Είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετίσουμε τον θλιβερό, περιοριστικό και δοκιμαστικό Ιανουάριο και να καλωσορίσουμε τον πιο ελπιδοφόρο Φεβρουάριο. Βασικό χαρακτηριστικό όμως των τελευταίων ημερών του Ιανουαρίου είναι το κλίμα ρευστότητας, σύγχυσης και διλήμματος που θα είναι έκδηλο στην καθημερινότητα μας. Δεν θα λείψουν και οι έντονες θα συναισθηματικές συγκρούσεις, τα πάθη, τα λάθη, οι αδυναμίες που θα επιφέρουν την διάψευση προσδοκιών!

Η Αφροδίτη κινείται στους Ιχθείς βρίσκεται στην έξαρσή της και το ζητούμενο αυτή την περίοδο είναι να προσφέρουμε ανιδιοτελώς την αγάπη μας, άνευ όρων ή κινήτρων, με ανιδιοτέλεια ή και πολλές φορές θυσία. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα, εντείνει ακόμα παραπάνω τα χαρακτηριστικά αυτά, λειτουργεί όμως και αρκετά παραπλανητικά, παρασύροντας στην εξιδανίκευση, την φαντασίωση ή ακόμα και την πλάνη. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη μας κινειτοποιεί να αναλάβουμε γρήγορα δράση (πολλές φορές και επιπόλαια, με ρίσκο, φανατισμά ή και αυθάδεια) προκειμένου να κάνουμε επεκτατικά βήματα, ή και να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Τι γίνεται όμως όταν Αφροδίτη – Άρης – Ποσειδώνας, βρίσκονται σε “σύγκρουση”; Αυτό ακριβώς θα βιώσουμε την εβδομάδα που ακολουθεί… Αρκετοί δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν τα έντικτά τους και θα πράξουν άνευ όρων ή λογικής, κυνηγώντας το όνειρο ή και το ιδανικό και εντέλει θα βρεθούν μπλεγμένοι, μπερδεμένοι ή και εκτεθειμένοι… Θα υπάρξουν αρκετοί που θα βιώσουν την διάψευση προσδοκιών, εξαιτίας της επιπόλαιης στάσης και συμπεριφοράς που δέχθηκαν ή και που είχαν … Κόντρες, απιστίες, διλήμματα, συγχύσεις αλλά και αστάθεια στις ερωτικές σχέσεις είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της εβδομάδας που ακολουθεί. Σημαντικός ωστόσο πρέπει να είναι και ο χειρισμός μας με τα χρήματα και να αποφύγουμε τα την τόλμη και το ρίσκο, που προκύπτουν εξαιτίας της ασυγκράτησης επιθυμίας για κυνήγι και εκπλήρωση μίας καλύτερης ζωής. Επιπλέον με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Τρίτη χαρακτηριστικό θα είναι το αίσθημα της αναβλητικότητας, της ασθενικότητας και της αδυναμίας, το οποίο και θα εντείνει την ευερεθιστικότητα στην καθημερινότητά μας.Σημαντικό είναι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ιώσεις της εποχής. Πιο επιρρεπείς στις συγχύσεις, στις αυταπάτες και στα μπερδέματα της περιόδου, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στην συνέχεια της εβδομάδας, καθώς καλωσορίζουμε τον Φεβρουάριο, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα (το Σαββατοκύριακο), οι τάσεις που περιγράφτηκαν παραπάνω αρχίζουν να υποχωρούν ενώ θα υπάρξουν και οι ευνοημένοι μέσα από την ικανοποίηση επιθυμιών ερωτικών ή και οικονομικών.

Στα αισθηματικά τους αυτή την εβδομάδα πιο τυχεροί θα σταθούν οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί (από κάθε δεκαήμερο).
Στα οικονομικά τους πιο κερδισμένοι αυτή την εβδομάδα θα σταθούν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο.

1Κριός

Α’ Δεκαήμερο: Είστε αρκετά ενθουσιώδεις και κοινωνικοί, έτοιμοι να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε κάθε επιθυμία σας. Νέες φιλίες έρχονται στον ορίζοντα. Προσοχή στα οικονομικά έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Β΄Δεκαήμερο: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που σας δίνει πολύ σωστά εσωτερικά μηνύματα, για όλα όσα πρέπει να ακολουθήσετε. Δείχνετε άνευ όρων την αγάπη στους οικείους σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε προοδευτικό στάδιο, ενώ είστε δραστήριοι και έτοιμοι να αποκτήσετε νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες.

