Widgets Magazine

Δεν τις λες και εύκολες τις συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω μας την εβδομάδα 7-13 Οκτωβρίου, είναι μέρες γεμάτες ταραχή, ένταση, αλλαγές, αιφνιδιασμούς, δοκιμασίες, περιορισμούς για κάποιους, ενώ μέσα σε αυτό το “κύμα” αναβρασμού, δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για κάποιους συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού.  Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί , Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, βρίσκεστε αντιμέτωποι με ξαφνικές ανακατατάξεις που αλλάζουν τη δομή τη ζωή σας, η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, θα χαρακτηριστικά έντασης και αιφνιδιασμού, στην ουσία όμως απελευθερώνεστε αυτό τον καιρό από δυσλειτουργικές καταστάσεις. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, διανύετε εβδομάδα πιέσεων, ευθυνών, που σας κάνουν να αισθάνεστε κούραση, δοκιμασία και έλλειψη ζωτικότητας, όμως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα μαθήματα του χτες και να οριοθετήσετε καλύτερα τη ζωή σας. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου,επηρεάζεστε από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Κριού η οποία με τρόπο εκρηκτικό σας προϊδεάζει ότι πρέπει να αποδεχθείτε το κλείσιμο κάποιων κύκλων.  Πιο τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα σταθούν πρωτίστως οι Λέοντες – Τοξότες και οι Δίδυμοι – Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου. 

 

Δες αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκάημερό σου 

Κριός

Μία δυναμική, συνάμα και κουραστική εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σας.  Οι εξελίξεις είναι γρήγορες, ενώ τα συναισθήματά σας γεμάτα ένταση και εναλλάσσονται. Σημαντικό γεγονός των ημερών είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 13 του μήνα  στο ζώδιο σας. Στην πορεία των ημερών οι Κριοί του 1ου δεκαημέρου διανύετε ένα στάδιο αστάθειας για τα οικονομικά σας, όπου αναζητάτε τους πόρους εκείνους που θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες σας, δεν λείπουν τα ευτράπελα των ξαφνικών εξόδων, σημαντικό είναι να μην κάντε παρορμητικές επενδύσεις συναισθηματικές ή οικονομικές. Στις σχέσεις σας το κλίμα των ημερών σας δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις, δεν παύει όμως να κυριαρχεί η ένταση. Οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, πιέζεστε από τα εμπόδια που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σας, δίνετε όμως έναν μεγάλο αγώνα που εντέλει μπορεί να αποδειχθεί επιτυχής, αρκεί να δείξετε υπευθυνότητα και οργάνωση. Οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου, καλείστε τώρα να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα, που θα αποδειχθούν επίπονα, ενώ πολλοί θα βρεθείτε στο μεταίχμιο του τέλους μίας σημαντικής εποχής και της έναρξης μίας νέας. Μέσα από καταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ή και στα επαγγελματικά σας ανοίγονται τώρα για εσάς νέοι ορίζοντες.

Ταύρος

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο αυτή την εβδομάδα στις σχέσεις, στις συνεργασίες σας, αλλά και στα επαγγελματικά που αποτελούν πηγή άγχους και κούρασης. Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, αναγκάζεστε να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές που αφορούν εσάς τους ίδιους και τη πορεία κάποιων διαπροσωπικών σας επαφών (επαγγελματικών – προσωπικών). Δεν λείπουν από τις ημέρες αυτές οι αποκαλύψεις, οι ξαφνικές ειδήσεις, οι απρόσμενες συνειδητοποιήσεις αλλά και η αιφνίδια πλοκή υποθέσεων που σας διαταράσσουν την σταθερότητα και την ηρεμία. Το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο, με πολλές δραστηριότητες που σας εξαντλούν. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, ενώ διανύετε έναν καλό για εσάς μήνα, η εβδομάδα έχει με την σειρά της και για εσάς, αρκετή κούραση, αλλά και κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις. Μπλοκαρίσματα θα υπάρξουν αυτές τις μέρες σε έγγραφα, συμφωνίες, επαγγελματικές επαφές, όπου μπορεί προσωρινά να είναι και η αιτία των δικών σας αρνητικών σκέψεων. Δεν παύει ωστόσο στα αισθηματικά σας να είστε σε μία καλή περίοδο, ενώ μπορείτε να κατασταλάξετε πιο ώριμα σε αυτά που θέλετε. Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, περνάτε μία εβδομάδα εσωστρέφειας, έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο και να σκεφτείτε ζητήματα που σας συντάραξαν το τελευταίο καιρό. Το παρασκήνιο, το κουτσομπολιό, οι δυσάρεστες ειδήσεις και οι αποκαλύψεις έχουν την τιμητική τους, προφυλαχτείτε λοιπόν από το «σκοτεινό» τοπίο που διαμορφώνεται γύρω σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες πους ας δίνονται για την βελτίωση των οικονομικών σας.

