Widgets Magazine

Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς και οι μέρες που ανοίγονται μπροστά μας έχουν έντονη κινητικότητα!  Χαρακτηριστική είναι και η ερωτική εγρήγορση που θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου, όπου κρίνονται και οι πιο ευνοημένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού για τις ημέρες που ακολουθούν. Πιοι πιεστικές αλλά και ανατρεπτικές θα είναι οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν αυτές τις μέρες για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

 

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο.

 

Κριός

Α’ Δεκαήμερο: Από τα μέσα της εβδομάδας θα νιώσετε πιο ήρεμοι στην καθημερινότητά σας γεγονός που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας αλλά και να προσαρμοστείτε σε νέα ξεκινήματα που έχουν γίνει αυτή την περίοδο. Αισθηματικά γίνεστε αρκετά πιο τολμηροί…

 

Β΄Δεκαήμερο: Οι πιέσεις για ζητήματα που αφορούν την καριέρα και το μέλλον σας εξακολουθούν να υπάρχουν, ωστόσο η εβδομάδα προσφέρει μεγάλες διεξόδους και ευκαιρίες για να ξεφύγετε απο την στασιμότητα. Τα αισθηματικά σας ανανεώνονται σημαντικά, ενώ ευνοούνται νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, ή ευχάριστες ευκαιρίες που σας κινητοποιούν για να διεκδικήσετε και να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Είστε επικεντρωμένοι πολύ περισσότερο σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας, η επιμονή σας θα είναι το στήριγμά σας προς την επιτυχία. Δείξτε προσοχή ποιος ανθρώπους εμπιστεύεστε , αποφύγετε τα παρασκήνια και τα κουτσομπολιά σε επαγγελματικούς χώρους. Οι Κριοί γεννημένοι 18-20 Απριλίου βιώνεται μία έντονη εβδομάδα αλλαγών ανατροπών που σας παρεκκλίνουν από τον αρχικό σας στόχο. Περιορίστε τις επαναστατικές τάσεις ιδιαίτερα στην καριέρα.

 

Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: Το κλίμα γύρω σας χαλαρώνει ιδιαίτερα από τα μέσα της εβδομάδας και μπορείτε να ηρεμήσετε ψυχολογικά, βάζοντας σε μία τάξη και τις υποχρεώσεις σας. Τα οικονομικά σας είναι σχετικά πιο βελτιωμένα ενώ η εβδομάδα σας βοηθά να προχωρήσετε στην αποπληρωμή χρεών. Ερωτικά δεν λείπει το πάθος και ο ερωτισμός.

 

Β΄Δεκαήμερο: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχουν επικοινωνίες που κρίνονται θετικές για την εκπλήρωση κάποιων προσδοκιών σας, ενώ η κοινωνική σας ζωή σας ικανοποιεί  και είναι πιθανό να έχετε ένα ευχάριστο νέο από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Τα οικονομικά σας μπαίνουν σε μία περίοδο εύνοιας και γίνονται τώρα επαγγελματικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να διευθετήσετε οικονομικά προς τρίτους.  Ερωτικά ζήτε τα πάθη σας πολλοί από εσάς όμως αυτό τον καιρό … τρώγεστε παραπάνω με τα “ρούχα” σας.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Οι επίμονες σκέψεις σας μπορεί να γίνουν η αιτία να νιώσετε μία απογοήτευση κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας.  Αρκετά επικεντρωμένοι σε θέματα σπουδών οι φοιτητές θα μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Διευθετήσεις νομικών εγγράφων μπορεί να σας προκαλούν μία έντονη ανησυχία. Ανακατατάξεις στην εργασία προκαλούν άγχος. Αισθηματικά αποφύγετε την επιμονή στις απόψεις σας.

 

Δίδυμοι

Α’ Δεκαήμερο: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας εξακολουθούν να βρίσκονται σε περίοδο εύνοιας ενώ κινητοποιείστε πιο ενεργά σε κοινωνικούς κύκλους γεγονός που σας ικανοποιεί από κάθε άποψη. Η εβδομάδα έχει έναν χαρούμενο τόνο.