Γ’Δεκαήμερο: Οι πιέσεις και οι προβληματισμοί δεν λείπουν ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν την καριέρα και το γάμο, όμως αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να κάνετε βήματα που θα σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από τις ταλαιπωρίες των περασμένων εβδομάδων. Από τα μέσα της εβδομάδας, οι κοινωνικές επαφές αποτελούν διέξοδο ανανέωσης.

 

2Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: Νέα Δυναμικά ξεκινήματα γίνονται τώρα στην καριέρα σας, όμως εσείς αισθάνεστε αστάθεια, φόβο ή και αναστάτωση από τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στη ζωή σας. Είναι μία καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους και να τολμήσετε σε αυτό που μπορεί να θεωρούσατε ανέφικτο.

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα έχει την ποικιλία και το ενδιαφέρον της… Δεν λείπει ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η ικανοποίηση από την εκπλήρωση κάποιων σχεδίων ή από την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Τα έξοδα αποτελούν έναν μεγάλο βραχνά ενώ οι παρεξηγήσεις και οι συγχύσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για οικονομικές υποθέσεις, αποτελούν τώρα ένα μεγάλο μπελά. Μέχρι την Τετάρτη, μπορείτε να έχετε εποικοδομητικές επαφές στα επαγγελματικά σας. Διανύετε μία περίοδο διεύρυνσης των οριζόντων σας, όπου τα βήματά σας είναι επεκτατικά καις ας βοηθούν στην εκπλήρωση ενός στόχου σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Διανύετε μία περίοδο όπου μπορείτε πραγματικά να σταθεροποιήθείτε και να ενδυναμωθείτε (από όλες τις απόψεις) μέσα από ζητήματα εκπαίδευσης, συμφωνιών, γνωριμιών, νομικών υποθέσεων. Αυτή την εβδομάδα προχωρούν με επιτυχία συζητήσεις και επαφές που αφορούν την καριέρα σας. Στα αισθηματικά σας βελτιώνεται το κλίμα ενώ η κοινωνική σας ζωή αποκτά περισσότερη ζεστασιά.

3Δίδυμος

Α’ Δεκαήμερο: Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά υλοποίησης και εσείς είστε γεμάτοι ενθουσιασμό για τις ενάρξεις που γίνονται τώρα. Μία νέα προοπτική σε σπουδές, θετικές εξελίξεις σε εκπαιδευτικές υποθέσεις, νέες προτάσεις και συμφωνίες, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή μία σημαντική πρόταση, σας δίνει τώρα έναν αέρα ανανέωσης, ικανοποίησης αλλά και την ευκαιρία για την διεύρυνση των οριζόντων σας.

Β’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα με παγίδες και συγχύσεις όπου πρέπει να σταθείτε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις επιλογές σας, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις καταστάσεις γύρω σας. Η στάση των ανθρώπων που σας συντροφεύουν μπορεί να είναι αρκετά επιθετική ή και βιαστική, γεγονός που θα σας προκαλεί ένταση και σύγχυση. Τα δικά σας «θέλω» δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα όσο πιστεύετε, για αυτό αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις ή και τις μεγάλες εκφράσεις ή δηλώσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Ταλανίζεστε σημαντικά στον τομέα των οικονομικών σας, με τις εκκρεμότητές σας να αποτελούν έναν ασφυκτικό κλοιό που δεν σας αφήνει να κινηθείτε με άνεση. Αυτή την εβδομάδα όμως καλύπτετε κάποια κενά στα επαγγελματικά σας και καταφέρνετε να κλείσετε κάποιες τρύπες στα οικονομικά σας. Από τα μέσα της εβδομάδας οι επικοινωνίες σας βελτιώνονται και είστε σε θέση να συζητήσετε, να γνωρίσετε κόσμο και να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας αρκετά πιο αισιόδοξα.

4Καρκίνος

Α’ Δεκαήμερο: Είναι μία καλή περίοδος για εσάς για να ξεκινήσετε κάποιες διευθετήσεις των οικονομικών σας, είτε για να κάνετε την έναρξη μίας μίσθωσης, ή της διαδικασίας μίας πώλησης. Δεν παύει να έχετε άγχος για το μέλλον των οικονομικών σας υποθέσεων, ενώ στα ερωτικά σας υπάρχει ένα κύμα ανανέωσης.  Αποφύγετε την συναισθηματική παρορμητικότητα.