 

 

 

Δίδυμος

Διανύετε μία εβδομάδα που είστε πιο «προστατευμένοι» συγκριτικά με άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού, ενώ η σπίθα της δημιουργικότητας και του ερωτισμού, κάνουν το κλίμα γύρω σας πιο χαρούμενο και ερωτικό. Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, έχετε μία εβδομάδα με ερωτική και δημιουργική δράση.Κυνηγάτε περισσότερο αυτό που επιθυμείτε, δεν παύει όμως να υπάρχουν και εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σας. Η νευρικότητα των ημερών προκύπτει εξαιτίας των αλλαγών και των αιφνιδιασμών στο πρόγραμμα, στην εργασία και στην καθημερινότητα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, αισθάνεστε περισσότερο κουρασμένοι ψυχολογικά, τα οικονομικά σας ζορίζουν, ενώ ο τομέας των σχέσεων μπορεί να γίνει για εσάς η διέξοδος για να περάσετε καλά. Όσο για τους Διδύμους του 3ου δεκαημέρου, κάντε τις σωστές επιλογές στον κοινωνικό σας κύκλο, πείτε ναι σε νέες γνωριμίες  και προσπαθήστε να μην «παθιάζεστε» και να μην θυμώνετε με ανθρώπους που δεν στέκονται αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, στο σπίτι, στην οικογένεια, στα συναισθήματά σας. Η εβδομάδα αυτή ωστόσο σας ωθεί με κάποιο τρόπο να επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας, αλλά να κάνετε και τα ξεκαθαρίσματά σας σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας. Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, δέχεστε εκπλήξεις που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, τα δημιουργικά σας πλάνα. Υπάρχουν μηνύματα / συναντήσεις / ειδήσεις που σας ικανοποιούν και σας προσφέρουν χαμόγελα. Οι εκνευρισμοί για θέματα οικιακής φύσεως δεν λείπουν.  Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι και πιεσμένοι από τις σχέσεις σας, όπου αυτό το διάστημα σας απογοητεύουν και σας κάνουν να αισθάνεστε ότι πρέπει να μπουν κάποια όρια. Βελτίωση όμως αναμένεται στην εργασία σας και αυτό σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε και ψυχολογικά. Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου έχετε μία πιο σκληρή εβδομάδα μπροστά σας, αφού επηρεάζεστε άμεσα από την Πανσέληνο που γίνεται στον Κριό. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα , τους στόχους, το μέλλον, το γάμο, ή και τον πατέρα σας πιέζουν ασφυκτικά, σας προκαλούν εκνευρισμό και θλίψη. Η εποχή σας προστάζει να αποδεχθείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε και προβείτε σε μία ανανέωση της ζωής σας, της καθημερινότητας και των συνηθειών σας.

