Widgets Magazine

Έχετε ήδη ακούσει και διαβάσει αρκετά για την πορεία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Πολλοί από εσάς έχετε ήδη «κατσουφιάσει» και πιστεύετε ότι τίποτα καλό δεν πρόκειται να συμβεί μέσα στο 2020. Άλλοι πάλι από εσάς τρέφετε την ελπίδα και την πίστη ότι με κάποιο τρόπο, κάπου και κάπως θα σας ευνοήσει. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα επικεντρωθούμε στο πώς ακριβώς θα βιώσουμε την επιρροή του Δία στον Αιγόκερω και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την θέση αλλά και τι πρέπει να αποφύγουμε  προκειμένου να κάνουμε εξελικτικά και επεκτατικά βήματα μέσα στο 2020, τα οποία και θα κριθούν ευνοϊκά.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ηθικών αξιών, των νόμων, της φιλοσοφίας αλλά και της πίστης. Οι θετικές του ιδιότητες είναι η γενναιοδωρία, η αισιοδοξία, η τύχη, η ευθυμία, η ανάπτυξη. Στις αρνητικές του ιδιότητες είναι η υπερβολή, η επιπολαιότητα, η ακρότητα ή και φανατισμός. Κυβερνά το ζώδιο του Τοξότη, έτσι λοιπόν από τις 3 Νοεμβρίου του 2018 έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2019, ο Δίας ήταν σε θέση «κυριαρχίας» , μπορούσε με περισσότερη άνεση να προσφέρει τις «ευεργεσίες» του σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό, το όραμα και την προοπτική  για νέα , επεκτατικά και μεγαλόπνοα σχέδια.

Από τις 2 Δεκεμβρίου 2019 , ο Δίας έκανε την είσοδό του στον γήινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού τον «Κρόνιο» Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει ως τις 19 Δεκεμβρίου 2020.   Σε αυτή την θέση ο Δίας βρίσκεται σε «πτώση», αδυνατώντας να χαρίσει απλόχερα ή και άνετα τις θετικές ιδιότητες που περιγράφτηκαν παραπάνω.  Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπαίνουμε σε μία «μίζερη» περίοδο λιτότητας, περιορισμού, έλλειψης ευκαιριών και στασιμότητας;;; ΌΧΙ … Ο Δίας, ακόμα και από το ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί  κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις να προσφέρει, αυτό το «θετικό άγγιγμα»  που θα συμβάλει στην δημιουργία νέων προοπτικών ανάπτυξης ….

Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τον Δία στον Αιγόκερω;

Αναγνωρίζοντας ότι τώρα είναι η στιγμή να σηκώσεις τα μανίκια , να εργαστείς συνετά, συγκροτημένα, πρακτικά , λογικά και με συνέπεια προκειμένου να κάνεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου πραγματικότητα.

Σε αυτό το έτος, αναγνωρίζεις ότι οι ευκαιρίες δίνονται σε αυτούς που τις αναζητούν και αναλαμβάνουν την προσωπική ευθύνη για να εργαστούν πάνω σε αυτές.

Οι ευκαιρίες προσφέρουν ουσιαστική πρόοδο  σε  αυτούς που  τις αξιοποιούν κατάλληλα,  διαθέτοντας πρόγραμμα, τάξη, οργάνωση, δομή αλλά και τιμιότητα …  Η τύχη, η εύνοια, η ανάπτυξη, είναι αποτέλεσμα πειθαρχίας, υπομονής, σχεδίου αλλά και … κούρασης. Με τον Δία στον Αιγόκερω , οι γρήγορες , πρόχειρες ή επιπόλαιες λύσεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα οδηγήσουν σε εύφορα μονοπάτια.

Απόλυτα κερδισμένος με τον Δία στον Αιγόκερω λοιπόν, θα είναι αυτός που θα «δεσμευτεί» ουσιαστικά στους στόχους του, ακολουθώντας ένα απόλυτα συγκεκριμένο πλάνο δράσης λειτουργώντας με ακεραιότητα, υπομονή, συνέπεια και αναπτύσσοντας την σοφία, την αξιοπιστία και τον αυτοέλεγχο….

Τι πρέπει να προσέξεις;

Ο Αιγόκερως συνδέεται με την εξουσία, τις αρχές, την υλική εξασφάλιση, την προοπτική, την καταξίωση (επαγγελματική, κοινωνική), τη δομή, τις φιλοδοξίες,  την προοπτική.

