Widgets Magazine

Τα πάντα στη ζωή είναι αλλαγή και όσο αντιστεκόμαστε στο να την αποδεχτούμε και να την ακολουθήσουμε, τόσο πιο πολύ υποδουλωνόμαστε στην στασιμότητα  που πηγαίνει ενάντια στην εξέλιξή μας ….

Τι είναι όμως αυτό που μας κρατά πίσω; Τι μας κάνει να έχουμε δεύτερες σκέψεις; Τι δεν μας αφήνει να ρισκάρουμε, να τολμήσουμε και να ακολουθήσουμε τις αλλαγές που ανοίγονται μπροστά μας; Είναι ο φόβος του αγνώστου, ο φόβος της αποτυχίας, ο φόβος ότι θα χάσουμε τον έλεγχο … Φόβος;  Ταιριάζει ο φόβος με την ελευθερία; Όχι φίλοι μου … αν θέλουμε να νιώθουμε πραγματικά ελεύθεροι πρέπει συμφιλιωνόμαστε με τους φόβους μας, μόνο τότε έρχεται η ουσιαστική απελευθέρωση!

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της σοφίας , της ευημερίας ολοκληρώνει το ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιο του Ζυγού. Λίγο πριν εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού , πραγματοποιεί για τρίτη και τελευταία φορά, την όψη αντίθεσης με τον επαναστάτη και εκκεντρικό Ουρανό από τον Κριό … Η πρώτη αντίθεση σχηματίστηκε τον Δεκέμβριο 2016, η δεύτερη αντίθεση τον Μάρτιο του 2017  και η τρίτη και τελευταία φορά σχηματισμού αυτής της όψης είναι τον Σεπτέμβρη  2017, όπου και κορυφώνεται στις 28 του μήνα…

Με τον Δία να βρίσκεται σε αναμέτρηση με τον Ουρανό, βλέπουμε σπουδαίες αλλαγές να γίνονται σε σχέσεις και σε συνεργασίες … Εκρηκτικά γεγονότα, δίνουν μία άλλη δομή, μία άλλη μορφή στις ανθρώπινες σχέσεις  και ωθούν σε νέα ξεκινήματα … Αυτά τα ξεκινήματα μπορεί να μας βγάζουν από την βολή μας και να μας αναστατώνουν από την αιφνίδια τροπή τους… Φαντάζουν σαν μία περιπέτεια δράσης, όπου κόβει την ανάσα, προσφέροντας νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις και δοκιμάζοντας πολλές φορές τα όρια και τις αντοχές … Εκτός από τον τομέα των προσωπικών σχέσεων, η όψη αυτή μιλά για μία σπουδαία  και σημαντική αλλαγή, μία σπουδαία ευκαιρία η οποία μας βοηθά να ανακαλύψουμε μία νέα πτυχή του εαυτού μας … αυτήν την πτυχή που πάντα θέλαμε να ανακαλύψουμε αλλά πάντα κάτι μας εμπόδιζε … Τα γεγονότα που μεσολαβούν που μας ωθούν να γυρίσουμε σελίδα, να πάμε παρακάτω, να τολμήσουμε, να ρισκάρουμε και να ξεκινήσουμε κάτι νέο… δεν παύει όμως να μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε στη μέση ενός ωκεανού ενώ έχει τρικυμία…  Τι θα γίνει όμως όταν η τρικυμία περάσει; Το πλοίο θα δέσει άγκυρα  σε έναν παραδεισένιο  προορισμό και η εμπειρία το ταξίδι  θα αποτελεί μία συναρπαστική εμπειρία, που πρόσφερε μεγαλύτερη σοφία!

Ποιοι επηρεάζεστε από την αντίθεση Δία – Ουρανού ; Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου  και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στην 27ο .

Ποιο είναι η γενική επιρροή για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο;

Κριοί , οι αλλαγές αφορούν εσάς τους ίδιους τον εαυτό σας, τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας αλλά και την εικόνα που δίνεται στους ανθρώπους που έχετε απέναντί σας… Οι σχέσεις σας αλλάζουν μορφή! Ταύροι, αλλάζετε συνήθειες, εργασία, προπάντων όμως συμβαίνει το γεγονός που σας ταρακουνά και σας κάνει να κατανοήσετε τα ψυχολογικά σας αποθέματα. Δίδυμοι,  νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και μέσα από τις δυσκολίες που έχετε περάσει αντιλαμβάνεστε ότι ο έρωτας είναι συναρπαστικός! Καρκίνοι… αλλάζουν πολλές καταστάσεις στην πορεία της καριέρας σας και το τσουνάμι ανακατατάξεων σας  βοηθά να δέσετε άγκυρα σε κάτι πιο σταθερό! Λέοντες,  οι ευκαιρίες εσάς κρύβονται στον τομέα των γνώσεων, των εμπειριών, των ταξιδιών αλλά και της μόρφωσης… Παρθένοι ανακαλύπτετε μία νέα πτυχή του εαυτού σας αλλά βρίσκεστε πιο τυχεροί στο χρήμα .. Ζυγοί, αιφνιδιάζεστε από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων και κάνετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Σκορπιοί, αλλάζετε τις συνήθειες  και την ρουτίνα της καθημερινότητας και της εργασίας σας. Τοξότες, ανακαλύπτετε τον έρωτα που σας χαρίζει την έμπνευση και σας ολοκληρώνει τις επιθυμίες σας. Αιγόκεροι αιφνιδιάζεστε από  τις ξαφνικές ανατροπές και τις αλλαγές  στο σπίτι και την οικογένεια, σας δίνονται όμως ευκαιρίες για να πετύχετε νέους στόχους. Υδροχόοι, αλλάζετε τρόπο σκέψης, γίνεστε πιο τολμηροί στον τρόπο έκφρασης και ανοίγονται μπροστά σας νέα μονοπάτια που σας φέρνουν μπροστά σε νέους ανθρώπους, νέες γνώσεις, νέες εμπειρίες … Ιχθύες, ξαφνικά οικονομικά κέρδη; Γιατί όχι … κυνηγήστε την τύχη σας!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Οκτώβριος 2017 και οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων
Επόμενο άρθροΟ Ερμής στο Ζυγό ως τις 17 Οκτωβρίου 2017 & η επιρροή του στα ζώδια
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Κρατω το ….””σας δινεται η ευκαιρια να πραγματοποιήσετε νεα σχεδια / στοχους””….!!!

  Διοτι απο ανατροπες …περιβόλι οι ευκαιριες !!

  Υ.γ: …..
  Κριμα που αποκαθηλωθηκε τοσο συντομα η προηγουμενη φωτο ….
  Απο μονη της “μιλαγε”…. και η εκφραση της “χρωματιζε” ….
  Τώρα κατι λείπει …..
  …ας γεμισει το κενό ξανα !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here