Λέων

Μέσα στην ένταση των ημερών που ανοίγονται μπροστά μας, εσείς αγαπημένοι μου Λέοντες, μπορείτε πραγματικά να κάνετε βήματα προόδου στη ζωή σας, να αλλάξετε θεώρηση των καταστάσεων και να έρθετε κοντά σε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή από μία νέα σκοπιά.  Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου είστε πιο «ευάλωτοι» γιατί βιώνετε ξαφνικές ανατροπές, που διαταράσσουν την σταθερότητα και την ισορροπία στο σπίτι, στην οικογένεια, στην δουλειά. Υπάρχουν νέα που σας προκαλούν εκνευρισμό, όμως μέσα από το μεταρρυθμιστικό κλίμα των ημερών, εσείς καλείστε να κάνετε τώρα το μεγάλο άλμα, ή αλλιώς την υπέρβασή σας και να τολμήσετε μία νέα σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, είστε πιεσμένοι και αγχωμένοι για υποθέσεις που αφορούν την εργασία σας, αλλά και την φυσική σας κατάσταση. Υπάρχουν ειδήσεις, συζητήσεις, νέα που φαίνεται ότι μπλοκάρουν με κάποιο τρόπο τα σχέδιά σας. Αρκετοί θα νιώσετε τις ημέρες αυτές ότι καταπιέζεστε και ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως θα θέλατε.  Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, διανύετε μία έντονη εβδομάδα που κυριαρχεί πολύ το παρασκήνιο και η ανταγωνιστικότητα στα επαγγελματικά σας. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας θλίβει και να σας εξαντλεί, όμως στην πορεία των ημερών που ακολουθούν μπορείτε και θα καταφέρετε να βρεθείτε δικαιωμένοι .. Ο έρωτας σας χαμογελά, μέσα από μία επαφή, μία γνωριμία, ή μία είδηση. Τα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν τώρα να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ οι ευκαιρίες για διασκέδαση αποτελούν την διέξοδο για την αντιμετώπιση του άγχους που περνάτε.

Παρθένος

Το ζητούμενό σας αυτή την περίοδο είναι να γεμίσετε το πορτοφόλι σας, να νιώσετε πιο ασφαλείς και σταθεροί, αλλά και να εκφραστείτε, να μετακινηθείτε, να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, να εκφραστείτε. Η εβδομάδα ωστόσο έχει «σπατάλες» είτε οικονομικές , είτε και συναισθηματικές, ενώ αρκετές στιγμές δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τα πάθη σας. Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου πρέπει να δείξετε προσοχή αυτές τις μέρες στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό μέσο, αλλά και στα έξοδά σας.  Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις που σας δίνονται τώρα, εκφραστείτε, πείτε αυτά που αισθάνεστε και αναμείνετε γνωριμίες, συναντήσεις και επαφές που θα είναι «έκπληξη»! Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου, είστε και εσείς με την σειρά σας πιεσμένοι στα οικονομικά σας, ενώ πιθανότατα θα εκδηλωθούν και κάποιες ανασφάλειες ή ένα αίσθημα απογοήτευσης στα αισθηματικά – όπου όμως θα είναι προσωρινό- ! Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε έναν ψυχολογικό αναβρασμό, συγκρατήστε την ζήλεια και την κτητικότητα στα αισθηματικά σας

 

