Widgets Magazine

Χρόνια Πολλά σε όλους φίλοι μου, με υγεία, αγάπη, δύναμη και όμορφες στιγμές που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε πιο ελεύθεροι, πιο ανέμελοι απολαμβάνοντας τις ομορφιές της ζωής, κάτι το οποίο και μας έχει λείψει. Η εβδομάδα 3-9 Μαϊου έχει ρυθμό γιορτινό, όπου το πλανητικό σκηνικό μας βοηθά να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σαφέστατα μιλούν για αναζωπύρωση σχέσεων αλλά και για απόλαυση, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκινους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου …. Το πέρασμα του Ερμή (την Τρίτη) και της Αφροδίτης (την Κυριακή ) στους Διδύμους προσφέρουν την εφηβική ανεμελιά που έχουμε ανάγκη, ενώ στην πορεία της εβδομάδας αρκετά ευνοημένοι σε επικονωνίες, επαφές και φλερτ θα βρεθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου! Πιο πιεσμένοι και περιορισμένοι από τις εκάστοτε συνθήκες στη ζωή τους εξακολουθούν να βρίσκονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να διαβάσετε τις προβλέψεις σας για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας.9999

ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ενώ βρίσκεστε σε μία τεταμένη περίοδο όπου ο Άρης από τον Καρκίνο εντείνει την νευρικότητα και την ευρεθιστικότητα, φέρνοντας εξελίξεις προσωπικές ή και χωροταξικές, το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους αυτή την Τρίτη θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τα εκρφραστικά σας μέσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Σκέψεις, επικοινωνίες, συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις σας φέρνουν στο πολυπόθητο σημείο που προσδοκούσατε. Από την Κυριακή η Αφροδίτη στους Διδύμους ενισχύει την επιθυμία σας για φλερτ και έκφραση.

Β Δεκαήμερο: Ουδέτερη εβδομάδα χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις, ανικανοποίητοι αρκετά από την κατάσταση των οικονομικών σας , ίσως και με έλλειψη αυτοπεποίθησης, δεδομένου ότι παρατηρείτε μία γενικευμένη στασιμότητα η οποία ωστόσο είναι προσωρινή. Είναι καλή περίοδος για να δομήσετε σχέδια που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα αλλά να πειτε ναι και στις κοινωνικές επαφές.

Γ Δεκαήμερο: Ικανοποιημένοι, πλήρεις και σίγουροι για τον εαυτό σας είστε αυτή την εβδομάδα φίλοι μου Κριοί. Ηρεμείτε ψυχολογικά, αφοσιώνεστε στους στόχους σας, ενώ καταφέρνετε να έχετε μία διάκριση, ή αλλιώς μία θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας .

ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο: Μετά τις γιορτινές ημέρες είστε σε ετοιμότητα να συγκροτηθείτε στα οικονομικά σας, ενώ ηδη από την Τρίτη είστε σε σκέψεις και επαφές, όπου θα σας στηρίξουν στα επόμενα βήματά σας. Η οικονομική σας εύνοια αρχίζει να διαφαίνεται απο το τέλος της εβδομάδας. Η Τετάρτη είναι ημέρα επικοινωνιακή, συναντάτε φιλικά πρόσωπα, είστε αρκετά πιο ευδιάθετοι ίσως έχετε την τάση να μεγαλοποιείται κάποιες σκέψεις σας.

Β Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα ξεκινά με κάπως βαριά διάθεση για εσάς, με το να αισθάνεστε αρκετά προβληματισμένοι για το μέλλον, την προοπτική και τις πολυ προσωπικές σας υποθέσεις. Διανύετε μία περίοδο που σας ευνοεί να οριοθετήσετε ίσως και πιο αυστηρά από ότι συνηθίζατε, ολα αυτά που προγραμματίζετε και επιθυμείτε για την πορεία σας. Οι επαγγελματικές δοκιμασίες δεν λείπουν.