Αυτό ακριβώς που πρέπει να προσέξουμε με τον Δία στον Αιγόκερω – ή ακόμα και αυτό που θα βιώσουμε -σε κάποιες περιπτώσεις- είναι  την επιθυμία του ανθρώπου για συσσώρευση πλούτου,  όπου και τον οδηγεί σε συμπεριφορές που χαρακτηριστικό τους είναι η απληστία.

Ο Δίας στον Αιγόκερω, θυμίζει τον μύθο  του Βασιλιά Μίδα, όπου λάτρευε τα πλούτη και πιο συγκεκριμένα το χρυσό.  Όταν ο θεός Διόνυσος θέλησε να τον ευχαριστήσει , εκπληρώνοντας μία επιθυμία του, τότε ο Μίδας, ζήτησε να του δοθεί το προνόμιο να έχει το «χρυσό άγγιγμα»  δηλαδή ότι άγγιζε να γινόταν ατόφιο χρυσάφι.  Η επιθυμία του εκπληρώθηκε όμως γρήγορα κατάλαβε πόσο λανθασμένη ήταν αυτή η επιλογή του.  Δεν μπορούσε να πλυθεί, να φάει, να πιει νερό και η ζωή του έγινε μαρτυρική….

Σε αυτή την ετήσια περίοδο που διανύουμε θα μπορούσα λοιπόν να παρομοιάσω τον Δία από τον Αιγόκερω με  το μύθο με το «Άγγιγμα του Μίδα» ….  Θέλω περισσότερες τιμές, αξιώματα, κοινωνική άνοδο, πλούτο, έλεγχο, εξουσία, διάκριση, φήμη, άνοδο κοινωνική… Επιθυμώ να εξουσιάζω, να έχω δύναμη, να μπορώ να ικανοποιώ κάθε υλική επιθυμία και να γίνομαι πιο ισχυρός …

Αυτές οι ανάγκες θα είναι αρκετά τονισμένες μέσα σε αυτό το έτος και είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε ολέθριες συνέπειες.  Παράλληλα, η συσσώρευση πλούτου στα χέρια ισχυρών, η κατάχρηση εξουσίας,  οι απολυταρχικές νομοθετικές ανακατατάξεις, ο κλονισμός της πίστης αλλά και των βασικών αρχών της κοινωνίας θα είναι στοιχεία  έκδηλα μέσα σε αυτό το έτος… Θα χάσουμε το χαμόγελό μας; Θα χάσουμε την ελπίδα μας; Θα χάσουμε την ανθρωπιά μας; Θα είμαστε ανικανοποίητοι Θα παρεκκλίνουμε από τις αρχές και τις αξίες μας; Θα λειτουργούμε εγωκεντρικά αδιαφορώντας για το «σύνολο»;  ΟΧΙ … γιατί αν αφήσουμε αυτές τις τάσεις να μας εξουσιάσουν, το «τίμημα» θα είναι μεγάλο…

Η Πορεία του Δία στον Αιγόκερω

Ο Δίας ολοκληρώνει  την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο κάθε 12 έτη (παραμένει σε κάθε ζώδιο για 1 έτος), έτσι λοιπόν την τελευταία φορά που έκανε το πέρασμά του ο Δίας στον Αιγόκερω ήταν την περίοδο από τις 18 Δεκεμβρίου 2007 έως τις 5 Ιανουαρίου 2009.  Θα ήταν λάθος να σας πούμε να ανατρέξετε πίσω στο χρόνο και να θυμηθείτε τα γεγονότα που συνέβησαν σε αυτά τα έτη της ζωής σας, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι και στην παρούσα περίοδο θα βιώσετε αντίστοιχες εξελίξεις. Κάθε στιγμή είναι μοναδική, ενώ αυτή τη φορά ο Δίας, συμπορεύεται μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η δυναμική αλλά και οι εξελίξεις έχουν διαφορετική «χροιά» ή αλλιώς διαφορετικό «αντίκτυπο»!

Ας δούμε όμως κάποιες πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες κατά την διάρκεια της πορεία του Δία στον Αιγόκερω.

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε κάθε δεκαήμερο

Μπορείτε να δείτε τα χρονικά διαστήματα όπου ο Δίας θα παραμείνει σε κάθε δεκαήμερο.

Α’ Δεκαήμερο: 2 Δεκεμβρίου 2019 – 20 Ιανουαρίου 2020

Β’ Δεκαήμερο : 20 Ιανουαρίου 2020 – 3 Μαρτίου 2020, 3 Αυγούστου 2020 έως 23 Οκτωβρίου 2020.

Γ’ Δεκαήμερο : 3 Μαρτίου 2020 έως 2 Αυγούστου 2020, 23 Οκτωβρίου 2020 έως 19 Δεκεμβρίου 2020.