Ζυγός

Έκρυθμο είναι για εσάς το κλίμα της νέας εβδομάδας αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό. Συνάμα ο Άρης από το ζώδιο σας, σας κάνει να βρίσκεστε σε έναν εσωτερικό αναβρασμό, γιατί δεν λείπουν οι εστίες έντασης και εκνευρισμού με το περιβάλλον σας. Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου, τις ημέρες που ακολουθούν υπάρχουν ξαφνικές συζητήσεις / επαφές που εντείνουν την ανασφάλεια και τη νευρικότητά σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε αστάθεια, ενώ και εσείς οι ίδιοι πρέπει να είστε αρκετά προνοητικοί στους χειρισμούς σας, περιορίζοντας τα πολλά έξοδα ή τις παρορμητικές αγορές. Με τον Άρη από το ζώδιο σας να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, νιώθετε ότι κάτι σας φταίει και είστε αρκετά πιο επιθετικοί στο περιβάλλον σας, ενώ αρκετοί από εσάς αισθάνεστε ότι έχετε συσωρεύσει μέσα σας πολλά, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ότι το ποτήρι είναι έτοιμο να ξεχειλίσει. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας εποικοδομητικά. Οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου καλωσορίζετε την εβδομάδα με το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Νιώθετε αρκετά κλειστοί, απογοητευμένοι αλλά και πιεσμένοι, δεν λείπουν τα συναισθήματα μοναξιάς ή και θλίψης, ενώ τα εμπόδια που περνάτε αυτό το διάστημα σας κάνουν να αισθάνεστε ότι κουβαλάτε ένα βαρύ φορτίο το οποίο σας κάνει να χάνετε την ανεμελιά, τον αυθορμητισμό ή και την καλή διάθεση. Αρκετές ευθύνες ή και προβληματισμοί για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακίνητης περιουσίας, είναι μέσα στις πιέσεις της περιόδου. Αρκετά πιο βαρύ είναι το κλίμα της εβδομάδας για τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου, όπου επηρεάζεστε από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον Κριό την Κυριακή. Τις ημέρες αυτές μία σχέση ή μία συνεργασία σας βρίσκετε σε ένα τέλμα και εσείς αναγκάζεστε να αποδεχθείτε το κλείσιμο ενός κεφαλαίου και να προχωρήσετε παρακάτω. Η θετική συμμετοχή του Δία στην πανσέληνο σας προϊδεάζει, ότι η επαφή σας με νέους ανθρώπους, οι γνωριμίες, οι προτάσεις, οι συζητήσεις, αλλά και οι μετακινήσεις μπορούν να αποτελέσουν πηγή αισιοδοξίας και ανανέωσης που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις πιέσεις της περιόδου.

 

 

Σκορπιός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν περάσει ήδη στο ζώδιο σας, έτσι λοιπόν διανύετε μία περίοδο εξωστρέφειας και ανάγκης να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, αλλά και να διεκδικήσετε και να κερδίσετε στο πλευρό σας αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ. Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, βιώνετε μία ταραχώδη εβδομάδα αιφνιδιασμών. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε ένα αναμορφωτικό στάδιο, δεν παύει όμως να ξαφνιάζεστε, να βγαίνετε από την βολή σας, να έρχεστε αντιμέτωποι με αλήθειες που αφορούν τις σχέσεις σας. Πολλοί θα έχετε μία ξαφνική διάσπαση σε μία σταθερή σχέση ή συνεργασία σας, υπάρχει όμως για εσάς και η τάση των απρόσμενων γνωριμιών που θα γεννήσουν μέσα σας νέες επιθυμίες. Η αστάθεια που κυριαρχεί στον τομέα των σχέσεων, αλλάζει αυτό τον καιρό τον τρόπο σκέψης σας αλλά και τα προσωπικά σας θέλω.  Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου, έχετε μία πιο ήρεμη εβδομάδα μπροστά σας. Η αισθηματική σας ζωή εξελίσσεται σε ένα πιο σταθερό και αρμονικό πλαίσιο, ενώ οι προσωπικές σας επιδιώξεις βαίνουν καλώς. Δεν παύει όμως να αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι, ή και απογοητευμένοι μέσα από σκέψεις ή και συζητήσεις που θα έχετε αυτή την εβδομάδα που πρόσκαιρα θα σας χαλάσουν την διάθεση. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, έχετε μία τεταμένη εβδομάδα στα επαγγελματικά σας, όπου κυριαρχεί ο εκνευρισμός αλλά χρειάζεται να αναλάβετε και κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα εντείνουν το στρες σας. Δεν παύει όμως να σας δίνεται η δυνατότητα μέσα από την επαγγελματική σας δραστηριότητα να έχετε την άνεση να αυξήσετε και τα οικονομικά σας. 

