κοντά με ότι αγαπάτε περισσότερο. 

 

Β’ Δεκαήμερο: Ικανοποιούνται και εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας, μία σχέση σας ενδυναμώνεται και η αισθηματική σας ζωή έχει μία καλή και σταθερή πορεία. Οι επικοινωνίες της εβδομάδας σας δίνουν ικανοποίηση.

 

Β’ Δεκαήμερο: Αρκετά προβληματισμένοι και πιεσμένοι είστε στα οικονομικά σας, δείξτε παραπάνω προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες και αποφύγετε τις απερίσκεπτες σπατάλες. Σκέψεις που έχουν άρωμα παρελθόντος, αναθεωρήσεις και νοσταλγίες είναι χαρακτηριστικές αυτή την εβδομάδα. Επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

 

7ΖΥΓΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Περνάτε καλά αυτή την εβδομάδα, είστε επικοινωνιακοί, εκφραστικοί, ευνοείστε για φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις. Οι εμπνευσμένες ιδέες σας μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο! Οι ειδήσεις της εβδομάδας σας δίνουν χαρά.

 

Β’ Δεκαήμερο: Νιώθετε ανακούφιση από την επίλυση οικογενειακών και εργασιακών υποθέσεων. Αντιμετωπίζονται ζητήματα που αφορούσαν την οικογένεια ή το ακίνητο και ηρεμείτε ψυχολογικά.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα έντασης, θυμού, εξελίξεων που σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο. Δείξτε προσοχή στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις, γιατί τώρα μπορεί να βγούν στην επιφάνεια απωθημένα, λάθη και να υπάρχουν ξεσπάσματα και καβγάδες. Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας είναι αναμενόμενες.

 

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Διανύετε μία περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων αλλά αστάθειας στην προσωπική σας ζωή , στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να δείτε βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά και να νιώσετε περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

 

Β’ Δεκαήμερο: Σχέδια, επιθυμίες, σας δίνουν χαρά, ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας, τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε ένα πολύ όμορφο στάδιο ενώ σταθερές αποφάσεις που λαμβάνετε τώρα για το μέλλον σας, προχωρούν σε ένα πολύ καλό στάδιο. Διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας όπου είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη και σας δίνει το μήνυμα ότι ανοίγεται μπροστά σας ένα νέο αστρολογικό έτος, όπου πολλά από τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα.

 

Γ΄Δεκαήμερο: Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, οι μέρες σας είναι έντονες, με αναβρασμό, με επικοινωνίες που σας προκαλούν ένταση, θυμό και με λόγια σκληρά αλλά και αποκαλύψεις σαν καταπέλτης. Αποστασιοποιηθείτε για λίγο από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κουράζουν. Επαναξιολογήστε καταστάσεις και κάντε έναν προσωπικό απολογισμό.

 

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ηρεμήσετε, να περάσετε καλά, να ανανεωθείτε αλλά και για να έχετε χαρές από τα αισθηματικά σας. Βελτιώνετε την εξωτερική σας εικόνα, εκπέμπετε γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό, έχετε κατακτήσεις, αλλά διασκεδάζετε και πολύ περισσότερο.

 

Β’Δεκαήμερο: Σας δίνετε η δυνατότητα να τακτοποιήσετε αλλά και να βρείτε λύσεις για θέματα οικονομικά, αλλά και οικογενειακά. Φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας και μπορείτε να νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς από τα δεδομένα γύρω σας.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα αν και κοινωνική κρύβει τις παγίδες της … Δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες αγνές προθέσεις με εσάς. Τα οικονομικά σας , σας ζορίζουν και τα έξοδα τρέχουν. Διανύετε μέρες μοναχικότητας και εσωστρέφειας, δεν παύει όμως ο παράγοντας της τύχης να είναι με το μέρος σας.

 

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

A’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι σχετικά ήρεμη αλλά και αδιάφορη σε γεγονότα. Σας δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσετε τη ζωή σας, να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε αλλά και να ερωτοτροπήσετε … Στα επαγγελματικά σας είστε δημιουργικοί αρκετά. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν θετικές επιρροές.

 

Β’ Δεκαήμερο: Μετά από μία δύσκολη και επίπονη περίοδο τώρα πλέον μπορείτε να ηρεμήσετε, να βάλετε σκέψεις και επιθυμίες σε μία σειρά, ενώ αρκετοί θα δείτε κάποια σχέδιά σας ή ιδέες σας να γίνονται πραγματικότητα. Αρκετοί θα νιώσετε ότι οι κόποι και οι προσπάθειές σας, έχουν πιάσει τόπο.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα δέχεστε προκλήσεις στον τομεά της καριέρας σας. Πισώπλατα χτύπηματα, αποκαλύψεις, σκληροί ανταγωνισμοί σας κάνουν ιδιαίτερα μαχητικούς αλλά και επιθετικούς. Κατευνάστε αυτό το διάστημα τα νεύρα – όσο και αν οι συνθήκες σας πιέζουν -.  Αποφύγετε τις σκληρές αντιπαραθέσεις και τις ρήξεις. 

 

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Τα πάντα γύρω σας, σας φαίνονται ρευστά και αβέβαια, βρίσκεστε σε συναισθηματικό αναβρασμό λόγω των συνεχόμενων αλλαγών που σας έχουν αποδιοργανώσει. Η εβδομάδα ωστόσο κρίνεται θετική για να περάσετε καλά με φιλικά σας πρόσωπα, να κάνετε νέες γνωριμίες, να εξελίξετε μία φιλική σχέση σε πιο ερωτική … Κάποιες προσδοκίες σας ικανοποιούνται.

 

Β’ Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα σας βοηθά να ενδυναμωθείτε επαγγελματικά και οικονομικά και σε αυτούς τους τομείς πρέπει να επικεντρωθείτε αυτό το διάστημα. Κάποια εργασιακά σας σχέδια προχωρούν με τους καλύτερους οιωνούς.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά απαισιόδοι και με ψυχολογική νευρικότητα είσαστε μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Στα επαγγελματικά σας δέχεστε προκλήσεις και υπάρχουν και σκληρές αντιπαραθέσεις που σας απογοητεύουν. Κάντε ένα καλό πρόγραμμα στις εργασίες και στις υποχρεώσεις σας και δείξτε υπομονή στις επαγγελματικές καθυστερήσεις.

 

12ΙΧΘΥΣ

Α’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι ιδανική για να προχωρήσου κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, για να μπορέσετε να λάβετε την στήριξη ή την εκτίμηση από ανθρώπους που πιστεύουν στις επαγγελματικές σας δυνατότητες. Οι ευκαιρίες για δικτύωση, επαφές, γνωριμίες, δεν παύουν να υπάρχουν.

 

Β’ Δεκαήμερο: Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας αυτή την εβδομάδα αφού συνειδητοποιείτε πως ένα μεγάλο όραμα που έχετε για τη ζωή σας , γίνεται τώρα πραγματικότητα. Ενδυναμώνονται φιλίες, ή ακόμα και μία αισθηματική σχέση. Εκπληρώνονται κάποιες βαθύτερες προσδοκίες σας.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Διανύετε μία περίοδο όπου η καριέρα σας μπορεί να έχει μεγάλη άνοδο, ενώ αρκετοί από εσάς βάζετε τώρα στα σκαριά ένα επαγγελματικό σχέδιο, το οποίο απορροφά όλο σας το ενδιαφέρον. Τα έξοδα σας τρέχουν, όμως προκύπτουν από τις ανάγκες που δημιουργούνται για την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας. Επαφές με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here