 

Β΄Δεκαήμερο: Συζητήσεις που γίνονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορούν να σας δώσουν λύσεις σε θέματα επαγγελματικά – οικονομικά, ακολουθήστε το ένστικτό σας στις αποφάσεις σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, εγγυάται ωραίες στιγμές στα αισθηματικά σας, αρκεί εσείς οι ίδιοι να μην λειτουργήσετε επιπόλαια.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Δέχεστε μία πίεση για θέματα οικονομικά αλλά και για υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους και καλείστε τώρα να επικεντρωθείτε περισσότερο στην διαχείριση των οικονομικών σας. Προσοχή στα έξοδα και στις σπατάλες… Στα αισθηματικά δεν υπάρχουν μεγάλες μεταβολές, σίγουρα όμως σας δίνετε η δυνατότητα να είστε πιο ανάλαφροι, ανέμελοι και αισιόδοξοι.

 

Καρκίνος

Α’ Δεκαήμερο: Από τα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να ηρεμήσετε από τους τεταμένους ρυθμούς που είχε η έναρξη του νέου έτους για εσάς. Η εργασία σας μπαίνει σε πιο ομαλούς ρυθμούς ενώ ασχολείστε λίγο παραπάνω με ζητήματα που αφορούν την βελτίωση σώματος και διατροφής.

 

Β΄Δεκαήμερο: Οι πιέσεις στον τομέα των σχέσεων συνεχίζονται ενώ αυτή την εβδομάδα είναι πιο έντονοι οι ρυθμοί στα επαγγελματικά σας, όπου αρκετοί από εσάς θα έχετε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν θα λείψουν και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από δικούς σας ανθρώπους στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Συζητήσεις με άτομα που συνδέεστε σταθερά μπορεί να σας πικράνουν ή να σας αφήσουν κάποια κενά που θα εντείνουν την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα σας.  Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί 20-22 Ιουλίου ζείτε κάποιες αλλαγές σε επαγγελματικές συνεργασίες που σας αλλάζουν τα δεδομένα.

 

Λέων

Α’ Δεκαήμερο: Βρίσκεστε σε ένα στάδιο που βρίσκεστε εν αναμονή και προετοιμασία σημαντικών αλλαγών που αφορούν εσάς τους ίδιους, την προσωπική σας ζωή αλλά και την καριέρα σας. Η εβδομάδα κρίνεται αισιόδοξη δημιουργική, με αρκετές επικοινωνίες ενώ και στα αισθηματικά σας υπάρχουν οι λόγοι για να πούμε ότι υπάρχουν εξελίξεις που σας ενθουσιάζουν.

 

Β΄Δεκαήμερο: Απόλυτα ικανοποιημένοι είστε αυτή την εβδομάδα, τόσο από ειδήσεις που αφορούν υποθέσεις εργασιακές / οικονομικές / ή απαντήσεις σε εξετάσεις φυσικής κατάστασης. Το τρίγωνο Αφροδίτης –  Άρη σας ενεργοποιεί ερωτικά αλλά και δημιουργικά όπου μπορείτε να αναμένετε ευκαιρίες για διασκέδαση, έρωτα, ανεμελιά και για μία νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

 

Γ’ Δεκαήμερο:  Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν την εργασία σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι πιεσμένο και απαιτητικό και αυτό θα σας κάνει να αντιδράσετε ή και να επαναστατήσετε …. Στα αισθηματικά είστε σε αναμονή πιο θετικών στιγμών που έρχονται στην τελευταία εβδομάδα του μήνα.

 

Παρθένος

Α’ Δεκαήμερο: Από τα μέσα της εβδομάδας είσαστε πιο ήρεμοι ψυχολογικά, ενώ στα οικονομικά σας περιορίζονται οι πιέσεις που περάσατε το περασμένο διάστημα. Στόχοι, Προοπτικές και Καριέρα συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα να κινητοποιούν δημιουργικά και να ικανοποιούν.