 

Τοξότης

Διανύετε μία κοινωνική εβδομάδα, όπου βγαίνετε στην ουσία αλώβητοι από τις προκλήσεις και τις πιέσεις που βρίσκονται αντιμέτωπα άλλα ζώδια. Βρίσκετε ξανά το πάθος για ζωή, ο έρωτας παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, είστε αρκετά δημιουργικοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, δεν παύει όμως ο οικονομικός τομέας να είναι το δικό σας αδύναμο σημείο. Οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, είστε σε κοινωνική εγρήγορση, ξεκινάτε νέες δραστηριότητες, έρχεστε σε επαφή με νέο κόσμο, κάνετε όμως και ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και παρέες όπου αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει και ένταση με τα άτομα που συνδέεστε. Είστε πιο διεκδικητικοί στις προσωπικές σας επιθυμίες τις οποίες μάλιστα, μοιράζεστε και με άτομα του περιβάλλοντός σας. Στην εργασία σας το κλίμα είναι τεταμένο, και υπάρχει αστάθεια στο πρόγραμμα ή και στα οικονομικά σας. Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, δεν έχετε μεγάλες και εντυπωσιακές εξελίξεις, αρκετοί μπορεί να νιώσετε ότι η ψυχολογία σας είναι κάπως πεσμένη, ή ότι η αυτοπεποίθησή σας κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, σας πιέζουν και σας θέτουν κάποια όρια τα οποία δεν σας επιτρέπουν να είστε ανέμελοι.  Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου, επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Κριό, η επιρροή που θα δεχθείτε όμως, θα είναι θετική, γιατί πολλοί από εσάς θα βιώσετε έναν πολύ μεγάλο έρωτα που θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας, μία παλιά εποχή, προκειμένου να μπείτε σε μία νέα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας ενώ η κοινωνική σας ζωή είναι δραστήρια. 

 

Αιγόκερως

Αρκετά ευερέθιστοι είστε κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αφού τόσο η Πανσέληνος στον Κριό, όσο και ο Άρης στο Ζυγό, κάνουν το κλίμα γύρω σας να είναι τεταμένο, ιδιαίτερα για θέματα που συνδέονται με την καριέρα, το γάμο, το σπίτι, την οικογένεια. Βρίσκεστε σε εσωτερική ένταση λόγω των προκλήσεων που αντιμετωπίζεται. Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, κινητοποιείστε ενεργά στα επαγγελματικά σας, δεν λείπει ωστόσο ο εκνευρισμός ή και η διαφωνία σας με άτομα που συνεργάζεστε ή και που κατέχουν μία καλύτερη θέση από εσάς. Αναμείνετε όμως κάποιες διαφωνίες ή και συγκρούσεις στο γάμο. Ωστόσο οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και τα χαρούμενα νέα της εβδομάδας αφούν την κοινωνική επαφή και δικτύωση. Ο έρωτας μπορεί να χαρίσει μία ανάλαφρη , απρόσμενη νότα στην καθημερινότητά σας, αρκεί να εκφραστείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, επηρεάζεστε αυτή την εβδομάδα από το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου  έτσι λοιπόν οι συνθήκες γύρω σας είναι αρκετά πιο περιοριστικές και έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να σφίξετε τα δόντια, να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αξιοποιήσετε τα μαθήματα του χτες. Πιο προκλητική αναμένετε η εβδομάδα τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου που επηρεάζεστε από την Πανσέληνο στον Κριό. Βρίσκεστε σε συναισθηματικό εκνευρισμό και αισθάνεστε ότι κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις έχουν φτάσει σε τέλμα. Οι εστίες του προβληματισμού σας είναι το σπίτι, η οικογένεια, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Σε αυτούς τους τομείς υπάρχουν τώρα εξελίξεις και γεγονότα, τα οποία οφείλετε να τα διαχειριστείτε με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο!

