Μία από τις πιο τυχερές και ευχάριστες εβδομάδες της χρονιάς που διανύουμε πρόκειται να ζήσουμε τις ημέρες 5-11 Αυγούστου. Επιτέλους τα πάντα μας θυμίζουν καλοκαίρι, ενώ οι ευκαιρίες που δίνονται αυτή την περίοδο προσφέρουν γενναιόδωρα το γέλιο, την χαρά, το χαμόγελο αλλά και το αίσθημα της πληρότητας και της ευδαιμονίας.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συμπορεύονται στο ζώδιο του Λέοντα και το ζητούμενο αυτής της περιόδου είναι να περάσουμε καλά, να απολαύσουμε τη στιγμή, να γίνουμε και πάλι για λίγο παιδιά και να χαρούμε τις ομορφιές του καλοκαιριού. Στην καθημερινότητά μας κυριαρχεί η διάθεση για ανανέωση, για αρμονία, για διασκέδαση, για απόλαυση στιγμών , η διάθεση μας είναι πρόσχαρη, κοινωνική ενώ η αυτοπεποίθηση αρχίζει να ανεβαίνει γιατί οι συνθήκες γύρω μας, μας βοηθούν να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας. Η υπόθεση “έρωτας” παίζει και αυτή με την σειρά της πρωταγωνιστικό ρόλο στις ημέρες που ακολουθούν, ενώ τα φλερτ του καλοκαιριού έχουν την τιμητική τους και τονώνουν το ηθικό αλλά ρίχνουν και “φλόγες πάθους  και ερωτισμού. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά των ημερών, τονώνονται ακόμα παραπάνω τις ημέρες που ακολουθούν, γιατί ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στις 7 και 8 του μήνα. Οι μέρες μας λοιπόν αποκτούν περισσότερη υπερβολή, χαρά, ευδαιμονία αλλά προσφέρουν και σημαντικές ευκαιρίες για ανανέωση σε όλους τους τομείς, πρωτίστως όμως για υποθέσεις που σχετίζονται με τον έρωτα, το παιδί, την δημιουργικότητα, την απόλαυση, την διασκέδαση. Σε αυτό το διάστημα του καλοκαιριού λοιπόν, ο παράγοντας της τύχης είναι αρκετά γενναιόδωρος για να μπορέσουμε να περάσουμε καλά, να ανανεωθούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες και να απολαύσουμε την δικτύωση, να πετύχουμε τις επιθυμίες μας, να ερωτευτούμε, να γελάσουμε μέσα από την ψυχή μας, αλλά και για να μπορέσουμε μέσα από τις ευνοϊκές συγκυρίες να αξιοποιήσουμε την στιγμή και να βρεθούμε κερδισμένοι. Σαφέστατα η εύνοια των ημερών που ακολουθούν αφορά κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και δευτερευόντως τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες (είτε ωροσκόπο ή μεσουράνημα) κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ωστόσο όλοι μας κατά κάποιο τρόπο θα μπορέσουμε να νιώσουμε πιο “άνετοι” ή και κερδισμένοι αυτές τις μέρες σε έναν βασικό τομέα τη ζωής μας. 

Το επικοινωνιακό κλίμα των ημερών, αρχίζει σταδιακά να βελτιώνεται και με τον Ερμή να ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, κάνοντας την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα την Κυριακή, μπορούμε σε αυτό το διάστημα να καλύψουμε τα κενά της τελευταίας περιόδου, λύνοντας διαφωνίες και εκκρεμότητες. Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, είναι περισσότερο “ξεσηκωμένοι” για μετακινήσεις, ταξιδάκια, επικοινωνίες, συναντήσεις, επαφές, ενώ σταδιακά καθώς η εβδομάδα ολοκληρώνει τον κύκλο της, η επικοινωνιακή εύνοια προχωρά στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. Με τον Ερμή στο Λέοντα, από την Κυριακή, ο τρόπος σκέψης, έκφρασης και επικοινωνίας αποκτά περισσότερο στόμφο, υπερβολή, ενθουσιασμό, αλλά και εγωκεντρισμό, δεν παύει ωστόσο σε αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε να προσφέρει και ευχάριστες, διασκεδαστικές στιγμές!