 

Ο Δίας Ανάδρομος στον Αιγόκερω

Ο Δίας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος την περίοδο από τις  15 Μαΐου έως 13 Σεπτεμβρίου 2020. Σε αυτή την περίοδο θα κινηθεί ανάδρομα από την 27η μοίρα έως την 17η

Ο Δίας στον Αιγόκερω και οι Όψεις του με τους άλλους πλανήτες

Κατά την διάρκεια της ετήσιας πορείας του, ο Δίας από τον Αιγόκερω, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, τρεις φορές θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ενώ θα σχηματίσει και τρεις φορές σύνοδο με τον Πλούτωνα. Μεγαλύτερη «δυναμική»  θα έχει η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα. Παρακάτω  μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες των όψεων  και στην συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε για την επιρροή τους.

  • Τρίγωνο Δία – Ουρανού 02° στις 15 Δεκεμβρίου 2019
  • Εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα στις 20 Φεβρουαρίου 2020 στην 17°, στις 27 Ιουλίου στην 20°, στις 12 Οκτωβρίου στην 18°
  • Σύνοδος Δία Πλούτωνα στις 5 Απριλίου 2020  στην 24°, στις 30 Ιουνίου 2020 (ο Δίας ανάδρομος)  στην 24°, στις 12 Νοεμβρίου 2020 στην 22°

Τρίγωνο Δία – Ουρανού: Στις 15 Δεκεμβρίου ο Δίας  από το ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιεί την πρώτη του όψη, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου όπου θα σχηματίσουν την θετική γωνία τριγώνου στην 02°. Ο Δίας είναι σε πτώση στον Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός είναι σε αδυναμία στον Ταύρο, έτσι λοιπόν δεν μπορούμε να αναμένετε τα μεγάλα ή σπουδαία γεγονότα , ικανά για να μας αλλάξουν την ζωή. Σε κάθε περίπτωση όμως με το τρίγωνο Δία – Ουρανού, είμαστε ανοιχτοί σε νέες ενέργειες, νέες συμπεριφορές, νέες εξελίξεις, που μπορούν να προσφέρουν έναν αέρα ανανέωσης.  Τα «τυχερά» γεγονότα σε αυτό το χρονικά διάστημα, εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της θέλησης να εκφραστούμε ελεύθερα, πρωτοποριακά, αλλά και ασυνήθιστα, ξεφεύγοντας για λίγο από «κουτάκια» της λογικής.  Οι ευκαιρίες που μπορούν τώρα να παρουσιαστούν αφορούν κυρίως την διεύρυνση των πρακτικών ζητημάτων της ζωής μας (εργασία, οικονομικά, περιουσιακά στοιχεία).   Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουμε μία νέα δραστηριότητα την οποία σκεφτόμασταν εδώ και καιρό και τώρα δίνεται η ευκαιρία για να προχωρήσουμε σε αυτήν. Είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες πιθανότητες ή ακόμα και στην υιοθέτηση ενός νέου τρόπου συμπεριφοράς που θα μας βοηθήσει στην ουσιαστική αλλαγή και εξέλιξη των υποθέσεων που εμείς θα θέσουμε στόχο.  Είναι ένα καλό διάστημα για να αποκτήσουμε γνώση μέσω νέων τεχνοτροπιών (πχ  e- learning).   Πιο θετικές εξελίξεις , εκπλήξεις, όμορφες αλλαγές θα έχουν αυτό το διάστημα όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου κοντά στις 21-25 Απριλίου, στο ζώδιο της Παρθένου κοντά στις 24 έως 28 Αυγούστου, στο ζώδιο του Αιγόκερω κοντά στις 22 έως 26 Δεκεμβρίου.  Αντίστοιχα και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) μπορούν να δουν κάποια θετική και ανανεωτική εύνοια, ιδιαίτερα όμως όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 21 με 24 Ιουνίου, 23-27 Οκτωβρίου, 20-24 Φεβρουαρίου.  Αντίστοιχα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-4 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, μπορείτε να δεχθείτε κάποια οφέλη αυτή την περίοδο!

Εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα:  Το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα το οποίο και θα κορυφωθεί στα 3 χρονικά διαστήματα του 2020 όπου αναφέρονται παραπάνω, θα μπορέσει εντέλει να κατευνάσει κατά κάποιο τρόπο τα υλιστικά και εγωκεντρικά ένστικτα, και θα μας βοηθήσει να εργαστούμε περισσότερο στα όνειρα και τα ιδανικά μας, διατηρώντας την πίστη, την ηθική, την ανθρωπιά…  Είναι μία όψη που θα στηρίξει σημαντικά τις συγκροτημένες καλλιτεχνικές, πνευματικές  δραστηριότητες, τα φιλανθρωπικά εγχειρήματα… Σε προσωπικό επίπεδο, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να κυριαρχήσει η τιμιότητα, η θέληση και η πίστη!  Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι κυρίως οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι  και οι Καρκίνοι , Σκορπιοί , Ιχθύες του 2ου  και αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17-20 μοίρα.

Σύνοδος Δία – Πλούτωνα:  Ένας νέος κύκλος ξεκινά με την συνάντηση Δία – Πλούτωνα, όπου η επιρροή αυτής της συνάντησης δεν θα είναι αισθητή μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό. Η σύνοδός τους μπορεί να λειτουργήσει και θετικά αλλά και αρνητικά. Στην θετική του πλευρά η σύνοδος Δία – Πλούτωνα προσφέρει διακρίσεις, κατακτήσεις, επιτυχίες,  τιμές, πλούτο, άνοδο , φήμη, κατάκτηση φιλοδοξιών. Στην αρνητική πλευρά η σύνοδος Δία – Πλούτωνα εντείνει τον υλισμό , την κατάχρηση δύναμης και εξουσίας,  αλλά και την τάση του να πατήσω «επί πτωμάτων» αδιαφορώντας για τις συνέπειες, αρκεί να καταφέρω να κατακτήσω αυτό που θέλω.  Σημαντικό είναι λοιπόν να αντιληφθούμε ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι, συγκροτημένοι αλλά και ηθικοί στο πλάνο δράσης που θα ακολουθήσουμε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να αποκομίσουμε σημαντικά οφέλη από αυτή την όψη.  Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα, θα ευνοήσει ξεκάθαρα και με κάθε τρόπο τους Ταύρους και Παρθένους που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι αλλά και οι Σκορπιοί και Ιχθύες μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα αρκεί όπως αναφέρθηκε να είναι ξεκάθαρες και συνετές οι επιλογές και οι συμπεριφορές.  Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20-24 μοίρα.

 

Ο Δίας στον Αιγόκερω και η επιρροή του στα Ζώδια

Σε συνέχεια όλης της γενικής ανάλυσης για τον Δία στον Αιγόκερω, συνεχίζω με μία μικρή ανάλυση για κάθε ζώδιο για να γνωρίζετε σε ποιο τομέα αν επικεντρωθείτε συνετά, προγραμματισμένα, συγκροτημένα, μπορείτε μέσα στο 2020 να δεχθείτε τις ευκαιρίες του Δία από τον Αιγόκερω.

 

Κριός

Καριέρα, Στόχοι, Προοπτικές, Γάμος, Μέλλον και Πορεία Ζωής είναι οι τομείς στους οποίους επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας κατά την διάρκεια του 2020.  Ο Δίας από αυτή την θέση, σας βοηθά να μπορέσετε σταδιακά να δεχθείτε την ανάπτυξη, την εξέλιξη , την πρόοδο, αρκεί εσείς οι ίδιο να γνωρίζετε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι στόχοι σας. Σπουδαίος παράγοντας στην όποια επιτυχία σας θα είναι ο δικός σας πειθαρχημένος τρόπος συμπεριφοράς, καθώς και οι θυσίες που θα κάνετε προκειμένου να έχετε τις αναμενόμενες κατακτήσεις.  Μία σημαντική προαγωγή, εύρεση μίας νέας εργασίας, ξεκίνημα μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας , αποφάσεις που αφορούν το γάμο  είναι μέσα στα πλάνα αυτού του έτους, σε κάθε περίπτωση όμως ο δρόμος αυτός δεν θα είναι  άνευ εμποδίων. Αρκετές στιγμές θα πρέπει να σκεφτείτε αυτό το έτος, ότι το παν στη ζωή δεν είναι η καριέρα ή κοινωνική  καταξίωση. Θα χρειαστεί να κατευνάσετε τα εγωιστικά πάθη, να περιορίσετε την ανταγωνιστικότητά σας και να χαλιναγωγήσετε το πάθος και την δίψα σας για εξουσία, φήμη, διάκριση το οποίο και μπορεί να σας παρασύρει εντέλει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές ή και σε μία στάση που απέχει από το πλαίσιο της ηθικής σας.

