Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα. Οι μεγαλοφυείς τα προβλέπουν  – Albert Einstein

Με αυτό ακριβώς το απόφθεγμα ξεκινώ την αστρολογική ανάλυση για την εβδομάδα 23-29 Οκτωβρίου 2017, όπου όπως πάντα αναφέρομαι σε κάθε δεκαήμερο για να έχετε μία πιο σαφή εικόνα των γεγονότων που θα εξελιχθούν τις μέρες που ακολουθούν!

Η αστρολογία είναι ένα πολύτιμο «εργαλείο» που μας βοηθά πρωτίστως να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας, συνάμα όμως μας βοηθά να μπορούμε να οργανώσουμε κατάλληλα την καθημερινότητά μας προκειμένου να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται αλλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις προκλήσεις!

Η νέα εβδομάδα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η πιο τυχερή της μέρα ωστόσο θα είναι η Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, όπου ο Ήλιος θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία!  Δεν παύει ωστόσο να είμαστε στο ξεκίνημα του νέου μηνιαίου κύκλου της Σελήνης  που στρέφει το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας…

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις που ακολουθούν. Διαβάστε τόσο το ζώδιο όσο και τον ωροσκόπο σας, πατώντας το κουμπάκι “επόμενο” ή ανοίγοντας την μπάρα με τα ζώδια: 

πίσω
Επόμενο

Λέων

Νέα Σχέδια ξεκινούν τώρα για εσάς και η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου σας βοηθά να εκφραστείτε, να διεκδικήσετε, να εκφέρετε άποψη, να επικοινωνήσετε αλλά και να πάρετε αποφάσεις! Οι οικογενειακές σχέσεις για την ώρα γαληνεύουν ενώ το σπίτι γίνεται η προσωπική σας φωλιά που σας γεμίζει ενέργεια, ζωντάνια, χαρά! Η προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για τα αισθηματικά και τα οικονομικά: Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.

1ο Δεκαήμερο : Έντονα ενεργητική εβδομάδα με επικοινωνίες, πρωτοβουλίες, αποφάσεις, γνωριμίες αλλά και σημαντικές, ενδιαφέρουσες συζητήσεις! Μαζί με όλα αυτά,  αναθερμαίνετε και το κλίμα της προσωπικής σας ζωής, βελτιώνοντας το σπίτι, τις οικογενειακές σας σχέσεις  και την ψυχολογία σας γενικότερα.

2ο Δεκαήμερο:  Βρίσκονται λύσεις για πολύ προσωπικά σας θέματα τα οποία και φόρτιζαν την ψυχολογία σας το τελευταίο διάστημα! Παράλληλα και τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά! Στα αισθηματικά σας ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, το φλερτ,  ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε το σύντροφό σας και να λύσετε τις τυχόν διαφωνίες.

3ο Δεκαήμερο: Νέες ιδέες και νέοι άνθρωποι δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον στις ημέρες αυτές του Οκτώβρη! Πολλοί από εσάς παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σας, ενώ συνάμα διακρίνεστε από ενθουσιασμό για νέα σχέδια που μπαίνουν τώρα στα σκαριά!

πίσω
Επόμενο
Προηγούμενο άρθροΕρμής σε σύνοδο με Δία 18/10 : Αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα
Επόμενο άρθροΤο αστρολογικό ημερολόγιο του Νοεμβρίου 2017
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νανα του Βαγε Να ….γκρινιαζω…γκρινιαζω….πολυ !!!!

    Τι καψονι ειναι κι αυτο με το “επομενο” και το “επομενο” …. για να φθασουμε μεχρι το βλογιοκομμενο κρονιο ζωδιο !!!!!

    (Ειναι πουναι κρονος …δεν ειναι κρινος…κρονος ειναι …. βάζεις κι εσυ το καψονι σε ενεργεια !!!!…. )

    Ασε που απο οτι καταλαβα ειναι και βδομαδα …αστα να πανε …. μμμμμμ…. μετα απο τοσα “επομενο” …να διαβαζουμε και τετοιες προβλεψεις….

    Αλλα τι να κανουμε …οταν σε συνοδευουν τετοιες μματες …ξεχνιονται ολα !!!!…..

    Φιλακια Νανα του Βαγε Να ????!

  2. καλα εμείς του 3ου δεκαημέρου οι αιγόκεροι έχουμε να ακούσουμε και να δούμε καλό χρόνια, τώρα που και ο κρόνος μπαίνει στο ζώδιο μας το Δεκέμβρη όρε γλέντια!!!!!

  3. …και επειδης το “βρε” θα απευθυνεται σε προσωπατα τεστοστερονης…..
    το “βρα” θα προσφωνει τις οιστρογονουχες παροχες !!!!
    …ετσι λοιπον μετα απο αυτην την επεξήγηση αρχιζω το σχολιο….

    Βρα Αθηνουλλα εχω και καποια ηλικια … μεχρι να καταλάβω τα βελακια που βλεπουν πανω …. τα αλλα που θωρουν δεξα … και τα επομενα που δειχνουν στα ζερβα ….

    πάταγα το ευκολο “επομενο” …. και με πληγωσε αυτη η συμπεριφορα !!!!….

    τωρα ομως που μου το εκανες λιανα …. με το βελακι που βλέπει τα απο κατου …. ανακαλυψα το …αυγο του Κολομβου !!!!….

    Πανεύκολο !!!!

    Πολλες φορες το ξυπνιο το πουλλακι πιανεται απο την μυτουλλα του….. λιγες ομως φορες θα πιαστει απο το φτερο του !!!!!

    Υ.γ: μεταααα και απο αυτην την μοιρασια γνώσεων καταφεραμε να μηδενισουμε και την ηλικιακη διαφορα ….

    αφου εσυ ηρθες στο τοπιο του πανοραμικου ρετιρε μου….. καγω ξεναγηθηκα στον κηπο των λουλουδιων…..

    Σε φιλω εεεε!!!!????????????

    Στους λοιπους και λοιπες…..

    Μαγαπη σολους και σολες σας .!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.