Β’ Δεκαήμερο: Μία τρυφερή εβδομάδα με ειδήσεις, εξομολογήσεις, συναντήσεις που σας βοηθούν να ανοίξετε μία νέα εποχή στην αισθηματική σας ζωή. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο βλέπετε τις σας να βελτιώνονται και να αναθερμαίνονται.  Στα εργασιακά σας το πρόγραμμα σας είναι βεβαρημένο και εσείς κουράζεστε αρκετά για να τα προλάβετε όλα. Δεν θα λείψουν και κάποιες αταξίες (καθυστερήσεις, αναβολές) στην εργασία σας.

Γ’Δεκαήμερο: Διανύετε μία περίοδο που προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο των σχέσεών σας που έχει δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως. Αυτές οι μέρες ωστόσο σας βοηθούν να δείτε από μία διαφορετική σκοπιά ζητήματα των σχέσεών σας ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες επαφές, συζητήσεις που θα φέρουν την αποκατάσταση ή την βελτίωση στην επαφή σας με έναν άνθρωπο που συνδέεστε στενά. Συζητήσεις για θέματα εργασίας, καθημερινότητας, θα κριθούν θετικά και θα μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σας.

 

5Λέων

Α’ Δεκαήμερο: Μία νέα εποχή ανοίγει τώρα για τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας, ενώ πολλοί από εσάς τολμάτε σε ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά σας, όπου είτε θα σημάνει μία σπουδαία αλλαγή, είτε θα είναι μία επιλογή που θα προκαλέσει. Συνεργασίες λήγουν και νέες ξεκινούν και πάνω σε αυτό το κύμα αναβρασμού στις σχέσεις σας εσείς κατανοείτε πως η ζωή είναι μία συνεχή ρόδα που αυτό τον καιρό για εσάς γυρίζει γρήγορα.

Β’ Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι σημαντικό να προσέξετε τα έξοδα, τους λογαριασμούς και τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Άνετα μπορείτε να παρασυρθείτε σε σπατάλες ή επιπολαιότητες που θα μετανιώσετε. Ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα είτε και την φυσική σας κατάσταση μπαίνουν τώρα σε έναν καλό προγραμματισμό και ήδη νιώθετε καλύτερα.

Γ’ Δεκαήμερο: Νιώθετε κουρασμένοι από όλα όσα «τρέχουν» αυτό τον καιρός τη ζωή σας, ενώ αισθάνεστε ότι ο χρόνος σας εγκλωβίζει και σας στερεί την χαλάρωση που θα θέλατε. Οι επαφές με άτομα του σταθερού σας περιβάλλοντος ευνοούνται, ενώ στα οικονομικά σας έχετε μία σημαντική ανταμοιβή.

6Παρθένος

 ΑΔεκαήμερο: Διανύετε μία εξαιρετική εβδομάδα για να προβείτε στα βήματα εκείνα που θα ανανεώσουν την εργασία σας, ή θα σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε ένα νέο πιο νεοτεριστικό ρυθμό στα επαγγελματικά σας.  Ενάρξεις διατροφής, άσκησης, ή και μία γενικότερη ανανέωση στη ζωή σας, σας βοηθούν να ανακτήσετε την ευεξία σας.

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα έχει τις παγίδες της, είτε θα ζήσετε τον μεγάλο έρωτα που θα εκπληρώσει τις βαθύτερες προσδοκίες σας , είτε θα εμπλακείτε σε μία ερωτική ιστορία που θα σας μπερδέψει, θα σας διχάσει και εντέλει θα σας διαψεύσει. Δείξτε προσοχή στην επιλογή ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Χαλαρώστε τους τόνους στις οικογενειακές σχέσεις για να αποφύγετε τους καβγάδες.

Γ’ Δεκαήμερο: Ωριμάζουν οι επιθυμίες και τα θέλω σας, ενώ έρχεστε πολύ κοντά στο σύντροφό σας και ενδυναμώνεται η σχέση σας. Οι ελεύθεροι έχετε την προοπτική μίας σχέσης που θα ξυπνήσει μέσα σας δυνατά συναισθήματα. Από τα μέσα της εβδομάδας, ευνοούνται συζητήσεις και αποφάσεις για θέματα της εργασίας σας.

7Zυγός

Α’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα ενθουσιασμού όπου νιώθετε και πάλι δημιουργικοί, ενώ είστε έτοιμοι για φλερτ, ερωτικές γνωριμίες ή ακόμα και για νέες δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά.Διανύετε την ιδανική στιγμή για να κάνετε μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σας, που θα σας δώσει χαρά.

