Widgets Magazine

Νέα εβδομάδα, νέος μήνας και … νέα ξεκινήματα! Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ έτοιμος να βάλει μικρούς και μεγάλους σε τάξη και σε πρόγραμμα. Σίγουρα ωστόσο από τις πρώτες κιόλας μέρες του, δίνει τα ερεθίσματα εκείνα για να μπορέσουμε να συγκροτήσουμε εποικοδομητικά τη ζωή μας. Η εβδομάδα 3-9 Σεπτεμβρίου, έχει αέρα αλλαγής, νέα ξεκινήματα, σκέψεις και επιθυμίες αλλάζουν ενώ δίνονται και σημαντικές ευκαιρίες διάκρισης, κατάκτησης, αλλά και οργάνωσης. Πάμε όμως να δούμε τα σημαντικά γεγονότα των ημερών που ακολουθούν…

Έφτασε η στιγμή που καλούμαστε να συγκροτηθούμε για να καλύψουμε τα κενά που άφησε πίσω του το ταραχώδες καλοκαίρι

Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου συγκεκριμένα στο β΄δεκαήμερο (17η μοίρα).  Σε αυτό το φεγγάρι παρατηρούμε την αρμονική συμμετοχή του Δία και του Πλούτωνα, ωστόσο ο Ποσειδώνας σχηματίζει αντίθεση με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη). Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου μπαίνετε σε μία περίοδο σημαντικών ενάρξεων και αλλαγών, οι οποίες και θα έχουν θετική έκβαση, αρκεί να αξιοποιήσετε πλήρως τόσο το δυναμικό σας, όσο και τον παράγοντα της τύχης που σας δίνεται, αξιολογώντας σωστά τις καταστάσεις γύρω σας και αποφεύγοντας αυταπάτες, φαντασιώσεις, διλήμματα αλλά και ότι σας κρατά πίσω.  Απόλυτα κερδισμένοι από αυτό το φεγγάρι θα είστε και οι Ταύροι – Σκορπιοί, Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη δίνει την έναρξη ενός νέου κύκλου εργασιών που μπορούν να ευοδώσουν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί τα βήματά μας να είναι οργανωμένα και συγκροτημένα.

Επικοινωνιακά στο ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκονται κερδισμένοι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας εξάγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό (την Δευτέρα 3/9).  Δεν θα λείψει η δημιουργική σκέψη, η εκφραστικότητα, ενώ θα η μέρα θα έχει ευχάριστες επικοινωνίες, φλερτ και …. Παιχνίδι για τα παραπάνω ζώδια.

Στην συνέχεια, ο Ερμής προχωρά μπροστά και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου εισέρχεται στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, στην Παρθένο.  Μπαίνουμε λοιπόν σε μία περίοδο που σκέψεις, επικοινωνίες, συμφωνίες,επαφές, μετακινήσεις θα κινούνται με έναν τρόπο πιο ομαλό αλλά και εξελιγκτικό.  Η ανάλυση, η κριτική, η οργάνωση, η ιεράρχηση και η συνέπεια θα μπορούν όλους μας να μας βοηθήσουν να βάλουμε σε μία σειρά το μυαλό μας, την επαφή μας με τους ανθρώπους γύρω μας, συνάμα όμως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε πιο λογικά και δομημένα στις απαιτήσεις της έναρξης του φθινοπώρου.  Πιο κερδισμένοι επί της ουσίας σε υποθέσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς.  Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω (που θα γυρίσει σε ορθή φορά) και τον Ουρανό από τον Ταύρο (που είναι ανάδρομος). Καθώς ξετυλίγεται μπροστά μας η νέα εβδομάδα, φέρνει την σύναψη συμφωνιών που θα μπορούν να αντέξουν στο χρόνο, προσφέρει ευκαιρίες επικοινωνιών, αποφάσεων, συζητήσεων, γνωριμιών που θα μπορούν να έχουν μία σταθερότητα στο χρόνο.  Από αυτή την όψη πιο τυχεροί θα σταθείτε τα ζώδια που ανέφερα παραπάνω που έχετε γεννηθεί στο Α΄Δεκαήμερο ιδιαίτερα όμως τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο όλοι μας, μπορούμε με κάποιο τρόπο τις ημέρες που ακολουθούν να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του χτες, κάνοντας νέα εξελικτικά βήματα που θα μπορούν να φέρουν καρπούς σε βάθος χρόνου.

Η Αφροδίτη, ολοκληρώνει την πορεία της στον συντροφικό Ζυγό και λίγο πριν περάσει στο Σκορπιό σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον Άρη (στην αναιρετική 29η μοίρα).  Το Σάββατο 8/9 λοιπόν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό για σχέσεις και συνεργασίες,  είναι βέβαιο όμως ότι δεν θα λείψουν τα ερωτικά πάθη και η τονισμένη λίμπιντο. Επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Το σύνθημα για εσάς είναι: αυτοσυγκράτηση, αυτοέλεγχος και ότι δεν μπορείς (ή καλύτερα δεν θέλεις)  να αποφύγεις απλά … απόλαυσέ το, χωρίς να αντιδράς!

Στην συνέχεια, η Αφροδίτη περνά στο Σκορπιό (την Κυριακή λίγο πριν πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα). Από τη νέα της θέση θα έχουμε να δούμε πολλές καυτές εξελίξεις κατά την διάρκεια του φθινοπώρου, τόσο στον τομέα του έρωτα, όσο και στον τομέα των οικονομικών. Κάνοντας μία παρένθεση εδώ, να σημειώσω ότι κατά την φθινοπωρινή περίοδο η Αφροδίτη θα σχηματίσει 3 αντιθέσεις με τον Ουρανό, φέρνοντας ανατροπές και αλλαγές στους παραπάνω τομείς, ενώ θα κινηθεί και φαινομενικά ανάδρομη. Τα πάθη φουντώνουν λοιπόν, όμως ξεφεύγουμε για τα καλά από την ισορροπία και την αρμονία της συνύπαρξης και οι διαθέσεις γίνονται αρκετά πιο εξουσιαστικές, επιβλητικές και απόλυτες, με βασική ανάγκη του να θέλουμε και να διεκδικούμε κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχουμε (θα αναλύσουμε σε άρθρο που ακολουθεί)! Ωστόσο ήδη από το τέλος της εβδομάδας, η εύνοια  σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, την διασκέδαση, την τέχνη, το παιδί, τα δημιουργικά επιχειρηματικά σχέδια, αφορά τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και τους Ταύρους , Παρθένους Αιγόκερους των πρώτων ημερών.

Τέλος, να αναφέρω ότι αυτή την εβδομάδα ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω συγκεκριμένα στην 2η μοίρα. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα των πρώτων ημερών,  έχετε δοκιμαστεί αρκετά αυτή την χρονιά, έχετε όμως αποκτήσει αρκετή γνώση και εμπειρία γεγονός που σας βοηθά να μπορείτε να διαχειριστείτε με περισσότερη μαεστρία τα εμπόδια και τις προκλήσεις του χρόνου.

Μην χάσεις αύριο μετά τις 11 το Astro Κους Κους Live με βίντεο προβλέψεις για όλους και για όλα! Στην αυριανή εκπομπή θα μιλήσουμε με λεπτομέρεια για όλες τις τάσεις της περιόδου για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here