Γ Δεκαήμερο: Μία άκρως ικανοποιητική εβδομάδα ξεκινά για εσάς. Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σας προσφέρουν ανανέωση αλλά και ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Η αισθηματική σας ζωή γλυκαίνει και λαμβάνετε μία ικανοποίηση, μία ανταμοιβή, ενώ νιώθετε γενικότερα πιο αναζωογονημένοι και πλήρεις σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α Δεκαήμερο : Σημαντική εβδομάδα για εσάς γιατί καλωσορίζετε την Τρίτη τον Ερμή στο ζώδιο σας, ενώ την Κυριακή εισέρχεται και η Αφροδίτη! Οι μέρες σας γεμίζουν επικοινωνίες και ευκαιρίες να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας είτε και να μετακινηθείτε. Βρίσκετε και πάλι τον εαυτό σας, είστε αρκετά εξωστρεφείς αλλά και ικανοποιημένοι από τις επαφές σας, ενώ από την κυριακή η ανανέωση είναι ορατή και στα αισθηματικά σας. Προσοχη μόνο στα οικονομικά έξοδα.

Β Δεκαήμερο: Μία εβδομάδα χωρίς σημαντικές εξελίξεις, αλλά με εσάς να έχετε μία βαθύτερη ανάγκη να φιλοσοφήσετε πιο ώριμα κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας αλλά και να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας. Προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί, θυμηθείτε ότι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο ….

Γ Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα σας βοηθά να ανακουφιστείτε ψυχολογικά από καταστάσεις που σας ταλάνιζαν, ενώ θα λάβετε ικανοποίηση επαγγελματική και οικονομική , καλύπτωντας κενά που είχαν δημιουργηθείτε το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ο Άρης κινείται στο δικό σας ζώδιο και ο εκνευρισμός είναι διάχυτος στην καθημερινότητά σας, ενώ η παρορμητικότητά σας μπορεί να σας οδηγεί σε εκρήξεις θυμού. Μην αναμοχλεύετε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια, ενισχύοντας την αρνητικότητα ή και την εκρηκτικότητα που αισθανεστε. Νέα που αφορούν τα επαγγελματικά σας βοηθούν να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.

Β Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αρκετοί μπορεί να νιώσετε απογοήτευση από ένα φιλικό πρόσωπο που δεν στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών σας. Τα οικονομικά αποτελούν μία εστία προβληματισμού ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γιατί επιθυμείτε πολλά τα οποία και δεν μπορείτε για την ώρα να κάνετε πράξη! Στα αισθηματικά η ατμόσφαιρα είναι αδιάφορη, με εσάς να κρατάτε μέσα σας κάποια παράπονα.

Γ Δεκαήμερο: Άκρως ικανοποιητική εβδομάδα για το δικό σας ζώδιο, στην πορεία της θα έρθετε πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα τα οποία σας είχαν λείψει ενώ και στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει μία θετική εξέλιξη που φουντωνει το πάθος και την προσμονή σας. Τα επαγγελματικά τα αφήνετε λίγο στην άκρη αυτές τις μέρες δέχεστε στήριξη όμως από πρόσωπα που συνεργάζεστε.

ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο: Νιώθετε κουρασμένοι ή έχετε και την επιθυμία να αποτραβηχτείτε για λίγο από όλους και από όλα, οργανώνοντας τα επόμενα βήματα σας, τα οποία για την ώρα και δεν θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν. Είναι μία καλή περίοδος για να εργαστείτε περισσότερο με τον εαυτό σας αλλά και να ανοιχτείτε λίγο παραπάνω στην κοινωνική ζωή και σε φιλικά πρόσωπα που έχουν καλές διαθέσεις απέναντί σας.

Β Δεκαήμερο: Με βαριά διάθεση ξεκινά και για εσάς η νέα εβδομάδα, όπου αισθάνεστε αρκετά μοναχικοί ή και απογοητευμένοι από την εξέλιξη κάποιων προσωπικών σχέσεων που ήταν για εσάς σταθερές. Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, σας βάζουν σε προβληματισμό ενώ καλείστε να πάρετε αποφάσεις για την εξέλιξη μίας συνεργασίας σας

