Widgets Magazine

Μία από τις πιο τυχερές και όμορφες εβδομάδες της χρονιάς έφτασε και οφείλουμε να την απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο! Το πιο σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο σκορπίζοντας περισσότερη τύχη και ανανέωση στη ζωή μας. Συνάμα, έχουμε και μία ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (με θετική συμμετοχή Ποσειδώνα – Πλούτωνα) όπου θα δείτε και σχετικό αφιέρωμα στο Astro Κους Κούς. Ο Ουρανός επιστρέφει στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας σπουδαίες αλλαγές στους παρορμητικούς (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Τέλος, το τρίγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη , εγγυάται ότι οι μέρες που ακολουθούν θα φέρουν και τους έρωτές τους, το πιο πιθανό όμως είναι ότι θα έχουν άρωμα παρελθόντος!

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας

Κριός

Α’ Δεκαήμερο: Αέρας αισιοδοξίας πλανάται στην ατμόσφαιρα και από αυτή την εβδομάδα ενισχύονται θετικά οι γνωριμίες, οι επαφές οι συμφωνίες, η δυνατότητα να διευρύνεται με κάθε τρόπο τους ορίζοντές σας σας.  Β’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα ιδανική για να προχωρήσετε οικονομικά σχέδια, να διεκπαιρεώσετε εκκρεμότητές σας αλλά και για να ισχυροποιηθείτε επαγγελματικά. Γ’ Δεκαήμερο: Μία ερωτική σας επιθυμία του παρελθόντος μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είσαστε σε εγρήγορση έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές ζωής, ίσως τις αλλαγές εκείνες που συγκρατηθήκατε και δεν τολμήσατε την Άνοιξη που πέρασε.

 

Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: Η ψυχολογική σας διάθεση σταδιακά βελτιώνεται, το κλίμα γύρω σας αρχίζει να γίνεται πιο ήρεμο, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή και να βρεθείτε κερδισμένοι στα οικονομικά σας μέσω τρίτων. Β’ Δεκαήμερο: Ιδανική είναι η νέα εβδομάδα για θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μία επιθυμία σας γίνεται πραγματικότητα και κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στους παραπάνω τομείς, όπου σας προσφέρει δύναμη και σιγουριά.  Γ’ Δεκαήμερο: Έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ζητήματα σχέσεων, εξελίσσονται ομαλά.

 

Δίδυμος

Α’ Δεκαήμερο: Είστε αρκετά εξωστρεφείς και έτοιμοι να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε στενά. Συνάμα, σας δίνεται η δυνατότητα να καλωσορίσετε και νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Β’Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα είναι αποδοτική για θέματα που αφορούν την εργασία σας, τα οικονομικά σας και σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε την ζωή σας και πάλι σε μία σειρά, γεγονός που σας προσφέρει ηρεμία! Γ’ Δεκαήμερο: Ο έρωτας καλά κρατεί τη νέα εβδομάδα όπου οι περισσότεροι απο εσάς θα έχετε θετικές εξελίξεις με μία σχέση σας από το παρελθόν.

 

Καρκίνος

Α’ Δεκαήμερο: Μπορεί να ασχολείστε με θέματα ρουτίνας, καθημερινότητας και εργασίας όμως από αυτή την εβδομάδα σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε αισθητά την ποιότητα της ζωής σας με κάθε τρόπο! Β’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα ιδανική για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σας, να βάλετε μπροστά ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο που σας γεμίζει δημιουργικότητα, αλλά και για να πάρετε χαρές μέσα από τα παιδιά σας. Γ’ Δεκαήμερο: Εχετε την δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία. Η εύρεση λύσεων ωστόσο θα προέλθει αφού πρώτα θα διαπιστώσετε ότι το ποτήρι έχει αρχίσει να ξεχειλίζει και ότι πλέον έχει έρθει η ώρα να τολμήσετε σε αλλαγές που μπορεί να είχατε διστάσει την Άνοιξη που μας πέρασε.

