Ξεκινά η πιο χαλαρή εβδομάδα της χρονιάς και πράγματι οι μέρες από 13-19 Αυγούστου αναμένονται αστρολογικά ξεκούραστες, ευχάριστες,  διασκεδαστικές, ερωτικές  με σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης, αλλά και εκπλήρωσης σχεδίων και επιθυμιών…. Η «παγίδα» αυτής της περιόδου, εξακολουθεί να είναι τα επικοινωνιακά μπερδέματα και η υπερεκτίμηση καταστάσεων και ανθρώπων, αφού η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στο Λέοντα συνεχίζεται, ενώ μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής θα συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα…

Ας δούμε όμως τα αστρολογικά νέα της εβδομάδας

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός των ημερών που ακολουθεί είναι το ευεργετικό τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, την Κυριακή στις 19 Αυγούστου στην 15η μοίρα.  Οι μέρες αυτές μας γεμίζουν με ρομαντισμό, ιδεαλισμό ενώ υπάρχουν και οι  εκπρόσωποι του ζωδιακού, που καταφέρνουν αυτές τις μέρες να εκπληρώσουν όνειρα και σχέδια και να βρεθούν πραγματικά ικανοποιημένοι και πλήρεις από την ροή των γεγονότων γύρω τους.

Οι Τυχεροί της Εβδομάδας λοιπόν είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός των ημερών είναι το πέρασμα του Άρη  στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 13 Αυγούστου.  Ο Άρης κινείται φαινομενικά ανάδρομος και θα επιστρέψει στην «δυνατή θέση» του Αιγόκερω στην οποία είχε βρεθεί  την περίοδο του Μαΐου 2018. Μέχρι τις 27 Αυγούστου λοιπόν ο Άρης θα κινείται ανάδρομος από την 29η ως την 28η μοίρα του ζωδίου, γεγονός που θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτήσουμε στόχους, σχέδια, δυνάμεις  τα οποία είχαν μείνει στη μέση.  Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου τους  αναμένεται αυτή την περίοδο να έχουν σημαντικές εξελίξεις σε υποθέσεις που τους απασχόλησαν την περίοδο 11-16 Μαΐου 2018.

Ο Ερμής ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα τις επικοινωνιακές του «ατασθαλίες» και επιστρέφει σε ορθή φορά στις 19 Αυγούστου.  Για την ώρα τα επικοινωνιακά μπερδέματα δεν λείπουν, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα δούμε και σημαντικές αναθεωρήσεις σε επιθυμίες αλλά και μηνύματα από άτομα του παρελθόντος με επανασυνδέσεις σχέσεων «φωτιά»! Το Σάββατο στις 18 Αυγούστου το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού,  θα βοηθήσει στην ουσιαστική έκφραση των επιθυμιών που ήταν ως τώρα ριζωμένες και ανεκδήλωτες μέσα στην καρδιά.  Την προοπτική για μία συνάντηση , επικοινωνία και επανασύνδεση στα αισθηματικά θα την έχουν κυρίως οι Λέοντες, Υδροχόοι και οι Κριοί, Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου,  από την άλλη πλευρά οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου μπορούν να αναμένουν ευχάριστες στιγμές με φιλικά τους πρόσωπα.

Δες τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου, ανάλογα με το δεκαήμερο που είσαι, στην παρακάτω εικονογραφημένη απόδοση με λέξεις κλειδιά, για να γνωρίζεις τα «ατού»  της εβδομάδας!

1Κριός

2Ταύρος

3Δίδυμος

4Καρκίνος

5Λέων

6Παρθένος

7Ζυγός

8Σκορπιός

9Τοξότης

10Αιγόκερως

11Υδροχόος

12Ιχθύς

Προηγούμενο άρθροΗλιακή Έκλειψη στο Λέοντα 11/8: Τι άλλο να περιμένουμε;
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 20 ως 26 Αυγούστου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here