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι θετική σε όλα τα επίπεδα, αφενός θα υπάρξουν θετικές επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας ενδυναμώσουν οικονομικά αλλά θα σας βοηθήσουν να συγκροτήσετε και τα επόμενα βήματά σας. Αφετέρου και στα αισθηματικά σας, είναι ένα καλό διάστημα για να συγκροτήσετε τους στόχους σας, να αφοσιωθείτε σε αυτούς και εντέλει να λάβετε την επιθυμητή ανταπόκριση από το άτομο που προσδοκάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι αρκετά κοινωνική και είναι φανερό ότι μετά από καιρό ενεργοποιούνται οι επαφές σας και η δικτυωσή σας. Ο Ερμής από την Τρίτη και η Αφροδίτη από την Κυριακή στους Διδύμους, σας στηρίζουν να βάλετε μπροστά τα σχέδια που έχετε για το μέλλον των επαγγελματικών σας. Αρκετοί θα έχετε μία πρόταση για ένα νέο σημαντικό επαγγελματικό βήμα. Στα αισθηματικά μπαίνετε σε περίοδο που σκέφτεστε πολύ περισσότερο την προοπτική και την εξέλιξη μίας σχέσης ή επιζητάτε κάτι πιο σοβαρό.

Β Δεκαήμερο: Ιδανική εβδομάδα για να συγκροτήσετε την εργασία σας, την καθημερινότητά σας, να βάλετε φρένο στην άτσαλη διατροφή και να φροντίστε περισσότερο τα χούγια και τις συνήθειές σας. Σε κάθε περίπτωση οι μέρες που ακολουθούν σας βοηθούν στον προγραμματισμό και στην οργάνωση της ζωής σας.

Γ Δεκαήμερο: Εβδομάδα γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, ικανοποίηση, νέα σχέδια αλλά και τον έρωτα να σας ταξιδεύει και να σας ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από τα αισθηματικά που θα έχετε μία μορφή ικανοποίησης, ευνοούνται ιδιαίτερα και οι επαφές / συμφωνίες/ προτάσεις που θα εντείνουν την ικανοποίηση μέσα από νέα σχέδια που μπαίνουν τώρα για εσάς στα σκαριά!

ΖΥΓΟΣ

Α Δεκαήμερο: Αρκετά ανήσυχοι αλλά και νευρικοί για τα επαγγελματικά σας είστε σε όλη την πορεία της εβδομάδας. Προσοχη στις κοντρες και τις αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα το Σάββατο! Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους, σας βοηθά να βρείτε το κέφι, το χιούμορ και την αισιοδοξία σας.

Β Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιεστικά με εσάς να έχετε κάπως βαριά ψυχολογία κυρίως σκεπτόμενοι τα οικονομικά σας και όλα όσα πρέπει να διευθετήσετε. Δεν παύει ωστόσο να είστε σε μία περίοδο που μπορείτε να βάλετε σε μία τάξη και σειρά τις υποθέσεις σας, ενώ η επικοινωνιακή σας ευνοια μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Επιθυμίες και σχέσεις βρίσκονται σε μία πιο σοβαρή τροχιά και είστε ικανοποιημένοι.

Γ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σας είναι αρκετά ικανοποιητική και μετά από πολύ καιρό αισθάνεστε πλήρεις. Η ερωτική σας ζωή εμπλουτίζεται με πάθος και δίνονται ευκαιρίες ακόμα και στους ελεύθερους να προχωρήσετε μπροστά κάνοντας μία νέα γνωριμία. Κατά κάποιο τρόπο λαμβάνεται μία συναισθηματική ανταμοιβή αυτές τις μέρες. Η ικανοποίηση όμως αφορά και τα οικονομικά σας, όπου αυτές τις μέρες δέχεστε σημαντική στήριξη που σας ηρεμεί από τις ανησυχίες που έχετε βιώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Οι μέρες σας είναι αρκετά πιο ήρεμες και μπορείτε πραγματικά αυτή την εβδομάδα να ανακτήσετε τα ψυχικά σας αποθέματα και να νιώσετε πολύ καλύτε μέσα σας. Από την Τρίτη ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων προσφέροντας την άνεση επικοινωνιών και συμφωνιών που αφορούν τα οικονομικά σας. Αρκετοί θα έχετε κάποια νέα ή θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και προς το τέλος της εβδομάδας που περνά και η Αφροδίτη στους Διδύμους θα δείτε οφέλη! Στον ερωτικό τομέα το διάστημα είναι ικανοποιητικό για να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλάνισαν ενώ σιγά – σιγά ξυπνά μέσα σας και πάλι η ερωτική σας λίμπιντο

