Widgets Magazine

Ο πρώτος μήνας του 2019 ξεκινά με εσάς να δίνεται μεγάλη έμφαση σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, σε αυτό τον τομέα της ζωής σας θα παρουσιάσετε και τις πιο σημαντικές αλλά και ευχάριστες εξελίξεις, τις οποίες θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με ρεαλισμό. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι δραστήρια και σε  αυτό θα συμβάλει η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού.  Ο πιο δύσκολος τομέας που θα σας προβληματίσει στην αρχή του χρόνου είναι τα οικονομικά σας, τα οποία δέχονται πιέσεις αλλά και περιορισμούς για τους περισσότερους από εσάς.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου είστε γεμάτοι κοινωνικές επαφές και συλλογική δραστηριοποίηση, διεκδικητικοί και κατακτητικοί στις προσωπικές σας επιθυμίες, με εύνοια στα αισθηματικά σας από τις 9-17/1. Οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου, εκπληρώνονται σχέδια και επιθυμίες που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, είναι σημαντικό όμως να μετριάσετε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μία άστατη συμπεριφορά. Τα οικονομικά προβληματίζουν, όμως μέσω πιέσεων θα εργαστείτε περισσότερο και θα βρείτε λύσεις.  Οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, έχετε τις εκπλήξεις σας, τις γνωριμίες σας και τις ευκαιρίες σας για να περάσετε καλά στην προσωπική σας ζωή. Τα οικονομικά σας θέλουν προσεκτική διαχείριση ενώ στα αισθηματικά βρίσκεστε πιο ευνοημένοι μετά τις 26 του μήνα.

 

Εκλείψεις Ιανουαρίου: Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 6 Ιανουαρίου σας προκαλεί έντονο ψυχολογικό αναβρασμό, βγάζοντας στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειές σας που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας, σας προβληματίζουν και πιέζεστε να ανταπεξέλθετε σε υποχρεώσεις προς τρίτους (δάνεια, τράπεζες, λογαριασμοί). Μεγαλύτερη επιρροή δέχεστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Λέοντα δεν κρίνεται αρνητική για το δικό σας ζώδιο, αντιθέτως οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου μπορείτε να αναμένετε μία ξαφνική ιδέα, έμπνευση, πρόταση, σημαντικό όμως είναι να συγκρατήσετε την έπαρση και την επιθετικότητα του λόγου σας,  δείχνοντας παραπάνω προσοχή και σε μετακινήσεις ή συμφωνίες.

 

Σκέψεις, Επικοινωνίες, Μετακινήσεις , Επαφές: Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 5 Ιανουαρίου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ουρανό.  Στο ξεκίνημα του έτους είστε αρκετά κοινωνικοί, με ουσιαστικές επαφές και εκπλήξεις από τα άτομα που σχετίζεστε ευνοούνται όμως και οι νέες αιφνίδιες γνωριμίες για τους ελεύθερους, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο.  Στην συνέχεια ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει ως τις 24/1. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι περισσότεροι Δίδυμοι επικεντρώνετε τη σκέψη σας στην διευθέτηση των οικονομικών σας, όπου και θα κάνετε αρκετές συζητήσεις και επαφές προκειμένου να επιλυθούν καταστάσεις σε αυτό το τομέα. Θα είστε όμως και περισσότερο ευέλικτοι στο να κάνετε μία καλύτερη διαχείριση.  Από τις 24 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου είστε πιο κοινωνικοί, έχετε προτάσεις, ιδέες και σχέδια που σας ικανοποιούν, ενώ πολλοί από εσάς προχωράτε σε θέματα σπουδών ή συμφωνιών

 

Έρωτας, Δημιουργικότητα, Οικονομικά:  Η Αφροδίτη κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του  μήνα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, χαρίζοντας σημαντική εύνοια στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα από τις 7 του μήνα. Τονώνεται σημαντικά την σχέση σας οι δεσμευμένοι, ενώ οι ελεύθεροι έρχεστε πιο κοντά σε έναν άνθρωπο που ξυπνά μέσα σας την επιθυμία για συντροφικότητα.  Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη, που σημαίνει ότι κοντά στις 18/1 οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου περνάτε όμορφες αλλά και ερωτικές στιγμές ή έχετε και την ευκαιρία μίας νέας ερωτικής γνωριμίας μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Η εύνοια στον τομεά των σχέσεων συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες για το 2ο δεκαήμερο των Διδύμων αφού η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Δία (22/1). Την ίδια χρονική περίοδο όμως κορυφώνεται και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, έτσι λοιπόν παρόλες τις ευνοϊκές συνθήκες στα αισθηματικά σας, αρκετοί από εσάς τους Διδύμους μπορεί να εκδηλώσετε μία άστατη συμπεριφορά στα αισθηματικά σας είτε να βρεθείτε σε κάποιο δίλημμα.

 

Τον Ιανουάριο μην ξεχάσετε: Αν είστε Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου να διατηρείτε κατά νου ότι αυτό το μήνα επηρεάζεστε άμεσα από το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα. Όσο ιδανικές και να φαίνονται οι συνθήκες που διαμορφώνονται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, σημαντικό είναι να μην παρεκκλίνετε από τον αρχικό σας στόχο, αλλά να διατηρείτε μία δομημένη στάση που θα σας βοηθήσει σε μην εμπλακείτε σε λάθη επιπολαιότητας.  Επιπλέον το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα,  σας βοηθάει να αξιοποιήσετε την έμπνευση αλλά και την εμπειρία σας προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις των οικονομικών σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here