 

Υδροχόος

Εβδομάδα επικοινωνίας, πνευματικής εγρήγορσης, επαφών, γνωριμιών αλλά και εξελίξεων που ναι μεν σας βγάζουν από την ρουτίνα σας, δεν παύει όμως να σας προκαλούν και ισχυρή ένταση, δεδομένου ότι τώρα αλλάζουν οι δομές της ζωής σας. Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, επηρεάζεστε από τις αντιθέσεις που σχηματίζει ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Για εσάς αυτό σημαίνει ότι οι μέρες φέρνουν αιφνιδιασμούς, ξαφνιάσματα, ανατροπές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα, όπου σε αυτούς τους τομείς καλείστε τώρα να κάνετε δομικές αλλαγές. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όμως, αυτό το διάστημα απελευθερώνεστε από καταστάσεις δυσλειτουργικές , η διαδικασία αυτή μπορεί να προκύπτει με τρόπο που εσείς οι ίδιοι δεν έχετε επιλέξει, στην ουσία όμως μέσα από το ταραχώδες συναισθηματικό κλίμα που βιώνετε, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου. Ο Άρης από το Ζυγό, σας κινητοποιεί προς νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, ξεκινάτε νέες δραστηριότητες (εκπαιδευτικές ή και επαγγελματικές), προγραμματίζετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, έχετε μία πιο στάσιμη εβδομάδα, ενώ μπορώ να πω ότι θα έχετε κατά κάποιο τρόπο και τις “κλειστές” σας, απογοητευμένοι από κάποια προσωρινά εμπόδια στα επαγγελματικά σας, ή από επιβαρύνσεις και προβληματισμούς που γενικά σας ρίχνουν την ψυχολογία. Δεν παύει όμως ακόμα και για εσάς η δικτύωση και η φιλία να αποτελεί την διέξοδο σε ότι περνάτε αυτό τον καιρό. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, έχετε μία πιο τεταμένη εβδομάδα, είναι σημαντικό να αποφύγετε τις κόντρες, τις αντιπαραθέσεις, αλλά και να προσέξετε περισσότερο στις μετακινήσεις σας, αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Οι μέρες όμως που ακολουθούν έχουν και τις εκπλήξεις τους οι οποίες μπορεί να προέλθουν από μία επαφή, μία γνωριμία, μία σημαντική πρόταση ή και μία σπουδαία υποστήριξη που θα λάβετε μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο.

 

Ιχθύς

Η εβδομάδα που ακολουθεί στρέφει το ενδιαφέρον σας στις υλικές και συναισθηματικές σας κτήσεις, αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσετε ακάλυπτοι, όμως έχετε τις ευκαιρίες να βρείτε τις ιδέες ή και να έχετε τις προτάσεις εκείνες, που θα σας δώσουν λύσεις. Οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, έχετε μία εβδομάδα με αρκετές επαφές, επικοινωνίες, ιδέες, εμπνεύσεις, σημαντικό είναι όμως να περιορίσετε την βιασύνη του λόγου, να προσέξετε τις μετακινήσεις σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και εκφράστε αυτό που επιθυμείτε και δεν θα βρεθείτε χαμένοι, ενώ μία δημιουργική ιδέα ή ένα φλερτ θα σας αναζωογονήσει.  Η σεξουαλική λίμπιντο είναι ανεβασμένη. Στα οικονομικά πιέζεστε, γιατί υπάρχουν αρκετά έξοδα. Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου έχετε μία πιο ήρεμη εβδομάδα όπου μπορείτε σταδιακά να συγκροτηθείτε και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας. Δεν παύει όμως τις ημέρες αυτές, να αισθάνεστε ανικανοποίητοι ή και κάπως μπλοκαρισμένοι γιατί διακρίνετε εμπόδια στην επίτευξη κάποιων επιθυμιών σας – η κατάσταση αυτή θα είναι περιστασιακή – ! Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, χρειάζεται να δείξετε προσοχή στις οικονομικές σας επενδύσεις, η εβδομάδα θα φέρει έκτακτα έξοδα, ενώ σε συναισθηματικό πλαίσιο θα ενταθεί η ανασφάλεια αλλά και η καχυποψία σας. Στα επαγγελματικά σας υπάρχουν οι προοπτικές για ένα νέο σημαντικό άνοιγμα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠώς θα εξελιχθεί ο Οκτώβριος 2019;
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στο Σκορπιό ως 1/11: Πάθος ή Λάθος
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here