 

Λέων

Α’ Δεκαήμερο: Το κλίμα των ημερών γίνεται ευδιάθετο, δημιουργικό, ερωτικό, πρόσχαρο και εσείς μετά από πολύ καιρό μπορείτε να περάσετε πραγματικά πολύ καλά! Αξιοποιηστε απο τώρα ως και το τέλος της χρονιάς τις ευεργεσίες του Δία απο τον Τοξότη, που θα φέρει περισσότερη χαρά, απόλαυση , διασκέδαση αλλά και έρωτα στη ζωή σας. Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα φέρνει ανακατατάξεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, την οικογένειας και της εργασίας. Βγαίνετε για λίγο από τους ρυθμούς σας, το γεγονός αυτό πιθανότατα σας προκαλεί μία ένταση, ωστόσο είναι για καλό σκοπό!  Γ’ Δεκαήμερο: Επικοινωνιακή είναι η νέα εβδομάδα όπου πολλοί από εσάς θα έχετε επικοινωνίες με έναν σύντροφο ή με έναν συνεργάτη του παρελθόντος. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας με κάθε τρόπο και αποκτάτε νέα ερεθίσματα που σας ωθούν σε όμορφες αλλαγές.

 

Παρθενος

Α’ Δεκαήμερο: Ηρεμείτε συναισθηματικά, αφοσιώνεστε στο σπίτι, στην οικογένεια και στους πολύ οικείους σας ανθρώπους όπου τις μέρες που ακολουθούν σας δίνουν χαρά. Πολλοί από εσάς μπαίνετε σε διαδικασία ανανέωσης του χώρου ή αποφασίζετε ακόμα και μία συμβίωση. Β’ Δεκαήμερο: Νέα σχέδια και νέες προτάσεις μπαίνουν τώρα στα σκαριά, ο τομέας του έρωτα σας κάνει να ονειρεύεστε και να απολαμβάνετε την στιγμή. Αξιοποιήστε όμως δημιουργικά την εβδομάδα σας και για την εξέλιξη συμφωνιών / προτάσεων και νέων συνεργασιών γιατί πραγματικά είστε ευνοημένοι! Γ’ Δεκαήμερο: Καταφέρνετε να ξεπεράσετε κάποιες πληγές του παρελθόντος και κοιτάζετε μπροστά κάνοντας αλλαγές στη ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Οικονομικά βρίσκεστε κερδισμένοι από μία παρελθοντική υπόθεση.

 

Ζυγός

Α’ Δεκαήμερο: Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και οι μέρες σας γεμίζουν ειδήσεις, μηνύματα, επικοινωνίες, προτάσεις. Κλείστε τώρα νέες συμφωνίες γιατί λίγο αργότερα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Αισθηματικά είναι ο καιρός που μπορειτε να εκφραστείτε καλύτερα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Β’ Δεκαήμερο: Αναπτύσσεστε  οικονομικά, βρίσκοντας νέες πηγές εσόδων που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να προχωρήσετε στα αμέσως επόμενα σχέδιά σας που αφορούν την εργασία και την οικογένεια! Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά με τον εαυτό σας. Γ’Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της την ευκαιρια να βρεθείτε ξανά με έναν έρωτα του παρελθόντος ή τουλάχιστον να ικανοποιηθείτε από την εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας.  Μην επενδύετε ωστόσο πολλά σε σχέσεις που μπορει λίγο αργότερα να αναθεωρηθούν!

 

Σκορπιός

Α’ Δεκαήμερο: Μπαίνετε σε μία περίοδο που σας ευνοεί στην ανάπτυξη των οικονομικών σας αλλά και στην δημιουργία βάσεων στη ζώη σας που θα σας προσφέρουν περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον σας. Β’ Δεκαήμερο: Είναι ο καιρός για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα, που θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας και θα σας ισχυροποιήσει με κάθε τρόπο! Ερωτικά μπορείτε να ζήσετε ονειρεμένες στιγμές. Επαγγελματικά, μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να αφοσιωθείτε με σχέδιο στους στόχου σας. Γ’ Δεκαήμερο: Λύνετε εκκρεμότητες οικονομικές, επαγγελματικές και οικογενειακές κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και νιώθετε ανακούφιση. Αισθηματικά, ξεπερνάτε καταστάσεις που σας πλήγωσαν στο παρελθόν!