Β Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά βαριά για εσάς με το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου να σφίγγει τα λουριά πιέσεων που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας και την προσωπική ζωή. Αισθάνεστε κουρασμένοι, απογοητευμένοι ή και πολύ μοναχικοί ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις των Σκορπιών, που σας ταλανανίζει μία προσωπική / οικογενειακή υπόθεση και αισθάνεστε ότι κουβαλάτε στην πλάτη σας ένα βαρύ φορτίο. Από τις ημέρες της εβδομάδας που διανύουμε , πιο θετικές και ευχάριστες αναμένονται η Πέμπτη και το Σάββατο

Γ Δεκαήμερο : Εξαιρετική είναι για το δικό σας δεκαήμερο η νέα εβδομάδα, λαμβάνονται μεγάλη ικανοποίηση στα αισθηματικά σας και παρατηρώντας κάποιες επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα. Οι επαφές, οι συζητήσεις αλλά και οι στιγμές με το άτομο που έχετε στην καρδιά σας, θα σας γεμίσουν πραγματικά! Την Δευτέρα ωστόσο, καλό είναι να δείξτε προσοχή στην υπερβολή του λόγου, γιατί άθελά σας ίσως μεγαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις χαλώντας μόνοι σας το όμορφο κλίμα γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο: Εβδομάδα γεμάτη κινητικότητα, επαφές, συναντήσεις και ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα αγαπημένα! Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους αυτή την Τρίτη σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, κοινωνικούς όμως λαμβάνετε χαρούμενα νέα και από τα άτομα που έχετε έναν σταθερό σύνδεσμο. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται αισθητά και υπάρουν οι ευκαιρίες συναντήσεω, συζητήσεων ή και γνωριμιών, ενώ από την Κυριακή που θα κάνει το πέρασμά της και η Αφροδίτη στους Διδύμους, να αναμένεται τα καλύτερα στον τομέα των σχέσεων. Στα οικονομικά τα “μέτωπα” που έχετε είναι αρκετά και αυτό γίνεται πηγή στρες.

Β Δεκαήμερο: Ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, χωρίς σπουδαίες μεταβολές, ωστόσο σας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσετε πολύ καλύτερα την εργασία σας ή και να συγκροτήσετε πολύ καλύτερα τα προγράμματά σας. Η φροντίδα της διατροφής και της φυσικής κατάστασης μπορεί να επιτευχθεί αυτές τις μέρες. Στα αισθηματικά σας το κλίμα σταδιακά βελτιώνεται!

Γ Δεκαήμερο: Ιδανική εβδομάδα για να προωθήσετε την εργασία σας, για να βελτιώσετε τις συνθηκες στα επαγγελματικά αλλά και για να δείτε κάποια οικονομικά οφέλη (ιδιαίτερα την Πέμτη)! Ηρεμείτε ψυχολογικά και παρόλο που αρκετοί νιώθετε αστάθεια, αβεβαιότητα και σύγχυση στην προσωπική σας ζωή, η εβδομάδα σας βοηθά να συγκροτηθείτε ψυχικά, συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο: Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Καρκίνο επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο, δεν λείπουν λοιπόν οι εντάσεις στην καθημερινότητά σας, ενώ συχνά γίνεστε και οι αποδέκτες απότομης συμπεριφοράς απο τα άτομα που συνδέεστε. Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους, προσφέρει ευκαιρίες συζητήσεων, αποφάσεων αναφορικά με την εργασία σας, ενώ από το τέλος της εβδομάδας που περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μπορείτε να προσμένετε και οικονομικά οφέλη!

Β Δεκαήμερο: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει ανικανοποίητους ή και λίγο μοναχικούς. Ανησυχείτε για τα οικονομικά σας, διακρίνοντας οτι κάποια σχέδια που κάνετε θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν πραγματικότητα. Οι περιορισμοί που δέχεστε μπορεί προσωρινά να ρίχνουν την ψυχολογία σας όμως την Πέμπτη σας δίνονται ευκαιρίες για να περάσετε καλά, να δεχθείτε μία όμορφη πρόταση ή και έχετε μία ευχάριστη έκπληξη στα αισθηματικά σας.