Β’ Δεκαήμερο: Είστε δυναμικοί και έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες, να κινηθείτε, να συμφωνήσετε και να βάλετε μία γρήγορη ροή στη ζωή σας. θα χρειαστεί να προσέξετε την παρορμητικότητα των κινήσεων σας , να αποφύγετε τις ιώσεις της εποχής, αλλά και να δείξετε υπομονή στην αστάθεια που θα υπάρχει στην καθημερινότητά σας. Ψυχολογικά βελτιώνεστε, ενώ οι οικογενειακές σας σχέσεις ισχυροποιούνται!

Γ’ Δεκαήμερο: Οι πιέσεις, τα προβλήματα και το βάρος που έχετε επωμιστεί συνεχίζεται, κάποια ζητήματα που αφορούν την οικογένεια ή και την ψυχολογία σας δεν λύνονται ακόμα, όμως αυτή την εβδομάδα μπορείτε να δείτε να  προοδεύουν και να εξελίσσονται ζητήματα που αφορούν την εργασία (ή και την οικογενειακή επιχείρηση) ενώ οι ανακατατάξεις στον εργασιακό σας χώρο σας προσφέρουν ικανοποίηση. Ερωτικές επικοινωνίες, μηνύματα, επαφές και συναντήσεις στα αισθηματικά ευνοούνται ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας.

8Σκορπιός

Α’ Δεκαήμερο: Μπαίνουν σε εφαρμογή οι ανακατατάξεις στο σπίτι, στην οικογένεια ή και στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας διανύουν ένα τεταμένο διάστημα αιφνιδιασμών.  Οι ξαφνικές εξελίξεις στις σχέσεις σας δεν σας επιτρέπουν για την ώρα να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα.

Β’ Δεκαήμερο: Διανύετε μία μαγευτική, ονειρική εβδομάδα για τα αισθηματικά σας, πολλές από τις επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα ενώ ο έρωτας σας κάνει να λάμπει από ευτυχία. Έρωτας για εσάς όμως μπορεί να είναι ένα δημιουργικό σχέδιο, μία ιδέα, μία δραστηριότητα που τώρα σας δίνει χαρά. Χαρούμενα ζητήματα που αφορούν το παιδί ή την τεκνοποίηση είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά έξοδα είναι αρκετά και αφορούν την διασκέδαση, τον έρωτα ή το παιδί.

Γ’ Δεκαήμερο: Γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλετε , τι έχετε στο μυαλό σας και τι βήματα πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε. Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σε ένα πιο «καυτό» διάστημα, στο οποίο λαμβάνετε ικανοποίηση.  Αποφάσεις και συζητήσεις για ζητήματα οικογενειακού χαρακτήρα ευνοούνται, ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας.

9Τοξότης

Α’ Δεκαήμερο: Είστε αρκετά δραστήριοι, κοινωνικοί, έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να κινήσετε τα νήματα προκειμένου να πάρουν μία εξέλιξη κάποια ζητήματα της ζωής σας. Νέες συμφωνίες και επαφές ευνοούνται. Αξιοποιώντας τις ιδέες σας μπορείτε να δείτε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Β’ Δεκαήμερο: Αποφύγετε τις παγίδες της εβδομάδας, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες συναισθηματικές συγχύσεις και μπλοκαρίσματα. Μην αφήσετε την βιασύνη και την παρορομητικότητα σας, να σας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια. Ζητήματα που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια σας αφορούν άμεσα και πρέπει να τα διαχειριστείτε με λεπτότητα και προσοχή.
Γ’ Δεκαήμερο: Είναι γεγονός ότι νιώθετε την αυτοπεποίθησή σας πεσμένη και το πορτοφόλι σας άδειο. Αυτή την εβδομάδα δέχεστε υποστήριξη από την οικογένεια ενώ  ηρεμείτε ψυχολογικά και παίρνετε μία ανάσα στα οικονομικά σας. Από τα μέσα της εβδομάδας είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί, με πολλές συζητήσεις και επαφές που σας τονώνουν το ηθικό.

10Αιγόκερως

Α’Δεκαήμερο: Αναζητάτε νέους τρόπους ή νέες πηγές που θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις, ή και να δείτε το εισόδημά σας να τονώνεται. Δεν παύει όμως να υπάρχει ο εκνευρισμός και η ένταση για τα οικονομικά.  Ο ερωτικός τομέας είναι σε φάση ανανέωσης.

