Widgets Magazine

Μία ακόμα χρονιά φτάνει στο τέλος της, δίνοντας την σκυτάλη της στο 2020 του έτους που θα φέρει το κλείσιμο μίας σημαντικής εποχής και το άνοιγμα μίας νέας. Η εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου, είναι μεταβατική, το κρύο είναι τσουχτερό, οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί δεν λείπουν, όπως και η διάθεση για δράση, περιπέτεια και εμπειρίες. Οι μέρες που ακολουθούν είναι εξαιρετικές για έναν καλό απολογισμό, γιατί για να ορίσεις το μέλλον, πρέπει να καταγράψεις τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες του παρελθόντος. Μην παραλείψετε όμως να κάνετε και την καταγραφή των σημαντικών στόχων που έχετε για τη νέα χρονιά, γιατί με αυτό τον τρόπο κάνετε ήδη το πρώτο βήμα την κατάκτησή τους.

Βρισκόμαστε στο μέσο διάστημα ανάμεσα σε δύο Εκλείψεις (η πρώτη προηγήθηκε στις 26/12, ενώ η δεύτερη ακολουθεί 10/1), επομένως για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού είναι πιο βαρύ το κλίμα αυτών των ημερών. Τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής, οι μεν του 1ου δεκαημέρου ανασυντάσσονται και βρίσκουν διεξόδους κάνοντας αλλαγές στη ζωή τους, οι μεν του 2ου δεκαημέρου νιώθουν αρκετά κουρασμένοι από τις ταλαιπωρίες του έτους που ολοκληρώνει τώρα τον κύκλο του, ενώ οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, διανύουν μία επίπονη περίοδο δυσκολιών, σκληρών συνειδητοποιήσεων αλλά και μεγάλων δοκιμασιών.

Ο Ερμής έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω, και από αυτή την θέση προσδίδει περισσότερο ρεαλισμό τόσο στον τρόπο σκέψης, όσο και στον τρόπο έκφρασης. Αυτή την εβδομάδα χαρίζει επικοινωνιακή εύνοια στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους Σκορπιούς, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό (στις 31/12) στην 2η μοίρα, προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις, χαρούμενα νέα, γνωριμίες, επαφές, συναντήσεις ή και μετακινήσεις στα παραπάνω ζώδια, τα οποία αναμένεται να έχουν περισσότερο ενθουσιασμό την Παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο Ερμής ωστόσο θα συναντήσει και τον Δία στις 2/1 στην 7η μοίρα, έτσι λοιπόν η επικοινωνιακή εύνοια συνεχίζεται για το 1ο δεκαήμερο της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες)!

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, σε μία θέση που δεν προσδίδει ρομαντισμό και τρυφερότητα, χαρακτηρίζεται όμως από κοινωνική διάθεση, επομένως δεν θα λείψουν τα Πρωτοχρονιάτικα παιχνίδια φλερτ, γνωριμιών αλλά και οι νέες φιλίες που θα προσφέρουν χαρά και διασκέδαση. Πιο ευνοημένοι στα αισθηματικά τους θα είναι αυτή την εβδομάδα οι Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, ενώ στα οικονομικά τους πιο τυχεροί θα σταθούν οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, προκαλώντας για λίγο ακόμα κάποιες εστίες έντασης και νευρικότητας στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Από τις 3/1 το κλίμα για εσάς χαλαρώνει αφού καλωσορίζουμε τον Άρη, στον δραστήριο, επεκτατικό, εμπειρικό, φιλελεύθερο Τοξότη. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες των πρώτων ημερών, αναμένεται από τις 3 Ιανουαρίου ότι μπαίνουν σε μία δυναμική περίοδο δράσης πρωτοβουλίας. Οι Κριοί των πρώτων ημερών, κάνουν μετακινήσεις, είναι δραστήριοι και έτοιμοι να κυνηγήσουν στόχους, ενώ οι Λέοντες των πρώτων ημερών, ενεργοποιούνται στον ερωτικό τους τομέα. Από την άλλη πλευρά οι Ζυγοί βρίσκονται σε πνευματική εγρήγορση, κάνουν μετακινήσεις, χρειάζεται όμως προσοχή στις μετακινήσεις και στα στις επικοινωνίες γιατί θα λειτουργούν αρκετά παρορμητικά και βαστικά, ενώ οι Υδροχόοι δραστηριοποιούνται περισσότερο συλογικά και κοινωνικά.

Σας εύχομαι ολόψυχα να αποχαιρετίσετε το 2019 κρατώντας σαν πολύτιμο θησαυρό τα μαθήματα που σας έδωσε και να καλωσορίσετε το 2020, με υγεία, αγάπη, επιμονή και υπομονή για την κατάκτηση των στόχων και των επιθυμιών σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΈκλειψη Ηλίου Δεκεμβρίου 2019 στον Αιγόκερω
Επόμενο άρθροΚριός 2020
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here