Γ Δεκαήμερο: Ανήκετε στους κερδισμένους των ημερών αφού τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για την πλήρη και ουσιαστική ανανέωσή σας. Ο έρωτας ανθίζει για εσάς ετούτη την εποχή, την Δευτέρα υπάρχουν θετικά μηνύματα και συναντήσεις που σας ικανοποιούν, ενώ την Πέμπτη το πάθος σας κυριεύει και σας κάνει να βρίσκεται και πάλι την σπιρτάδα και την ζωντάνια σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα καλό στάδιο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο: Το άγχος για την εργασία σας δεν λείπει σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, ενώ είστε αρκετά ενεργοί προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά εργασίες που είχαν μείνει στην μέση! Συγκροτήστε όλα όσα έχετε αναλάβει φροντίζοντας να αφιερώνετε πιο ποιοτικό χρόνο για ξεκούραση. Η αισθηματική σας ζωή αρχίζει να έχει το παιχνίδι και την ανεμελιά της, αφού ο Ερμής από την Τρίτη και η Αφροδίτη από την Κυριακή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, σας ξυπνούν για τα καλά από τον λήθαργο!

Β Δεκαήμερο: Διανύετε μία περίοδο που πολλά στη ζωή σας αλλάζουν ενώ οι προκλήσεις και τα εμπόδια δοκιμάζουν τα όρια αντοχών σας. Την Δευτέρα η ψυχολογία σας είναι αρκετά πιο βαριά, ενώ επωμίζεστε πολλά οικογενειακά βάρη τα οποία και σας αγχώνουν. Αναζητάτε την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά που σας έχει λείψει όμως οι μέρες αυτές δεν σας αφήνουν και πολλά περιθώρια για αυτό που προσδοκάτε. Πιο θετική ημέρα για εσάς αναμένεται το Σάββατο !

Γ Δεκαήμερο: Εβδομάδα ιδανική για να συγκροτήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα οικονομικά, αλλά και τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια διακρίνετε ότι όλα μπαίνουν στην σειρά τους ακριβώς έτσι όπως προσδοκούσατε και αυτό σας ανακουφίζει.. Προσοχή μόνο την Δευτέρα, σε συζητήσεις με την οικογένεια γιατί ίσως γίνετε αρκετά υπερβολικοί στον τρόπο έκφράσης σας.

ΙΧΘΥΣ

Α Δεκαήμερο: Διανύετε ένα διάστημα που είστε έτοιμοι να πάρετε τις πρωτοβουλίες και να κάνετε άμεσα τις κινήσεις προκειμένου να περάσετε καλά. Η ερωτική σας ζωή είναι ενεργοποιημένοι και κατακτάτε αυτο που θέλετε. Ο Ερμής από τους Διδύμους βελτιώνει την επικοινωνία σας με τα άτομα της οικογένειας ενώ μπορείτε πιο εύκολα να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις.

Β Δεκαήμερο: Μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να στήσουν φωλιά στο μυαλό σας αυτή την Δευτέρα, προτιμήστε να συγκροτήσετε και να οργανώσετε τα βήματα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Οι μέρες που ακολουθούν προσφέρουν ωστόσο ευκαιρίες αναμελιάς, επαφών, γνωριμιών, ή και συναντήσεων που θα αποτελέσουν έκπληξη για εσάς.

Γ Δεκαήμερο: Από το ξεκίνημα της εβδομάδας είστε αρκετά ικανοποιημένοι, δημιουργικοί, περνάτε ευχάριστες στιγμές με άτομα που αγαπάτε, δίνετε και λαμβάνετε αγάπη και οι μέρες σας είναι ζεστές και τρυφερές. Η τάση αυτή συνεχίζετε ώς και την Πέμπτη όπου αναγνωρίζετε οτι μία επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα. Οι μέρες ειναι καλές τόσο για την κοινωνική ζωή όσο και για την αισθηματική

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και Δεκαήμερο!
Επόμενο άρθροΕρμής στους Διδύμους από τις4 Μάϊου: Προβλέψεις για όλους!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here