 

Ας δούμε όμως συνοπτικά τις προβλέψεις των ζωδίων για τις ημέρες 5-11 Αυγούστου

 

1Κριός

Βρίσκετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, χαλαρώνετε , διασκεδάζετε, ερωτοτροπείτε και απολαμβάνετε στιγμές. Πιο τυχεροί τις ημέρες που ακολουθούν είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, όπου ναι τώρα  είναι η δική σας στιγμή για να αρπάξετε ευκαιρίες και να βρεθείτε κερδισμένοι όχι μόνο σε υποθέσεις που αφορούν τον έρωτα αλλά και σε θέματα που αφορούν ένα ταξίδι, ένα δημιουργικό σχέδιο ζωής, την τεκνοποίηση ή ακόμα και για ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Οι Κριοί  του 1ου δεκαημέρου, έχετε ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, φλερτ, η σκέψη σας γίνεται πιο χαρούμενη, ενώ ο ευχάριστος χρόνος με τα παιδιά σας ανανεώνει. Πιο ορμητικοί και παθιασμένοι είστε εσείς του 3ου δεκαημέρου, έχετε ερωτικές εξελίξεις, παίρνετε πρωτοβουλίες που σας βοηθούν να περάσετε  καλά και να διασκεδάσετε. Συζητάτε και λύνετε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια τις πολύ προσωπικές σας ου υποθέσεις. 

 

2Ταύρος

Οι μέρες που ακολουθούν σας βοηθούν να ανακτήσετε  τα ψυχικά σας αποθέματα, να ηρεμήσετε, να περάσετε χρόνο με πρόσωπα οικεία, να νιώσετε  πιο ήρεμα και όμορφα. Οι Ταύροι του 1ου δεκαημέρου, δεν παύει ωστόσο να βιώνετε μία περίοδο αστάθειας και νευρικότητας, παρατηρώντας τα δεδομένα γύρω σας να αλλάζουν, οι μέρες όμως σας βοηθούν να συγκροτήσετε  τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας ενώ η Κυριακή αναμένεται να είναι η πιο ευχάριστη μέρα με προσκλήσεις, μετακινήσεις και επαφές που θα σας χαλαρώσουν. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου νιώθετε ανακούφιση αυτές τις μέρες από την διεκπαιρέωση μίας οικονομικής υπόθεσης, μπορείτε  να βρεθείτε κερδισμέοι από την διευθέτηση ενός χρέους, ή ακόμα και από την οικονομική στήριξη που θα δεχθείτε από ένα οικογενειακό πρόσωπο. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Ψυχολογικά νιώθετε καλύτερα.Οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, έχετε όμορφες επαφές, μηνύματα, που σας προσφέρουν ικανοποίηση ενώ μία μετακίνηση είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Η συναισθηματική ένταση δεν λείπει, ενώ οι κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον δεν είπουν.

3Δίδυμος

Η εβδομάδα είναι επικοινωνιακή, με πολλές επαφές, μηνύματα, γνωριμίες ενώ τα ταξιδάκια σε αναζωογονούν σημαντικά. Οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου, δέχεστε  τώρα σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα γνωριμία, μία συμφωνία, ή ακόμα και ένα ταξίδι. Οι ιδέες σας αποτελούν τον άσσο στο μανίκι σας  για την προσωπική σας επιτυχία. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, είστε από τους πιο τυχερούς εκπροσώπους της εβδομάδας, όπου δέχεστε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μία σημαντική σχέση ή γνωριμία. Οι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν, ενώ και ήδη υπάρχουσες σχέσεις φαίνεται πως έχουν μία καλή και προοδευτική πορεία. Όσο για εσάς που είστε Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, ηρεμείτε  από την τακτοποίηση κάποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων, ενώ είναι πολύ πιθανό να έρθουν χρήματα στα χέρια σας που ήταν σε καθυστέρηση. Προσοχή στα λόγια και στις μετακινήσεις γιατί θα είστε αρκετά βιαστικοί, ή και εγωκεντρικοί.

 

4Καρκίνος

Διανύετε την κατάλληλη εποχή για να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να νιώσετε περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα από τα δεδομένα γύρω σας. Οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι από μία οικονομική υπόθεση ή να καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Οι σκέψεις σας γίνονται πιο σταθερές , κατασταλλάζετε στο τι θέλετε, αλλά και το τι πραγματικά αξίζετε. Οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου βρίσκεστε κερδισμένοι σε πρακτικές υποθέσεις της ζωής σας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στα εργασιακά και στα οικονομικά σας. Η καθημερινότητά σας ηρεμεί, βρίσκετε και πάλι την αρμονία στη ζωή σας. Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας, είστε επικοινωνιακοί, μετακινείστε, ωστόσο κυριαρχεί λίγος εκνευρισμός από τα έξοδα της περιόδου! 