Β’ Δεκαήμερο: Όμορφα μηνύματα αγγίζουν την καρδιά σας και γίνεστε πιο εκφραστικοί και δοτικοί. Οι εμπνευσμένες ιδέες σας αποτελούν αυτό το διάστημα το κλειδί της επιτυχίας σας. Πείτε ναι σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή και γιατί όχι στο φλερτ.  Στα επαγγελματικά αποφύγετε το παρασκήνιο που μπορεί να σας μπλέξει.

Γ’ Δεκαήμερο:  Το κλίμα γύρω σας βελτιώνονται, οι επαφές και οι συζητήσεις για ζητήματα αισθηματικά, προσωπικά ή και οικονομικά σας ενθαρρύνουν και νιώθετε για την ώρα ότι αναρρώνετε κατόπιν δυσκολιών που έχετε περάσει. Οι πιέσεις και τα προβλήματά σας δεν έχουν φύγει ωστόσο τελείως. 

11Υδροχόος

Α’ Δεκαήμερο: Σημαντικές αλλαγές και νέες ενάρξεις γίνονται αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Αισθάνεστε ότι πολλές καταστάσεις είναι αιωρούμενες, το γεγονός αυτό σας κάνει αρκετά αντιδραστικούς, επαναστατικούς ή και νευρικούς. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας δέχεστε εύνοια στα οικονομικά σας, ενώ από την Πέμπτη και για το υπόλοιπο της εβδομάδας μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας έχουν ταράξει αυτή την περίοδο.

Β’ Δεκαήμερο: Ευάλωτα θα είναι αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας, όπου είναι φανερό ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή και συγχύσεις που θα αφορούν την διεκπαιρέωση υποθέσεων. Δείξτε υπομονή στις αργές τάσεις που υπάρχουν αυτό το διάστημα σε αυτό τον τομέα και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή και επενδύσεις. Οι ιδέες σας μπορούν να αποτελέσουν στήριγμα και διέξοδο στις δυσκολίες, ενώ οι επικοινωνίες με το περιβάλλον σας εξελίσσονται ομαλά.

Γ΄Δεκαήμερο: Είστε περισσότερο δοσμένη σε επαγγελματικές υποθέσεις, ενώ λαμβάνετε ικανοποίηση γιατί παρατηρείτε ότι κάποιες προσπάθειές σας αποδίδουν. Η ψυχολογική σας διάθεση ανεβαίνει, ενώ θα έχετε και την άνεση μίας αγοράς, ή τουλάχιστον θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει και αυτό θα σας ενθαρρύνει. Η κοινωνική ζωή είναι δραστήρια.

12Ιχθύς

Α’ Δεκαήμερο : Μία θετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σας, αρκετοί από εσάς έχετε αυτό το διάστημα την ιδέα, την αναλαμπή ή και την πρόταση για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Βρίσκεστε σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο για πιο σημαντικές εξελίξεις ή και ενάρξεις που θα έχετε τον Φεβρουάριο.Σε κάθε περίπτωση αυτή την εβδομάδα μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ καλύτερα με το περιβάλλον σας, ενώ οι εκπλήξεις και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν.

Β’ Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα έχει τις παγίδες της για το δικό σας ζώδιο, έτσι λοιπόν θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε την πλάνη της εξιδανίκευσης και να προσπαθήσετε να είστε περισσότερο ρεαλιστές στις επιλογές σας. Στα αισθηματικά σας ζείτε μεγάλες στιγμές, όμως ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης μπορεί να δείξει απόλυτα ξεκάθαρα αν βιώνετε την αληθινή αγάπη που θα εκπληρώσει τα βαθύτερα όνειρά σας, ή αν αυτή την περίοδο βρίσκεστε σε αυταπάτη. Θα χρειαστεί ωστόσο αυτό τον καιρό να δείξετε προσοχή και σε κινήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας καταξίωση.

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά δημιουργική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιο σας, στην πορεία της αισθάνεστε ότι κάποια σχέδια που έχετε για την πορεία σας έρχονται στο στάδιο της εκπλήρωσης. Από τα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη από το ζώδιο σας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, ενώ το σαββατοκύριακο σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φουντώνοντας τον πόθο, την προσμονή και την ικανοποίηση στα αισθηματικά σας.Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ανανεώσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here