 

Β΄Δεκαήμερο: Ευχάριστα μηνύματα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας βοηθούν να έρθετε πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα είτε στο σύντροφο.  Η εβδομάδα λειτουργεί αρκετά αποδοτικά για να προχωρήσετε με επιτυχία σε επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Το μυαλό επικεντρώνεται σε επιθυμίες που αφορούν την αισθηματική σας ζωή ή τα δημιουργικά σας σχέδια και βρίσκεστε σε συζητήσεις στις οποίες όμως δεν βάζετε νερό στο κρασί σας. Προσοχή σε οικονομικές σπατάλες.

 

Ζυγός

Α’ Δεκαήμερο: Ηρεμεί το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ήδη από τα μέσα της εβδομάδας. Μπορείτε να αναμένετε ευχάριστες προσκλήσεις, μετακινήσεις, ειδήσεις αλλά και φλερτ που θα σας ανανεώσουν. Οικονομικά έγγραφα προχωρούν με επιτυχία.

 

Β΄Δεκαήμερο: Από το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείτε να βάλετε σε μία τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις σας και είναι γεγονός ότι είσαστε αρκετά πιεσμένοι αλλά και συναισθηματικά κουρασμένοι. Το τρίγωνο Αφροδίτης –  Άρη αποτελεί αυτή την διέξοδο για να περάσετε καλά, ενώ θετικές μπορούν να είναι οι εξελίξεις με μία νέα ερωτική γνωριμία… Σχέσεις και
Συνεργασίες σας κινητοποιούν δημιουργικά.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Συναισθηματικά νιώθετε πιεσμένοι, επιβαρυμένοι  ή και απογοητευμένοι. Αποφύγετε τα σκληρά λόγια με άτομα της οικογένειας.  Ανατροπές και αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας κάνουν να αισθάνεστε αστάθεια, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 20 με 22 Οκτωβρίου.

 

Σκορπιός

Α’ Δεκαήμερο: Ηρεμούν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας και μπορείτε να νιώσετε πιο ανάλαφροι. Οικονομικά είστε σε μία καλή περίοδο που σας βοηθά να βρεθείτε κερδισμένοι. Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και για θέματα αισθηματικά.

 

Β΄Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με χαρούμενα μηνύματα, δημιουργικές ιδέες, εμπνεύσεις, εξομολογήσεις αισθηματικού περιεχομένου που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Η εβδομάδα ωστόσο σας δίνει την ώθηση να κάνετε νέα δημιουργικά ξεκινήματα στην εργασία σας τα οποία και θα σας προσφέρουν οικονομικό όφελος.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά επίμονοι και επικεντρωμένοι στους στόχους σας είστε αυτή την εβδομάδα. Δείξτε παραπάνω διαλλακτικότητα γιατί τα λόγια σας θα στάζουν φαρμάκι … Ανατροπές στο πρόγραμμά σας, θα προκαλέσουν έναν προσωρινό εκνευρισμό.

 

Τοξότης

Α’ Δεκαήμερο: Γοητευτικοί, ερωτικοί, δημιουργικοί και αισιόδοξοι θα είστε αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να αναμένετε όμορφες εξελίξεις αλλά και νέα σχέδια και ιδέες που θα σας θέσουν άμεσα σε εγρήγορση!

 

Β΄Δεκαήμερο: Τακτοποιείται κάποιες οικονομικές υποθέσεις στην έναρξη της εβδομάδας και αισθάνεστε ανακουφισμένοι. Το τρίγωνο Αφροδίτης –  Άρη, δημιουργεί ένα πολύ ερωτικό κλίμα στις ημέρες που ακολουθούν. Διεκδικήστε αυτό που ποθείτε και δεν θα βγείτε χαμένοι, αρκεί να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που επιθυμείτε!

 

Γ’ Δεκαήμερο: Οι οικονομικές πιέσεις δεν λείπουν όμως μπορείτε με επιμονή και προσπάθεια να βρείτε λύσεις. Ερωτικά είστε αρκετά τολμηροί και έτοιμοι να πάρετε τα ρίσκα σας αλλά και να περάσετε καλά, χωρίς να αναλογιστείτε τις συνέπειες.