Ταύρος

Είσαστε το ζώδιο που θα δεχθεί τα πιο σημαντικά και σπουδαία οφέλη του Δία από την νέα του θέση το ζώδιο του Αιγόκερω.  Διεύρυνση γνώσεων, Σπουδές, Νέα Φιλοσοφία Ζωής, Ταξίδια σε Εξωτερικό, Σημαντικές γνωριμίες και στήριξη μέσα από αυτές είναι μερικά από τα σημαντικά οφέλη που θα δεχθείτε μέσα σε αυτό το έτος.  Η εύνοιά σας αφορά όμως και τις νομικές σας υποθέσεις, όπου εντέλει θα μπορέσετε να δείτε μία καλή και ευεργετική πορεία μέσα από έγγραφα ή και συμφωνίες. Για αρκετούς από εσάς τους Ταύρους (ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου), ο Δίας από τον Αιγόκερω θα φέρει ακόμα και έναν γάμο (για πολλούς θα είναι ο 2ος γάμος που πραγματοποιείται)!  Όνειρα, Επιθυμίες, Σχέδια εκπληρώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα στάδιο της ζωής σας που μετά από κούραση, κόπο και προσπάθεια καταφέρνετε να έχετε αξιώματα, ευεργεσίες που σας ικανοποιούν!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είστε από τα ζώδια που βιώσετε με περισσότερη ένταση αλλά και νευρικότητα την πορεία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Θα χρειαστεί να εργαστείτε αρκετά επίμονα προκειμένου να μπορέσετε εντέλει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο με τον Δία από αυτή την θέση,  μπορείς εντέλει να ενισχύσεις τα ψυχικά σου αποθέματα,  ενώ έχεις την ικανότητα να διαχειριστείς και να δεις άνοδο στα οικονομικά σου που προέρχονται από τρίτες πηγές (πχ μισθώματα, σύζυγο, επιδόματα, δάνεια). Αρκετοί από εσάς τους Διδύμους αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε μία διαδικασία διευθετήσεων /οριοθετήσεων για ζητήματα κληρονομικά / τραπεζικά / φορολογικά.  Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη (μην ξεχνάμε ο Κρόνος και ο Πλούτωνας κινούνται και αυτοί στον Αιγόκερω), όμως θα μπορέσετε εντέλει να βρεθείτε κερδισμένοι και ωφελημένοι.  Σε αυτό το χρόνο όμως αρκετοί θα νιώσετε πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και θα συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που βιώνετε αναγνωρίζοντας ότι τώρα είναι η στιγμή συγκροτημένα να βρείτε λύσεις. Και σε αυτή την περίπτωση το επίκεντρο των ζητημάτων που θα σας απασχολήσουν θα είναι η ψυχολογία σας αλλά και τα οικονομικά σας.  Η σεξουαλική σας δραστηριότητα, θα είναι πιο έντονη και πιπεράτη αυτό το έτος!

Καρκίνος

Ο Δίας θα κινείται για έναν ολόκληρο χρόνο στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, στον Αιγόκερω, παρέα με την συντροφιά του Κρόνου και του Πλούτωνα.  Το 2020 λοιπόν το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Το νέο έτος πραγματοποιείται  «αναδόμηση» στον τομέα των διαπροσωπικών σας επαφών. Έρχεστε σε επαφή με νέους και σημαντικούς ανθρώπους που η συμπόρευση μαζί τους έχει να σας προσφέρει σημαντική γνώση και εμπειρία.  Θα υπάρξουν όμως και οι στιγμές που θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε μία εκ βαθέων αναζήτηση στις σχέσεις σας,  κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ποια είναι τα βαθύτερα ζητούμενά αλλά και οι προοπτικές με τους ανθρώπους που συνδέεστε στενά.  Εσύ που είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου έχεις την ευκαιρία της πλήρης και ουσιαστικής ανανέωσης μέσα από την σύναψη μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας που θα εκπληρώσει βαθύτερες προσδοκίες σου. Εσύ που είσαι Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου αναμένεται να εκπληρωθούν κάποια σχέδια σου για την εξέλιξη  μίας σχέσης ή συνεργασίας. Ενώ εσύ που είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου,  αναμένεται να βγουν στην επιφάνεια πιο διογκωμένα τα προβλήματα σε μία σταθερή σχέση ή συνεργασία και αυτό στην συνέχεια να σε ωθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών (ή και νέων γνωριμιών) που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο.