 

Τοξότης

Α’ Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Δία στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο και μπαίνετε σε μία περίοδο ανάπτυξης, προόδου, επέκτασης αλλά και σπουδαίων ευκαιριών. Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει σε εσάς μία σημαντική πρόταση, μία γνωριμία, ενώ η εξωστρέφειά σας και η πνευματική σας εγρήγορση αποτελούν 2 κλειδιά που θα σας βοηθήσουν σημαντικά αυτό το διάστημα. Β’ Δεκαήμερο: Κλείνετε ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος, βρίσκονται λύσεις σε ζητήματα οικογενειακά και οικονομικά που σας προβλημάτιζαν.  Στα αισθηματικά σας είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Γ’ Δεκαήμερο: Συναντήσεις με φίλους του παρελθόντος και εκπλήρωση σχεδίων που εδώ και καιρό είχατε στα πλάνα σας φέρνει για εσάς η νέα εβδομάδα. Συνάμα, ο έρωτας σας αιφνιδιάζει με τον πιο περίεργο και απρόβλεπτο τρόπο!

 

Αιγόκερως

Α’ Δεκαήμερο: Βελτιώνετε η ψυχολογική σας διάθεση,  νιώθετε εσωτερική δύναμη και καταφέρνετε να βρείτε λύσεις τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα που σας προβλημάτιζαν. Β’ Δεκαήμερο: Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας και η εβδομάδα σας βοηθά ώστε να καταφέρετε να δικτυωθείτε, να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή και να επιτύχετε σε ένα πολύ σημαντικό σας σχέδιο (επαγγελματικό ή αισθηματικό). Γ’ Δεκαήμερο: Υποθέσεις οικογενειακές συνεχίζουν να σας ταλανίζουν και να δημιουργούν συναισθηματική ένταση αλλά και εκνευρισμό. Η εβδομάδα ωστόσο σας βοηθά να κινητοποιηθείτε επαγγελματικά και οικονομικά!

 

Υδροχόος

Α’ Δεκαήμερο: Το κλίμα γύρω σας ηρεμεί, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, κινητοποιείστε περισσότερο κοινωνικά, ενώ μέσα από τις γνωριμίες σας μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι σε μία υπόθεση που σας αφορά! Β΄Δεκαήμερο: Ιδανική είναι η νέα εβδομάδα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, για να επιτύχετε σε έναν προσωπικό στόχο που θα σας βοηθήσει να κάνετε περεταίρω βήματα ανάπτυξης τόσο στην καριέρα σας όσο και στα οικονομικά σας. Γ’ Δεκαήμερο: Μία πρόταση, ένα ταξίδι, ένα εκπαιδευτικο πρόγραμμα ή ακόμα και μία νέα γνωριμία μπορουν αυτό το διάστημα να φέρουν και πάλι την αισιοδοξία στη ζωή σας.

 

Ιχθύς

Α’ Δεκαήμερο: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Ευνοείστε σε υποθέσεις που αφορούν την καριέρα και την προσωπική σας πρόοδο! Β’ Δεκαήμερο: Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στο στάδιο της υλοποίησής τους και από αυτή την εβδομάδα δέχεστε εύνοια σημαντική για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού (στο εξωτερικό), για μία νομική υπόθεση , για την διεύρυνση των οριζόντων σας.  Δεν λείπει ο ρομαντισμός και η ζεστασιά στα αισθηματικά! Γ’ Δεκαήμερο: Απελευθερώνεστε από καταστάσεις που σας πλήγωσαν, η σκέψη σας γίνεται αρκετά πιο θετική και αισιόδοξη. Βρίσκεστε κερδισμένοι σε υποθέσεις οικονομικών που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here