 

Αιγόκερως

Α’ Δεκαήμερο:  Ηρεμείτε συναισθηματικά και μπορείτε να επιδοθείτε  με άνεση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Προβληματισμένοι και πιεσμένοι είστε από τις οικονομικές υποχρεώσεις που ανοίγονται μπροστά σας. Αισθηματικά διανύετε μία περίοδο εσωστρέφειας ή και απολογισμού .

 

Β΄Δεκαήμερο: Οι πιέσεις δεν λείπουν από τη ζωή σας, όμως στο ξεκίνημα της εβδομάδας είστε αρκετά επικοινωνιακοί και εκφραστικοί. Λαμβάνετε χαρούμενες ειδήσεις που βελτιώνουν την διάθεσή σας. Ευχάριστα γεγονότα και αλλαγές στο σπίτι και στην εργασία σας θέτουν σε εγρήγορση.

 

Γ’ Δεκαήμερο:  Αρκετά καχύποπτοι και επιφυλακτικοί θα είστε με το περιβάλλον σας αυτή την εβδομάδα ενώ κάποιες “μαύρες” σκέψεις που θα περάσουν απο το μυαλό σας θα σας κάνουν να εκφραστείτε πιο σκληρά ….  Συναισθηματικές ταραχές αλλά και κόντρες με οικογενειακό περιβάλλον αφορούν εσάς που έχετε γεννηθεί 17-19/1

 

Υδροχόος

Α’ Δεκαήμερο: Αρκετά κοινωνικοί και πρόσχαροι περνάτε όμορφες στιγμές με το περιβάλλον σας ενώ οι φίλοι είναι στο πλευρό σας να σας στηρίζουν.  Στα αισθηματικά μπορείτε να ικανοποιήσετε τα “θέλω” σας.

 

Β΄Δεκαήμερο: Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις για οικονομικά είναι αναμενόμενες στο ξεκίνημα της εβδομάδας.  Προτάσεις από το κοινωνικό περιβάλλον, συλλογική δραστηριοποίηση αλλά και εγρήγορση για την εφαρμογή αποφάσεων που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε προσδοκίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Εύνοια δέχεστε και στα αισθηματικά σας.

 

Γ’ Δεκαήμερο: Μην δίνετε τροφή στους φόβους σας με αρνητικές σκέψεις και αποφύγετε την επιμονή σε ιδέες που δεν σας κάνουν καλό. Απομακρυνθείτε από παρασκηνιακές καταστάσεις που σας φθείρουν. Η πορεία της εβδομάδας σας δίνει την ώθηση να απελευθερωθείτε και να αποδεσμευτείτε από κάθε τι που σας καταπιέζει ή στέκεται εμπόδιο.

 

Ιχθύς

Α’ Δεκαήμερο: Σταδιακά στην πορεία της εβδομάδας σας φεύγουν οι συναισθηματικές ανασφάλειες, ενώ αρχίζει να ηρεμεί το κλίμα και στα οικονομικά, όπου εκεί δεχόσασταν αρκετές πιέσεις από το ξεκίνημα του έτους. Στόχοι για το μέλλον της καριέρας σας, σας κάνουν αρκετά δημιουργικούς και μπορείτε να βρείτε “συμμάχους” στα βήματά σας.

 

Β΄Δεκαήμερο: Αρκετά δημιουργικοί και κατακτητικοί για ζητήματα καριέρας και οικονομικών θα μπορέσετε αυτή την εβδομάδα να κάνετε προοδευτικά βήματα που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ευχάριστα μηνύματα στην αισθηματική ή κοινωνική ζωή ευνοούνται στο ξεκίνημα της εβδομάδας

 

Γ’ Δεκαήμερο: Δείξτε την προσοχή σας σε συζητήσεις με άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και μην δίνετε τόσο εύκολα την εμπιστοσύνη σας. Οικονομικά και συναισθηματικά έχετε σκαμπανεβάσματα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 14-20 Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΑφροδίτη – Άρης – Δίας: Διεκδίκησε τα «θέλω» σου & η τύχη είναι με το μέρος σου!
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here