Λέων

Ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω, εντείνει το στρες και τις δραστηριότητές σας μέσα στο 2020. Εσείς Λιοντάρια μου, θα βιώσετε πιο έντονα  τις νέες προοπτικές που ανοίγονται τώρα μπροστά σας και το δεδομένο είναι ότι θα εργαστείτε πολύ, παραμερίζοντας κάποιες στιγμές και άλλους τομείς της ζωής σας. Στον εργασιακό σας τομέα οι ευθύνες σας αυξάνονται και έστω αν αυτό είναι ένα γεγονός που ικανοποιεί πλήρως τα φιλόδοξα σχέδιά σας, αρκετές στιγμές θα νιώσετε και υπερβολικά φορτωμένοι με νέες υποχρεώσεις οι οποίες βαραίνουν πολύ το πρόγραμμά σας. Οι προοπτικές στην εργασία σας όμως κρίνονται θετικές, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναπτύξετε και νέες τεχνοτροπίες που θα σας βοηθήσει στην διεύρυνση της εργασίας σας. Αυτή τη χρονιά όμως θα ασχοληθείτε περισσότερο και με θέματα που συνδέονται με την φυσική κατάσταση, την διατροφή, την άσκηση και την προσωπική σας ευεξία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην αύξηση βάρους αλλά και σε ζητήματα φυσικής κατάστασης που συνδέονται με τα κόκκαλα ή τα δόντια. Διανύετε όμως μία περίοδο που θα μπορέσετε εντέλει να πειθαρχήσετε και να βάλετε τη ζωή σας σε μία νέα ρουτίνα, κόβοντας και κακές συνήθειες.  Αρκετοί από εσάς θα υιοθετήσετε αυτό το έτος και ένα κατοικίδιο, όπου θα είναι μία νέα ευθύνη που θα σας γεμίσει με αγάπη!

Παρθένος

Είσαστε από τα ζώδια που θα δεχθείτε τα «οφέλη» του Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω. Το 2020 αναμένεται να δείτε σημαντική βελτίωση σε θέματα που συνδέονται με τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την τέχνη, το μεράκι, τα παιδιά. Το άγγιγμα της τύχης θα προσφέρει την ανανέωση, την χαρά, τον ενθουσιασμό και την ανάγκη να καταστρώσετε νέα δημιουργικά σχέδια που θα πάνε την ζωή σας ένα βήμα παρακάτω.  Στην πορεία αυτού του έτους αρκετοί θα ερωτευτείτε, ή θα ξεκινήσετε μία νέα δημιουργική δραστηριότητα.  Πολλοί θα γίνετε γονείς, ή πάρετε χαρές και ικανοποιήσεις μέσα από τα παιδιά σας.  Θα ανακαλύψετε νέους τρόπους που σας βοηθούν να απολαμβάνετε τη ζωή  και οι στιγμές διασκέδασης θα είναι τονισμένες.  Το 1ο δεκαήμερο, μπορείτε να αναμένετε ως τον Ιανουάριο μία νέα ξαφνική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε έναν έρωτα (και με άτομο με διαφορά ηλικίας ή με απόσταση). Θα δεχθείτε σημαντικές προτάσεις αλλά και θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που αφορούν τον έρωτα, βλέποντας τη ζωή σας να αλλάζει! Το 2ο δεκαήμερο αναμένετε να έχετε την εκπλήρωση ονείρων, επιθυμιών  και σχεδίων αναφορικά με την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Το 3ο δεκαήμερο, αναμένετε να «αναγεννηθείτε» μέσα από έναν νέο μεγάλο έρωτα, δεν θα λείψουν όμως οι επιτυχίες για εσάς που ασχολείστε με επάγγελμα δημιουργικό , καλλιτεχνικό ή παιδαγωγικό!

Ζυγός

Ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω αναμένεται να στηρίξει ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία σας, τον συναισθηματικό σας κόσμο, το σπίτι και την οικογένειά σας, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το έτος που ξεκινά για εσάς, σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλάνισαν τα 2 περασμένα έτη.  Θα προβείτε σε ανακατατάξεις στο χώρο σας, θα βελτιώσετε οικογενειακές σχέσεις, θα δείτε την προσωπική σας ζωή να μπαίνει σε ένα καλύτερο στάδιο,  θα ενισχυθείτε ψυχολογικά. Αρκετοί θα πάρετε την απόφαση και για μία συμβίωση. Τι γίνεται όμως με τους Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου; Ο Δίας από τον Αιγόκερω θα εντείνει αρκετές στιγμές τα προβλήματα που αφορούν τους παραπάνω τομείς (ψυχισμός, οικογένεια, προσωπική ζωή), ενώ θα χρειαστεί να βρείτε τις σωστές λύσεις που εντέλει θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην επίλυση ζητημάτων που σας ταλανίζουν αυτό το έτος.