 

5Λέων

Λαμπεροί , ερωτικοί και χαμογελαστοί απολαμβάνετε στιγμές και αισθάνεστε τυχεροί αλλά και ευγνώμονες αυτή την περίοδο γιατί όλα φαίνονται να είναι με το μέρος σας. Οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου , είστε πιο κουρασμένοι από τις εντάσεις και τις αλλαγές που βιώνεται ωστόσο προς τος τέλος της εβδομάδας ανακτάτε την αισιοδοξία σας,  κάνετε τα ταξιδάκια σας, είστε επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς και έχετε εύνοια για γνωριμίες και επαφές που θα τονώσουν το ηθικό σας. Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου είστε απόλυτα κερδισμένοι στον έρωτα, η αισιοδοξία σας κατακλύζει, ενώ αρκετοί από εσάς κάνετε ένα πολυπόθητο ταξίδι, έχετε ένα πολύ χαρούμενο νέο, ενώ βλέπετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να κάνετε προοδευτικά βήματα τη ζωή σας. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, νιώθετε δυνατοί, αποφασισμένοι και έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναλάβετε δράση αλλάζοντας τα δεδομένα γύρω σας. Δεν παύει όμως να κυριαρχεί η νευρικότητα και η ένταση κάποιες στιγμές. Συγκρατήστε τον εγωκεντρισμό και να αναμένετε ότι η επόμενη εβδομάδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

 

6Παρθένος

Διανύετε περίοδο ανασυγκρότησης όπου οι περισσότεροι από εσάς έχετε την ανάγκη να ανακτήσετε τα ψυχικά σας αποθέματα, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να νιώσετε πιο δυνατοί. Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, είστε αρκετά εσωστρεφείς ενώ έρχεστε αντιμέτωποι με βαθύτερες αλήθειες που κρύβονταν μέσα σας. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας είναι φανερό ότι τριγυρίζουν στη σκέψη σας ενώ σχεδιάζετε τα μετέπειτα βήματά σας. Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου ηρεμείτε ψυχολογικά, περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, δίνονται λύσεις σε προσωπικά σας προβλήματα, ενώ δέχεστε εύνοια σε επαγγελματικές και πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, έχετε αρκετές κοινωνικές επαφές, καλέσματα και προσκλήσεις από φίλους. Δεν παύει το διάστημα όμως να είναι κουραστικό , ενώ κάποιες κινήσεις σας να είναι μυστικές, κρυφές και να κυριαρχεί το παρασκήνιο στη ζωή σας.

 

7Ζυγός

Οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά κοινωνικές και σας βοηθούν να βρείτε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας και να περάσετε καλά με την παρέα ανθρώπων που σας βοηθούν να ξεχνιέστε από τα προβλήματα της τελευταίας περιόδου. Οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου έρχεστε σε επαφή με νέους ανθρώπους ενώ τώρα γίνεται η έναρξη για την εκπλήρωση μίας σημαντικής προσδοκίας σας. Οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου μετά από πολύ καιρό αισθάνεστε κερδισμένοι και χαρούμενοι. Δέχεστε μία πρόταση, μία ευκαιρία, κάνετε μία νέα συμφωνία, έχετε μία νέα γνωριμία ενώ και η αισθηματική σας ζωή μπορεί να έχει μία καλή πορεία! Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, κλείνετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και νιώθετε ανακούφιση για αυτό. Η κοινωνική σας δράση είναι έντονη, δεν παύει όμως να υπάρχουν και κάποιες παρεξηγήσεις με το φιλικό περιβάλλον που πρέπει να αποφύγετε.

 

8Σκορπιός

Διανύετε μία εβδομάδα που θέτετε στόχους και είστε επίμονοι για την κατακτηση τους! Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου διανύετε μία περίοδο έντασης και νευρικότητας λόγω αλλαγών και ανατροπών σε σχέσεις και σε συνεργασίες, σταδιακά όμως μπορείτε να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας και να κουβεντιάσετε τα επόμενα βήματά σας. Η Κυριακή είναι η καλύτερη σας μέρα, με ευχάριστες μετακινήσεις και επαφές. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου , κατακτάτε έναν σημαντικό στόχο ενώ βρίσκεστε κερδισμένοι σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου κάνετε μετακινήσεις, επαφές, επικοινωνίες, λύνεται διαφωνίες, νιώθετε αισιόδοξοι, δεν παύει όμως να είστε αρκετά ορμητικοί και απόλυτοι για στόχους που έχετε θέσει, ενώ κάποιες υποθέσεις επαγγελματικές σας προκαλούν εκνευρισμό.