Σκορπιός

Ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθά το έτος που ξεκινά να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο αντίληψης των καταστάσεων ή και να ακολουθήσετε έναν νέο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς.  Θα είναι μία χρονιά που θα νιώσετε ανανεωμένοι, αποφασιστικοί, ετοιμόλογοι, έτοιμοι να εκφράσετε τις ιδέες σας αλλά και να ακολουθήσετε ένα νέο πλάνο που θα στηρίξει τις αποφάσεις και τα σχέδιά σας. Αυτό το έτος θα κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες, θα συνάψετε νέες γνωριμίες, θα μετακινείστε περισσότερο, θα θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στο μεταφορικό σας μέσο. Το 1ο δεκαήμερο ως τον Γενάρη δέχεστε την ξαφνική ευκαιρία μίας νέας πρότασης, μίας νέας συνεργασίας ή μίας γνωριμίας που θα φέρει αλλαγή στον τομέα των σχέσεών σας. Το 2ο δεκαήμερο έχετε την ιδέα, την έμπνευση, το κίνητρο ή τη γνωριμία για να εκπληρώσετε σχέδια και επιθυμίες.  Το 3ο δεκαημέρου είστε πιο επίμονοι στην εφαρμογή αποφάσεων που θα σας βοηθήσουν στην κατάκτηση σημαντικών σχεδίων ζωής.

Τοξότης

Ο Δίας  αποχώρησε από το ζώδιο σας, όμως τώρα μπαίνετε σε ένα στάδιο που μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα για να σταθεροποιήσετε, να θεμελιώσετε τις ευκαιρίες που σας δόθηκαν το περασμένο έτος. Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, γιατί εργάζεστε αυτό το έτος πολύ περισσότερο με τον εαυτό σας και αναγνωρίζετε την πραγματική σας αξία.  Στον οικονομικό σας τομέα μπορείτε να κάνετε τα βήματα εκείνα που θα σας εξασφαλίσουν άνοιγμα του εισοδήματός σας.  Αρκετοί από εσάς μπορείτε τώρα να εργαστείτε πάνω σε ένα νέο κλάδο ή να ακολουθήσετε μία νέα τακτική, προκειμένου να διευρύνετε το εισόδημά σας.  Το 1ο δεκαήμερο πετυχαίνετε την ανάπτυξη του εισοδήματός σας μέσω νέων τεχνοτροπιών στην εργασία σας. Το 2ο δεκαήμερο είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία οικογενειακή επένδυση ή να δείτε τα οικονομικά της οικογένειας να βελτιώνονται. Το 3ο δεκαημέρου θα είστε αρκετά πιο πιεσμένοι, αγχωμένοι αλλά και επικεντρωμένοι σε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα οικονομικά αδιέξοδα και εδώ είναι  που πρέπει να αποφύγετε την εξής παγίδα : την  προσκόλλησή σας στην ύλη και η ανάγκη σας για οικονομική άνοδο που μπορεί να γίνει ο αυτοσκοπός σας που θα σας οδηγήσει σε επιπόλαιες ή και ριψοκίνδυνες ενέργειες που θα έχουν το σκληρό τους τίμημα.

Αιγόκερως

Το 2020 είναι γεγονός ότι είναι μία σημαντική χρονιά για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω. Φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης, της εξέλιξης και της προόδου, παρέα του όμως υπάρχει και η συντροφιά του Κρόνου και του Πλούτωνα και σε αυτό το νέο 12ετή κύκλο γίνεται πιο αντιληπτό για εσάς το εξής: Οι ευκαιρίες που σας δίνονται  (Δίας) θα χρειαστεί να αξιοποιηθούν τίμια, λογικά, πρακτικά, υπεύθυνα, προγραμματισμένα (Κρόνο) αναγνωρίζοντας  βαθύτερες ανάγκες και κάνοντας συνάμα ουσιαστικές και μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σας (Πλούτωνας). Το διάστημα αυτό σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλεται πολύ περισσότερο τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την εικόνα, το προφίλ σας, να κάνετε νέα σημαντικά βήματα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξή σας.  Οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα γευτείτε λίγο το άγγιγμα του Δία, όμως μέχρι τον Ιανουάριο μπορείτε να δεχθείτε σημαντικά οφέλη, που θα σας ωθήσουν σε αλλαγές που θα σας προσφέρουν χαρά (πχ μέσα από έρωτα, παιδιά, δημιουργικότητα, τέχνη, εμπορικές επιχειρηματικές δραστηριότητες). Οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, αναμένετε να έχετε τις εμπνεύσεις, τις ιδέες, το όραμα εκείνο που θα σας βοηθήσουν σε ουσιαστικά και εξελικτικά βήματα της ζωής σας (ταξίδια, γνωριμίες είναι μέσα στα πλάνα). Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, αναμένετε να είναι πραγματικά στο «χέρι» σας ο τρόπος που θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες του Δία. Αρκετές στιγμές θα  νιώσετε ότι τα προβλήματα στη ζωή σας διογκώνονται, μεγαλώνουν και αυτό μπορεί να οδηγήσει αρκετούς από εσάς σε καταστροφικές συμπεριφορές.  Άλλες στιγμές θα γίνεται ασυγκράτητα τολμηροί, επιβλητικοί, απόλυτοι ρισκάροντας και ακολουθώντας τα αρνητικά σας ένστικτα που θα σας οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα έχουν το τίμημα και το κόστος.  Σε κάθε περίπτωση λοιπόν θα πρέπει να κατευνάσετε τις τάσεις αυτές, αξιολογώντας σωστά τα δεδομένα γύρω σας και ακολουθώντας έναν συνετό τρόπο συμπεριφοράς!

 

Υδροχόος

Με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο όπου κλείνει σταδιακά ένας κύκλος 12 ετών της ζωής σας, προκειμένου να καλωσορίσετε στα τέλη Δεκεμβρίου 2020 τον Δία στο δικό σας ζώδιο, όπου θα σημάνει την έναρξη μίας νέας εποχής για το ζώδιο σας.  Σε αυτό το έτος, αισθάνεστε ότι δέχεστε την στήριξη, την βοήθεια ή και την προστασία  που σας βοηθά να ανταπεξέρχεστε στις δύσκολες στιγμές.  Αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο φόβους, ανασφάλειες, ασυνείδητες σκέψεις και οδηγείστε στην πλήρη κάθαρση από τα αδιέξοδα που έχετε περάσει.  Ασχολείστε περισσότερο με τον ψυχισμό σας και εργάζεστε προκειμένου να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας στιγμάτισαν. Αρκετές στιγμές θα νιώσετε ότι τώρα καθαρίζετε το έδαφος γύρω σας, προκειμένου να μπείτε σε μία νέα εποχή, ενώ φιλοσοφείτε πιο ώριμα τις καταστάσεις.  Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα, ή ακόμα και να προετοιμάσετε το έδαφος για μία νέα και σπουδαία σημαντική αλλαγή που θα γίνει αργότερα.  Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σας αφυπνίσει, θα λειτουργήσει αρκετές φορές αποκαλυπτικά και θα φέρει την ουσιαστική κάθαρση. Μέσα σε αυτή την διαδικασία θα ξυπνήσει μέσα σας και η επιθυμία για πνευματική αναζήτηση ή και για φιλανθρωπική δράση!

Ιχθύς

Με τον Δία στον Αιγόκερω γίνονται τώρα νέα σημαντικά βήματα που θα σας βοηθήσουν στην εκπλήρωση βαθύτερων στόχων και προσδοκιών. Ο Δίας από αυτή την θέση μπορεί να προσφέρει σημαντικές προοπτικές για την κοινωνική σας καταξίωση, για την φήμη σας στους κύκλους που κινητοποιείστε, γίνεστε πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας ενώ πολλές φορές παίρνετε και το ρόλο του καθοδηγητή στηρίζοντας τα βήματα των ανθρώπων γύρω σας.  Νέες φιλίες γεννιούνται, νέες γνωριμίες σας ευνοούν, ενώ αρκετές στιγμές θα γίνεται «ντόρος» γύρω από το όνομά σας.  Επιπλέον αυτή την περίοδο γεννιούνται μέσα σας και νέες επιθυμίες όπου σας κάνουν πιο δημιουργικούς αλλά και πολυμήχανους προκειμένου να τις εκπληρώσετε. Η αξία της φιλίας παίρνει τώρα για εσάς έναν νέο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου δέχεστε την εύνοια ως τον Ιανουάριο, όπου τώρα συμβαίνουν θετικές αλλαγές στη ζωή σας που συμβάλουν στην κοινωνική καταξίωση. Προτάσεις, γνωριμίες, ταξίδια, συμφωνίες, θα κριθούν υπέρ σας. Οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου ικανοποιείται όνειρα και ιδανικά, ενώ οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, αναμένετε να είστε αυτοί που μέσα στο 2020 έχετε σπουδαίες κατακτήσεις που σας εδραιώνουν κατά κάποιο τρόπο στους χώρους και στις ομάδες  που κινείστε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑισθηματικές Προβλέψεις 2020 (video)
Επόμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 9-15 Δεκεμβρίου 2019 (Video)
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