 

9Τοξότης

Γέλιο, χαρά, αισιοδοξία και νέες εμπειρίες, αυτό ακριβώς σας προσφέρει η νέα εβδομάδα που σας βρίσκει κερδισμένους και χαρούμενους από κάθε άποψη. Οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου κάνετε ένα σημαντικό μακρινό ταξίδι, μία σπουδαία γνωριμία ή μία συμφωνία, ενώ τα νέα και οι επαφές της περιόδου σας προσφέρουν ικανοποίηση. Οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου είστε ακόμα πιο ενθουσιώδεις και επεκτατικοί, υπάρχουν τυχερές στιγμές που σας βοηθούν όχι μόνο να διασκεδάσετε και να απολαύσετε καλοκαιρινές διακοπές, αλλά σας δίνονται και σημαντικές ευκαιρίες για μετέπειτα σχέδιά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας τόσο στον έρωτα, όσο και στα πλάνα που κάνετε για την πορεία σας. Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου κλείνετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ είστε αρκετά δραστήριοι κοινωνικά, ταξιδεύετε, κάνετε νέες γνωριμίες απολαμβάνετε νέες εμπειρίες.

 

10Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα είναι δοσμένο στα οικονομικά σας, στις υποχρεώσεις σας ενώ νιώθετε έντονα την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε ή και να απομονωθείτε προκειμένου να ανασυγκροτηθείτε ψυχολογικά. Ο ερωτισμός σας γίνεται η διέξοδος για να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια αυτής της περιόδου. Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου βρίσκεστε κερδισμένοι στον οικονομικό τομέα, κάνοντας διευθετήσεις ή επωφελείστε από μία νέα συμφωνία . Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, βρίσκεστε κερδισμένοι επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ οι μέρες σας βοηθούν να ενδυναμωθείτε ψυχολογικά. Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους του σταθερού σας περιβάλλοντος, λύνετε διαφωνίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες, διακρίνεστε όμως από ένταση για οικονομικές υποχρεώσεις. Ο ερωτισμός σας χτυπά κόκκινο.

 

11Υδροχόος

Εβδομάδα συντροφικότητας θα μπορούσε να είναι ο τίτλος σας  για τις ημέρες που ακολουθούν. Απολαμβάνετε στιγμές με ανθρώπους που είναι σταθερά στη ζωή σας, ενώ έχετε και τις ευκαιρίες για νέες ουσιαστικές σχέσεις.  Οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου απελευθερώνεστε από βαρίδια που στέκονταν εμπόδιο στην εξέλιξη σας, ενώ αρκετοί από εσάς υποδέχεστε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Δεν παύει όμως εσείς να βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο αστάθειας, για αυτό και είναι σημαντικό να μην κάνετε μεγάλες επενδύσεις σε αυτή την περίοδο. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου εκπληρώνετε προσδοκίες, απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή, κάνετε νέους φίλους, έρχεστε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, γίνεστε πιο δημοφιλείς στο περιβάλλον σας. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου βιώνετε μία περίοδο με περισσότερη ένταση, κλείνετε εργασιακές εκκρεμότητες ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας διανύουν μία περίοδο εκνευρισμού και νευρικότητας. 

 

12Ιχθύες

Η εβδομάδα είναι θετική για να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να βρείτε και πάλι την αρμονία στη ζωή σας. Οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου έχετε ευχάριστα νέα για εργασιακές υποθέσεις, όμως αλλάζετε και τους ρυθμούς της καθημερινότητάς γεγονός που σας βοηθά να νιώσετε περισσότερη αρμονία και ισορροπία. Η Κυριακή είναι η καλύτερή σας μέρα για μετακινήσεις, ταξιδάκια, επαφές, γνωριμίες. Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου έχετε μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία, που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να κάνετε σπουδαία βήματα για τη ζωή σας. Οι στόχοι σας φαίνεται ότι βρίσκονται σε ένα προοδευτικό στάδιο. Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, έχετε ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, λύνονται διαφωνίες στα αισθηματικά, απλαμβάνετε στιγμές με τα παιδιά σας , ωστόσο οι ρυθμοί της καθημερινότητας ή και της εργασίας δεν φαίνεται για την ώρα να ηρεμούν για εσάς.

Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο Αυγούστου 2019
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 12-18 Αυγούστου για κάθε ζώδιο και δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here